Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Meldinger - auren

Sider: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 959
181
Blytung dag i dag. Føler som om vi har misset sjansen om topp to, selv om det selvsagt er mulig enda. Mye avhenger av hva Ipswich presterer i kveld. Seier til traktorgutta og jeg tror det skal mye til å klare direkte opprykk. For jeg kan ikke helt se at vi skal klare å vinne de fire siste, og da er vi avhengige av at Ipswich snubler i to av sine fire siste (hvis seier i kveld). Med Ipswich-tap eller uavgjort er det igjen game on.

Hva skjer mot Blackburn på lørdag? Samme ellever som sist? Forundrer meg ikke. Men jeg håper Farke nå er villig til å risikere Gnonto og Roberts mer, så forhåpentligvis ser vi ihvertfall Roberts på backen og Gray i midtbaneleddet. Blackburn er i nedrykksstriden så kampen blir enda tøffere enn mot Sunderland. Et lag de forøvrig banket 5-1 nettopp.

Jeg sa like før kampstart i går at rekken på 9 strake seirer i ligaen ble brutt i den 10. kampen mot Huddersfield, og at vi nå hadde 9 strake seire på Elland Road. Skulle det samme skje igjen?
Lite smart å snakke om slikt før kampen ja  :(

auren

182
«Leeds are falling apart again» synger hjemmefansen…
Det var nok Sunderland-fansen gitt. De hørtes bra i kveld…

auren

Sent from my iPhone using Tapatalk

183
Helvetes dommer som ikke kan gi straffe på tre soleklare. Uheldige der, men føler heller ikke at vi fortjente helt tre poeng i dag. Vi er i en blindgate og Farke er ikke villig til å endre noenting.

Frustrerende!

auren

184
Pause. 0-0. Ny svak 1. omgang. Sunderland vel så farlige. Regner med vi hever oss i andre omgang som vanlig, men dette var litt bekymringsfullt.

auren

185
Samme lag som vanlig ja. Ingen bytter. Hmmm. Kan slå begge veier ut! Håper de er revansjelystne og viser vinnervilje fra første minutt!

auren

186
De viktigste aspekter i forhold til det som ble sagt på dagens presser:

1) Ampadu usikker. Trente ikke i går. Visstnok syk. Kan det være det samme som Kamara tro? Er han ikke med på en tidlig session i morgen formiddag må han stå over. Trolig kommer Cooper inn (min tanke).
2) Roberts og Gnonto er klare til kamptroppen, men usikkert om de kan starte kampen.
3) Farke var veldig på å forsvare Bamford og den viktige jobben han gjør i laget. En av dem som løp mest frem til han ble byttet ut blant annet. Jeg tolker det slik at han derfor starter.

Blir fort samme lag som sist, ref kato sin antakelse. Kan fort slå begge veier. Svaret får vi i morgen kveld klokken 20:00.

auren

187
To døgn til ny kamp og da må kamptråd på plass. Her må vi tilbake på vinnersporet og sette press på Ipswich som møter Watford hjemme først på onsdag. Regner med at Farke klarer å fyre opp gutta til å endelig levere en skikkelig førsteomgang igjen. Det er en stund siden føler jeg.
Håper inderlig Bamford nå får seg en pause. Grunn 1 er at han ikke har levert siste kamper. Grunn 2 er kampprogrammet og historikken hans med skader. Joseph eller Piroe (gjerne begge) bør få sjansen fra start. Rutter trenger også hvile, har vært svak siste kamper. Ser gjerne dette laget:

Meslier - Roberts, Rodon, Ampadu, Firpo - Gruev, Gray - James, Piroe, Summerville - Joseph

Benk: Darlow, Byram, Cresswell, Cooper, Kamara, Rutter, Bamford, Anthony, Gnonto

Tidlig tips: 2-0 (Joseph og James).

auren

188
Meslier har sine svakheter. Ingen tvil. Blant annet feltarbeid. Hadde han vært dritgod der også, hadde han ikke spilt i Leeds. Men det samme gjelder jo for en god del av våre spillere. Se bare på Rutter - elendige avslutteregenskaper som gjør at han nå spiller i Leeds og ikke en annen klubb. Mistet ballen hele tiden i går, og dermed også delaktig i tapet. Gray alt for passiv på 1-0 og trodde vel at ballen gikk ut over linja. Firpo burde markert målscorer mye bedre.

Så er jo spørsmålet om Meslier hele tiden skal gå ut i feltet på 5-meter og inn, når feltarbeidet er hans svakhet. Da tror jeg det hadde kommet flere tabber og flere baklengs. Tydelig at han er usikker på seg selv her.

