Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Borge

Sider: 1 [2] 3 4 ... 16
31
Dette er jo helt sykt.... :D

32
For en ettermiddag...
Pontus - hva er han lagd av? Bevisstløs i første omgang og deretter storspill
og den situasjonen der han fÅr en trøkk, ser at Villa angriper og hopper opp og springer tilbake, og deretter setter seg. ATTITUDE!!!

33
Hvit jul

34
Yessssssss

35
Ordet er fritt / Sv: Skade- og suspensjon oversikten
« på: November 13, 2018, 22:46:42 »
Liker ikke denne skadesituasjonen, blir tynt i rekkene nå...

37
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Gaetano Berardi
« på: August 27, 2018, 12:41:23 »
Skal si ting snur fort. Leser man postene øverst på denne siden får Berardi så ørene flagrer. Nå derimot...Vel, sånn er fotball.
Det er vel ikke unaturlig at oppfatningen av spillere endres når de kvaliteten på det de leverer endres? :)
Det Berardi leverte i fjor, spesielt på kortfronten var under enhver kritikk etter min oppfatning og jeg syntes ikke han spilte særlig bra heller.
I år har han vært god i sin nye rolle, og fortjener ros for det.
Enkelt og greit ;)

38
Ordet er fritt / Sv: Sesongen i Championship - 2018-19
« på: August 26, 2018, 22:14:35 »
Utrolig morsomt å se måten vi spiller fotball på, og hvordan vi stresser motstanderen i oppspillsfasen. De ender opp med å slå langt og upresist i mange tilfeller. Samtidig er det utrolig å se hvordan vi selv spiller oss ut på med små marginer, noen ganger kanskje litt på kanten...men det har gått bra.

39
Ordet er fritt / Sv: Bekymring
« på: August 26, 2018, 22:11:17 »
ser man på fare for suspensjoner, så har Leeds 8 gule til nå. Derby har 14 gule, Stoke har 14 gule + 2 røde. Forest har 14 gule. Selv om det er tidlig ser det ut som om det er andre som også vil få utfordringer mht suspensjoner:-)

40
Ordet er fritt / Sv: Sesongen i Championship - 2018-19
« på: August 25, 2018, 20:35:53 »
HVOR GODE ER VI EGENTLIG????
Vi leder pr nå Championship etter 5 kamper, med sterke 4-1-0  og 10 plussmål. Spillet har så langt vært veldig bra, og vi scorer mange mål, vi har mange spillere som scorer og vi er vanskelig å forsvare seg mot.
Vi har vel nå slått lagene som i dag ligger som nr 6, 16, 17 og 20, samt uavgjort mot nr. 10. Noen av dem forventet høyt opp, men skuffet så langt.
Hvor gode vi faktisk er får vi vel vite på fredag;-)
Jeg har trua!

41
Pablooooooo

42
JOHOOIII

43
Jaaaaaaaa

44
Har fortsatt trua
Tenker vi løper dem i senk, 0-4 er mitt tips. Berardi og Cooper storspiller der bak.
Roofe, Saiz, Allioski og Bamford.

45
Syntes det er gøy å se hvor solid Cooper er. Han har vært klasse. Berardi litt mer armer og bein, men også han solid. Ingen av dem har pådratt seg kort heller.

Cooper har bra bein, kan slå de lange ballene relativt presis. Berardi er den hurtigste. Bortsett fra et dårlig mottak har han klart seg overraskende brs med ballen. Han gjør det enkelt. Klarer seg stort sett bra i duellspillet.

Pontus, rusten sist. Han er en duellstopper. Rydder unna og bryter foran, der er han god! Sliter litt mer i passningsspillet. Så sist at han bruker litt mange touch. Blir litt mye pælming.Må også legge bort den nonchalante delen. Må nok drilles litt mer i stilen til Bielsa.

Pr.nå så syntes jeg Berardi og Cooper utfyller hverandre bedre. Pontus er kanongod på sitt beste, men føler han presterer best når han har en leder ved sin side, ref Bartley, Granquist. Tiden vil vise om dette er noe for han. Håper virkelig vi får se han på samme nivå som debutsesongen igjen.

Uansett, så lenge vi vinner og spiller bra så spiller det ingen rolle for meg hvem som spiller.

Vi har kun sluppet inn to mål, en straffe og et frispark mot to bra motstandere. Stort sett hatt full kontroll. Ser ikke helt ønsket eller behovet for å bytte ut noen :)

Du har et godt poeng. I de to seriekampene synes jeg ikke det ble skapt særlig farlige sjanser imot oss heller. Slik vi har spilt ser jeg ingen grunn til å endre noe bakover.

