Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Fantasyland

Sider: [1] 2 3 ... 7
1
Her blir vi straffet hardt av et Leicester lag i kanonform for tiden. Poeng her vil være over all forventning. De rommene vi gir bort på midtbanen vil være en gavepakke til hurtige Leicester-spillere. Madisson forblir på Fantasy-laget mitt for å si det sånn. Resultat, take your pic. 3-1, 2-0, 4-1.

2
Gledelig med 3 poeng og to fine mål selv om det satt langt inne til slutt. Forsvarsspillet og rommet vi gir bort på midten er til tider ikke til å tro.

Plusser i boka:
- Raphina - må være en av årets beste signeringer til 17 millioner pund.
- Meslier - godt covid'en er ute av kroppen og vår beste keeper er tilbake i buret
- Rodrigo - viser ved flere anledninger klassen han har inne
- Harrisson - jobber og jobber og...jobber. Fint mål. Unner han den
- Pascal - syntes han er solid som CB. Gjorde en god jobb når han kom inn

Forbedringspotensiale:
- Klich - jeg syntes det er litt vondt å se på han for tiden - vil ha tilbake spilleren vi alle elsker
- Phillips - jeg skulle ønske han stod frem mer i kamper som denne. Anonym
- Bamford - kroppsspråket tilsier at det lugger litt for tiden. Jobber bra, men det blir lite ut av det.
- Cooper - tja, hva skal man si. Han er veldig heldig ved et par anledninger og har noen forferdelig pasninger
- Alioski - herlig type, men neste sesong bør han bli marginalisert til et morsomt innhopp fra benken

3
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Januar 19, 2021, 21:45:10 »
Rodrigo de Paul til Inter, ble dette slutte på den sagaen?
Fint om du kan poste link til slike uttalelser

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Det står stort sett over alt, men er selvsagt ikke bekreftet. For å nevne noen TV2, tottosport, Fabrizio++

https://www.teamtalk.com/news/rodrigo-de-paul-next-club-inter-milan-agreement

Hvor sier Fabrizio dette? Siste jeg har sett han tweete angående De Paul var for 4 dager siden hvor han avfeide Liverpool som destinasjon. De andre bare kopierer den ene italienske  referansen vel..

4
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Januar 18, 2021, 18:39:35 »
Så flott at vi ikke kan ha rom for å kritisere en klubb som står nest øverst på alle Leeds supporteres hatliste og som eies av en korrupt, russisk banditt som spytter inn blodpenger i ett sett.
Normalt syns jeg du er en smule surmaga, men her må jeg bare komme med 100% støtte.

Å kritisere Chelsa og måten dem driver på er langt innafor. Hater ingen lag, men Chelsea er et av lagene jeg ikke har voldsomt mye til overs for. Ble ytterligere forsterket med Lampard.
 Men ser ikke helt koblingen med at det er et hån mot alle Leedssupportere om Håland går dit. Håland som pisser på Leeds fans, eller Chelsea som gjør det?

Altså, hvis du lener deg godt tilbake i stolen og tar på deg tjukke Leeds-briller så tror jeg du forstår hva jeg mener. Dette handler om kontekst. Som Reaney er inne på er Chelsea en klubb som står veldig lavt i kurs hos stort sett alle Leeds supportere. De har allerede inneværende sesong brukt 2 milliarder på spillere som knapt er en startplass verdig. Jeg tror veldig mange Leeds supportere vil kjenne veldig på hvis Håland står på motsatt banehalvdel på Elland Road når vi møter Chelsea neste sesong. Ingen vil bebreide han selvsagt. Alt vil bli rikosjert direkte på Chelsea som klubb. Ja, det eneste som ville vært verre å fordøye når han først kommer til England ville vært om han endte opp i SCUM. Men for å gi det litt perspektiv, om han går til Barcelona eller Real Madrid vil nok få Leeds supportere reagere nevneverdig, sannsynligvis vil det bli applaudert. 