Leeds har en litt nedadgående kurve spillemessig siste kamper. Det er vel alle enige om. Jeg tror vi har blitt bortskjemt i hvor ekstremt solide vi har vært i årets første 12-14 kamper. Knapt sluppet til verken sjanser eller mål imot og dominert kampene så overlegent jeg knapt kan huske Leeds har gjort tidligere. Vi har faktisk vært inne i Leeds sin beste periode i våre tid som Leedsfans, der vi kronet det hele med 9 seire på rad. Det er jo umulig å fortsette slik i all evighet. Nå er det utrolig viktig at vi slår tilbake i neste kamp. Ikke bare med 3 poeng, men også med vilje og energi og vinnerlyst. De tre første omgangene etter landslagspausen har vært veldig svake, og så har vi hevet oss stort i andre omgang. Vi må være påskrudd fra start! Dessverre er Clarke tilbake for Sunderland, og fikk MOM av Fotmob i kampen i går.

Kamptråd anyone?

auren

189
I dag kan  vi ikke skylde på Cooper ....Svak kamp i dag spesielt av Meslier og Bamford. Fryktelig tabbe på  mål 1 og jeg mener han ikke er våken på mål 2  heller.

Fryktelig tabbe på mål 1??

Da må det være en fryktelig tabbe først av Gray, så av han som taper hodeduellen og så av Firpo som ikke hindrer spilleren å score. Et lite kaos-mål som avgjorde kampen. Der var det flere som ikke fikk ballen unna, og det startet med Gray.

auren

190
Ipswich begynner å kjenne det de også. Tapte i dag, var heldige som vant de to siste kampene. En seier og ett tap i kampene før landslagspausen. 9 poeng på 5 kamper. Leeds har 10 poeng siste 5.
Hvorfor har du så mye mer tro Ipswich, kato?

auren

191
Forventer litt endringer til neste kamp nå. Rutter helt ute av det i dag og en av de dårligste kampene jeg har sett han spille denne sesongen, selv om han var involvert i scoringen. Bamford MÅ hvile. Vil se dette laget på tirsdag mot Sunderland:

Meslier - Roberts, Rodon, Ampadu, Firpo - Gruev, Gray - Gnonto, Piroe, Summerville - Joseph

auren

192
Dette var den vanskeligste kampen vi hadde igjen, og før dagens kamper var jeg tilfreds om vi holdt samme avstand til Ipswich. Det gjorde vi faktisk, selv om det er ekstremt surt med tap. Nå følger to hjemmekamper mot overkommelig motstand i Sunderland og Blackburn. Fullt mulig å være foran Ipswich på tabellen etter disse to. Heldigvis vant ikke Soton, så det er fortsatt grisejevnt i toppen!

auren

193
Årets første tap et faktum. Meget god andre omgang, som vanlig, men vi ødelagte kampen med en dårlig første omgang. Synd Piroe bommet på den feite sjansen sin på overtid.

Coventry hadde en grusom kamp, og hadde bare 31 % possession.

auren

194
Leicester den store vinneren i dag.

auren

195
Coventry smarte og stykker opp spillet. Vi har vært ufarlige på dødball i dag.

auren

196
5 min tillegg. Redd det blir årets første tap. Måtte jo komme til slutt…

auren

197
Gnonto inn for James. Har vi et siste mål i oss? Har vært kun Leeds hele omgangen så hadde virkelig fortjent utligning!

200
20 min å gjøre det på. Kun Leeds i det siste. Viktig med 1-2 snart. Fullt mulig med poeng her!

auren

201
Piroe og Joseph inn for Bamford og Gruev.

204
Oi! Bytte i pausen! Roberts inn for Kamara!

auren

205
Tidenes mulighet og null energi. Hva feiler det denne klubben?

Slitne spillere muligens? Så svært så lovende ut i starten. Mål preger kamper. Coventry er et godt lag, ingen enkel kamp dette. Se bare på Ipswich. Men ja, vi har vært relativt svake spillemessig etter landslagspausen. Men en fotballkam varer i 90 minutter +. Satser på at vi nok en gang leverer en solid andre omgang. Det har vi gjort i begge de siste kampene.

auren

206
Pause. 1-0 til hjemmelaget. Fortjent nok. Vi startet dog meget bra og det var kun Leeds frem til 1-0. Etter scoringen var Coventry gode og hadde et par muligheter til å øke ledelsen. Resten av omgangen har vært stillingskrig hvor begge lag har fått til lite. Skuffende offansivt, kanskje den dårligste kampen av Rutter denne sesongen. Synes han har vært på nedadgående de siste kamper. Bamford og Rutter av i pausen. Summerville i 10-er rollen og Gnonto på ving. Joseph på topp.

Synes Kamara og Gruev har vært solide sammen med stopperparet og Firpo. James og Summerville for lite involvert. Ett poeng vil være særdeles viktig i dag, og sikrer at vi er i førersetet igjen mtp opprykk. Tap og vi må kanskje også begynne å se oss bak skulderen på Soton hvis de slår Blackburn.

Tipper ingen bytter før rundt 60 minutter hvis vi fortsatt ligger under da.

auren

207
En lovende start er blitt til en veldig tøff kamp. Sliter å bryte gjennom Coventry, og mister ballen for lett, og gir hjemmelaget muligheter til å komme på kontra.