46
Var Saiz skadet? Virket som om han haltet etter kampen

47
Ordet er fritt / Sv: Sesongen i Championship - 2018-19
« på: August 13, 2018, 14:18:46 »
Så er sesongen i gang, og Leeds har vunnet 2 overlegne seire mot opprykkskandidatene Stoke (ja, min favoritt også) og Derby (vel, de gjør det nok bra men....). Media, fans, spillere, pundits er over seg av begeistring. Denne gangen går det hele veien opp i PL. Hallo der, brems i svingene nå. Husker noen tilsvarende tidspunkt i fjor? Top of the table etter 5 runder, og det var ikke måte på hvor fantastisk dette Leeds-laget var, og Christiansen var et geni. Så kom Millwall-kampen og etter den var alt bare ræva. Spillerne var late, og Christiansen var en idiot som "ikke forsto landet og ligaen", ble det hevdet. Merkelig har ikke sett slike argumenter overfor Bielsa. Men de kommer vel.

Det virker som Leeds-fansen har to typer oppførsel: som forelskete skolejenter, og som gretne gamle gubber. Nå er man i forelsket skolejente-modus.
Så, kan det holde inn denne gangen da? Vel, det kan, men jeg tviler. Hvorfor? Er det ikke blitt bedre? Jo, det har det. Rad har lært av fjorårsesongen m.h.t. både treneransettelsen og spillerlogistikk. På trenersiden har vi fått en proven trener i verdensklasse. Borte er disse trenerne som bruker Leeds-jobben som en slags svenneprøve og stryker. I fjor kom kreti og pleti inn dørene på spillersiden, samtidig som viktige nøkkelspillere forsvant ut døra. Rad lærte. Men lærte han nok? Her er jeg usikker. Vi fikk nødvendige forbedringer på viktige plasser (Douglas og Bamford). De 3 andre er kun på lån. Hvem vet kanskje blir noen av dem permanente? Men det er ikke nok.

Det finnes to typer Leeds-lag: tulle-Leeds og Super-Leeds. Alle som har fulgt med de senere årene har hatt god kjennskap til tulle-Leeds. Vi trenger ikke motstandere for å tape. Tulle-Leeds fikser biffen. I de to kampene vi har sett til nå har tulle-Leeds nesten vært fraværende, og Super-Leeds har regjert. Fint det. Men det er her Bielsa har jobben, etter mitt skjønn: tulle-Leeds må opphøre å eksistere.

Leeds har en tynn stall. Bielsa mener at den er god nok til jobben, med 2 spillere på hver plass. Bielsa er optimist og menneskevenn. Han tror på gutta. Ja, men selv om de er gode nok, er ikke det tilstrekkelig. Skader og suspensjoner kommer garantert, og de kommer til å ramme nøkkelspillere denne sesongen også. I fjor var det Ayling som fikk svi, og hans fravær påvirket Leeds negativt. Mer skulle ikke til. En spiller ut, og Leeds ble en middelmådighet. Dette ble "krydret" med diverse suspensjoner, hvorav Saiz sin var den mest negative. Dette kostet som kjent Christiansen jobben. Han greide ikke snu en negativ trend. Vil Bielsa greie det? Jeg får vel være optimist og tro det.

Tilbake til stallens bredde:
Keeperplassen. Det har vært snakket en god del om midtstopperplassen i flere sesonger nå, og også i dette overgangsvinduet har den vært et tema. Men keeperplassen da? Pr. nå er førstekeeperplassen besatt av Bailey Peacock-Farrell, en uferdig 21-åring. Som cover har vi en uferdig 24-åring. Den som husker fjorårs-sesongen bet seg sikkert merke i at nyanskaffelsene overhodet ikke holdt mål. Wiedwald var kun god i enkeltkamper, men som pålitelig sisteskanse over en hel sesong, holdt han ikke mål i Championship. Jeg tror heller ikke BPF vil være den pålitelige sisteskansen vi behøver. Til det er han for uerfaren. Det er en grunn til at Blackman ikke spiller fast i Chelsea: det samme som gjelder BPF i Leeds: talentfull er ikke nok skal et lag kjempe i toppen av en divisjon. Så Chelsea har en klassekeeper. At topplag lider hvis keeperplassen er for dårlig dekket, kan vi se på Liverpool. En topp-keeper (eller mangelen på en slik) er det som har hindret Liverpool å gå helt til topps. Dette forhold vil også gjelde Leeds. Så lenge vi mangler en topp-keeper vil vårt forsøk på å rykke opp kun bli halvhjertet. Det er svært merkelig at en klassekeeper ikke sto på innkjøpslista i sommervinduet. Fjoråret viste så altfor tydelig hva konsekvensen ble da vi bommet på kjøpet.

Midtstopperplassen. Ja vi har dekning nå. Men vi vet at gutta i bakre rekker både er skadeutsatt og suspensjonsutsatt. Vi kan ikke basere opprykksjaget vårt på håpet at Jansson, Cooper og Berardi ikke blir rammet. Minst en av dem kommer til å være utilgjengelig i store deler av sesongen. En Pennington på lån som cover er utilstrekkelig. Vi trenger faktisk en midtstopper som kan utfordre Jansson/Cooper, slik at konkurransen på den plassen blir reell. Vi klarte å skaffe en klassespiller i Douglas (årets transferscoop) på venstreback-plassen. Det samme må til på midtstopper-plass.