5
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Januar 18, 2021, 11:56:07 »
Velger å poste denne her pga den naturlige linken som eksisterer. Vil være et hån mot alle Leeds-supportere og jeg kan ikke se hvordan dette ikke skal skje om Chelsea vil det nok. Kommer vel til å bli tilbudt en astronomisk lønn som det blir umulig å takke nei til.

https://twitter.com/primevideosport/status/1351118687919628289?s=21

6
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Januar 12, 2021, 11:35:57 »
Alan Nixon
@reluctantnicko
Leeds. Offer made for Sean McGurk. Latest Wigan whizz kid. Turned down by Latics. Not enough. Contract up in summer so can move then. But danger that Rangers (or Celtic) step in with pre contract in meantime.

7
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Januar 08, 2021, 09:23:38 »
Meget god transfer-rapport fra høyst troverdige The Athletic lagt ut i dag. Basicly blir alle rykter rundt Tomori fra Chelsea lagt døde og konklusjonen er at Bielsa er happy as is uten noen fler CB'er. I tillegg syntes jeg det er verdt å nevne at stillstanden rundt Buendia fra Norwich har en logisk forklaring. En spiller jeg ved flere anlendinger har ytret ønske om å se i Leeds-trøye. Nå er det dog Arsenal som har blitt linket til han siste tiden, men det ser litt vanskelig ut da Norwich har slappa en prislapp på 40 millioner pund på han  ::)

8
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Januar 06, 2021, 11:56:25 »
James Marshment
@marshyleeds
Reports of a Leeds swoop on Chelsea for Fikayo Tomori are gathering pace.
Without doubt, Leeds have suffered in this area this season, but would the Blues defender be the right man?

https://www.teamtalk.com/news/leeds-near-deal-chelsea-defender-fikayo-tomori-price-set-second-star


9
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Januar 04, 2021, 11:51:45 »
James Marshment
@marshyleeds

Leeds are this morning being linked with a move for Mainz striker Jean-Philippe Mateta.
He has 10 goals in 16 appearances so far this season.
Link with Leeds comes via Football Insider.

10
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Januar 01, 2021, 20:54:53 »
@OBTransfers
Micheal Olise news 🗞

Leeds United are interested in signing Micheal Olise from Reading. The player has a release clause in his contract.

11
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Desember 30, 2020, 14:44:17 »
Talk About Leeds Trofe
@talkaboutlufc
JANUARY TRANSFER

I’m hearing Leeds are strong linked with versatile Porto player, Jesus Corona.

The player is said to be interested in the move, telling close friends he “wants to be the reason leeds stay in the PL”

More to follow... #LUFC #MOT #ALAW

12
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Desember 22, 2020, 23:02:18 »
Leeds United Interested in Wolves Winger Adama Traore

https://www.90min.com/posts/leeds-united-interested-wolves-winger-adama-traore

13
Hammered by the Hammers? Nja, ikke i målprotokollen, men det føltes litt sånn til tider under kampen. Har hatt noen dager til å reflektere litt og prøver meg på en liten oppsummering av sesongen så langt.

 - Siste kamp mot West Ham belyser noen sentrale utfordringer for Leeds pr i dag: Som viden kjent har vi store problemer defensivt. Når i tillegg begge nykjøpene som skal være med å stabilisere oss bakerst er ute med skade må vi ty til gamle Championship travere. Problemet er at det vi slapp unna med i divisjonen under ikke lenger går nå. Det er bare å se hvordan henholdsvis Dallas og Cooper blir smadra i nærkampspillet ved begge målene. Men det er også en annen del av det defensive spillet som er interessant. Hvis vi ser bak målene og fokuserer på det som var opptakten var det i begge tilfeller relativt svak / klønete jobbing defensivt av offensive spillere, henholdsvis Harrisson og Costa. Igjen, nådeløst straffet.

