Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - auren

Sider: 1 ... 799 800 [801] 802 803 ... 808
24001
Ordet er fritt / Re: Sidste nyt fra viasat..
« på: August 14, 2006, 23:17:07 »
Ja, det var svaert lite folk paa fotballpuben i gaar. Faar bare haape at fotikken viser kampen mot Cardiff paa loerdag ogsaa. Noen som vet?

Leeds
Till
I
Die!

24002
Ordet er fritt / Re: Lorimer: Killa på vei bort.....?
« på: August 14, 2006, 23:03:37 »
quote:
Originally posted by Bremner

Skal vi rykke opp kan vi ikke selge våre beste unge spillere da vil vi aldri rykke opp..
Selg Gregan og hent Reid (permanent) og Davenport på lån da vil det nok se lysere ut.. Hadde jo heller ikke vært dumt å prøvd å hentet en spiss fra lavere divisjoner. Ta reading og Lita som et eksempel. Vi har jo hentet beckford, virker lovende han, men vi må jo ikke være redd for å gi spillere sjansen.. Alt er jo bedre enn Ian Moore som neppe ville forsterka Harrogate..
Ser også at Woods var med i a-troppen til Chelski i USA.. Hvis han er god nok til å være med de på a-lagssamling så burde han vel være god nok til å få prøvd seg i Leeds og.. Så å gi noen av de unge sjansen utover sesongen kan jo ikke være skadelig. Ben Parker vil nok pushe hardt for en plass i start 11'eren når han er tilbake for Crainey er jo rett og slett en utrolig ubegava fotballspiller.


             
“Every time Leeds concede a goal I feel like I've been stabbed in the heart" - Ole Bremner  ;)
Reid er verdsatt til minst 3 millioner pund. Vi faar maks 500.000 pund for Gregan. Hvor skal vi faa disse 2,5 millionene fra? sannsynlilgvis koster det enda mer.
Naa er visstnok Reid paa god vei til Charlton, saa vi maa nok lete andre steder. Synes dog at midtbanen ser bra ut som den er. Det er ikke paa venstre vi trenger nye spillere, for der kan baade Lewis og Westlake gjoere en god jobb.

Leeds
Till
I
Die!

24003
Ordet er fritt / Re: Chelski igjen...
« på: August 14, 2006, 05:24:15 »
Er det ei jente eller en gutt?

Hmmm...

Leeds
Till
I
Die!

24004
Ordet er fritt / Re: Kampens, månedens og årets spiller
« på: August 14, 2006, 04:14:09 »
Palace:
Warner 3 p
Stone 2 p
Healy 1 p

Leeds
Till
I
Die!

24005
Ordet er fritt / Re: Carole!!!
« på: August 14, 2006, 04:10:17 »
Grunnen til at vi taper er fordi vi spiller med 10 mann. Legg all skyld paa Horsfield. Unoedvendig roedt kort. Kan ikke forsvares. Han har skuffet baade manager, medspillere og fans i dag. Haaploest!

Leeds
Till
I
Die!

24006
Ordet er fritt / Re: Rnd 3 : Crystal Palace - LEEDS
« på: August 14, 2006, 02:01:34 »
Forundrer meg at ingen nevner at Leeds var uheldige ved utvisningen av Horsfield. Ingen tvil - det var roedt kort, men faar da ikke vitterlig Horsfield foerst en albue, foer han tar igjen? Hadde assistentdommeren faatt dette med seg hadde det blitt 2 utvisninger, og kampen ikke "oedelagt".

Crainey var IKKE god i dag, men han var ikke totalt raevva heller. Det at vi er saa vant til aa se han spille daarlige kamper gjoer at enkelte synes han spiller en god kamp naar han klarer seg uten de store tabbene. Han hadde flere nervoese involveringer, blant annet et taapelig balltap like foer slutten hvor han feller en Palace spiller etter aa ha mistet ballen til han. Og det blir frispark i farlig posisjon, heldigvis uten uttelling.

Er jeg en av de faa som synes Westlake gjorde en god figur? Neat footwork til tider, selv om han kanskje var litt for glad i ballen. Tror han vil bli en nyttig spiller denne sesongen.

