Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Hallgeir *

Sider: [1] 2 3 ... 503
1
Leeds passerer Newcastle på tabellen med seier, og etter 80 minutter ser det bra ut, ledelse 2-0.

2
Snart klart for kamp for U21-laget borte mot Newcastle. Kampen vises på LUTV.

3
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: April 17, 2024, 21:58:21 »
Lena Richardson sparket tre runder før slutt i Rotherham. Hva er poenget med det egentlig?

Og henter en gammel kjenning tilbake som erstatter.

https://tipsbladet.no/rotherham-sparker-og-henter-mr-grusom-tilbake/

4
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 17, 2024, 10:27:21 »
Jeg tror Soton vinner resten av kampene (desverre også mot Leeds) og rykker direkte opp.

Det må i alle fall virke befriende å avgjøre kampen på den første halvtimen, for så å kontrollere resten av kamptida. I farta husker jeg bare en Leeds-kamp denne sesongen der jeg satt med den følelsen. Det var hjemme mot Huddersfield da vi ledet 4-0 til pause.

5
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 16, 2024, 22:05:35 »
Nå tar de oss snart igjen på målforskjell også om dette fortsetter, 3 nå

Da må Leeds gå på et par skikkelige braknederlag.

6
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 16, 2024, 21:31:40 »
Etter knappe 20 minutter er S'hampton i ledelsen mot Preston.

2-0 etter halvtimen.

7
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 16, 2024, 21:20:54 »
Etter knappe 20 minutter er S'hampton i ledelsen mot Preston.

8
Vi får håpe du får rett, Hallgeir. Men både Summerville og Gray må opp flere hakk skal vi lykkes i innspurten.

Det gjelder vel for flere enn de to du nevner. Alvoret har sunket inn, og skuldrene er høye. Her må lysten til å vinne være større enn frykten for å mislykkes.

9
Årets spiller meg der og årets spiller meg der, eller årets lag for den sakens skyld. Betyr ikke en dritt om vi ikke skulle klare å rykke opp. Daniel Farke vil på langt nær ha de samme fallskjerm pengene å rutte med neste sesong, som betyr good bye til disse prismottakerne og flere til. Få opp øya for hva som er viktig akkurat nå. Blø for drakta og la hvitsnipp og dressjakker for Guds skyld ligge.

På en måte kan jeg følge tankegangen din, men det er uansett noe som skurrer.

Dersom klubben ikke hadde vært i opprykkskampen, men en middelhavsfarer som før Bielsa-perioden, hadde vi neppe heller hatt så gode spillere at de var aktuelle for priser (ja, det finnes unntak som Szmodics). Jeg synes vi skal være glade for at klubben har lykkes med å ha så gode og attraktive spillere som den har. Det betyr at klubben har lykkes med  eget arbeid. Gray fra egen ungdomsgruppe, og Ampadu / Summerville innhandlet for en lav sum i dagens ville prismarked.

Dette tror jeg bare er positivt for gjeldende spillere, et bevis for at de har gjort mye riktig. Så lenge disse prisene ikke går til hodet på dem, og det tviler jeg på, så er dette bare en god ting. Tror aldri at disse prisene fører til at spillerne leverer dårligere i de tre siste kampene enn de ville gjort ute pokaler.

10
Tipper vi tar 6 poeng til. Om det holder er usikkert. For meg er det ingen katastrofe om det ikke blir opprykk nå. Denne sesongen har vært skikkelig artig med mange gode kamper, ikke minst uten det VAR jævelskapet.

Hadde gjerne sett at vi vant divisjonen, etterfulgt av at laget trekker seg fra PL i protest mot økonomi og VAR i PL. Spesielt VAR.
Fotball i Championship er en ren glede å se på i forhold til PL.
Da må vi starte i amatørligaen i august, uten VAR.
For min del savner jeg VAR i Championship. Hadde vært klar for opprykk allerede...