Noen annet som også har manifistert seg i større grad i PL er rommet vi gir bort på midtbanen. Strekken mellom Phillips og Klich blir altfor stor så hvert balltap høyt i banen bllir omgående konvertert til farlige kontringer. Bare se hvordan Benrahma koste seg utover i kampen sist. Bielsa har jo prøvd å adressere dette ved å dytte Dallas inn i midt ved et par anledninger som en slags 8'er og det var jo en suksess mot Everton. Problemet er at vi over tid gir opp altfor mye kreativitet. Det er selvsagt her vi skulle hatt en De Paul type. Per nå ser det ikke ut som Rodrigo håndterer denne rollen over tid som egentlig burde være en 8/10'er.

- Realitetssjekken er over. Det blir en kamp for å overleve denne ekstremt viktige sesongen. Hva Bielsa har gjort med dette mannskapet over et par sesonger er ikke annet enn bemerkelsesverdig. Dessverre ser det nå ut til at vi ikke kan strekke strikken så mye lenger. Vi er helt avhengige av at de få vi har hentet inn som forsterkninger forblir skadefrie og kan være med å bidra. Jeg mener fortsatt at stallen totalt sett skal være gode nok til å holde plassen og tabellen reflekterer jo det per nå. Men jeg føler meg ikke trygg på at f.eks Burnley eller Fulham kan gå på et lite run. Det betyr at vi også må plukke poeng i de ekstra viktige kampene. Det kommer en sekvens nå i nær fremtid som begynner med Newcastle på onsdag. Jeg tror frem til Jul fort kan bli litt sesong-definerende for oss.

- Det positive så lang må jo være at på en skikkelig god dag kan vi matche de fleste. Og borte mot Villa var jo en oppvisning. Bielsa-ball på sitt fineste som også viser at enkeltkamper kan skjule svakheter ved stallen når laget spiller så godt. Syntes også Meslier fortjener skikkelig skryt, må være tidenes warp når det gjelder keeper-kjøp. En 20-åring som leverer på dette nivået i PL lover godt. Ellers har Rodrigo glimtvis vist kvalitetene sine  selv om jeg tipper at han helst vil spille alene på topp. Det kan ta litt tid når Bamford har steppet opp gamet så kraftig. Ellers er Raphinha et skikkelig friskt pust. Dynamisk spiller med herlig teknikk og veldig god pasningsfot som i tillegg kan skyte. Det er hvertfall noe vi trenger mer av, skuddfarlighet altså.

Jeg er lettere optimistisk og tror vi snur det hjemme mot Newcastle. Alvoret har sunket inn, vi trenger 3 poeng for å få roen nå.
MOT

14
Noterer mye frustrasjon i tråden, forståelig nok. Men vi må stikke fingeren i jorda, dette kom til å skje og det kommer sannsynligvis til å skje igjen. Vi er i en læringsprosess. Kontinuerlig. Noen refleksjoner jeg har gjort meg etter og ha sovet på det:

- Med en relativt tynn tall blir skader på sentrale spillere meget utslagsgivende. I tillegg har vi spillere som har returnert fra skade som fortsatt er litt rustne.
- i Championship parkerte lag bussen på ER i mangel på ferdigheter. I PL spiller lag smart mot oss når de legger seg lavt, dette er noe helt annet. De utnytter overganger, skaper overtall på midtbanen og har en helt annen trussel når de kommer på. Feil blir straffet nådeløst. Vi har nå sett Ulvene og Leicester med tilsvarende oppskrift. De blir neppe de siste.
- Bielsa er ikke ufeilbar. Han bommet litt på taktikk / tilnærming i går og byttene fungerte ikke i det hele tatt. Poveda? Roberts? I min bok er ikke dette PL kvalitet. Men det er der vi er per dags dato.
- Flyt. Ja, til tross for et uheldig resultat kunne dette fort sett anderledes ut med 1-0 etter par minutter. At Bamford ikke setter den er kriminelt. Pablo kunne også satt 2-2. Men det skjedde ikke og det er det vi må forholde oss til.