Mine karakterer:

Warner - 8
Kelly - 6,5
Butler - 7
Kilgallon - 7
Crainey - 6
Lewis - 6
Derry - 7
Westlake - 7
Stone - 7,5
Healy - 7

auren

Leeds
Till
I
Die!

24007
Ordet er fritt / Re: Rnd 3 : Crystal Palace - LEEDS
« på: August 13, 2006, 18:38:17 »
At Crainey faar fornyet tillit er merkelig. Vi faar jo haape at han overbeviser oss arge tilhengere i dag, men er redd jeg kommer til aa faa dobbelt saa mye fyllenerver av aa se hans eskapader paa banen... HUFF!

auren

Leeds
Till
I
Die!

24008
Ordet er fritt / Re: Den store positivitetstråden!
« på: August 13, 2006, 18:36:01 »
I morgen er i dag i gaar!

auren, som er noget fyllesyk og sliten, men som selvsagt skal se sitt kjaere Leeds... Nu baerer det til Fotballpuben. MOT!

Leeds
Till
I
Die!

24009
Ordet er fritt / Re: Den store positivitetstråden!
« på: August 13, 2006, 11:52:49 »
Leeds knuser Palace i morgen 3-1! Mark my words!

MOT!

Leeds
Till
I
Die!

24010
Ordet er fritt / Re: Rnd 3 : Crystal Palace - LEEDS
« på: August 13, 2006, 00:47:13 »
Nei, Fotballpuben ligger i Bergen.
Og ja, vi kommer til aa lede tabellen fordi vi vinner 3-1 mot Palace i morgen!

Leeds
Till
I
Die!

24011
Ordet er fritt / Re: Good OLD Tony Yeeeeeaaahboa
« på: August 13, 2006, 00:42:44 »
Herlige maal, men det er jo maalene mot L'pool og Wimbledon vi vil huske best. Sistnevnte kamp gikk jo som tippekamp paa nrk. Et av de raaeste maalene jeg har sett. Er vel bare R. Carlos sitt maal mot Frankrike i proeve VM i 97 som kan maale seg. En UTROLIG kraft i skuddet. MARVELLOUS!

Leeds
Till
I
Die!

24012
Ordet er fritt / Re: Når skal vi løse venstreback-problemet?
« på: August 12, 2006, 23:43:26 »
Enig i at Killa er best som stopper, men jeg frykter at KB kan vaere truende til aa sette ham som back. Frazer er et mye bedre alternativ paa backen. Grunnen til at Harding ble solgt var at vi kjoepte Westlake, han ble ofret for aa faa i stand det kjoepet. Det er hva jeg tror. Selv om Parker er et talent, saa tror jeg ikke han er god nok heller, dog daarligere enn Crainey er han ikke. Tror paa et kjoep/laan av venstreback foer vinduet stenger.

Leeds
Till
I
Die!

24013
Ordet er fritt / Re: Rnd 3 : Crystal Palace - LEEDS
« på: August 12, 2006, 23:15:46 »
Blir fotballpuben paa denne karen. MOT!

Forresten, mon tro om Fotballpuben fortsatt har Leeds cd-en jeg hadde med meg paa play off finale dagen. Den BOER jo spilles foer kampen!

Leeds
Till
I
Die!

24014
Ordet er fritt / Re: Når skal vi løse venstreback-problemet?
« på: August 12, 2006, 19:11:32 »
quote:
Originally posted by HåvardK

Nå må vi prøve å komme tilbake til katos utganspunkt for denne tråden, som altså var problemet med venstrebackplassen. De aller fleste innrømmer at vi burde ha hatt en bedre kandidat enn Crainey, men det ser det for øyeblikket ikke ut at vi får. Ingenting tyder f eks på at KB vil bruke Lewis på den plassen, og Ben Parker - den andre aktuelle kandidaten i troppen - lånes ut til en annen klubb. Samtidig forsvinner Harding. Det faktum at markedet ikke bugner over av aktuelle venstrebacker, samt det at også andre klubber sliter med samme posisjon, unnskylder ikke at Blackwell tilsynelatende ikke engang kan tenke seg å prøve andre muligheter enn Crainey på den plassen.


