Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Reaney

Sider: [1] 2 3 ... 61
1
Bra observert, Dennis. Joda, vi slo Brentford i udda bortedraktsfarger. En vannvittig viktig seier som vi alle husker. Takk. Da har du sørget for at jeg har ett problem mindre og hanskes med som Leeds supporter.

2
Leeds har de senere årene hatt en ekstrem evne til å redde utsatte managere. Det skjedde igjen i går med Russel Martin. Sagt på en annen måte. Leeds har det med å tape mot lag som har managere under press. Utrolig.

3
Takk for oppklaringen Eriksen 55. Men faktum er uansett at vi ikke vinner med bortedraktene våre. Hjemmelaget med bortedrakter var kreativt. Lykke til med initiativet.

4
Vi har ikke vunnet borte med ny bortedrakt  på år og dag. Ingen i sesongene 2021-2022 og 2022-2023, og ingen hittil i sesongen 2023-2024. Leeds må med andre ord stille i hvitt for å vinne borte. Må helt tilbake til 15. mai 2021 (uten tilskuere) sist Leeds vant borte med bortedrakter. 0-4 mot Burnley under Bielsa. Slå den. Så still i hvitt heretter.

5
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: Oktober 01, 2023, 15:11:11 »
Vi er fullstendig akterutseilt etter 9 kamper med tanke på direkte opprykk. Leicester har knekt koden og vinner og vinner. Ipswich kan kunsten å ikke tape med unntak av et "arbeidsuhell" mot oss der vi lyktes med alt. Sånn blir det opprykk av og ikke sånn vi holder på. Vi ha til og med fortsatt til gode å vinne to på rad.

6
Mye bra med Farke, men jeg begynner å bli mer og mer klar over hvorfor PL klubber styrer unna han. Farke er en Championship manager. Mot Birmingham kunne vi med svak tropp ha klart uavgjort hvis bytter hadde skjedd. Det er også en annen uavgjort kamp (husker ikke hvilken i farta) hvor manglende initiativ når det gjelder bytter hindrer muligheten for tre poeng. Også gårsdagen da. Fullstendig skivebom som allerede er godt dokumentert på forumet.

7
Her er utdrag fra mitt innlegg forrige mandag: For mange av oss som har levd med denne klubben gjennom et langt liv, så er ikke Leeds som andre klubber som evner å vinne kamp etter kamp etter kamp. Vi vet bedre enn alle andre klubber hva det vil si å komme ned på jorda. Dessverre tror jeg det skjer allerede i dette møtet. Uavgjort vil være ekstremt hederlig, men frykter tap lang vei. Vil bare minne om at vi er Leeds United.

I de påfølgende dagene fylles Forumet med auforiske innlegg om storseier og motstander manager som får sparken. Ingen med ett unntak følger mitt resonnement. Dessverre fikk jeg rett (igjen). Skulle nesten ikke tro at de fleste kjenner denne klubben. Tap i dag er bare Leeds United. Trodde ærlig talt at adskillig flere enn meg var smertelig klar over det.

8
Etter seieren over Watford er vi atter en gang auforiske og i sjuende himmel. Både på YouTube og i ulike forum er det ikke måte på hvor stor opprykks optimismen har blitt. Med rette vil sikkert mange si, og ikke det minste rart etter lagets prestasjoner den siste tida. Men for mange av oss som har levd med denne klubben gjennom et langt liv, så er ikke Leeds som andre klubber som evner å vinne kamp etter kamp etter kamp. Vi vet bedre enn alle andre klubber hva det vil si å komme ned på jorda. Dessverre tror jeg det skjer allerede i dette møtet. Uavgjort vil være ekstremt hederlig, men frykter tap lang vei. Vil bare minne om at vi er Leeds United.

9
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: September 24, 2023, 21:01:14 »
Sier bare Paul Heckingbottom.

10
Flott inlegg lufc80, og meget gode vurderinger og spilleranalyser.

11
Da blir det ikke mange flere bokførte kamper på den karen. Forsvinner uansett i januarvinduet.

12
Fantastisk deilig seier og en enorm lettelse at målene endelig kom etterhvert. Første hjemmeseier i seriesammenheng på snart et halvår. Eneste skår i gleden på en god dag er Leicester og Ipswich ekstremene evne til å vinne fotballkamper. Southampton next med fire strake tap. Synd, for fotball er sjelden sånn at man taper fem på rad. Og når vi heller ikke evner å vinne to på rad så lukter det tap eller uavgjort lang vei. Måtte jeg på optimistenes og lagets vegne ta grusomt feil. Gratulerer med en god lørdag folkens.

