Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - leedslife

Sider: [1] 2 3 ... 163
3
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Oktober 04, 2022, 12:27:10 »
Siden forumet har fullstendig sluknet så får jeg bidra:-)
Ble overkjørt greit i går Forest. Ihvertfall første omgangen.
4-0 til Leicester.
Flere "stjerner" som glimtet til for Leicester.
Vi møter dem borte om noen uker.

4
Forstår ikke helt at så mange rangerer Cooper som Leeds sin beste spiller i denne kampen. Han har fryktelig mange klareringer,  presset og upresset, til motspiller.  Har ikke satt meg inn i stats ellers, men hengte meg opp i dette underveis i kampen
Er vel lederegenskapene som først og fremst blir trukket frem når vi mister hodet og må spille en omgang med en mann mindre. Mangler jo åpenlyst ledere ellers utpå banen. Sånn sett kan man vel også trekke frem Aylings heltemodige blokk fra skuddet til McGinn eller Bamfords råhet mot Konsa som faktisk skapte sjanser selv om Villa hadde fullstendig kontroll sentralt i banen og var en mann mer.
Den fremste lederen satt jo på tribunen med headset og ledet laget derfra. Forrige gang var det rett i garderoben da det kokte. Kampen før det var det og frustrasjon og gestikulering som heller spilte mot eget lag enn det gagnet oss i klimaet vi befant oss i.
Neste hjemmekamp har vi Arsenal. De er overlegne oss i kvalitet i alle aspekter så de kommer nok for å spille sitt spill, men på Elland Road etter det venter Fulham. Da skal det bli interessant å se om det er alle andres feil eller om vi faktisk klarer å komme oss ut av dette selv. Det bør jo være en soleklar 3 poenger for alle Leeds supportere.
Så lenge vi ikke evner å ta flere poeng borte så kan det bli stygt hvis vi fortsetter trenden fra siste to hjemmekamper.
Svake gjennomføringer, et frustrert hjemmepublikum, frustrerte trenere som må sone og spillere som blir utvist. I tillegg til å være underlegne og ikke ha noe mottrekk må jo være greit å fremheve for motstanderenes analytikere når kampplan skal legges opp mot Leeds borte.

5
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Aston Villa 2/10-22
« på: Oktober 03, 2022, 12:38:27 »
Meslier
Koch
Cooper

Synes Kristensen var tett opp på en tredje plass. En gjennomføring fra hans side som gagner statistikk mer enn helhetsinntrykket.
Er voldsomt mye å gå på. Men spiller trygt, smart og evner å gjøre de enkle tingene er ihvertfall en start i riktig retning.
Ayling får jo tydelig beskjed om å utsøke de områdene Kristensen ikke tør å gå i. En voldsom risiko når du er en mann under og har Villas klart beste offensive spiller på den siden..
Må også si jeg liker attituden og faktene til Kristensen. Skulle bare ønske selvtilitten og tilstedeværelsen var der til å bruke det i nøkkelsituasjoner og 1 v 1 situasjoner i større grad. Ikke når man ved ren flaks blir skutt på som mot Everton når man står på streken eller blir byttet ut slik som i går.
Har man et trenerteam her som klarer å utvikle spillere og profiler så ligger det jo ihvertfall et stort potensiale her.

6
Ordet er fritt / Sv: Leeds United by the numbers
« på: Oktober 03, 2022, 12:16:32 »
Sammendraget fra Villakampen skal bli intr Bjosse.
Mistenker at vi er fullstendig underlegne både som lag hva gjelder stort sett all statistikk og i nøkkelsituasjonene sentralt i banen.
Det begynner vel å bli en rød tråd at xG, store sjanser skapt, store sjanser misset, spill i motstanderens boks tilhører motstanderne.
Blir intr utfallet av neste mot Palace borte. De har også glimtvis vært gode periodevis i kamper, men ganske like oss overall.
Slipper inn endel mål, men scorer også ok med mål. På den andre siden har de hatt et fryktelig tøft kampprogram til nå. Stått bra mot de beste, men ikke evnet å vippe kamper mot jevn motstand i dems favør.
Tror det er en vanskelig oppgave vi har ovenfor oss her.

7
Er det 4. sesongen til Harrison nå?
I så fall bør det være lett å huske at han ALDRI har utgjort noen trussel de gangene han har vært flyttet til høyresiden. Merkelig bruk av en av våre beste poengplukkere. Rettelse: Idiotisk bruk!