Det er jeg IKKE enig i. KB viste jo klart at vi er paa jakt etter en venstreback da Mo Camara var en haarsbredd fra aa signe for oss, men dessverre valgte han aa gaa til Derby som kom inn i diskusjonen i tolvte time. KB er nok fortsatt paa utkikk etter venstre backer, men det er ikke saa enkelt. Camara var visst en spiller han har hatt lyst til aa signe i et par aar, og foerst naa hadde han sjansen. Mye pga oekonomien skulle man tro.

Hva med denne Bonnissel? Er han fortsatt aktuell? Vil nok tro at KB er paa utkikk 24/7 etter en venstreback.

Tipper at enten Killa eller Frazer bekler backen i morgen. Blir svaert skuffet om jeg ser Crainey i det hele tatt. Han skal ikke engang sitte paa benken!

Og til Bm - Ja, det er igrunn urettferdig aa slakte Crainey naar vi ikke har sett kampen, men den straffesituasjonen er Crainey i et noetteskall. Og naar vi har sett en god del kamper med ham forrige sesong, saa VET vi at han ikke duger paa dette nivaaet. Fart, plasseringsevne og taktiske vurderinger er helt fravaerende.

Leeds
Till
I
Die!

24015
Ordet er fritt / Re: Lorimer: Killa på vei bort.....?
« på: August 12, 2006, 19:01:43 »
quote:
Originally posted by Kilgallon

Selg Killa til Spurs og få Davenport og Reid i motsatt retning pluss £4mill..

KillaNoe urealistisk det Killa, naar Reid visstnok prissettes til rundt 3 million pund. Kilgallon er verdt rundt 4 millioner pund synes jeg. Men haaper for guds skyld at han ikke blir solgt. Ikke det at han er uerstattelig, men fordi han er en local lad som kan bli stor. Vi trenger de faa vi har igjen.

19 dager igjen til vinduet stenger...[:(]

Leeds
Till
I
Die!

24016
Ordet er fritt / Re: Lorimer: Killa på vei bort.....?
« på: August 12, 2006, 04:50:57 »
HUFF HUFF HUFF! 20 dager igjen til vi er trygge.... Vi faar telle ned dagene...

Leeds
Till
I
Die!

24017
Ordet er fritt / Re: Blackwell
« på: August 12, 2006, 01:27:25 »
quote:
Originally posted by notsonice

Eg veit at det er farleg å kritisera manageren. Særskildt på dette stadiet i sesongen. Men eg må få seia at sist sesong var det heilt klart på sin plass å setja spyrjetegn ved manageren sine disposisjonar.
Når eg no høyrer hans fråsegner etter kampen mot QPR, ja då styrkar berre dette mi oppfatning. Eg trur ikkje Blackwell har det som skal til. Flåsete uttalelsar om enkeltspelarar so ikkje gjer som dei har fått beskjed om, minnar meg sterkt om vår heimlege 2.divisjon.

Ok. Lat oss gje han ein sesong til. Men, eg berre seier det; eg trur ikkje Blackwell er mannen til å ta Leeds tilbake til til toppen.
Eg er heilt klart overtydd om at mange er einige med med meg i dette.

Eg ynskjer rett og slett å skapa ei meiningsutveksling og debatt rundt dette temaet. Det er noko eg har savna, og som eg trur mange har ei meining om.

RuneBlackie har IKKE uttalt seg om enkeltspillere! Han sa dog at det var noen spillere han ikke var fornoeyd med og at de fikk hoere hans skarpe tunge. Disse uttalelsene maa vaere lov aa si. Hadde han imidlertid sagt at Crainey stinket, noe som selvsagt er sant, hadde jeg vaert enig. Kan ikke huske aa ha lest at KB noensinne har omtalt navngitte Leedsspillere i svaert negativ forstand.

auren

Leeds
Till
I
Die!

