Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - auren

Sider: 1 ... 797 798 [799] 800 801 ... 804
23941
Ordet er fritt / Re: Hva sier Blackwell tilbederne nå?
« på: August 02, 2006, 03:37:12 »
Blackwell burde nok hatt litt tolmodighet og kanskje ikke signet Livermore hvis han mente at han ikke hevet laget. Og hvis han ikke hadde signet Livermore maatte han gamblet paa at han fikk de spillerne han ville ha (Nicholls og naa en ny).
Saa, hva skulle KB gjoere?

1) Signe Livermore, regne med at kanskje Bakke forlater klubben og kanskje faar signet en av de to spillerne han vil ha paa sentral midtbane.
2) Ikke signe Livermore, og satse paa at han klarer aa signe begge spillerne han har lyst paa foer seriestart, helst god tid foer kampen mot Norwich.

Naa er det jo lett aa vaere etterpaaklok, og si at KB absolutt burde valgt strategi 2. Men han ville ogsaa risikert aa ikke faatt noen av de spillerne han helst ville ha, ei heller Livermore.
Sier det igjen - enkelte folk her inne tror det aa kjoepe spillere er like enkelt som paa Championship Manager. KBs jobb er IKKE enkel, og ingen av oss vet hva som naa foregaar bak doerene paa Elland Road. Kanskje er situasjonen helt snudd om et par dager. Kanskje er Nicholls bare ute noen uker, kanskje kommer "kongen"?

Eneste vi kan gjoere er aa vente aa se, og heller slakte KB om det viser seg at han har gjort noe helt tullete.

auren, som venter med aa doemme noen foer det motsatte er bevist... eller noe i den dur.. :-)

Leeds
Till
I
Die!

23942
Ordet er fritt / Re: Kven kjem nå????
« på: August 02, 2006, 02:20:20 »
Det blir nok Carl Asaba... Han imponerte nok kraftig i den ene omgangen han fikk spille i gaar... ;-)

Leeds
Till
I
Die!

23943
Ordet er fritt / Re: Har du kontroll, Kevin Blackwell?
« på: August 02, 2006, 02:11:04 »
quote:
Originally posted by kato

Seriestart rundt hjørnet. Dette er sesongen da du virkelig må levere. Alle forklaringer og borforklaringer vi har akseptert, kan du ikke bruke i år 3.

Det er nå det gjelder. Det er nå vi skal mot det forjettede land.

Er vi i rute for å starte kampen mot opprykk? Er vi trygg på at vi i år skal tilbake der vi hører hjemme?1. Vi har vært uheldige med skader. Er det uhell? Eller er det Souness-tendenser i treningsmetoder?
2. Vi er noen få dager unna, og har en (1) keeper. Han er i tillegg skadet.

3. Resultatene i pre-season gir ingen grunn til ro. Interessen/Muligheten for å spille inn et lag har ikke vært tilstede.

4. Spillerstallen er svekket som nevnt tidligere.

5. Vi kjøper David Livermore, og vi selger David Livermore. Hva i alle dager?


Jeg håper DU har kontroll, Blackwell. Dessverre virker det ikke slik.Proever du aa snu hver en stein og lete etter feil hos KB?
Sully, Bakke og til dels Carole ble alle smaaskadet i kampen mot Forest. Cressy og Derry har vel vaert skadet foer oppkjoeringen til sesongen startet, og Nicholls fikk uheldigvis Butler oppaa seg.

Husker for noen aar tilbake da vi moette Man U paa Old Trafford. Et helt lag var ute med skader/suspensjoner, faktisk et lag som var bedre enn det vi startet med. Robbo fikk vel sin debut i den kampen, og gjorde sine saker bra.
Det jeg vil frem til er at alle lag fra tid til annen er uheldig med skader, og i noen tilfeller hoper det seg opp. Dette er nok kun tilfeldigheter, og kommer ikke av kritikkverdige treningsmetoder.

auren

Leeds
Till
I
Die!