Harrison var jo helt ute av det i går, han bidro nada - og mistet stort sett ballen eller leverte feilpasning de gangene han hadde kula.  Virkelig svak.  Trist at ikke Summerville ble benyttet tidligere når det er sååå synlig at Jack ikke fungerer som i går.
HVIS våre backs`er så viktige i angrepsspillet som jeg også tror de er med Marsch stilen, så er det jo tragisk at Strujic fortsatt spiller VB.  Han evner jo ikke å hverken spille fremover eller løpe fremover det aller meste av kampen.

D positive i går er jo at vi faktisk kommer unna`med ETT poeng.  Liker Roca/Adams , og i går var også Koch , Bamford og Firpo positive.
Sinisterra er en god spiller, men det han gjør og blir utvist for er jo bare trist.

Firpo er ikke lett å bli klok på. Usikker på om attituden og duellspillet er kalkulert eller om det er pga manglende forståelse og plasseringsevne.
Som i går og ved flere anledninger i fjor gir han oss noe viktig i form av at han er oppofrende og trøkker til i spillet, mens andre ganger ser det ut som han verken har oversikt over  seg selv eller det som skjer rundt han.
Ang Roca/Adams er det jo mye å like med begge to, men spørsmålet er hvordan den dynamikken gagner laget og systemet og hvor effektiv er den? Luiz kontrollerte midtbanen og kampen til de grader i går. Synd for han at medspillerne underpresterte bigtime i avgjørende faser, men åpenbar bestemann av samtlige utespillerne for meg. Luiz er en veldig god spiller, men vi skal jo opp mot både lag og enkeltspillere på et høyere nivå enn dette etterhvert nå.
Bamford viser jo hvor viktig han kan være, men personlig begynner jeg å tvile. Han hadde på ny ikke trent på en uke?
Kan jo umulig klare å skape et jevnt godt nivå hvis man stadig ikke får trent ordentlig.

Italieneren for Gelhart som Asbjørn er inne på er jo også intr. Stort sett blitt brukt som en greie fra klubben hele sommer at offensive spillere som kommer inn ikke skal hemme utviklingen til Gelhart.. (ja, det trengs mer enn 1 kamp for å konkludere her, men det kan jo fort gi en pekepinn dette her)
Så blir det uttalt på en pressekonferanse typ august at han (italieneren) er uferdig og ikke klar for PL spill akkurat nå. Dette er helt klart et langsiktig prosjekt.
Dette blir reversert forrige uke med argument mot at han har glidd rett inn i gruppa, vist kvalitet på trening og hatt gode bidrag for Italia i pausen (selv om han ble slaktet i avisene i hjemlandet - uten at kanskje det er så relevant. Er stor forskjell på hele italienske pressen enn blekka til YEP). Slik jeg oppfatter det er jo ikke dette noe media vrir og vrenger på heller. Det blir jo direkte og tydelig kommunisert ut fra Leeds med Kinnear og Marsch bla.
Vi snur med vinden. Hva er egentlig greia her? Oppstår det flere slike ting kan jo det potensielt tære voldsomt på tilliten for konsumer, spesielt når resultatetene er som de er pr nu og vi viser lite progresjon om noe i det store bildet.
Nå er ikke dette noe kritikk mot italieneren. Fantastisk hvis det viser seg at vi fikk inn en spiller som kan heve nivået og tilføre oss kvalitet offensivt. Det er jo ingen tvil om at det er noe vi trenger tar man med siste kamper og hvordan skadesituasjonen og suspensjoner er i klubben.
Mitt inntrykk er og at engasjementet kanskje har falt litt generelt. Forhåpentligvis er det pga pausen. Atmosfæren på stadion i går virket jo og helt borte, men dette kan vel skyldes tidspunkt og at det var en søndag. Det var vel noen her som var på kampen. Hvordan var atmosfæren?
Håper det er overtenking fra min side. Skal ærlig innrømme jeg frykter litt at manglende identitet på laget og karakterer gjør at flere ikke connecter på samme viset man har gjort de siste årene. Jeg synes noe skurrer.
Heldigvis er jo fotballen skrudd slik sammen at vinner vi borte mot Palace og får et resultat mot Arsenal (her vil det nok sikkert være veldig bra trøkk på tribunen) så er det fullstendig fyr i teltet igjen og nye helter skapes?
Chelsea kampen stikker seg ut. Ellers er vi vel underlegne stort sett i resten av kampene vi har spilt.