24018
Ordet er fritt / Re: Den beste starten på fire år!
« på: August 11, 2006, 00:37:59 »
Det ene fyrtaarnet var paa banen da QPR utlignet til 1-1.. Han var DIGER!

Leeds
Till
I
Die!

24019
Ordet er fritt / Re: Espen Johnsen til Leeds?
« på: August 11, 2006, 00:31:55 »
quote:
Originally posted by Arnie

Johnsen er en klasse! spiller hvist han luker vekk tabbene sine, jeg er fra Kristiansand å så han mye når han var i start. Han har reaksjonsredninger som David James :DHelt enig. Ser vi bort i fra at han gjoer 8-10 tabber hver sesong er han igrunnen en knakende god keeper![;)]

Leeds
Till
I
Die!

24020
Ordet er fritt / Re: Espen Johnsen til Leeds?
« på: August 10, 2006, 22:08:23 »
Er redd for at han overbeviser paa treningene. Han kan jo varee sinnsykt god mann mot mann og paa strek. Dessverre saa faar kanskje ikke Leeds sett hans elendige haandteringer av tilbakespill paa trening, og kanskje han unnvaerer aa gaa opp noe saerlig i feltet.

En keeper som er daarlig paa ett felt blir aldri en god nok keeper, mens utespillere kan klare seg med en skavank eller to.

NEI TAKK!

Leeds
Till
I
Die!

24021
Ordet er fritt / Re: Blackwells skarpe tunge
« på: August 10, 2006, 04:12:31 »
1) Er enig i at Livermore dealen er en merkverdig historie, men jeg skjoenner Blackwell likevel - Nicholls var paa den tid ikke tilgjengelig for Leeds, ei heller Westlake virket det som. Da maa man handle spillere fra en hylle under. Og da baade Nicholls og Westlake ble tilgjengelige, var Blackwell saa "oppriktig" at han sa til Livermore at han kom etter all sannsynlighet til aa figurere paa benken og reservelaget. Hull kom med et bud, og Livers ble solgt. Synes det er fair av Blackie aa si dette til Livers. Det motsatte villle vaert verre. Vi ville hatt en spiller i stallen vi ikke brukte, og som vi kunne faatt penger for.

2) Dette er ikke merkelig. Eneste som er merkelig er at KB senior uttalte at Camara saa og si var klar. Det er vel enda ikke offisielt? Blackie svarer konsekvent ikke paa spekulasjoner om spillere foer det er sikkert at klubben vil signe. Det betyr at Camara i gaar kveld ikke var 100% klar for klubben.

3) Bates har vel jobbet sammen med Ranieri? Kanskje han inviterte ham til kampen. Kanskje Ranieri er paa vei til QPR som ikke har vunnet en kamp siden 13. februar? Kanskje han er svigerfaren til en av QPR spillerne. Dette blir bare reine spekulasjoner. Tror det er stoerre sjanse for at han er paa vei til QPR enn Leeds. Hvorfor skulle KB senior sparke KB foer sesongen er skikkelig i gang?

Leeds
Till
I
Die!

24022
Ordet er fritt / Re: God nok start, men veien videre?
« på: August 10, 2006, 01:45:24 »
Sakset fra teamtalk:

any1 thinking of blaming Blackie for last nites game is totally wrong!! i was at the game and we started 442 and qpr had all the possesion..then we changed to 451 and dominated them to the final whistle. i no the result is a bit of a choker but the performance we put in gives me great encouragment. to dominate a team like we did and limit them to just 3 chances all game is good.. just a shame bad finishing and a lack of concentration at the end stopped us from winning by several. i got a good look at the players last nite.. crainey cant defend or attack and bakke doesnt seem at the races.. very impressed with westlake and stone, westlake in for bakke on sunday.

Viser som jeg har sagt hele tiden. Det var spillernes og ikke Blackwells skyld at vi tapte...


Leeds
Till
I
Die!

24023
Ordet er fritt / Re: Måla mot og for QPR..
« på: August 10, 2006, 00:27:20 »
Det som KB skal ha mest kritikk for i gaarsdagens kamp var at han stilte med Crainey paa venstreback. Han stinker, og det vet du Blackie!

Leeds
Till
I
Die!