Watford-manager Tom Cleverly sier ikke akkurat at han ønsker VAR i Championship, men han snakker om hvordan svake dommeravgjørelser påvirker utfallet av opprykkskampen i divisjonen, og dermed klubbenes økonomi.

https://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/football/leeds-united/watford-manager-slams-decision-that-could-cost-leeds-united-hundreds-of-

11
2-0 etter 25 min

Sent fra min LE2113 via Tapatalk

3-0 etter halvtimen. Derby er vel av de svakere lagene, men Leeds er jo tabellmessig ikke noe å skryte av heller.

12
U21-laget spiller mot Derby nå. Kampen vises på LUTV, begynte kl 14:00.

13
Ordet er fritt / Sv: Sesongen 2023/2024 i Championship
« på: April 14, 2024, 22:07:09 »
Ampadu, Summerville og Rutter på årets lag i Championship under EFL Awards.

14
Glasset er sølt ut over hele kjøkkenbenken. Virkeligheta siger nok inn etter hvert. En gedigen sjanse rotes bort, vi har en mulighet med fallskjermpenger til før vi råtner på rot igjen.

Jeg må innrømme at jeg aldri har skjønt poenget med å grave seg seg ned når motgangen stirrer deg i hvitøyet? Gir det en egen tilfredsstillelse? I tillegg fyrer det opp dårlig stemning.

Da tar jeg heller skuffelsen i etterkant og tar det som en mann/kvinne. MOT

15
Etter 5 poeng av 15 de siste 5 kampene, hvorav en heldig seier og med et lag fullstendig ute av form og en manager som ikke lykkes med noe som helst. Hvordan kan noen få seg til å tro at vi skal vinne de tre siste kampene? Vinne borte over formlaget Middlesbrough eller slå QPR som kjemper (akkurat som Blackburn i dag) for å unngå nedrykk? Leeds United med svart belte i å svikte fansen kommer mest sannsynlig å ikke ha noe å spille for i siste hjemmekamp mot Soton (som antakeligvis har direkte opprykk å spille for, og som mest sannsynlig blir det eneste laget som tar full pott mot oss, nå som den ene statistikken etter den andre i positivt favør ryker). Lukter 4. plass lang vei etter massiv kollaps for laget som meget sjelden er best når det gjelder. Også i år dessverre.

Fasiten er utbrent etter vel 35 kamper. Da går det i sirup, det her gjenget er ikke oppe og går før etter ferien. Spiller fotball i sirup. Etter 12 seire på rad må det være en av de største kollapser vi har sett i championship. De er stabla på beina og sendt på banen med feber, halvskadet og nyoperert. Mens gode spillere sitter og knapt har spilt. Prisen betaler vi nå.

Den aller største kollapsen er vel Leicester som hadde 17 poengs ledelse på Leeds rundt jul i fjor. Du har etter hvert blitt en kløpper i svartmaling, Kato.

Utvilsomt en skuffelse at Leeds ikke tar de poengene som vi kunne ønske og håpet på, men det er ikke over før det er over. Halvtomt vs halvfullt.

16
Like så sikkert som at alle lag har sine dårlige perioder, må vi også forvente at enkeltspillere har det samme. Når vi har sett hva f.eks. Georginio er i stand til på sitt beste, så sitter vi der med en forventning om at han skal gjøre de samme kunststykkene i kamp etter kamp. Når han (og flere med han) ikke lykkes, og i tillegg ofte mister ballen, er det klart at man blir skuffet og lett peker fingeren mot han.

Spillere som ikke har spesielle evner som han, og ofte presterer på den jevne i de fleste kampene, skiller seg ikke så lett ut , får rett og slett ikke like mye oppmerksomhet. Det er heldigvis ikke roboter vi har med å gjøre her.