8
Mulig jeg er negativ, men synes spillerne stort sett ikke hadde dagen i dag. Selv om vi var bare 10 mann lenge, er det vel bare uflaks/udyktighet hos Villa som gjør at vi ikke tapte i dag. 26-7 til Villa i antall avslutninger sier sitt.

Meslier 5 - Et par gode redninger, et par grusomme skovturer.
Kristensen 5 - På det jevne, men han må skjerpe innleggene sine.
Struijk 5 - Tja, endel rart, endel bra.
Cooper 5 - Synes ikke han hadde en bra match, men er sjef og sikkert god til å organisere. Men holding i trøya, og noen fæle feiltreff trekker ned.
Koch 6 - Spiller bra, og vinner mye på hodet.
Adams 6 - Er litt veps, men mener han kan bli bedre offensivt.
Roca 5 - Prøver en god del, men lykkes ikke med så altfor mye.
Harrison 4 - Ikkje bra.....
Sinisterra 6 - Var vår farligste i første omgang, men så gjør han noe dumt.
Rodrigo 5 - Bra skudd, mye nesten.
Aaronson 4 - Er litt uheldig og blir tacklet hardt ofte, men får ikke til noe særlig uansett.
Firpo 5 - Gjør det han bør gjøre.
Klich 5 - Var tydelig fornøyd med uavgjort, halet ut tiden flere ganger ved å kaste bort ballen.
Bamford 6- Bra, farlig to ganger.
Summerville 5 - Ikke så synlig, vel.
Ayling 5 - Kjempet godt.
Synes ikke du er negativ. Som du sier, vi er jo heldige som kom fra det med poeng.
Sånn sett er Meslier best. Noen virkelig gode redninger selv om det var mye rart og fra hans side der vi er heldige som slipper unna.
Koch som nr 2 for meg etterfulgt av Cooper som spilte seg opp og var utrolig viktig i andre omgang da vi la om og klamret oss til 1 poeng.
Resten synes jeg, med unntak av innhoppet til Bamford, stort sett var skuffende. Helheten var jo begredelig i de fleste aspekter utenom resultatet, takk og lov.

Totalt mangel på karakterer i den 11éren vi starter med. Nå har det jo den ene karakteren etter den andre forsvunnet ut siste årene så kanskje ikke så rart. Synes sentrallinjen vår så langt virker veldig hypet.
Vi evner jo ikke diktere kampen sentralt i banen og vi slipper jo generelt til alt for mye sjanser. Synes dette ser tynt ut.
Gjennomføringen mot Chelsea er egentlig eneste håp om at dette bare er en formdupp, men må si jeg har mine tvil. Synes det er veldig mye gjenkjennbart fra både vinter, vår og pre-season i disfavør spillesystem og spillere.
Synes vi stort sett har vært svake selv om flesteparten av lagene vi har møtt er lag som mest sannsynlig vil være rundt oss på tabellen til slutt.
Tror vi er helt avhengig av at Ayling, Bamford og kanskje til og med Klich holder seg skadefri, finner formen og bidrar fra start utover høsten. Ikke at de er ferdighetsmessig unike spillere, men det er personlighet og tilstedeværelse der ihvertfall.
Nok en gang problemer med disiplin. Forstår jo frustrasjonen over at lag velger den taktikken og dommeren biter på, men den koden må Marsch knekke. Villa hjemme bør være en kamp der vi er det beste laget og tar 3 poeng. De er ikke et særlig bra lag.Det er en voldsom jobb han har fremfor seg Gerrard hvis han i det hele tatt er riktig mann.
Men herregud, vi gir ikke opp. Nå venter vel Palace borte neste.. så serielederen.
Selv om det bare er spilt 7 kamper for vår del og det enda er tidlig så trenger vi en ordentlig gjennomføring i neste.
En pressesone der man snakker om prestasjoner og gjennomføring og ikke dommer, VAR, destruktiv motstander eller uflaks.

9
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: September 08, 2022, 16:42:55 »
Fantastisk mulighet for Potter.
Tørr man stå ved han og gi han tid tror jeg han kan utrette bra ting med Chelsea.

10
Meslier- Ayling, Koch, Cooper, Strujik- Adams, Roca - Summerville, Aaronson, Sinisterra- Bamford

Klaesson, Drameh, Llorente, Firpo, Forshaw, Klich, Greenwood, Harrison  Gelhardt

Harrison ikke spilt seg ut. Hvile for å gi Summerville en sjanse.