23944
Ordet er fritt / Re: Aliou CIsse på prøvetræning
« på: August 02, 2006, 01:03:30 »
Ikke sikkert at Cisse eller hvem det naa enn er, er klar til helgens oppgjoer. Men KB har faatt svar fra den yngre garde i treningskampene. Baade Bayly og Morris kan komme inn og gjoere en god jobb for Leeds United. Kanskje en bedre jobb enn det Livermore kan prestere. Blir spennende aa foelge med utover i uka, og selvsagt skal jeg hjem i morgen, en plass uten internett... Huff og gru..

Leeds
Till
I
Die!

23945
Ordet er fritt / Re: Livermore til Hull!!
« på: August 02, 2006, 00:27:20 »
Aliou Cisse er paa proevespill. Det kan nok vaere han det er snakk om. Vet svaert lite om denne spilleren...

Leeds
Till
I
Die!

23946
Ordet er fritt / Re: Livermore til Hull!!
« på: August 02, 2006, 00:22:00 »
Veldig enig med deg furius bull. Sannheten er vel at KB aldri trodde han skulle faa Nicholls, og dermed signerte en daarligere spiller. Kan ikke gi Livers den beste selvtilliten akkurat.

auren, fortsatt svaert underfundig...

Leeds
Till
I
Die!

23947
Ordet er fritt / Re: Livermore til Hull!!
« på: August 02, 2006, 00:16:24 »
Dette var meeeeeeeget rart ja. Faar bare haape at vi ikke har tapt penger paa dette.
Det maa jo vaere veldig frustrerende for Blackwell - at man jager bestemte spillere man har lyst paa til klubben, faar ikke tak i dem, signerer en back up i stedet, saa faar man tak i den spilleren man ville ha i utgangspunktet. Saa lenge Livermore ikke hadde spilt noe saerlig for klubben denne sesongen, synes jeg dealen er grei. Men meget meget spesiell situasjon. Uprofesjonelt? Tja... Vet ikke helt... Lurer paa hva Livermore tenker...


Leeds
Till
I
Die!

23948
Ordet er fritt / Re: Ha tiltro til Blackwell folkens!
« på: August 02, 2006, 00:07:49 »
Det jeg mente med innlegget mitt var at folk maa ha tiltro til Blackwells nye innkjoep og at han er paa utkikk 24/7 etter nye spillere. Vi maa huske at han har hentet ganske mange gode spillere til Elland Road de siste to aarene, og saa faar diskusjonen om han er rett mann for klubben naar det gjelder spillesystem og motivator vaere en annen diskusjon. Den er debattert opp og i mente tidligere.

auren, som synes Cisse og Ipswich keeperen er spennende spillere KB snuser paa... dog sistnevnte nok blir for dyr...

Leeds
Till
I
Die!

23949
Ordet er fritt / Re: NY KEEPER...?
« på: August 01, 2006, 23:10:41 »
Han kommer nok ikke til aa gaa fra Ipswich under 1 million pund, og da er det bare aa glemme det. "Kaster" ikke bort saa store summer paa en posisjon som ikke er saa prekaer aa forsterke. Da satser vi heller paa at Ward skal gjoere jobben som andre keeper denne sesongen.

Leeds
Till
I
Die!

23950
Ordet er fritt / Re: LEVE VIASAT!!! DE LEVE!!!!!!!! HURRA osv...
« på: August 01, 2006, 23:01:56 »
quote:
Originally posted by veteranen

Ta nå ikke gleden på forskudd gutter. Så og si all erfaring viser at alt som ser bra ut for Leeds, ender med lidelse.

Nå kommer vi sannsynligvis til å gjøre en møkkasesong, og store deler av de scandinaviske Leeds-supporterene vil pådra seg stresslidelser.

Vi "litt opp i åra" vil nok utvikle et aldri så lite magesår, og må  nok også måtte slite med problemer som f,eks uregelmessig avføring...


[:D]Hehe... Faar ikke haape du faar like rett i din spaadom, som du gjorde forrige sesong... Paa tide aa aapne egen spaamannklinikk?[;)]

Leeds
Till
I
Die!

