Nestenulykke av Baker.

2649
Boro ligger under.

2650
Vi har hatt marginene med oss i 4 kamper på rad. Stikkord: Rødt kort, strafferedning, keppertabbe, og i dag, utlikning i siste sekund av 1. omgang og en gavepakke av ei straffe. Dette har gitt 12 poeng, og 42 poeng totalt, og top two plass. Uten disse marginene kunne vi fort ha sittet igjen med kun 3 poeng fra disse kampene (uavgjort mot Bristol C., Reading og Sheff. U. og tap mot QPR). Da hadde vi hatt 33 poeng og ligget på 8. plass (utenfor play offs). Så vi snakker i høyeste grad om små marginer.
Straffen i dag var vel helt korrekt, var vel en klar hands?

2651
Ikke noe stor kamp nei, men vi vinner igjen ...
Kamper som I dag er det flest av I EFL ...  Tighte of friske!

Herliiiii med 3 nye Poeng!
Og ingen nye skader!!!!

2652
4 strake nå ser opprykks form dette

Håper ikke dette er opprykksformen. Er vel en av våre svakeste kamper. Et under at vi har 4 seire på rad nå.
Skriver litt på kontoen for et ufyselig vær, slik så det ihvertfall ut på streamen, at kampen ikke var bedre fra vår side.

2656
Saiz ut, Halme inn. Ikke det helt store av Saiz i dag, vel?

2657
Matt Smith inn, liker ikke hva gamle Leeds-spillere kan finne på mot oss

2658
Lukter 2-2....?
Lukter nybakt kake her men enig, vi slipper QPR mer til enn vi bør. Vi må ta tak i midtbanen og få satt nr. 3.

2659
Shack-attack men for mye ryggsekk.

2660
For en sjanse for Wells.
Forøvrig synes jeg dommeren er en typisk hjemmedommer. Vi får alle frispark i dag.....samt straffe.
Kommer pga en slapp klarering på høyrekanten, var det fra Phillips?

2661
Fantastisk! Skal vi klare å vinne denne bananskall-kampen???

MOT!

auren
Foreløpig nesten perfekt runde med Forrest og Boro som ligger under og WBA og Villa med poengdeling.

Boro har utlignet, men det er 5 poeng ned til Derby på 3. plass.
Bolton har redusert mot Norwich, kan vi håpe på mer?

2662

MOT!

auren

2663
Vi startet jo omgangen knallbra, og fra 15-20 min til ca pausen her så var det mye svakt pasnings spill, dårlig leveranse egentlig og vi klarte ikke skape noe på siste tredel.  Shackleton har vært veldig frisk på høyresiden, Saiz er jeg fornøyd med. MEN, det er altfor mange som ikke er helt med i kampen her ; Klich har vært bedre enn dette, Pablo har ikke fått til komboen med Saiz enda, Douglas har ingen helt topp kamp, Forshaw er ikke så involvert i spillet.  Mulig vi sliter litt med at Kalc\vin blir for dyp her.  Missen av Kalvin og Pontus gjorde målet til QPR.  Jeg mener vi har mye mer å gå på i kampen, det var deilig at Roofe endelig fikk den inn i 48 min.
Vi må heve oss noen hakk, så skal vi ta dette !!
Har vel ikke vært noe farligheter fra QPR utenom målet, eller?