Rasmus ikke glemt.

Tipper Gnonto er raskt inne i troppen. Da er det vel Drameh/Rasmus som kanskje ligger nærmest å havne på tribunen.

Tipper vi vinner 3-1 - Summerville, Sinisterra og Ayling.

Gir jo ingen mening at Harrison skal hvile når det er 9 dager siden forrige kamp. Kommer heller aldri til å skje at Summerville starter foran Harrison mot Forest.
Klart de beste spiller. En 3 poenger for Marsch er og viktig her etter 3 siste gjennomføringer. Langt tøffere kamper som venter nå. Manu borte, Villa hjemme, Palace borte, Arsenal hjemme. Vi husker alle hvor mye vi fikk ut av disse i fjor. Marsch involvert i 2 av dem.
Dette er en resultatarena.

11
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Liam Cooper
« på: September 06, 2022, 11:26:23 »
Liam Cooper, mannen alle fansen hater og mener er en League 1 spiller. La meg grave litt i tallmaterien for å se om det kan stemme eller ei.

22 kamper, 21 fra start. (spilte siste 15 hjemme mot Brentford, lå under 2-1 og Bamford utlignet og ble skadet i 95.)

5-10-7 og 25p eller 1,14p pr kamp, Leeds hadde 1p pr kamp. Spilte i 5 kamper der vi holdt Clean Sheet, som er de 5 kampene vi klarte Clean sheet i fjor.
30 baklengs, som gir 1,4 pr. kamp, mot Leeds sine 79 baklengs som gir 2,08 pr. kamp.

Vi gjorde det vesentlig bedre defensivt med Cooper enn uten. Han hadde 976 pasninger, hvor 83% traff medspiller, noe som er ganske middels for en forsvarer, og vant 23 taklinger, som kun er 53%.

Vant 82 av 126 hodedueller (65%). Ikke verst av en spiller på 180cm, 73kg. Vant 53 av 84 bakkedueller (63%).

Liam Cooper er det beste eksempelet vi har på Confirmation Bias. Når store deler av fanbasen har bestemt seg for at dette er en League 1 spiller, så er alle dueller han taper, alle ganger han slår en feilpasning osv. en bekreftelse på det. Duellene han vinner ser man egentlig ikke osv.

Jeg mener han er vår beste stopper. Jeg mener han var forskjellen på nedrykkskamp og midtable forrige sesong. Jeg mener han var forskjellen på om Bielsa ble eller gikk også, sammen med Phillips.

Tallene er enig med meg. Fanbasen er ikke.

Velkommen tilbake, Cooper. En midtstopper av den gamle typen, som er der for å forsvare og spille safe. Offensivt får andre ta jobben.

Til sammenligning, Llorente vant 55% av duellene (var svakere på hodet, ca samme i bakkedueller),
Koch vant 45% av duellene, men 50% av hodeduellene, svak på bakken.
Struijk hadde en litt svak sesong, også duellmessig, med 55% vunne dueller.


                                                     
Har vel knapt vært mer enig i en post noen gang.

12
Ordet er fritt / Sv: Ny ung spiller: Mateo Joseph Fernandez
« på: September 05, 2022, 21:06:54 »
January signing Mateo Joseph has been pictured in training with the #LUFC first-team following his five-goal start to the U21s’ PL2 campaign.

13
Dette skal vi slå. De har ikke imponert meg.
Kul kamp da og under flomlys.
Bryr meg egentlig lite om individuelle prestasjoner og underholdning i denne. Gi meg et solid lag med karakterer og ledere.
Her forventer jeg en kampplan og gjennomføring som viser at vi er det beste laget fra start til slutt.
Det bør være store muligheter for clean sheet og jeg regner med vi sender ut et statment om at mot slik motstand har vi full kontroll på de viktigste aspektene i spillet.
Tips: 2-0 Sinisterra fortsetter nok også får vi håpe etter Lukes fantastiske innhopp kronet med assist sist ,baner vei for en dødballscoring av Cooper. Da har vi de guttene i gang.