23951
Ordet er fritt / Re: Walton is OUT!
« på: August 01, 2006, 04:30:05 »
Enig. Batty var ogsaa min store favorittspiller. Tror det hadde vaert som midtstopper vi hadde hatt mest bruk for Walton denne sesongen. Foeler vi har litt for like spillertyper paa midtbanen som godeste Simon.

Men, men. Det skal naa vaere sagt at jeg gjerne ville beholdt Simon. Han er utvilsomt et stort talent, selv om han ikke er helt klar for A-lagsspill enda.

Leeds
Till
I
Die!

23952
Ordet er fritt / Re: Kamp i dag ???
« på: August 01, 2006, 04:23:02 »
1-1...jaja... Madden og Bayly gode...

Leeds
Till
I
Die!

23953
Ordet er fritt / Re: Kamp i dag ???
« på: August 01, 2006, 04:10:27 »
saa gaar bonnaselle ut med hamstringskade. selvsagt har han imponert. gjennomgangsmelodien for leeds denne pre season gitt. huff!

Leeds
Till
I
Die!

23954
Ordet er fritt / Re: Kamp i dag ???
« på: August 01, 2006, 04:06:05 »
Ikke bare Roberto (hehe) Bayly og Gardner som spiller bra. Ian Morris har vist noen flotte detaljer med pasningsfoten sin. Haaper noen av dem faar sin debut denne sesongen. Spennende spillere. Det er ogsaa Madden. I tillegg har vi jo Parker og Howson. Joda, det gror godt hos Leedsgrasrota...

Leeds
Till
I
Die!

23955
Ordet er fritt / Re: Kamp i dag ???
« på: August 01, 2006, 03:45:02 »
Hvilke bytter ble gjort i pausen? Virker som om Gardner hadde en fin assist til Lewis...

Leeds
Till
I
Die!

23956
Ordet er fritt / Re: Kamp i dag ???
« på: August 01, 2006, 03:43:28 »
LEWIS!!!!!!!!!!!!

Leeds
Till
I
Die!

23957
Ordet er fritt / Ha tiltro til Blackwell folkens!
« på: Juli 31, 2006, 23:51:59 »
Det kan diskuteres opp og i mente om KB er god nok for Leeds United Football Club, baade naar det gjelder taktikk, spillestil og som motivator. Men en ting som alle maa enes om er at han er flink paa overgangsfronten. Spillere som Healy, Cressy, Hulse, Derry, Sully og naa Nicholls er spillere han har hentet inn til en fornuftig pris.

Det er mange her inne som absolutt vil se flere spillere inn, forsterkninger foer kampen mot Norwich. Og helst skal de komme saa fort som mulig, slik at KB faar spilt inn en foersteellever. Men er ikke dette litt vel mye forlangt av en manager? Skal han hoppe paa de foerste og beste, slik at han faar signet disse spillerene foer sesongen sparkes igang? Eller skal han proeve aa finne de spillerne som passer inn i hans tankegang om hvordan Leeds skal spille, og som hever laget?
Vi kan nok enes om at sistnevnte "taktikk" nok er det beste og klokeste. Men det svaert mange glemmer er at slike spillere vokser ikke paa traer, det tar lang tid aa faa napp. Et eksempel paa dette er Nicholls, en spiller KB har vaert ute etter siden forrige sesong, men som han ikke fikk foer naa i sist uke.

Tolmodighet folkens! Ja, jeg vet det er frustrerende aa ikke faa inn spillere i de posisjonene vi trenger mest aa forsterke, men tror dere ikke KB staar paa dagen lang, uken lang og maaneden lang for aa faa tak i de spillerne som passer best mulig inn?

Mange spillere linkes til oss, og 95% av de er bare bullshit. Heldigvis har Leeds naa gjort det til en regel aa ikke informere om mulige targets foer de er saa og si klare for klubben.

