Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - RoarG

Sider: [1] 2 3 ... 385
1
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: August 07, 2022, 17:20:19 »
Phillips starter på benken i dagens kamp mot West Ham.

2
Fjerde for Joseph
2-5
4 mål på han. En dark horse for spiss-plass i A-laget?

3
Fantastisk! Gjorde Nettavisens tips til skamme også. Vi er også foran L'pool tabellen. Og der forblir vi? ;)

4
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Leeds - Wolves 6/8 kl 16:00
« på: August 06, 2022, 13:00:25 »
Får opprettholde tipset i kamptråden:
Leeds - Wolves, 2-1
Bamford, Gelhardt

5
Nettavisen dømmer Leeds nord og ned, og tror på Wolves' 5. strake seier på ER.

https://www.nettavisen.no/sportspill/tipping/nedturen-fortsetter-for-leeds/s/12-95-3424298815

6
Skal Leeds gjøre seg noe håp å bli værende i PL på permanent basis, må lag som Wolves slås på hjemmebane. Velger en før-sesongs optimisme her, og tror at vi vinner. 2-1. Scorer gjør Bamford og Gelhardt (regner med at han spiller, om annet enn som innbytter).

7
Får vi den 14.plassen Nettavisen tipper, skal jeg være svært fornøyd.

8
Ordet er fritt / Sv: Ønskeliste: Nye spelarar
« på: Juli 29, 2022, 13:39:25 »
På tide å hente Alioski inn på vbacken igjen? Gratis og duger som alternativ.
Enig. Tabbe å la han gå, i den troa på erstatteren var så mye bedre.

9
Ordet er fritt / Sv: Ex-spiller: Leif Davis
« på: Juli 29, 2022, 13:24:12 »
Veiet og funnet for lett. Lykke til i Ipswich Town, da Leif (så får vi se om Benjamin Bloom er begeistret for nysigneringen).

10
Ordet er fritt / Sv: Ung spiller: Archibald Gray
« på: Juli 21, 2022, 21:23:25 »
Godt å høre at skaden i var verre. La han få tid på seg til å bli helt frisk.

11
Ordet er fritt / Sv: Ex-spiller: Elia Caprile
« på: Juli 14, 2022, 23:03:05 »
Kort Leeds-karriere i en kort tråd. Som tråd-starter håper man jo på en lang og god karriere i Leeds, men, men. Lykke til videre i karrieren da, Elia :).

12
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Raphinha - Raphael Dias Belloli
« på: Juli 12, 2022, 13:44:13 »
Tja...

Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
Barcelona have finally submitted the official bid for Raphinha, Leeds are set to accept! €58m fixed fee, up to €68m with add-ons. Deal at final stages. 🚨🇧🇷 #FCB

All parties waiting for Barça to be able and ready to register Raphinha, then it will be signed… here we go soon.


....

£57m in total then?
Hva med å slå Barcelona konkurs? De oppfører seg som prutende kjøpere på basar. Uverdig av en såkalt storklubb. Forstår godt at de var en av klubbene som gikk inn for Superligaen, eller "ta alle penga og stikk"-ligaen. De får nok "ta en Lyn", får de.

13
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Raphinha - Raphael Dias Belloli
« på: Juli 11, 2022, 07:37:09 »
Ser ut som om Barcelona-handelen går i boks, allikevel? Barca har bydd £63 mill (£55 mill up front og £8 mill senere). Håper det løser seg snart.

https://motleedsnews.com/transfers/raphinha-set-to-seal-leeds-united-exit-as-barcelona-make-63m-bid/

14
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Darko Gyabi
« på: Juli 09, 2022, 13:41:28 »
Velkommen til Leeds, Darko :).

15
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Luis Sinisterra
« på: Juli 09, 2022, 13:37:37 »
Satser på at dette blir en knallsignering. Trenger det når Raphina er gang (?) drar. Velkommen til Leeds, Luis :).

16
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Tyler Adams
« på: Juli 08, 2022, 22:21:27 »
Spennende signering. Velkommen til Leeds, Tyler :).

17
Ordet er fritt / Sv: Ung spiller: Archibald Gray
« på: Juli 08, 2022, 22:20:05 »
Fint med gode kritikker. Blir spennende å følge han.

18
I siste TPN var det mange som mente at stortapene var fjorårets verste resultater. For meg var det 0-1 tapet hjemme for Newcastle som var verst, i det en slik prestasjon sementerte Leeds status som et bunnlag. Klare tap mot topplagene var noe jeg forventet, og jeg vil forvente det også neste sesong.