Det så litt ut som et Championship lag vs et PL lag i går. Vi er avhengig av og ha våre beste spillere tilgjengelig. Jeg ser for meg at Llorente og Raphinha kommer til å være bankers på dette laget etterhvert sammen med Rodrigo. Men det hjelper oss ikke førstkommende lørdag mot Crystal Palace. Da må Bielsa legge en ny plan med de spillerne han har til rådighet. Jeg tror vi reiser oss igjen. Det er mentaliteten som råder i laget.

15
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 22, 2020, 20:29:44 »
James Marshment
@marshyleeds
Reports in Italy claim Leeds are set to rival Milan, Valencia and Dortmund to the signing of Dinamo Zagreb midfielder Lovro Majer - a man the Croatian media has labelled 'the next Luka Modric'. [Via Calciomercato]

16
Dette var litt velkommen til hverdagen i PL, hadde en uggen følelse før kampen som ble forsterket utover kvelden. Uansett, syntes vi totalt sett gjør en god kamp, men vi kommer til lite store sjanser. Vi må også være så rause å si at dette skyldes i hovedsak ulvene sitt tighte forsvarsspill. Spesielt Coady imponerte meg som bunnsolid. I tillegg som alle har fått med seg hadde Phillips en dårlig dag på jobben. Typisk krona med selvmål, ja, syntes dette er mer selvmål enn deflection, men nok om det. Lærdom? Ikke overrasket om flere lag følger samme oppskrift som ulvene på ER fremover. Ligg dypt og kompakt i første omgang for så å komme på i 2 omgang når det åpner seg mer.

Villa på fredag, ser for meg en helt annen kamp der. Nå er det kanskje de som skal kjenne litt på realitetene, de har flydd høyt og trenger litt bakkekontakt.

17
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 16, 2020, 08:38:24 »
Fra The Athletic og Hay sin mailbag som ble besvart i dag:

Hi Phil, currently stuck on a labour ward waiting for my wife to give birth to our new arrival. What can you tell me about any further new arrivals at Leeds this week? (Alexander K)
Good luck Alexander! I remember the experience well. This was another popular topic. Others, such as Rich P, wanted to know specifically about Louie Sibley, the young midfielder at Derby County. Leeds have been monitoring Sibley and you’ll have seen the links to Norwich’s Todd Cantwell too, although we’re told that much of the speculation about Cantwell is being driven by his agent. The club are aware that they need another midfielder (which is why they lined up Michael Cuisance) but with the domestic window into its final day, a further addition is not expected.
There are a couple of reasons for this. First, meeting Marcelo Bielsa’s requirements is difficult as only deals with EFL clubs can be done (even if Sibley and Cantwell are decent matches). Second, Leeds have already committed £100 million to this window and they were never going to splash out heavily unless they were 100 per cent sold on a particular target. As much as I see the scope for a No 8 or a No 10, maybe a bit of financial prudence makes sense.
This takes us onto January and a question from Michael G, who wanted to know: What funds are available for reinforcements in the winter window? Alfie S also asked about January business: Given the speed it takes to get up to a Bielsa system, might the club wait until next summer?
I’ve said before that Leeds are more and more reluctant to do business in January, because of the challenge of finding players who are ready to go immediately under Bielsa (exhibit A: Jean-Kevin Augustin). Any funding will depend on what Radrizzani makes available. It still falls to him to cover excess costs at Elland Road, although the San Francisco 49ers are talking about increasing their stake in the club and Leeds will get the second tranche of central Premier League revenue around the turn of the year.
The attitude at Leeds seems to be that if they see something worth doing, they’ll do it. And needless to say, there may be gaps to cover by that stage of the season. But if they can avoid spending in January, they probably will.

18
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 15, 2020, 17:22:59 »
Tim Thornton
@SkySports_Tim
Leeds United defender Barry Douglas undergoing a medical at Blackburn ahead of loan move #LUFC #transfers

19
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 13, 2020, 21:10:49 »
Alan Nixon
@reluctantnicko
NORWICH. Want 25 for Cantwell. That's keeping LEEDS at bay for now.

20
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 12, 2020, 21:23:28 »
Leeds United have set their sights on a beat-the deadline move for Derby County midfielder Louie Sibley, Football Insider can exclusively reveal.

https://www.footballinsider247.com/exclusive-leeds-united-work-on-signing-derby-county-ace-in-beat-the-deadline-day/

Hadde vært en knallsignering, men har mine tvil på troverdigheten til kilden.

Det vil være en gigantisk nedtur i forhold til hva som har vært forespeilet i den rollen. Helt uprøvd på toppnivå og den statistikken i Championship er ikke allverden. Buendia eller Cantwell takk.

Buendia har spilt 84 kamper for Norwich. 83 av dem som høyreving/midtbane. Kun 1 som off midt. Vi har vel nok vinger nå?

Derfor er vel ikke Cantwell aktuell lenger heller. Han er primært venstreving/midtbane som også kan spille til høyre. 6 kamper siste 2 sesongene som off midt. Begge denne sesongen som høyremidt.

Ingen av dem har spilt sentralmidtbane i sin senior karriere. Og det er en 8er som også kan spille i 10er rollen vi visstnok er på søken etter. Trolig skal det vel litt til om flere blir hentet.

Den statistikken i CC er faktisk meget bra for en 19 åring. 5 mål og 2 assist på 11 kamper.

Uprøvd på toppnivå..ikke unormalt for en 19 åring det. Uprøvd på toppnivå er også langt eldre Ayling, Cooper, Dallas, Phillips, Klich  Harrison..det har gått bra. Da tror jeg det er håp for en talentfull 19 åring også..

Hvis du setter Buendia  og Cantwell i kategorien 'vinger' deler jeg ikke det synet i det hele tatt. Vår første sesong med Bielsa fulgte jeg også mye med på Norwich gjennom extended highlights og dro et par konklusjoner:

1. Buendia er en herlig playmaker, en naturlig 10'er og skal ha mye av æren for at de rykket opp.
2. Det er ikke tilfeldig at Norwich vant X antall kamper på overtid, de skapte noe så vanvittig med sjanser.

Hvordan Farke velger å sette opp laget formasjonsmessig og hvordan spillet faktisk utfolder seg er ikke endimensjonalt. Han er vel en manager som har sansen for fleksible typer. Det finnes mange gode artikler om både Buendia og Cantwell så jeg har ikke tenkt til å gjenfortelle informasjon som er der ute, men legger ved et par jeg likte godt:

Buendia - https://totalfootballanalysis.com/player-analysis/tactical-analysis-norwich-emi-buendia-efl-championship-analysis
Cantwell - mer om Farke sine tanker rundt bruken av han: https://www.pinkun.com/norwich-city/canaries-todd-cantwell-best-position-daniel-farke-thoughts-1-6736994

Hovedpoenget mitt ref Sibley var at vi ikke trenger nok et talent i en rolle som var en av de viktigste å besette i dette vinduet. En langvarig Pablo erstatning har vært ordlyden. Lista ble lagt med De Paul, fulgt opp med Cuisance og vedvarende rykter rundt hovedsaklig Cantwell og noe rundt Buendia. Alle spillere som har levert på øverste nivå. Spillere som kan gå umiddelbart inn og markere seg(jada, etter Bielsa tilvenning selvsagt) og sette preg på laget. En 19-åring som har levert noen målpoeng i Championship er ikke det jeg ser for meg som et navn som passer inn med ovennevnte. For all del, han kan sikkert bli god på sikt, men personlig føler jeg heller at vi kan droppe det prosjektet og heller vente til januar hvis finansiene tilsier at vi ikke kan hente fra den hylla vi ønsker nå.

21
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 12, 2020, 14:31:02 »
Leeds United have set their sights on a beat-the deadline move for Derby County midfielder Louie Sibley, Football Insider can exclusively reveal.

https://www.footballinsider247.com/exclusive-leeds-united-work-on-signing-derby-county-ace-in-beat-the-deadline-day/

Hadde vært en knallsignering, men har mine tvil på troverdigheten til kilden.

Det vil være en gigantisk nedtur i forhold til hva som har vært forespeilet i den rollen. Helt uprøvd på toppnivå og den statistikken i Championship er ikke allverden. Buendia eller Cantwell takk.

22
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 06, 2020, 10:00:21 »
Gir dette vinduet terningkast fem. Hadde vi også fått Cuisance ville det blitt en sekser.

Drakt nummer åtte er ledig i Leeds. Og det er nettopp en løpssterk og pasningssikker "åtter" vi bør ha inn nå.
Finnes den rette "åtteren" i Championship? Det er spørsmålet Orta og Bielsa må finne svaret på i løpet av de neste ti dagene.

For min del er vinduet så langt mest et spørsmålstegn.

Meslier: Lover godt, men det er altfor tidlig å felle noen dom. Ellevill gambling etter mitt syn å gå løs på Premier League med en 20-åring med 10 kamper i karrieren. Snakkes etter 30 kamper i PL, da kan vi vel først se tendensene. Altfor tidlig å slå fast at dette går bra allerede nå.

Koch: Knallhard start med masse rart, men ser ut som han lander på beina og ser til nå bra ut. Men det er svært tidlig også her.

Llorente: Ingen som helst formening om hvor dette ender, sett han altfor lite.

Rodrigo: Fryktelig mot Liverpool, men vi har etter det sett veldig gode tendenser. Men han skal finne sin plass i fotballen vår. Kan bli veldig bra.

Raphina: Heller ikke her har jeg noen formening, fransk fotball er vel så der. Min kunnskap er vel null om spilleren.

Alt det unge vi kjøper er jeg veldig positiv til.

Så håper den femmeren din slår til, jeg vet foreløpig for lite. Jeg venter ennå på tieren, jeg er usikker på keeper, og jeg hadde trodd vi ville prioritere venstreback.

Vinduet ser veldig bra ut, men en av de viktigste posisjonene som skulle fylles var CAM / 10'er rollen og det har ikke blitt gjort. Kjenner jeg er litt lei å høre om alternative løsninger og spillere som flyttes til en posisjon de normalt sett ikke opererer i osv. Heldigvis har vi en drøy uke på oss til å gjøre noe med dette og det er et fåtall spillere som vil gjøre vinduet komplett i min bok.

1. Buendia - har vel snakket om han siden før De Paul ble nevnt. Mitt førstevalg og en naturlig 10'er som jobber hardt. Har alt som skal til for å bli en megahit i Leeds. Store spørsmålet er pris. Ordlyden blant ITK'erne har vært at han har blitt blodpriset av Norwich derav svært lite aktivitet rundt han.

2. Benrahma - Fantastisk spiller på sitte beste, utvilsom potensiale til å ta Pablo-rollen med storm. Et spørsmål rundt arbeidskapasistet, moral og hvordan han er i garderoben. Tar for mye plass?

3. Cantwell - Kanskje den meste realistiske, en mellomting av en 10'er og ving. Masse potensiale, allerede levert i PL. Kan se for meg at han slår ut i full blomst under Bielsa. Vil bort fra Norwich som kan gjøre at det blir lettere og møtes merkantilt.

Hederlig mention - David Brooks. Var snakk om interresse tidlig i vinduet, men ikke hørt så mye etter det. Priset til månen av Bournemouth og er vel best på vingen selv om han sikkert mestrer en mer sentral rolle også. Fantastisk spiller på sitt beste.

23
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 06, 2020, 09:02:16 »
Gir dette vinduet terningkast fem. Hadde vi også fått Cuisance ville det blitt en sekser.

Drakt nummer åtte er ledig i Leeds. Og det er nettopp en løpssterk og pasningssikker "åtter" vi bør ha inn nå.
Finnes den rette "åtteren" i Championship? Det er spørsmålet Orta og Bielsa må finne svaret på i løpet av de neste ti dagene.

Harry Wilson er klar innen10 dager...

Spent på hvordan det skal gå til...

24
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 06, 2020, 00:01:35 »
Da kan vi legge oss. Likte promovideoen av han. Så ikke ut som en mann som var spesielt lei seg. Nå har vi en drøy uke på og runde av dette fantastiske overgangsvinduet. Orta, avslutt med stil nå.

God natt! :)

25
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 05, 2020, 20:34:47 »
Fourth Official
@FourthOfficial_
Raphinha to Leeds is DONE

26
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 05, 2020, 20:13:32 »

Mike McGrath
@mcgrathmike
Leeds are closing in on Brazilian winger Raphinha. He holds an Italian passport and doesn't require a work permit to complete deal from Rennes #LUFC

27
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 05, 2020, 14:25:44 »
Spennende siste timer før vinduet stenger i kveld :

https://www.leeds-live.co.uk/sport/leeds-united/leeds-united-rodrigo-moreno-james-19048796

Skulle vi gått for Benrahma kanskje..?

Nå som vi får Raphinha, så er ikke behovet der for en spillertype som Benrahma. Det vi nå trenger er en ny Klich. En kreativ 8-er. Lite sannsynlig at en slik spiller kommer inn innen midnatt.

Swift i Reading er jo fortsatt en mulighet, men er han god nok?

auren

Jeg syns vi burde gamblet på Loftus Cheek på lån med option for kjøp neste sesong. Han er dog mye skadet, men bra topp nivå.

Hvilke andre alternativer har vi innenlands på en habil 8'er/ 10'er? Som er god nok og samtidig innenfor budsjettet etter at vi har brukt såpass mye på denne vingen fra Rennes?
Finnes det f.eks. andre alternativer i Championship som kunne passe..?


Her du en som kanskje kan være aktuell:
https://www.youtube.com/watch?v=myb8g3Dm0xI

Lest gjennom Phil Hay sine tweets? :) Han ble også nevnt av Hay i en artikkel på The Athletic som en de har 'been looking at'. Men dette var i sommer og nå har han signert for Reading og kan derfor ikke signere for ny klubb i samme vindu så den er basicly helt død.

28
Ordet er fritt / Sv: Deadline day...
« på: Oktober 05, 2020, 11:58:13 »
Har stilt spørsmålet på forumet før og lurer fortsatt på om det er så enkelt at det ikke flommer med tilgjengelige "Bielsa spillere" i nr 8/10 rollen, innenfor den pris vi er villig til å betale. De har vært tydelige på langsiktig plan, kanskje denne ligger lenger frem i løypa ? Vi har en Dallas som snart har spilt alt utenom keeper, han dyttes opp i midten om det kniper. Eller så ser de kanskje at Gelhardt utvikler seg i rekordfart og snart slippes utpå ?  Så kommer en DeBruyne-klasse-type neste sommer når det er forsyninger i kassa  ?

Jeg tenker at du egentlig har fått svar på spørsmålet ditt. Det flommer ikke over av den type spillere Leeds ønsker i den posisjonen og de som står øverst på lista er dyre / vanskelig å lande. Navnene har du allerede...

29
Ordet er fritt / Sv: Deadline day...
« på: Oktober 05, 2020, 11:18:41 »
Det er ovehodet ingenting som tyder på desperasjon, heller tvert imot. Jeg syntes Leeds sin transfer aktivitet i dette vinduet vitner om en tydelig plan hvor alternative løsninger er lina opp. Nå har det i morgentimene i dag også kommet frem at de pushet på med Dan James helt inn i helgen med siste forsøk som et lån med obligatorisk kjøp for en klekkelig sum, men det ble blankt avfeid av scum som vil beholde han. Nesten rett etterpå landes Raphinha.

Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli gjort solide forsøk på lande en til før fristen går ut med innenlands-vinduet som backup om det feiler.

30
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 05, 2020, 10:20:27 »
Pete O'Rourke
@SportsPeteO
Leeds United midfielder Mateusz Bogusz is set to join Spanish Segunda Division side UD Logrones on loan. #lufc #logrones #DeadlineDay

Sider: [1] 2 3 ... 7