Derfor: Leeds kan være med på å kjempe i toppen, gitt at vi har en optimal sesong. Men det er å sette sin lit til håpet. Stallen må være god nok til å tåle dårlige tider. Det er den etter min mening ikke. Ser fram til januarvinduet. Her må det brennes av midler til permanente kjøp av en topp-keeper og en topp midtstopper. Først da vil Bielsa ha de nødvendige verktøyene i verktøykassa til å klare jobben.

PS. Hadde tilsvarende innlegg i fjor på denne tiden. Fikk da tyn for min "negativitet" da jeg tippet Leeds på 8. plass. Vi vet hvordan det gikk. Sesongen overgikk selv mine mest pessimistiske prediksjoner. Vel, jeg er ikke av typen "forelsket skolejente" når det gjelder Leeds. Letter ikke denne gangen heller. Dette Leeds-laget har mye å bevise. Denne klubben har mye å bevise. DS.

Med fare for å bli oppfattet som en forelsket skolejente så må jeg bare si at jeg har trua i år (igjen). Så mye trua at jeg satset 1000 lappen på at Leeds ville vinne divisjonen før oddsen sank. Så får vi se om det var lurt eller ikke.
Jeg er faktisk noe usikker på hvilket nivå Derby og Stoke har. Var det vi som gjorde de dårlige, eller er de faktisk bare dårlige (les : oppskrytt)
Vi får vel et klart signal på dette den 31.8 mot Boro.
Men uansett, det er jo alltid mer gøy å ligge blant de to øverste på tabellen ;)

48
Ordet er fritt / Sv: Sesongen i Championship - 2018-19
« på: August 12, 2018, 21:32:19 »
Det slår meg også at vi hele tiden har mange alternativer når motstanderen presser. Mange som løper og gjør seg spillbare og da blir det mye lettere å spille seg ut.

49
Ordet er fritt / Sv: MoM Derby - Leeds 11/8-18
« på: August 12, 2018, 00:07:53 »
3 Saiz
2 Roofe
1 Saiz

Prøv en gang til  :)
Saiz 3
Roofe 2
Klich 1
 :D

50
Ordet er fritt / Sv: MoM Derby - Leeds 11/8-18
« på: August 11, 2018, 22:38:38 »
3 Saiz
2 Roofe
1 Saiz

51
Ordet er fritt / Sv: Kamper i championship sesongen 18/19
« på: August 11, 2018, 21:49:58 »
Mange av topplagene vant. Vi bør ha poeng for å ha heng fra starten av her. 1 poeng mot Derby vil være veldig sterkt!

auren

Bra heng foreløpig :)

52
Altså, jeg var veldig imponert av kampen mot Stoke.
Men dette, borte mot Derby, var det virkelig klasse over!!
Eneste jeg tenker på nå er, klarer gutta å holde dette kjøret sesongen ut? Det er jo veldig positivt at vi virker å ha en relativt sterk benk også!
Fantastisk. Med de sjansene vi har er vi vel nærmere 5 og 6 enn Derby er redusering. Overveldende forestilling. Hvor lenge klarer vi dette? Saiz, for en terrier. Douglas...minner han om Dorigo? Og Roofe...jeg tar tilbake alt jeg har tenkt om han tidligere.
Dette må nytes!

53
Greit at favorittene får se hvor nivået ligger med en gang

54
Jeg gir meg over

57
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 25
« på: August 09, 2018, 12:38:51 »
West Brom. vil ha Ayling..

http://www.hitc.com/en-gb/2018/08/09/report-west-bromwich-albion-want-leeds-united-defender-luke-ayli/
Uaktuelt.  >:(

Antagelig selvmordsforsøk fra Raddikken, hvis han selger Ayling
Det må jo være galskap av Ayling også hvis han velger å gå dit...han burde jo heller jobbe for å få kompisen til Leeds ;D

58
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Barry Douglas
« på: August 06, 2018, 13:26:41 »
Assistkongen er i gang:-)

59
Flott at vi løper og er aggressive, lenge siden jeg har sett en slik innsats. Bra kombinasjoner og løp bakfra, både på kantene og i midten. Dette er vanskelig å forsvare seg mot. Tror enkelte løp mer enn i hele fjorårssesongen 8) 8) 8)
Stoke var merkelig svake, eller gjorde vi dem dårlige (jeg velger å tro det siste). Men innsatsen må ikke bli hodeløs:-) Vi slet med for mye gule og røde kort i fjor, og det må endres.
Cooper- Stødig, men han burde vel hatt et (eller to) gule kort. Usikker på om han brukte albuen i den andre situasjonen eller bare ble påløpt???
Phillips - to-fotstaklinger kan han bare slutte med, men for øvrig god.
Berardi - Nja...bra kamp bortsett fra den sleiven han hadde, men jeg får ikke trygghetsfølelsen med han der bak ;)
Dallas - beklager, men han har jeg ikke trua på. Det blir for puslete og jeg mener han ikke holder nivået.

Og så kan vi håpe at de nye faktisk forsterker laget når de blir varme:-)60
Dallas kan vi vel selge nå....
Hvorfor det? Han er jo Bielsas førstereserve, og han har peiling.
Han var ikke god idag (heller). Og vi trenger bedre spillere på banen

Sider: 1 [2] 3 4 ... 16