24024
Ordet er fritt / Re: Claudio Ranieri på Loftus Road
« på: August 09, 2006, 23:41:31 »
Hva skal vi med en graahaaret italiener? Alle vet hva som skjer da... Inn med en haug av utlendinger og ingen britiske spillere i stallen lengre... NEI TAKK!

Leeds
Till
I
Die!

24025
Ordet er fritt / Re: Hvorfor spiller ikke Blake?
« på: August 09, 2006, 23:39:33 »
Har ikke Moore teknikk? Kan ikke Moore ogsaa dra ned tempo? At KB ikke satte inn Blake istedet for Moore skal vaere grunnen til at vi avga poeng er fryktelig latterlig!

Leeds
Till
I
Die!

24026
Ordet er fritt / Re: Hvorfor spiller ikke Blake?
« på: August 09, 2006, 22:51:06 »
Jeg synes ogsaa det er rart, men her er et par ting som er verdt aa huske paa:

- Kamputvikling. Moore er en rask spiss, og naar motstander paa slutten av kampene jager en utligning kan en rask spiss vaere fornuftig aa ha.
- Treninger. Kanskje har Ian Moore vist guts og vilje de siste treningene med laget, mens Blake har vist motsatt kurve. Kanskje sliter Blake med en oerliten skade. Vanskelig aa si.

Det kan altsaa baade vaere taktiske grunner til at Moore ble foretrukket istedetfor Blake, og ogsaa fysiske grunner (les: formnivaa og innsats paa treninger).

auren, som tipper vi faar se Blake i soendagens tv-kamp mot Palace. Maatte vi gjenta vaarens siger paa Selhurst Park...

Leeds
Till
I
Die!

24027
Ordet er fritt / Re: Rnd 2 : QPR - LEEDS
« på: August 09, 2006, 22:46:42 »
Bra Jon R. Der oppsummerte du mine siste innlegg i denne traaden flott. Endelig noen som er enig med meg:
Horse burde vaert byttet ut istedetfor Healy. Moore kan helt sikkert holde paa en ball i mer enn ett sekund, og til slutt - spillerne kollapset i sluttminuttene, Blackwell "kollapset" etter kampen (les: sint og frustrert). Og det hadde han all grunn til. Makan!

Leeds
Till
I
Die!

24028
Ordet er fritt / Re: Meningsløse spillere.....
« på: August 09, 2006, 22:25:31 »
Naar du skal bygge opp et helt nytt lag maa du bare noen ganger ta til takke med det du faar, ellers saa staar du med en tropp paa 10 spillere naar sesongen sparkes i gang. Svaert lett for oss fans aa kritisere, men vi kjenner NADA til hva som foregaar paa treningene, og holdningene til spillerne. Kanskje Griffiths var lite treningsvillig og viste feil holdninger? Umulig aa vite.

auren, som heller synes vi skal fokusere paa de gode kjoepa KB har gjort. Bare proev alle CM spillerne der ute. Selg hele laget unntatt et par foran sesongen, still kun et par millioner pund til spillerkjoep, og se hvor hoeyt du kommer paa tabellen!

Leeds
Till
I
Die!

24029
Ordet er fritt / Re: Martin Woods
« på: August 09, 2006, 06:09:10 »
Michael Woods regner jeg med du mener? Ikke verst av en 15-16 aaring aa debutere paa Chelseas A-lag...

Leeds
Till
I
Die!

24030
Ordet er fritt / Re: Rnd 2 : QPR - LEEDS
« på: August 09, 2006, 06:04:02 »
Tanken bak byttet med Moore maa ha vaert at han er god aa ha paa overganger. QPR kastet mange mann i angrep, og da er Moores fart god aa ha. Og det aa holde paa en ball tror jeg faktisk Ian Moore ogsaa klarer, og med farten sin kunne han gjerne stormet ned til doedlinja og halt ut tiden...

Nei, blir for dumt aa analysere slike ting. Spillerne mistet hodet. Spark alle sammen!!!

Leeds
Till
I
Die!

Sider: 1 ... 799 800 [801] 802 803 ... 808