Jeg ber bare om litt tolmodighet folkens, proev aa sett dere inn i KBs svaert vanskelige posisjon og stilling. ALT er enkelere foran en pc i CM verdenen!!

auren, som er villig til aa gi nye spillere og KB en sjanse![^]

Leeds
Till
I
Die!

23958
Ordet er fritt / Re: Griffiths til Newcastle
« på: August 01, 2006, 00:05:57 »
Hehe... Skjoenner deg godt jeg. Kan ikke saumfare hele forumet heller. Du er herved gitt til!

Leeds
Till
I
Die!

23959
Ordet er fritt / Re: Walton is OUT!
« på: Juli 31, 2006, 23:07:08 »
quote:
Originally posted by Robert H.

Det du glemmer her unge Mr Kaizer er at Walton spilte mange kamper og var en av våre aller beste spillere sesongen 04/05. Da er det selvfølgelig frustrerende å oppleve at man får nærmest null tillit året etter.

Argumentet ditt hadde holdt dersom Walton hadde blitt vist gradvis større tillit, men i dette tilfellet var det heller omvendt!Host! Hva baserer du disse uttalelsene paa? I de kamper jeg har sett Walton spille har han paa sitt beste vaert en middelmaadig spiller.
Grunnen til at han spilte saa mange kamper den foerste sesongen i CCC var at vi ikke hadde noen bedre alternativer, og det sier vel det meste om situasjonen. Naa som vi i sommer ville forsterke midtbanen med flere spillere, ville nok Walton knapt vaert god nok for benken.

Blir feil aa spille med Walton kamp ut og inn for ikke aa miste ham. Simon var ikke god nok forrige sesong, og naar han ikke innfinner seg med aa vaere i Leeds, saa er det bare aa selge.

Stiller meg heller mer kritisk til salget av Hulse, inntil vi ser pengene blir brukt svaert saa fornuftig paa spillere som hever laget.

Leeds
Till
I
Die!

23960
Ordet er fritt / Re: Griffiths til Newcastle
« på: Juli 31, 2006, 22:58:01 »
En liiiiten smule sent ute... [:o)]

http://www.luscos.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5813

Leeds
Till
I
Die!

23961
Ordet er fritt / Re: Blackwell kan få sparken ASAP
« på: Juli 31, 2006, 05:35:20 »
quote:
Originally posted by peacock

"George Graham er ikke mannen! Det er offansivt vi sliter, ikke defansivt!!!"

TØV![:(!] Graham gjorde oss til en storklubb på nytt. Den beste sjefen vi har hatt siden Revie.

TOEV! Det er i tilfelle gode gamle Wilco. At han ble rar i hodet etterhvert for saa vaere, men han er naa den eneste manageren som har gitt oss et ligagull siden Revie.
Grunnen til at Leeds gjorde det godt under Graham var mye pga det gode ungdomsarbeidet som ble gjort i Leeds, som han saa hoestet fruktene fra. Han vil alltid vaere kjent for sin defansive tankegang - noe som i sin tid gav seg utslag i "Boring Arsenal" stempelet.


Leeds
Till
I
Die!

23962
Ordet er fritt / Re: Interessante spillere
« på: Juli 31, 2006, 05:16:02 »
quote:
Originally posted by kjellern

Mitt råtips er at det er duket for en overgang for Marc Bircham (28) fra QPR - ikke den spilleren jeg ønsker meg mest,  men en helhjertet midtbanesliter etter Blackwells hjerte som er tilgjengelig for en relativt billig penge (transferlistet hos pengelense QPR). Jeg skulle gjerne sett "kant" Tommy Smith (Derby), "spiss" Izale Mc Leod (Milton Keynes) og "stopper" Greg Halford (Colchester) komme inn, men det er vel ønsketenkning ?Hvorfor disse hermetegnene paa hvor de spiller paa banen[?]
Er det fordi de er saa daarlige i disse posisjonene?[;)]

Leeds
Till
I
Die!