17
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Blackburn 13.04.24
« på: April 13, 2024, 18:11:29 »
3 Gnonto
2 Gruev
1 Firpo

18
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 13, 2024, 18:01:22 »
Med alle underlige resultat som kommer og helt kokos i avgjørende kamper,  dette må jo utelukkende skyldes at det er Championshipspillere som sjelden har vært i slike stress-situasjponer tidligere. 
Mon tro hvor mye tid de bruker i sine forberedelser på denne mentale greia. Vi er vant til skiskyttere som nesten alltid treffer når de skal, en Klæbo som selvsagt vinner når han må, men Champ.ship spillere er
som løse kanoner med høye skuldre. Akkurat nå står frykten i øynene og her trengs det virkelig noen gode samtaler.  Nå er det litt mørkt her i huset må innrømmes, så mulig må ringe en venn selv

Jeg syns Summerville så mer eller mindre likegyldig ut. Spiller for egen karriere.
Liker ikke slike (konspirasjons)teorier. Gutten gjør så godt han kan, men er ikke i form

Vi er kanskje skrudd sammen på den måten at når det går dårlig, må vi på død og liv peke på en eller flere "syndebukker". Liker bedre: Win together - lose together.

19
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 13, 2024, 17:06:42 »
Ser ut til at Ipswich dominerer stort. Håper Boro holder unna!

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

57-43 i ballbesittelse, 3-2 i avslutninger på mål, 2-2 i cornere.

20
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 13, 2024, 16:29:07 »
Emmanuel Latte Lath header ballen i mål og Middlesbrough FC tar ledelsen 0-1 på Portman Road Stadium. Flott spill fra Luke Ayling før målet.

auren

Luke Ayling er nyttig uansett!  8)

21
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Stuart Dallas
« på: April 13, 2024, 16:18:26 »
Bielsa har vært i kontakt med Stuart Dallas i skadeperioden.

Speaking to LeedsLive as his retirement was confirmed, Dallas has shared that Marcelo Bielsa and his staff have been in frequent contact from South America to check in with the Argentine’s favourite.

Dallas said this:

“He’s been in touch. He’s a man of few words, as you’ll know, but, obviously, when he gets going he can talk for a while when he’s trying to get his point across.

“He has been in touch with me, his staff have been in touch with me and whether now the announcement’s out, he gets in touch with me I don’t [know], I haven’t even looked at my phone since because the messages will be unbelievable.

“He was great for me. Whether he gets in touch with me, I’ll get in touch with him because I’ll thank him, obviously personally for what he’s done for me.”

Hele artikkelen ...

https://www.leedsallover.com/touching-marcelo-bielsa-reveal-emerges-from-leeds-uniteds-stuart-dallas-after-retirement-news/

22
Laget minner mye om Bielsas første år. Slitasjen tok oss da, slitasjen har tatt oss nå. Daniel Farke har kjørt gutta ned i kjelleren, dessverre. Dette laget rykker som sagt ikke opp. 1 poeng hjemme mot Sunderland og Blackburn minner lite om Premier League.

Eller man tåler ikke presset på slutten av sesongen? Leicester har det jo på samme måten.

23
Skal det bli "Wigan all over again?"

24
Gjør nesten fysisk vondt ...

25
Nære , Bamford.

26
75-25 i ballbesittelse første 45.

Har også tro på at det kommer skåring(er) fra Leeds-spillere i andre omgang. Gnonto med skuddfoten?

27
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Stuart Dallas
« på: April 13, 2024, 14:27:33 »
Flott hyllest av Stuart Dallas fra tribunehold.  8)

28
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 12, 2024, 22:56:42 »
Takk, Plymouth!  :)

29
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 12, 2024, 22:55:01 »
Vardy en tålengde unna 1-1.

30
Ordet er fritt / MoM Leeds - Blackburn 13.04.24
« på: April 12, 2024, 21:41:18 »
Sesongens nest siste hjemmekamp. Den gode statistikken skal ikke tukles med!

Sider: [1] 2 3 ... 503