Vi må begynne og slå de lagene vi forventer skal ligge rundt oss på tabellen: Soton, Palace, Everton, Wolves, Villa, Brentford, Newcastle, Leicester, Brighton, West Ham. De tre nyopprykkede lagene må også slås. Vi endte på 9. plass i første sesongen da vi slo lagene under og rundt oss, og hovedsakelig tapte for lagene over oss. Gjøres dette også i år, blir det en plassering midt på tabellen. Det må være klubbens målsetting, og jeg mener den er realistisk. Ikke noe bunnstrid-tull i år, takk.

19
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Kalvin Phillips
« på: Juni 16, 2022, 11:18:37 »
Sånn. Da var katta ute av sekken, og Leeds-fansen kan slutte å lure på om Phillips fortsetter i klubben. Det gjør han ikke. Han vil bort dersom klubben mottar et bud på han. Og det gjør det fra Man City, skal vi tro Nettavisen. I og for seg greit. Få salget unnagjort nå, ASAP. Vi får forhåpentligvis mye penger for han, og letingen etter erstattere kan begynne. Før nå den evinnelige sutringa over tapet av kontinuitetsbærere og "dårlig klubbfølelse" kan begynne, må man innse at dette er moderne fotball. Spillere kommer og går, og blir sjelden værende i samme klubb karrieren ut. Best vil de klubbene gjøre som forstår spillerlogistikk. Spillere vil forlate klubber, og erstattere må komme inn. Nå forlater Phillips oss. Han har gjort en framifrå jobb i klubben under sin tid her. Nå er det kapittelet i hans og klubbens historie over. Jeg ønsker Phillips lykke til videre i karrieren, og håper at pengene vi får for han blir brukt fornuftig. Ikke flere JKA og Cibicki-type signeringer, please.

PS.Nettavisen har for øvrig The Athletic som kilde, så ryktene er det nok hold i. DS.

https://www.nettavisen.no/sport/torsdagens-premier-league-rykter/s/12-95-3424283928

20
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Rasmus Kristensen
« på: Juni 09, 2022, 11:42:47 »
Flott signering. Velkommen til Leeds, Rasmus :).

21
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Brenden Aaronson
« på: Mai 27, 2022, 10:12:34 »
Gledelig. Velkommen til Leeds skal du være, Brenden :).

22
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 24, 2022, 18:42:43 »
Telegraph Football
@TeleFootball
Exclusive: Newcastle keen to sign Jack Harrison despite Leeds’ Premier League survival /
@LukeEdwardsTele
Mye rykter ute og går på denne tida.

23
Cody er klar!

Med både Dallas og Ayling ute i langtidsfravær er veien åpnere enn noensinne for Drameh....

Jesse har allerede snakket med Cody Drameh.

Drameh is understood to have already spoken with Marsch and intends to stake a claim for regular first-team football in 2022/23, regardless of injuries to other players in his position.
The possibility of another loan this summer cannot be ruled out, but Drameh's preference remains senior action at Elland Road.

https://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/football/leeds-united/leeds-united-defender-eyeing-triumphant-return-after-stroke-of-luck-and-jesse-marsch-conversation-3706792
Blir sikkert prøvd ut i pre season-kampene.

24
Ordet er fritt / Sv: Ung spiller: Nohan Kenneh
« på: Mai 23, 2022, 22:28:41 »
Alt tar slutt en gang. Ikke alle talenter slår til, og det er sikkert bra for han å flytte på seg. Lykke til videre i karrieren, Nohan :).

25
2 nysigneringer allerede? Det kan jeg like :).

26
Ordet er fritt / Sv: Ny head coach - Jesse Marsch
« på: Mai 22, 2022, 22:36:10 »
Får gratulere Jesse med å klare det som var jobb-beskrivelsen hans disse 12 kampene. Nå er laget ditt, Jesse. Du har et PL-lag nå. Klarer du å tilføre noe nytt utover sommeren? Tror denne pre season blir den viktigste på flere år.

27
Tror Everton står av denne, men de har vel ikke så mye slack igjen? Spillersalg må til? Og da nytter det ikke å selge squad players. De vil nok slite neste sesong også.

28
Ja, da var sesongen endelig over. Etter fjorårets høydare, ble denne sesongen et antiklimaks. Så ærlige må vi ha lov til å være. Bielsa fikk sparken 12 runder før slutt, skadeproblemene var enorme på nøkkelspillere som Bamford, Cooper, Dallas og Phillips. Nyanskaffelsene, særlig Firpo, slo ikke til. Først på overtid i siste runde ble det avgjort. Og heldigvis til vår fordel, denne gangen.

