Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - auren

Sider: 1 [2] 3 4 ... 808
31
Off-Topic / Sv: Kor mange er medlem i LUSCOS ?
« på: November 25, 2020, 23:07:30 »
Mange nye medgangssupportere det siste året ja  ;D

auren

32
Robin Koch spiller på Tysklands landslag. Ben White er ikke i troppen til England. Tyskland > England. Koch > White.

auren

Nettopp derfor burde vel Koch vist at han er mye bedre enn White. Det burde vært et langt steg opp på skalaen.

Vel. Vi vet jo ikke hvordan White ville fungert i PL for Leeds. Det vil vi aldri få vite. Tror Koch vil blomstre fremover jeg.

auren

33
Robin Koch spiller på Tysklands landslag. Ben White er ikke i troppen til England. Tyskland > England. Koch > White.

auren

34
Ordet er fritt / Sv: Developement Squad, dvs Reservelaget....eller U-23
« på: November 23, 2020, 16:47:55 »
1-1. Flott mål av Roberts!

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

35
For første gang er jeg enig med Semb....det mangler flere naturlige målscorere på Leeds.

Tja. Bamford, som ikke var en naturlig målscorer i fjor, har plutselig blitt det i år. Hvis vi skal sammenligne oss med en toppklubb i PL er jeg forsåvidt enig. Men der hvor vi er i dag - nyopprykket og med hovedmål om å være i PL neste sesong, så tror jeg vi må sette lista deretter. Så langt i sesongen har vi scoret mye mål sammenlignet med bunnlagene. Vi fikk bra betalt mot Liverpool med 3 mål på 3 sjanser (?), men lite betalt i går. Det jevner seg ut i løpet av en lang sesong. Jeg er i utgangspunktet mer bekymret for forsvaret, som dog var veldig bra i går.

auren

36
Etter 8 baklengs på to kamper så er det deilig å holde nullen. Arsenal produserte nada mot oss, foruten et dårlig innlegg som gikk på oversiden av tverrligger og en bra overgang (som måtte komme) på tampen av kampen. Fra 20-25 minutter og ut første omgang så rundspiller vi Arsenal. Vi er ekstremt uheldige i dag som ikke vinner. Det var en dag da det var skrevet i stjernene at vi ikke kom til å score. Jeg hevet ikke pulsen på noen av stolpe-treffene i andre omgang, for jeg kjente det i beinmargen at det ikke ville seg i dag.
Når det er sagt, så føler jeg meg ikke helt trygg på forsvaret enda. Men som kommentatoren sa før kampen: vi har ikke stilt 1 kamp denne sesongen med samme bakre femmer. Vi trenger å samkjøre en bakre 5-er før ting begynner å sitte skikkelig defansivt. Offansivt er vi svært spennende, selv om vi fortsatt sliter mot lag som legger seg. Men troikaen Klich - Raphinha - Rodrigo kommer vi til å få mye glede av resten av sesongen.

Chin up lads! Husk at vi er nyopprykka og har egentlig prestert rimelig bra i alle kamper denne sesongen, foruten kampen mot Palace.

Everton skal få kjørt seg neste helg tror jeg!

auren

37
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Arsenal 22/11-20
« på: November 22, 2020, 19:48:42 »
3 Philips
2 Klich
1 Raphinha

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

38
Tror vi skal si oss fornøyd med at vi ikke tapte, for det hadde vært helt typisk. Egentlig en strålende kamp av oss. Marginer mot og udyktighet foran mål. Roddan må starte neste kamp!

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

39
Når vi ikke scorer i denne gode perioden for oss, så frykter jeg dette er avgjørende for kamputfallet. Synes avslutningene er altfor teknisk dårlige, med ryggsekken fullastet. Tror vi får se et annet Arsenal i andre omgang.
Helt enig. Blir veldig overrasket om vi vinner denne. Burde ledet med et par mål til pause. Første halve omgangen var upresis og rotete, men etterhvert har vi til tider kjørt over Arsenal. Men vi er sårbare bakover. Frykter Arsenal utnytter dette i andre omgang.

