Filler'n ikke skriv sånn. Jeg trodde vi hadde utlignet.

« på: Oktober 26, 2011, 22:24:55 »
Alle bytter gjort. Grayson har kastet kortstokken.

10896
« på: Oktober 26, 2011, 22:09:15 »
2. omgang har startet skuffende. Skal virkelig midtukeforbannelsen slå til igjen :'(?

10897
« på: Oktober 26, 2011, 21:55:03 »
2. omgang i gang. Skjerpings Leeds. Skal ha minst en pinne i kveld.

10898
« på: Oktober 26, 2011, 21:39:22 »
Leeds leder skudd- og cornerstatistikken, men Birmingham leder i målprotokollen. Får bare fortsette å skape sjanser, så putter vi nok til slutt. Men ikke mer slappfiskeri i bakre rekker, takk.

10899
« på: Oktober 26, 2011, 21:26:33 »
Ikke bra, men typisk Leeds å slippe inn mål i hver kamp :(. Nå må man jobbe for å ta igjen baklengsen.

10900
« på: Oktober 26, 2011, 20:59:27 »
Holder ikke nullen med sånn keeper, men vi scorer vel.

10901
« på: Oktober 26, 2011, 20:49:17 »
På'n igjen. Tror på U, 1-1 eller 2-2.

10902
Kamp mot Birmingham City, ja. Setter noen opp den tråden?

10903
Ordet er fritt / Sv: Sesongen så langt
« på: Oktober 22, 2011, 15:52:44 »
Denne tråden blir vel oppsummert etterhvert som sesongen skrider frem. Lurer på hva som står her neste helg etter møtet mot Birmingham City på onsdag (b) og Leeds-dødaren Cardiff City om en uke?

10904
« på: Oktober 22, 2011, 15:34:55 »
Det er vel ingen grunn til å erklære seg uenig med den tilstandsrapporten.

10905
Ordet er fritt / Sv: Lånevinduet 2012/13
« på: Oktober 22, 2011, 15:28:35 »
La oss låne hele reservelaget til Scumchester U ;)

10906
Off-Topic / Sv: Når får Grayson sparken?
« på: Oktober 22, 2011, 15:26:05 »
Vurderer å låse denne tråden for en stund.  Hva synes dere? 8)
OK. Vanskelig å se for seg noen ufrivillig avgang med det første med de resultatene laget har levert.

10907
Ikke uventet med målorgie i denne kampen. Posh scoret 4 i midtuka. Fryktet derfor denne kampen, men det gikk jo bra. Viktig at de fikk retta opp fadesen mot Coventry umiddelbart.

10908
Ordet er fritt / Sv: KAMP: vs Coventry 18/10 2011 2045, Elland Road
« på: Oktober 18, 2011, 13:18:44 »
Vanskelig å se hvor SG skal gjøre forandringer. Hvis Vayrynen skal inn på midten, hvem skal ut? Howson? Clayton? Snoddy? Pugh? Det samme gjelder for både angrep og forsvar. Han bør ikke bytte ut noen i de bakre rekker. Den 4-eren han har startet med de to siste kampene har holdt nullen i begge. Ã… henvise til ManU blir ikke rett. Ferguson kan skilte med et mannskap av et helt annet kaliber, og han kan vel bytte samtlige, og allikevel forvente seier.
Så: uforandret takk!

10909
Ordet er fritt / Sv: Spørreundersøkelse for Leeds fans
« på: Oktober 15, 2011, 00:11:13 »
Fikk som svar at den var stengt. Bates?

10910
Ordet er fritt / Sv: Æres den som æres bør.
« på: Oktober 15, 2011, 00:09:05 »
Lees var stor i denne kampen. Stoppet alt. Scoret mål. La han forbli på midtstopperplassen.

10911
Flott kamp av Leeds. Ã… holde nullen for 2. gang på rad, og på bortebane er meget bra. Doncaster var nok dårlige, men mest av alt var Leeds bra, og leverte en nesten plettfri kamp. La oss følge opp denne kampen med en minst like bra prestasjon mot Coventry på tirsdag.

10912
Ordet er fritt / Sv: Spillerstatus - OPPDATERT KONTRAKTINFO
« på: Oktober 14, 2011, 17:48:46 »

Thompson med ny kontrakt.
Flott :). Vi kommer til å trenge han når Clayton og Howson lokkes til grønnere beitemarker i PL av "storheter" som Bolton og Wigan >:(. Eller kanskje Leicester lokker dem til seg med £40K i uka?

10913
Ordet er fritt / Sv: Egen deprimert tråd!
« på: Oktober 14, 2011, 17:41:25 »
Jeg blir fortsatt deprimert når jeg tenker på europacupfinalen mot Bayern Mûnchen i Paris... >:( :'(
den er også fremdeles den sureste for meg!

Ekstremt surt og ufortjent tap. Korrupt dommer. Beckenbauer brukte alle knep mot dommer. Har aldri kommet over denne kampen. Har for alltid hatet Bayern Munchen, tysk fotball og dess like etter dette. Satte varige posttraumatiske spor i en guttesjel på 14 år :'( :'(
Akkurat!! Samme her!
Da capo :'( :'( :'(

Ellers er jo den bare eksistensen til "Vivarsojævlagodepå80tallet"pool og Schumchester United deprimerende som bare fy. For en stakkars skjebne den (sistnevnte) byen har, som tross alt har produsert storheter som Joy Division og The Fall!

10914
Ordet er fritt / Sv: The Peacock News nr.4 August 2011 Blad nr.165
« på: Oktober 14, 2011, 17:32:04 »
Jeg fikk bladet i dag. Topp, som vanlig. Her er det bare å melde seg inn i hallelujah-kamreratene.

10915
Tilbake til hverdagen, ja. Forrige fredagskamp endte jo 3-3. Satser på at "tradisjonen" med mange mål opprettholdes, og at 0 innslupne i forrige runde var en glipp. Går for 4-4, etter at Leeds har gått opp i 2-0 etter 10 minutter, som også blir pauseres. Doncaster scorer 2 på rappen første 15 i 2 omgang, legger på til 3-2 i det 83. minutt (krise i Leeds (igjen)). Leeds utligner i det 90. minutt, og alle (Leeds) puster lettet ut, for så å oppleve at Doncaster scorer sitt 4 rett fra avspark. Leeds berger æren og det ene poenget da McCormack putter Leeds' 4. i det 97. minutt. En vanlig kveld på jobben for Leeds-fans m.a.o.

10916
Ordet er fritt / Sv: RYKTER: Spillere inn - spiller ut, del 18
« på: Oktober 10, 2011, 18:54:58 »

Bolton og Blackburn interessert. Vi kan jo ikke konkurrere med PL-lønninger, så da blir han vel solgt...  ::)

auren
Bolton og Blackburn er Championshipklubber neste sesong. Ikke mye å hente på å gå dit, bortsett fra en masse gryn, da.

10917
Off-Topic / Posthierarkiet
« på: Oktober 03, 2011, 15:23:15 »
Har lagt merke til at folk har ulike titler her på forumet. Selv er jeg "På juniorlaget :'(. Hvor går grensene for de ulike kategoriene?

« på: Oktober 03, 2011, 15:15:11 »
Som dommer utsettes man for mye rart. Søndagens oppgjør mellom Sandefjord og Strømmen inneholdt denne morsomme episoden: