Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Xern

Sider: 1 [2] 3 4 ... 104
31
Syns Davis bør få prøve seg i backrollen han egentlig skal spille i. Altfor liten som midtstopper, får hjertet i halsen hver gang det kommer et innlegg! I spann med Berardi vil det ihvertfall være for lavt mot Stoke sine bulldosere

32
Ordet er fritt / Sv: MoM Wigan - Leeds 17/8-19
« på: August 18, 2019, 22:41:43 »
3: Harrison
2: Bamford
1: Kiko

33
Ordet er fritt / Sv: Ung spiller: Tom Pearce
« på: August 08, 2019, 18:41:08 »
Går nok i orden med denne kontrakten. Håper på 4 år, men redd det bare blir 2.
Kanskje greit det bare ble kort kontrakt.
Hadde det egentlig på følelsen når jeg leste at han egentlig ikke var tiltenkt ny kontrakt før han plutselig storspilte i to kamper på A-laget og fansen hadde lagd ragnarok om han ikke ble tatt med videre  ::)

34
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Illan Meslier
« på: August 08, 2019, 15:32:02 »
Om Miazek blir slått ut av en innleid 19-åring, er det ikke da like greit å kvitte seg med han?

Hvorfor det?
Miazek er 22, og jeg mener han bør nærme seg en kvalitet som tilsier at vi tør å ha han som 2. valg :)

35
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Illan Meslier
« på: August 08, 2019, 15:29:47 »
Om Miazek blir slått ut av en innleid 19-åring, er det ikke da like greit å kvitte seg med han?

36
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: August 08, 2019, 10:29:04 »
Casilla har vist mye bra, men dummet seg ut på feil tidspunkt. Over tid er jeg helt sikker på at han kommer til å vise seg som en god spiller for oss!

37
Ordet er fritt / Sv: Ny bortedrakt 2019/2020
« på: August 01, 2019, 15:09:32 »
Likte ikke denne, er glad i gule og blå bortedrakter. Men alt annet enn svart og grønn kan vel godtas for de som husker den årgangen..  ;D ;D

38
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Bailey Peacock-Farrell
« på: August 01, 2019, 15:08:50 »
Hittil har Kiko og BPF vært jevngode (og da er jeg snill med Kiko!). Signeringen av Kiko kan vise seg å være helt idiotisk både økonomisk og sportslig. Han er knalldyr, og har dyttet ut et stort keepertalent vi kunne fått god nytte for fremover. Frustrerende.
I den grad det kan kalles idiotisk å hente en keeper i januar som Bielsa ønsket seg for å "sikre" opprykket. Hvis Kiko fortsetter der han slapp mot Derby vil det i etterpåklokskapens navn være en dårlig deal. Og ja, helt enig i at det vil være voldsomt frustrerende.
Casilla var et nødkjøp. Han ble kjøpt inn som førstekeeper etter at den påtenkte førstekeeperen, Blackman, brakk beinet. I sitt første intervju sa Bielsa at han satset på Blackman, Peacock-Farrell og Huffer som keepere. Huffer ble lånt ut til Barnet. Blackman brakk, som nevnt beinet. De keeperne Leeds da hadde til rådighet var Peacock-Farrell, Miazek og Male. Noen som mener at disse keeperne var gode nok til å forsvare et opprykk? Et keeperkjøp i januar tvang seg dermed fram. At Casilla ble kjøpt inn som opprykksgarantist, er bare en ide som eksisterer i hodene til folk. For øvrig kom Casilla gratis.
Det du beskriver var situasjonen i august 2018. Dvs Bielsa valgte å satse på PBF. Blackman brakk først benet ultimo november. Det ble rapportert om at Bielsa ikke var fornøyd med PBF lenge før Kiko ble hentet. Kiko ble hentet inn på høy lønn på 4,5 års kontrakt og gikk rett inn på førstelaget. BPF ble henvist til benken for resten av sesongen. Det er dermed veldig lite sannsynlig at det du skriver er riktig.
Den største feilen her er å legge lønnsstrukturen i laget i grus ved å hente inn en keeper som erstattet BPF - en keeper de fleste stort sett var fornøyd med. Det var riktig å hente inn en keeper, men å hente inn en som er for dyr til å sette på benken, og som knuser lønnsstrukturen?  :-\

39
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Bailey Peacock-Farrell
« på: August 01, 2019, 07:49:39 »
Hittil har Kiko og BPF vært jevngode (og da er jeg snill med Kiko!). Signeringen av Kiko kan vise seg å være helt idiotisk både økonomisk og sportslig. Han er knalldyr, og har dyttet ut et stort keepertalent vi kunne fått god nytte for fremover. Frustrerende.

40
Ordet er fritt / Sv: Tips og spådommer foran sesongen 2019-2020
« på: Juli 31, 2019, 08:45:22 »
Forshaw demper ikke forventningene, akkurat ;D.

Er desverre et press vi må leve med denne sesongen..  :) Men fortsetter vi litt i samme spor som sist sesong, så kan den bli riktig så fornøyelig. Alle lag er nok usikre på akkurat hvordan det ligger an, og hva styrke og kvalitetsnivået ligger på, men mest sannsynlig er vi et av lagene som bør kjempe om topp 6 om ikke laget svekkes nevneverdig. Har tro på at mål vil komme fra flere posisjoner som i fjor. Satser på at Klich stiller inn skuddfoten og banker inn litt å år og! :)
Denne klubben takler press ganske dårlig :(
Forhåpentligvis har vi en stall som har litt mer erfaring og tåler trykket man får av å være på 1. plass litt bedre nå enn ifjor.

41
Endelig ny sesong!
Djevelsk spent. Er vi gode nok for opprykk etter nok et skuffende vindu?
Hadde nok sett for meg flere forsterkninger
Men en 7-8 seiere på rad i starten vil nok dempe skepsisen min.
MOT

Skal mye til for å dempe skepsisen din med andre ord :-)
15 år setter sine spor
;D

42
Ordet er fritt / Sv: Tema: Leeds United History
« på: Mai 19, 2019, 11:36:45 »

Er det ikke fantastisk hvor stor klubben vår er på tross av at vi faktisk ikke har tidenes største historikk?  :) Sir litt om fansen og klubben!

43
Skjønner lite av at i Media har mann vært veldig opptatt
Av den lille bukken bruse stangningen  til Klich.
Men hva men stygge albuen fra Derby spilleren
Like ettrpå som virkelig var stygg og med Hensikt på Dallas?
Den var jo soleklar rødt !
Merkelig. Og tofotstaklingen på Shack.

44
Ordet er fritt / Sv: Lånespiller: Jack Harrison
« på: Mai 12, 2019, 13:17:30 »
Leverte varene når vi trengte det som mest, etter en tung periode med svake prestasjoner. Ã…rets mest strøkne assist!!!
+1

45
Ordet er fritt / Sv: MoM Derby - Leeds 11/5-19
« på: Mai 12, 2019, 12:13:58 »
3: Harrison - Den pasningen alene er nok til toppkarakter.
2: Phillips
1: Berardi

46
Ordet er fritt / Sv: Play Off 2019
« på: Mai 12, 2019, 12:05:17 »
Grealish blir felt, straffe til Villa og Abraham putter, 2-1 til Aston Villa.  Snudd på 2 minutter dette nå.

Det karen kan dive, er jo ikke kontakt før han legger seg over beina til Gibbs!
Om EFL mener alvor av å få slutt på "conception of referee" så gir de ham suspensjon for det der. Er ikke kontakt i det hele tatt (bortsett fra venstrefot når Grealish legger seg). Men det kommer de selvsagt aldri til å gjøre.

47
Ordet er fritt / Sv: MoM Ipswich - Leeds 5/5-19
« på: Mai 06, 2019, 00:24:48 »
3. Ayling
2. Klich
1. Phillips

48
Ordet er fritt / Sv: Manager / Head coach: Marcelo Bielsa
« på: Mai 03, 2019, 18:12:22 »
Vi kommer vel aldri til å få en trener så respektabel som Bielsa noensinne igjen. Nyter både han og fotballen mens det varer.

49
Ordet er fritt / Sv: Sesongbilletter 2019-20
« på: Mai 02, 2019, 20:11:05 »
Er man automatisk member når man har sesongbillett?
På sett og vis ja. Har til nylig gitt samme fordelene ihvertfall

Et annet spørsmål:

Er man avhengig av å sitte på fast plass som eier av en sesongbillett, eller kan man sitte innen seksjonen og ta med seg fler slik at man kan sitte sammen?

Har man noen valgmulighet her?
Fast sete. Minner om at fordelene inntil nylig var de samme - i starten av sesongen kunne jeg kjøpe 9 biletter i tillegg til sesongkortet mitt, nå er det 0 som følge av den enorme etterspørselen. Setet kan heller ikke flyttes, det er ett enkelt sete du kjøper tilgang til.

50
Ordet er fritt / Sv: Sesongbilletter 2019-20
« på: Mai 02, 2019, 11:20:14 »
Er man automatisk member når man har sesongbillett?
På sett og vis ja. Har til nylig gitt samme fordelene ihvertfall

51
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Patrick Bamford
« på: Mai 01, 2019, 11:12:01 »
Villas forseelse er langt styggere hvor Klich både blir slått og holdt rundt i flere minutter. Jeg er enig i suspensjonen til Bamford, men at det kun er Leeds som blir straffet for dette er litt teit.

52
Max_lufc

Why didn't the Villa players put the ball out of play? Why didn't Dean Smith give Stoke a goal back? Doesn't this make them dirty cheats too?

Ah right. The Stoke players didn't act like self-righteous cunts & start punching players for it. The hypocrisy from these lot  #lufc

https://twitter.com/max_lufc/status/1123334079460589568?s=12
Latterlig. Og veldig sant! Hvordan kan Leeds bli siktet for å ikke holde styr på spillerne sine, når det er Aston Villa som går i fullt angrep på våre spillere? Klich holder seg helt rolig, Bamford filmer (men han er jo ikke aggressiv), Berardi gjør som alltid en helhjertet innsats i å splitte opp spillere med makt  ;D ;D og så videre. Mens Aston Villa spillerne slår, holder og styrer på?...

53
Så er den her da, sesongens siste obligatoriske seriekamp. Leeds ligger nå på 3. plass, og kvalik-plassen er sikret. 3. plassen er derimot ikke sikret med tap i denne kampen. Taper vi, kan vi bli passert av West Bromwich på målforskjell. Men 1 poeng holder i massevis.

Hva gjør Bielsa? Kjører han same procedure, eller hviler han noen spillere til kvalik-kampene? Personlig mener jeg han bør la noen spillere hvile. De jeg ønsker han skal hvile er: Phillips, Hernandez, Klich og Cooper. Hvem bør spille i stedet for dem, da? For Phillips ønsker jeg at Forshaw spiller som anker. Shackleton starter som sentral midtbanespiller i stedet for Klich. For Hernandez tar jeg en spansk en (for ikke å si en polsk en) og starter med Mateusz Bogusz som 10er. For Cooper ønsker jeg at Pascal Struijk starter. Vi får da denne start-elleveren:


                        Casilla

Ayling      Struijk      Jansson     Berardi

                        Forshaw

Harrison         Shackleton         Roberts

                         Bogusz

                         Bamford

Benken blir da: Peacock-Farrell, Halme, Clarke, Temenuzkov, Roofe, Edmonson, Stevens.

Leeds bør ikke bruke så altfor mye krefter her. Skal vi spå en åpen og morsom kamp, som Leeds vinner 3-2 eller 4-2? Målene blir da scoret slik: Roberts (endelig), Bamford, Bogusz (i debuten), Harrison.

Vel, det var mine tanker. Kjør debatt.

Dette tror jeg kanskje ikke går ( Bamford med?).
10 utespillere fra forrige kamp må inngå i hele dette laget. Man kan ikke bytte for mye på laget i de siste kampene for å spare spillere. Rett og slett ikke lov. Nå vet ikke jeg hvem som satt på benken sist, men 10 utespillere fra  Villa-kampen må være med på bane / benk her. Huddersfield stilte med et  B-lag rett før play off i 2017 i siste kamp, og  Birmingham reddet plassen ved å slå dem. Surt for de som rykket ned. Da ble reglene endret.
Nå har Ipswich rykket ned , men regler er regler.

"The policy states: “For any league match played on or after the fourth Thursday in March, any team sheet for a league game should include at least 10 outfield players who featured on the team sheet for the league match before.”

The EFL added: “In the event any club breaches the threshold, they may be charged with a breach of Regulation 24 and the matter will be referred to a disciplinary commission.”

That means players involved the last game must be included in the 18 on Sunday to avoid possible sanctions."

Bra regel!!!!!
Nei! >:(
Jo! Man skal ikke stille med B-lag bare fordi man kan - litt respekt både for fans og andre klubber går det an å ha. (Ref Birmingham som reddet plassen fordi Huddersfield stilte med B-lag)

54
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Pablo Hernandez
« på: Mai 01, 2019, 11:04:34 »
Lufcdata

Pablo Hernandez has completed more final third passes (808) than any other Championship player this season. He is also the only player to have created 100+ chances this season (114).  #LUFC
Dette er syke tall - han fortjener ett års forlengelse uavhengig av hvilken liga vi spiller i neste år! Slik jeg har forstått det blir kontrakten automatisk forlenget om vi rykker opp, men ikke om vi blir i CH?

55
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Patrick Bamford
« på: April 30, 2019, 20:22:15 »
Latterlig avgjørelse. Intet mindre. Og så blir vi også anmeldt for ikke å kontrollere spillerne våre. Det er jo Villa som starter hele bråket!

Dette var skuffende. Men ikke overraskende.

Edmondson inn i troppen nå!

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk
Blir vel Roberts på topp. Heldigvis gode alternativer på midtbane.

56
Ordet er fritt / Sv: Manager / Head coach: Marcelo Bielsa
« på: April 30, 2019, 16:54:37 »
Men av de siste syv semifinalene vi har tapt, har vi tapt alle sammen! Vi er doomed.
Av alle kampene vi har tapt i år, har vi tapt alle sammen! Det ser heldigvis bedre ut med tanke på at vi vant alle kampene vi vant.

57
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Patrick Bamford
« på: April 30, 2019, 16:51:25 »
Kasper Wikestad
‏
 @TV2Wikestad
 2h2 hours ago
More
Patrick Bamford ser ut til å få to kampers karantene for å lure dommeren til å vise ut Anwar El-Ghazi - som på sin side ser ut til å slippe og måtte stå over kamper #flnor

Filming er to kampers karantene altså? I utgangspunktet ikke uenig at det burde være det.
Men er det ikke LITT rart at denne regelen først blir tatt i bruk i runde 45? Jeg har sett en og annen kamp denne sesongen, og antall filminger jeg har vært vitne til er sikkert oppe i tresifret antall. Så vidt jeg har fått med meg har ikke en eneste blitt straffet i etterkant.
Denne må ankes.
Han overspiller veldig ja. Men det er kontakt og han får en hånd i ansiktet, og derfor er det ingen grunnlag for å straffe Bamford.
Er det kontakt? Ser ut som han bommer med flere centimeter. Syns det er kjipt at han blir straffa, men fair.
Poenget her er vel jaggu mer at det KUN er LEEDS som blir straffet på denne måten!!!

Men det stemmer ikke.

https://www.bbc.com/sport/football/47245351

Eller denne https://www.bbc.com/sport/football/41698275
Dette har jeg ikke fått med meg/dette har jeg glemt. Bra, isåfall! Det var jo riktig at minst én Villaspiller skulle få rødt, det var bare feil fyr som fikk det. Teit filming av Bamford. Bør dog få maks 1 kamp tenker jeg.

58
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Aston Villa 28/4-19
« på: April 30, 2019, 12:11:23 »
3: Phillips
2: Jansson
1: Roberts

59
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Patrick Bamford
« på: April 30, 2019, 12:10:04 »
Kasper Wikestad
‏
 @TV2Wikestad
 2h2 hours ago
More
Patrick Bamford ser ut til å få to kampers karantene for å lure dommeren til å vise ut Anwar El-Ghazi - som på sin side ser ut til å slippe og måtte stå over kamper #flnor

Filming er to kampers karantene altså? I utgangspunktet ikke uenig at det burde være det.
Men er det ikke LITT rart at denne regelen først blir tatt i bruk i runde 45? Jeg har sett en og annen kamp denne sesongen, og antall filminger jeg har vært vitne til er sikkert oppe i tresifret antall. Så vidt jeg har fått med meg har ikke en eneste blitt straffet i etterkant.
Denne må ankes.
Han overspiller veldig ja. Men det er kontakt og han får en hånd i ansiktet, og derfor er det ingen grunnlag for å straffe Bamford.
Er det kontakt? Ser ut som han bommer med flere centimeter. Syns det er kjipt at han blir straffa, men fair.
Poenget her er vel jaggu mer at det KUN er LEEDS som blir straffet på denne måten!!!

60
Drit i hvile, her må vi få tilbake godfølelsen i start-11eren.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 104