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

40
Rapha fra start!auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

41
Matchday! Har ingen skikkelig følelse for hvordan dette vil gå i dag. Så da tipper jeg 1-1. Klich med målet.

Laget sier seg nesten selv. Er vel bare 10-er posisjonen som er usikker. Starter Rodrigo likevel? Ser ikke helt hvem andre som starter på bekostning, da Pablo er ute og Shackleton vel fortsatt er skadet? Så da blir tips til startellever denne:

Meslier - Ayling, Koch, Cooper, Dallas - Phillips - Costa, Klich, Rodrigo, Harrison - Bamford

En mulighet er å dytte Raphinha inn i en av vingrollene og sette Costa eller Harrison sentralt, hvis ikke Rodrigo er klar for start.

auren

42
Ordet er fritt / Sv: Premier League 2020/21
« på: November 21, 2020, 22:31:48 »
Vi må fort som f..... lære oss PL kodene. En av disse kodene er å få straffe i nesten hver eneste kamp. 4- 5 lag som har toppkompetanse her.

Ayling gjorde et "godt" forsøk i forrige kamp  ;D

auren

43
Virker som Pablo ble straffet for at han kastet sørgebåndet da han ble byttet ut sist? (bare min tolkning)

Shackleton and Hernandez?
Shackleton got a knock yesterday. Pablo is fit, but not selected.

Why Pablo?
I evaluate all the players and make a decision. I choose the 18 who are most apt for the game.

Down to Pablo’s reaction on Monday?
I have already explained the decision and there is no point in insisting. He was available and I picked other players.

Bielsa viser hvor skapet skal stå. Korrekt!

auren

Dette betyr nok at Pablo ikke har vært villig til å beklage sin oppførsel etter at han ble tatt av banen mot Leicester.
Trist hvis Pablo's strålende Leeds-karriere skal ende på denne måten, men til det vil i så fall være en avskjed som han sjøl langt på vei har regissert.

Rent sportslig trenger det ikke være et stort tap. Rodrigo er nå vår selvskrevne tier (i alle fall så lenge Bamford leverer på topp), mens Joe Gelhardt snart trer frem som den naturlige back-up, så fort Bielsa og auren innser at han er god nok. ;)
Tror ikke det kommer an på om han er god nok eller ikke i Bielsas øyne. Han er svært rigid når det gjelder rang-systemet sitt. Og så lenge Roberts er frisk og rask, så blir ikke plassen hans fratatt av en U-23-spiller.

Tror faktisk dette sitter svært langt inne hos Bielsa.

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

44
Problemet defensivt er vel først og fremst at vi spiller mann-mann når de spillerne vi spiller mot er klart bedre enn de vi har til å forsvare.

Dette er et veldig viktig poeng. Vi spiller på en måte som gjør at manglende kvaliteter hos våre defensive spillere blir kraftig avslørt i Premier League.

Ser at mange kritiserer Robin Koch rundt omkring på nettet i disse dager. Jeg mener at Koch har vært veldig uheldig i Leeds - ikke minst med det faktum at han aldri har fått mulighet til å spille i en stabil bakre femmer. Er overbevist om at så fort vi får spilt inn Llorente som hans makker i midtforsvaret, samt at Phillips er tilbake i ankerrollen, vil Robin Koch fremstå som en solid og spillende stopper for oss.

Er også svært viktig at vi får Rodrigo tilbake på banen så fort som overhodet mulig. Når han får utviklet sine relasjoner til våre andre offensive spillere (ikke minst Raphiha, som jeg regner med starter neste kamp), så vil vi ha langt flere strenger å spille på i vårt angrepsspill.

Så jeg ser ikke særlig mørkt på tingenes tilstand, til tross for to stygge tap.

Men Bielsa bør innse at flere av dem som han har ansett som våre nestbeste, ikke holder mål. Struijk og Roberts er det bare å avskrive på toppnivå. Struijk er for treig, mens Roberts ikke er "fotball-smart" nok.
Koch har jeg stor tro på. Dog mer usikker på om Llorente blir å være en stor oppgradering fra Cooper HVIS han skal spille venstre midtstopper. Feila der i fjorårets La liga.

Struijk er og blir for treig. Det har jeg sagt lenge. OK som back up på stopper-plass, men ingen defansivt anker.

Nå var begge vingene våre svake i dag, men Costa har vært ganske god i starten av sesongen. Hadde håpet at Bielsa hadde turt å starte med Raphinha i 10-er rollen i dag, men det hadde han ikke baller nok til. Så får vi evt se om brassen starter neste kamp eller ikke. Jeg tror ikke det, så fremt de ikke er skadet. Men hadde gjerne sett følgende lag mot Arsenal:

Meslier - Ayling, Koch, Cooper, Dallas - Llorente - Raphinha, Klich, Rodrigo, Harrison - Bamford

Jeg regner med at Phillips fortsatt er skadet etter landslagspausen.