23963
Ordet er fritt / Re: Blackwell kan få sparken ASAP
« på: Juli 31, 2006, 05:11:14 »
George Graham er ikke mannen! Det er offansivt vi sliter, ikke defansivt!!!

Leeds
Till
I
Die!

23964
Ordet er fritt / Re: Blackwell kan få sparken ASAP
« på: Juli 30, 2006, 21:16:32 »
Det er jo ikke KB sin feil at noekkelspillere er skadet like foer sesongstart. Vi maa nok kanskje jekke ned forventningene litt, og haape at vi kan saann halvveis henge paa toppen den foerste maaneden og to, for saa aa komme sterkere tilbake... Dessverre...

Leeds
Till
I
Die!

23965
Ordet er fritt / Re: Nicholls langtidsskadet
« på: Juli 30, 2006, 20:34:31 »
quote:
Originally posted by Speedy

Noen som har en liste over alle de skadde spillerene våre samt oversikt over hvor lenge de er skada?Kan proeve meg:
Cressy - visstnok ute et par mnd
Nicholls - langtdisskadd.. kan miste nesten hele sesongen visstnok
Derry - slet med en taaskade foer Norgesoppholdet. Har ikke hoert noe siden. Men fortsatt skadet. Vil ikke tro det tar lang tid foer han er tilbake.
Livermore - Er visst skadet han ogsaa. Vet ikke hvor lenge.
Bakke - Fikk en liten skade i kampen mot Forest. Uvisst.
Sully - Gikk av banen faa min foer slutt med en doed legg :-)
Carole - Ble skadet paa slutten av kampen. Trolig ikke noe alvorlig.

Dvs. at 5 midtbanespillere sliter med skader. Hvordan midtbanen vaar naa skal se ut blir jo spennende. Vil tror at Stone og Lewis er bankers. Satser ogsaa paa at Derry og Bakke er klar til kick off om 6 dager, hvis ikke blir det kanskje duket for Gylfi paa midtbanen, eller Gregan? Gud forby...[xx(]

Leeds
Till
I
Die!

Edit: Naa spilte vel Stone sentralt med Bakke mot Forest. Livermore er sikkert ikke ute for lenge han heller, saa det kan godt vaere at han er klar til kamp mot Norwich. Carole er ogsaa trolig klar til neste helgs aapning, og han gjorde jo en god figur. Tror vi maa vente noen dager foer vi faar svaret paa hvem som er aktuelle mot Norwich.

23966
Ordet er fritt / Re: Nicholls langtidsskadet
« på: Juli 30, 2006, 18:58:21 »
Vaaknet ogsaa opp til disse tragiske nyhetene. I tillegg ble baade Bakke og Sully smaaskadet i kampen mot Forest. Ikke hoert at Livermore er skadet. Har ikke tro paa at KB kommer til aa kjoepe saa mange flere spillere, men han vil nok proeve aa laane en spiller eller to.

auren, som ser at starten paa sesongen kan bli toeffere enn selv pessimistene her inne predikerer... :-(

Leeds
Till
I
Die!

23967
Ordet er fritt / Re: Forest - Leeds
« på: Juli 30, 2006, 00:04:40 »
Nu kommer forhaapentligvis et lite intervju med KB og Bakke

Leeds
Till
I
Die!

23968
Ordet er fritt / Re: Forest - Leeds
« på: Juli 29, 2006, 23:56:23 »
Slutt. 3-2 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leeds
Till
I
Die!

23969
Ordet er fritt / Re: Forest - Leeds
« på: Juli 29, 2006, 23:54:26 »
Ja...Bakke fikk altsaa a knock on the knee. Forundrer meg ikke om det er mer alvorlig enn antatt. Hadde vaert typisk! Og naa er Carole skadet?

Leeds
Till
I
Die!

23970
Ordet er fritt / Re: Forest - Leeds
« på: Juli 29, 2006, 23:43:11 »
JAAAAAAAA... Bakke i Forest spiller og i maal.. sannsynligvis selvmaal...

Leeds
Till
I
Die!

Sider: 1 ... 797 798 [799] 800 801 ... 804