Vi har ihvertfall en dommer som liker å være i sentrum.

Skjønner at vi dominerer når hjemmefansen jubler som gale over innkast på egen banehalvdel. Møkkalag.

Dette kan gå.

68
Hvorfor spiller vi med Berardi? En vandrende katastrofe....

Og det baserer du først og fremst på at dommeren e blind?

Nei. Det baserer jeg på at han lager en helt unødvendig straffe, og at han har ødelagt ørten kamper tidligere med idiotiske taklinger. Fin fyr, men holder ikke nivå.

Var vel ingen takling i denne situasjonen.

Nei. Sett den på nytt, og straffen er svært billig. Rødt kort er det ikke.

69
Kiko er helt konge idag

70
Fornøyd med ett poeng her.

71
Bare å innse at Pablo er den spilleren som skiller oss fra topp seks og den grå masse. Når Pablo er ute skaper vi niks og nada. Costa er totalt waste of money. Kan han sendes tilbake i januar?

72
Rykker aldri opp med regelmessige poengtap mot sånne drittlag. 65% possession og 0-2.

73
Fikk plutselig dobbel lyd med lagg. Noen andre som har det samme?

Nei. LUTV fungerer utmerket.

74
Alioski, Harrison og Costa har ikke akkurat imponert. Få inn Clarke!

75

76

77
Berardi.... takk...

78
Viser hva Pablo betyr for dette laget...

79
Vaksinert mot å score. Helt natta..

80
Klassisk kamputviklingen dette. Rundspiller motstanderen i første omgang, brenner 10 100% sjanser (inkl straffe), slipper motstanderen mer og mer inn i kampen og roter bort poeng på slutten (?).