13
Helt forferdelig sjansesløseri enda en gang, og motstanderkeepere som igjen kunne gått inn på verdenslaget, Salford keeperen inkludert. Fortsetter det sånn vil Watford keeperen bli den tredje motstanderkeeperen vår i år som går inn på rundens lag. Ikke er vi heldige med dommeravgjørelser heller. Sorry folkens, men EFL´s melkeku Leeds United har kommet for å bli i Championship.

14
Enda to poeng tapt i en kamp som skulle vært vunnet. Jeg mener vi har tre slike kamper å vise til i år. Hjemme mot Sheffield Wednesday og WBA og. nå borte mot Hull. Det betyr seks poeng tapt. Vi burde med andre ord hatt minst 16 p. og vært i tetsjiktet. Det at vi fram til nå ikke har hatt evnen til å vinne hjemmekamper i kamper vi har dominert er urovekkende. Lag vi ligger ni og åtte poeng bak vinner sånne kamper som vist til her. Hvis ikke disse egenskapene forbedres kraftig, så kan vi glemme direkte opprykk. La oss begynne med å vinne hjemme og etterhvert to på rad. Foreløpig er vi ikke der en gang.

15
Fatter ikke hvorfor Farke ikke setter inn noen på midtbanen det siste kvarteret. Og James skulle aldri i verden ha startet. Absolutt best når han kommer inn mot slutten som mot Millwall sist. For ikke å snakke om backene Ayling og Shackleton. Fullstendig ute å kjøre gjennom hele kampen. Ayling til og med på kjøretur etter byttet. Makan.

16
Ordet er fritt / Sv: Sesongen 2023/2024 i Championship
« på: September 19, 2023, 23:17:33 »
Preston og Ipswich fosser på videre. Måtte det snart stoppe.

17
Ok. BAK keeper må jo også selvsagt tas i betrakning.

18
Hva slags menneske er denne Millwall spiller nr. 18, Leonard som strekker handa i været på 2-0 scoringen? Han ser jo medspiller nr. 5 Cooper på streken samtidig som han markerer, og på den måten prøver å påvirke linjemannen. Dette burde det slås ned på i framtiden med gult kort som resultat sånn at vi fikk slutt på dette tullet.
Ellers super fornøyd med 3 sterke bortepoeng igjen. På tide å begynne å vinne hjemme også nå.

19
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: September 15, 2023, 23:23:24 »
Så de tre første målene til Leicester. Snakk om at ballen spretter deres vei hver gang. Og sånn har det vel vært nesten hele sesongen i motsetningen til vårt lag. At Leicester har karret til seg 15 p. er bare nitrist.

20
Jeg følger ikke med på andre lag men spør om andre lag opplever i like stor grad som Leeds at spillere blir skadet på trening? Skjer jo stadig vekk i vår klubb.

21
Ordet er fritt / Sv: Eiere av Leeds United: 49'ers Enterprises
« på: September 09, 2023, 08:53:39 »
Uansett om folk måtte ha kompetanse eller erfaring med styresett. For meg er det fullstendig ubegripelig at Angus Kinnear er med videre etter alt som har skjedd.

22
Ordet er fritt / Sv: Skade- og suspensjon oversikten
« på: September 06, 2023, 21:57:45 »
Og fotballens grusomhet manifesterer seg i at han som mest sannsynlig ødela karrieren til vår all round spiller har håvet inn 4 av fotballens største titler i etterkant.

23
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: September 02, 2023, 00:34:56 »
Der forsvant siste lille håp om top two i Championship for denne sesongen. Beste spiller og matchvinner ut etter Farke's optimistiske pressekonferanse. Det skal alltid være et eller annet dritt med Leeds.

24
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 30, 2023, 23:57:19 »
Etter euforiske tilstander om at dette blir et av tidenes beste transfer vinduer, er jeg redd at vi sitter igjen med "skjegget i postkassa" og mister vår beste spiller, i tillegg til at vi går glipp av flere spillere. Så sjukt typisk Leeds.

25
Darlow komplett ubrukelig på straffene.

26
Det er så flaut å følge en klubb uten snev av vinnerkultur og evnen til å drite seg ut at jeg finner ikke ord. Bare å advare en hver spiller som vil oppnå suksess å signere for denne taperklubben.

27
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 29, 2023, 11:11:01 »
Typisk Leeds nedtur igjen. Håpet om 5-6 spillere ihar jeg ingen tro på. Tipper max 2 spillere inn som selvsagt er altfor lite.

28
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 28, 2023, 12:57:51 »
Helt enig med Eriksen 55 her.

29
Kvalitet framme på banen gir 3 poeng. Deilig og etterlengtet seier.

30
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 25, 2023, 15:50:36 »
Vi Leeds folk kommer ofte fort ned på jorda etter et døgn med aufori.

Sider: [1] 2 3 ... 61