Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Sølvreven

Sider: 1 [2] 3 4 ... 177
31
Meslier
Shack Cresswell Cooper Junior
Phillips
Raphina Klich James
Rodrigo

Bra lag

Hev du ut Dallas?  ;)
Oooops. Ikke med vilje  ;D

32
Meslier
Shack Cresswell Cooper Junior
Phillips
Raphina Klich James
Rodrigo

Bra lag

33
Rodrigo som spiss Raphinamed igjen ;)

34
Jeg blir oppriktig trist når jeg har lest gjennom disse syv sidene. Se nå over hvilke spillere vi har. Mellier Phillips og Raphina er over gjennomsnittet. Resten er gråstein som Bielsa har løftet opp. Vi har en svak stall og når benken er U18 og U23 spillere så kan vi ikke forvente å rule i PL.

35
Ordet er fritt / Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« på: September 14, 2021, 22:40:50 »
Vi har tapt mot scum og pool. Avgitt poeng mot Everton. Alle på topp fire og ubeseiret så langt. Nei det er ikke krise. Vi kommer sterkere i hver kamp nå… Tror jeg. MOT

36
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Everton 21/8-21
« på: September 02, 2021, 14:43:57 »
Meslier
Raphina
Phillips

37
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Daniel James
« på: August 31, 2021, 20:29:12 »
Håper Bielsa klarer å få ut noe av han. Han er rask men pasningene hans har gått i hytt og pine.

38
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Gaetano Berardi
« på: Mai 22, 2021, 08:57:34 »
Berardi har bestandig vært vår tids Bremner i mine øyner. The warrior. 

39
Kjapp evaluering:
- De "nest beste" fikk spilletid
- Mange gode fikk spart seg
- Bielsa coacher inn 2-0
- Vi erobret 8. plassen (enn så lenge)
- Tyler scoret...endelig
- Bamford plusser videre på kontoen sin
= Bare positivt
Perfekt oppsummert

40
Hadde ikke trodd dette etter laguttak og bytter. Men de storspilte jo i andre omgang. 

41
Flaks. Roberts tok feil valg og var heldig nok til å få returen. Men mål er mål

42
Hææææææærlig   ;D

43
Ayling har hatt en uvanlig dårlig start. Men Soton går tomme snart. Det gjør ikke vil. Men likte ikke byttene i forsvar. Det slår ofte dårlig ut.

44
Alioski. Må berre elsk en sånn type. Full av ablegøyer. Trur han e gull verd i garderoben

45
Tror vi beholder Strujic Llorente og Ayling bak. Og at Kalvin Koch og Dallas blir sentral på midt til neste år. Strujic er mye flinkere en Cooper. Han posisjonerer seg bedre og har ikke den holdingen av motspillere som Cooper må gjøre for å kompensere for at han er på etterskudd. Det er den største forskjellen på de. Skulle gjerne sett Alioski med  videre. Det er en fryd å se hvor han jobber fremover og bakover i neste øyeblikk. Så regner med en ny venstre back hvis Alioski drar. Og en ny spiss med andre egenskaper enn Bamford som backup. Og så må vi ha en ny offensiv midtbane som kan være boksåpner og samtidlig score mål.

46
På tide å få ut Roberts

47
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League sesongen 2020/2021
« på: April 24, 2021, 15:40:11 »
Hehe. Looserpool dreit på draget. Vi kan passere Arsenal og ha heng på liverpool med seier i morgen

48
Nåde den som fotsatt disser Allioski og Dallas

49
Håper at Bielsa tør å slippe til Gelhart Summervill og de unge lovende i de siste kampene våre.

50
Kjenner at jeg gleder meg til tre kamper uten de store forventningene. Da er det å senke skuldrene og ta alle poeng som kommer med et smil  ;D

51
Det ser ut som at det er flere her som legger merke til alt negativt de kan om Alioski, mens i dag gjorde Raphina og Harrisson mye flere grove feil. De blir tilgitt pga mål og målgivende. Synes personlig at Alli gjør en glimrende jobb begge veier. Synes helt ærlig at han gjør flotte overganger på kant men at Harrison roter de bort med å drible.

52
Alle kontringene i andre omgang ble ødelagt av håpløse pasninger rett i den eneste forsvareren som kan stå i veien. Det er skremmende. Vi burde ha en storseier i dag. Frykter de tre neste kampene hvis vi ikke får opp pasningsprosenten når vi er i angrep.

53
Dallas hadde fortjent et mål

54
Vil ha inn Pablo nå. Mangler en boksåpner.....

55
Hvorfor i all verden stiller Ayling seg opp en meter inne i målet??? Det er da noe av det dummeste jeg har sett på lenge >:(

56
f**k var. Et kne ene gang en arm nu. All glede er jo borte

57
Hva skjer med Cooper når Llorente og Koch er skadefri og matchfit? Synes han holder mye når motstander har dødball. De andre går mer i duell og er bedre hodespillere. Struijk også. Eller ser jeg feil? Vet at Llorente har gjort noen feilvalg. Men tror han blir bedre med kamptrening. Skulle likt å se Pascal Lorente Koch Ayling i noen kampet. Vil helst ha Dallas på midt.

58
Pascal imponerer igjen. Skjønner ikke kritikken av Allioski. Synes han leverer bra med tanke på motstanderen.

59
Har tenkt en del de siste ukene på at vi med Pablos fravær (og snart endt karriere i klubben?), mister spilleren som er i stand til å slå "den boksåpner-pasningen" som åpner et forsvar.

Jeg har lagt merke til at Llorente, selv fra en mer tilbaketrukket posisjon, et par ganger nå har slått glimrende pasninger i lengderetningen, og dermed skapt gode målsjanser og sågar vært sterkt medvirkende i scoring.

Sist var vel nå mot West Ham, og da hadde han avansert framover på midtbanen, før han trer ballen mellom to forsvarere der Bamford løper. Det ble en god sjanse hvor Bamford skyter over.

Og så var det mot Palace (?) der han fra ca. 16 meter treffer Roberts med en diagonal pasning, før Roberts igjen sender Bamford på løp der han scorer i lengste hjørne.

Jeg håper virkelig at Llorente holder seg skadefri framover nå. Tror han blir en viktig ressurs på flere måter enn bare det forsvarsmessige. Også mot Chelsea.
Kommenterte akkurat dett til Baste i går. Stikkpasningene til Llorente fra back er superb. Han er enda rusten og gjør mye feil men jeg tror han blir en klippe når han har fått spillet seg inn på laget.

60
Roberts roter fælt. Mister ballen utrolig lett....

Sider: 1 [2] 3 4 ... 177