Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
3-1 til Ipswich nå. Soton ser ut til å tape. 3 min på overtid.

Sent from my iPhone using Tapatalk

122
Ordet er fritt / Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: Februar 24, 2024, 17:46:48 »
Fanken! Der scoret Ipswich til 2-1… Ser ut til at de kan bli den tøffeste utfordreren vår i innspurten. Soton ser ut til å miste det helt nå, hvis det ender med tap da. Ligger fortsatt under 1-2 med 5 min igjen.

auren

123
All good things must come to an end… Stopper seiersrekka på 8 strake? Kommer det første tapet på Elland Road? Eller skal vi fortsette vår sinnsyke rekke med seire på rad til 9? Lukter uavgjort lang vei i et tett oppgjør med lite sjanser og mål. Tipper uavgjort, frykter tap, drømmer om seier.

Vi stiller nok uforandret. James klør nok i beina til å starte, men Farke kan ikke sette ut Gnonto som står med 5 mål på 5 kamper. Hadde vært kjekt om Bamford hadde blitt klar, vi vil savne hans bevegelser og utrettelige arbeidskapasitet. Men Piroes avslutninger kan også komme in handy.

Vil Firpos defansive fibre bli satt skikkelig på prøve? Vil vi dumpe ned til 4. plass og få besøk av bmoen for første gang i år?
Vil Gray avgjøre matchen på overtid med sitt første Leedsmål?

Stay tuned!

Tidlig tips: 1-1 (Summerville)

auren

Artig å lese gjennom mine tanker før kamp. Bommer på noen, men treffer også på andre, og spesielt på den siste, selv om Gray sin scoring sannsynligvis ikke blir kreditert ham og ikke var på overtid.
Tror jeg må se siste kvarteret på nytt når de legger ut kampen på LUTV senere i dag. Folk på Waccoe har knapt kjent på en bedre stemning siste kvarteret og etter kampen som i går kveld. Nå lukter det direkte opprykk av oss! Ingen kan si noe annet!

126
Slutt. For et ran!! Og de bildene av en Leedsfansen og smilende Eddie Gray etter at Archie tvinger fram målet… ikonisk! Og kampen er Rutter på godt og vondt, men det er så mye godt at det veier opp for alt, og helt utrolig at han holder kampen ut med den innsatsen.

Men - Leicester var totalt sett best i alt. De spiller en prikkfri defensiv kamp i 80 minutter og dominerer offensivt i 2.omgang fram til vi plutselig blir til et annet lag.

Intet ran vel? Joda, Leicester snytt for 0-2 og hadde et par giga-muligheter i andre omgang, men sjansemessig ganske jevnt tror jeg. Vi har vært uheldige tidligere denne sesongen i flere kamper, så endelig har vi litt flaks med oss. Uavgjort hadde vel kanskje vært rettferdig. Dog, etter 78 minutter var det ingenting som sa at vi skulle klare poeng i denne kampen.

Sug på karamellen!

Så heeeeerlig å høre I predict a riot nå!!

auren

127
Jadda!!! Endelig fru fortuna på vår side! 3 mektig imponerende poeng!

auren

128
JAAAAAAAAAAAMES!!! 3-1!!!

auren

129
5 minutter overtid!!!

auren

130
Klarer vi å stå i mot på slutten? Synes vi har vært veldig rufsete defensivt i dag.

133
Nei. Dette blir tap. Kan ikke skjønne annet. Leicester klart best i andre omgang etter at vi var litt bedre i første. Men det lukter ikke mål av oss i det hele tatt…

auren

134
Ny gigantisk Leicester-sjanse! Vi er heldige som bare ligger under med ett mål…

auren

135
Leicester presser oss i senk. Meget svak 2. omgang så langt. Nå må du gjøre noe Farke!!

auren

136
Puh! Heldigvis annulert 0-2

auren

137
Takk Illan! Leicester best etter pause… kan vi klare uavgjort i dag?

auren

138
Venter egentlig på 0-2 her. Mye unøyaktighet fremover.

auren

139
Pause. 0-1. God reklame for Championship. Ekstrem intensiv omgang med en god del sjanser. Dessverre leder bortelaget på en håpløs corner. Hvorfor markerer Gnonto Faes??
Vi møter en veldig god motstander etter å ha dominert i krabbegir siste 8 kamper. Vi blir litt vel stresser av Leicesters intensitet og aggressivitet og er ikke sharpe nok, spesielt ikke i avslutningene. Lukter litt første målet vinner og tap dessverre. Forrige kamp ble også avgjort på corner. Blir overrasket om vi vinner denne. Pt sier jeg JA til 1 poeng!

auren

140
Faen så kommentatoren tyter!!! Smella går jo i ett!

auren

141
Summerville totalt usynlig så langt foruten sjansen…

auren

142
Målet: Gnonto får ansvaret å markere Faes. Helt utrolig! I tillegg slippes ham på scoringen. Helt håpløst!

auren

143
Helt klart beste motstander vi har møtt denne sesongen.

Sent fra min LE2113 via Tapatalk
Ja. Vi har møtt mange svake motstandere i våre 8 strake. Nå fikk vi en wake up call. Men tøft og jevnt. Vi har skapt mest, men ligger dessverre under…

auren

144
Står nok snart 0-2 frykter jeg. Er det Bodø/Glimt all over igjen?