Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Ordet er fritt / Sv: KAMP: vs. MILLWALL 14/5 (Play off-semi 2)
« på: Mai 14, 2009, 22:33:47 »
Knokkelkampen de siste minuttene kan avgjøre

182
« på: Mai 14, 2009, 22:24:09 »
Kom igjen, Leeds. Vi har spillet, produserer sjansen og er nære. Millwall en sjanse - scorer. Dette er på langt nær slutt.

183
« på: Mai 14, 2009, 22:04:42 »
Herlig forspill! Psykologisk - utrolig viktig. Tidlig straffe, bommer, så mål ett par minutter etter. Vi er på ER. Dette ser bra ut...

184
« på: Mai 14, 2009, 16:52:03 »
Sist var noen så hyggelig at de la ut en lenke til Justin.tv:

Jeg fikk med meg andre omgangen mot Millwall. Er det noen som har vært jevnlig inne på denne siden og som vet om den er/har vært pålitelig?

185
Ordet er fritt / Sv: KAMP: vs. TRANMERE ROVERS 18/4
« på: April 18, 2009, 18:02:03 »
Alt tilsier at vi vil prestere bra resten av sesongen. Leeds har unike resultater i de siste kampene. Lover godt med tanke på avgjørende kamper.

186
Ordet er fritt / Sv: KAMP: vs. CREWE ALEX. 21/3
« på: Mars 21, 2009, 18:13:22 »
Vi er virkelig på gang. Lenge siden Leeds har hatt så gode reultater over tid. Herlig med tre mål på bortebane mot et annet sterkt formlag.

187
Ordet er fritt / Sv: KAMP: vs. WALSALL 31/1
« på: Januar 31, 2009, 13:03:28 »
Walsall v Leeds preview

History:
The two clubs have only ever met on thirteen occasions; six of these have been at Walsall.
Walsall have yet to record a home win over Leeds with the visitors winning two and four being drawn.
The two clubs have already met this season at Elland Road with Leeds winning 3-0 with two goals from Fabian Delph and one from Luciano Becchio.

Full list of results (League unless stated)
1961/62 Leeds United 4-1 Walsall
1961/62 Walsall 1-1 Leeds United
1962/63 Leeds United 3-0 Walsall
1962/63 Walsall 1-1 Leeds United
1985/86 Leeds United 0-0 Walsall League Cup
1985/86 Walsall 0-3 Leeds United League Cup
1988/89 Leeds United 1-0 Walsall
1988/89 Walsall 0-3 Leeds United