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

45
Virker som Pablo ble straffet for at han kastet sørgebåndet da han ble byttet ut sist? (bare min tolkning)

Shackleton and Hernandez?
Shackleton got a knock yesterday. Pablo is fit, but not selected.

Why Pablo?
I evaluate all the players and make a decision. I choose the 18 who are most apt for the game.

Down to Pablo’s reaction on Monday?
I have already explained the decision and there is no point in insisting. He was available and I picked other players.

Bielsa viser hvor skapet skal stå. Korrekt!

auren

46
Ordet er fritt / Sv: MoM Crystal P - Leeds 7/11-20
« på: November 07, 2020, 17:57:10 »
3: Klich
2: Bamford
1: Raphinha


auren

47
Slutt. 4-1. Smått bekymret nå. Tror vi kan skrinlegge håp om topplassering i år, etter at håpet var skrudd opp de første 6 kampene. Vi har sunket helt ned til 14. plass nå.

But - we`ll be back!

auren

48
Harrison har virkelig hatt en svart dag på jobb i dag.

Første skikkelige dårlige kampen av Leeds denne sesongen. Synes vi var tidvis gode mot Leicester. Her har vi vært svake kampen gjennom, selv om vi har hatt marginer i mot.

Vi kommer sterkt tilbake! Det er jeg sikker på!

auren

49
Vi snytes vel ikke for straffe, men akkurat ikke straffe? Var vel like utenfor?

auren

50
Palace nærmere 5-1 enn vi redusering i andre omgang.

auren

51
Der skulle Klich hatt sitt andre gule. Heldig som er på banen.

auren

52
Strålende frispark av Raphinha, som går centimetre utenfor. Vi må begynne å starte med Raphinha og Rodrigo etter landslagspausen. Når er Phillips tilbake?

auren

53
Nesten 5-1. Vi står bare og ser på!

auren

54
Vi mangler så til de grader kvalitet i så mange ledd at dette holder rett og slett ikke. Redd og slett "kledd av av Roy Hodgson og Brendan Rogers i løpet av 5 dager, som kan denne ligaen, i motsetning til vår trenerlegende.

Ja, Bielsa har vel heller ikke imponert de siste to kampene og må også se seg selv i speilet. Bommer på lag og taktikk i dag.

auren

55
Skjønner ikke hvordan vi har blitt så ræva på så kort tid? Ikke til å kjenne igjen, som å se et L1 lag utpå der...


Sent from my iPhone using Tapatalk

Skjønner det heller ikke. Foran kampen mot Leicester kunne vi med seier rykket opp til 3. plass. NÅ har vi sluppet inn 8 mål på to kamper og ser ut som et bunnlag. "Greit" nok å slippe inn 4 mot Leicester. Men mot Palace??? Vi må bruke pausen godt!!

auren

56
Harrison har vært svak i dag!

Og der var det 4-1! Vi lekker som ei sil!!!

auren

57
Timen passeres og det er ingenting som tilsier at vi skal klare å hente annet enn 0 poeng her. Spillet fortsetter som i første.

Raphinha er ganske frisk og har noen gode pasninger. Endre formasjon nå Bielsa!

auren

58
Dette er vel første gang denne sesongen vi møter et lag med to spisser og vi sliter maks. Virker ikke som spillerne klarer å finne posisjonene sine skikkelig. Det halter litt utpå der. Kanskje Bielsa burde gått for en vanlig 4-backs-linje likevel?

auren

59
Raphinha inn som ventet. Og Costa ut!

auren

60
Pause. 3-1 til hjemmelaget. Svak omgang av Leeds, den svakeste så langt i PL. Dette stinker tap lang vei dessverre. Marginer i mot, akkurat som mot Leicester. Mye feilpasninger og vi er ikke til å kjenne igjen fra de andre kampene. Skal bli godt med et par ukers pause nå og få tilbake viktige spillere. Bielsa må trylle i pausen. Gjerne en formasjonsendring. Tipper Raphinha kommer inn. Struijk ut?

auren

Sider: 1 [2] 3 4 ... 808