Men plassen ble berget, og vi kan se fremtiden lysere i møte. Ikke noe Championship-spill mot Luton og Millwall, men fortsatt oppgjør mot store lag som L'pool og Man City. De fikk godt over 90 poeng, og var det berømte hestehodet foran alle andre. Man City var bare 1 skarve mål unna å bikke 100 scorete mål. Imponerende, uansett hvor godt økonomisk forspent de er. Leeds derimot, bare 40 scorete mål, og med minus 38 mål i protokollen. Skal en gjentakelse av denne sesongen unngås, må i alle fall forsvarsspillet rettes opp, og det betraktelig.

Så, hva kan vi forvente i 22/23?

1). Manageren fortsetter. Jeg var svært ublid da Bielsa ble sparket, og man ansatte et nytt ubeskrevet blad. For 3 år også! Nå klarte vi å berge plassen, og Marsch får mer ro på seg til å settle sin tropp og sitt spill? Så. får vi se om det holder. Men uansett: noen ny trenerjakt slipper vi.

2). At nøkkelspillere beholdes? Phillips og Raphina er de heteste salgsobjektene, og kommer det gode nok bud, kanskje man selger? Personlig tviler jeg på at vi får beholde Raphina, skulle budet dukke opp. Det er synd, da han er X-faktoren i laget.

3). At forsvarsspillet bedres. Vi gikk på en del virkelig stygge tap, og det kan ikke fortsette. At vi taper mot L'pool og Man City får så være, men regelrett avkledning og latterliggjøring i flere kamper er bare uakseptabelt. Betyr det at vi må skaffe oss nye folk? Eller vil laget nå sette seg, også bakover?  Forsvarsorganiseringen virker helt avhengig av at Cooper spiller. Fortsetter dette? Tar noen av de andre mer ansvar? Backene har vel prestert til langt under pari. Firpo ble vel ikke den erstatteren for Alioski som vi håpet han trodde han skulle bli. Blir neste sesong hans gjennombrudd, eller blir han salgsvare utover sommeren?

4). Må vi ha ny spiss? Bamford er tydeligvis skadeutsatt. Gelhardt er god, men kan han ilegges en så viktig rolle, som førsteangriper så tidlig i sin karriere?

5). Nysigneringer må til. Lagets kvalitet viste seg å skorte en god del da skadene satte inn. Folk har titt og ofte etterlyst nye fjes i flere viktige posisjoner (backer, midtbane av ymse slag).

6). Keeperen. Er Meslier god nok? Etter en god fjorårs-sesong, ble vel også hans sesong en nedtur. Har gjort mye rart. Er fotarbeidet hans det det burde være på dette nivået? Meslier er jo ennå ung, og man ønsker ikke avskrive han. På den annen side: keeperen har den viktigste posisjonen i laget. En god keeper kan vinne laget kamper man fort kunne ha tapt, og en dårlig keeper kan rote bort unødvendige poeng. Man står og faller som et lag, men keeperens prestasjoner er ofte noe ekstra.

7). Det sportslige apparatet, særlig på ledersiden, er det godt nok? Mange spillersigneringer har vist seg være feilslåtte. Spillere som Rodrigo, James, Koch og Firpo har vel ennå til gode å overbevise. Spiller-logistikken er Ortas ansvar. Har han den nødvendige teften? Hvor mye får Marsch å si?

Prediksjon: Leeds gjør en bedre sesong i 22/23, men ikke så veldig mye bedre. Man har lært av denne sesongen. Borte vil Bielsas murderball bli, og vi får se et mer normalt Leeds-lag. Ikke så underholdende å se på, men et som beholder plassen. Veldig mye vil avhenge om vi får beholde Raphina og Phillips. Beholdes disse, og vi får 3-4 nysigneringer, bør det kunne gå greit. Klarer vi 10 poeng mer (48) havner vi på 12.plass, plasseringen til Crystal Palace denne sesongen. Tipper fra 40 til 48 poeng. Dvs., et sted mellom 12 og 15, men ikke noe nedrykks-drama. 40 poeng (Soton) ga 15. plass i år.

29
Så smått utrolig. Jeg vil ikke ha en sånn sesong til neste år. Tror jeg tar meg en øl, enda det er søndag.

30
0 poeng til oss, 3 poeng til Burnley. Et helt fortjent nedrykk er i boks.

Sider: [1] 2 3 ... 385