14
Ordet er fritt / Sv: Leeds United by the numbers
« på: September 05, 2022, 13:00:03 »
Tre nye mål i mot med sjanser innenfor 16.
Før denne kampen har vel alle målene og de store sjansene kommet fra godt inni egen 16?
Det stemmer. Vi har bare sluppet inn fra inne i boks. Store sjanser eksisterer for så vidt nesten ikke fra utenfor 16, unntaket er vel Toney målet i helgen, der keeper er vekk.
Hva med hvordan lagdelene agerer? Hvor mye store sjanser slipper vi til i boks kontra klarer å presse motstander til skudd utenfor 16?

Synes vi under Marsch har vært svake her. Motstander er ofte i liketall eller flertall på sjansene/scoringene , vi er ofte i ubalanse, vi gir vekk rom og tid, samarbeidet hvordan og hvem som går i press er tvilsomt og helt ærlig synes jeg dette er en gjenganger fra i våres. Kanalene mellom stoppere og backer samt forsvar og s midtbane har vært utydelig.
Dette er bare hva jeg (tror jeg) har observert.
Feks mener jeg at flere av sesongens scoringer i mot har likheter med de vi slapp inn mot italienerne i siste kamp for pre-season. Et svakt fotballag som så klart gav oss mulighet til å bruke kampen som en trening i å fokusere på det offensive aspektet med systemet, men alikavel urovekkende at man ikke får justert det ifht lagdeler flere uker senere.


Vedr lørdagen.
Hvordan vi gir vekk frispark rundt boks er jo først og fremst farligst når vi møter motstandere med spisskompetanse her som feks Ward Prowse.  Nå viser vel mekanismene i fotball og hvor små marginene her at det ikke er lov å opptre slik vi gjorde i situasjonen som førte til disse mulighetene?
Visste ikke Toney var god her, men desverre traff han. Nesten to ganger.

15
Ordet er fritt / Sv: Leeds United by the numbers
« på: September 05, 2022, 12:39:31 »
Tre nye mål i mot med sjanser innenfor 16.
Før denne kampen har vel alle målene og de store sjansene kommet fra godt inni egen 16?

16
Ikke jeg heller.
Da må jeg sette meg inn i regelverket grundigere.

Hvordan skal de klare å være tydelige her mtp all holdingen inni feltet på dødballer da?
Ser jo nesten et lignende scenario på hver dødball.
Altså Summervilles situasjon er jo da et helt soleklart straffe.

17
Lord Pat (bedre enn 'Bambi' spør du meg :o ) om kampen etter kampen, snakker om en ung gruppe som må lære...

Bamford felt his side should probably have been awarded a penalty themselves when Crysencio Summerville was sent tumbling by Aaron Hickey in the second half but the Whites no 9 admitted Leeds were guilty of throwing away a potential recovery when conceding so quickly after scoring themselves.

Bamford, though, says a young Whites group can benefit from the pain longer term by learning from the experience and becoming 'leaders' on the pitch.

"There's always mistakes in games," said Bamford to post-match media.

"Most of the time they lead to the goals and that's what happened unfortunately for us.
"We are a young group and we've got to learn from it quickly. It's pretty frustrating."

Asked how Leeds could stamp those mistakes out, Bamford reasoned: "I think it's just people becoming leaders on the pitch and you don't become that until you learn.

"You go through these tough situations and come out the other side of them.

"Obviously the first two goals were set pieces and a penalty and arguably we should have probably had a penalty ourselves which makes the game a little bit different.

"But it's all ifs and buts so at the moment we can just kind of work on what we did wrong and try and be better."
Reflecting on United's performance as a whole, the Whites no 9 admitted: "It's not where we want it to be.

"I think you will always say that each game is a learning curve but we can't do what we did in terms of getting back in the game and then throwing it away within seconds.

"That's just naive from us. We have got a young team but we've got to learn quickly because you can't get away with
that."

https://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/football/leeds-united/patrick-bamford-on-how-leeds-united-can-stop-mistakes-whites-ifs-and-buts-and-brentford-display-3830478
Fra mitt hakkede Viaplay bildet så det ut som holdingen begynte utenfor straffefeltet. Det samme med armen fra Hickney over skuldra til Summerville som gjør at han kommer i ubalanse og legger/kaster seg innenfor. Skulle jo aldri vært dømt straffe her. Frispark derimot.
Han lar jo på et vis forseelsen gå. Hvis han skulle dømt måtte det jo vært en ny forseelse innenfor. At han feks tar beinet.

18
Jeg ser aldri Looserpool, men det fortelles meg at deres manager med det store schäfer glefset er på 4. dommer og gestikulerer og klager i alle kamper gjennom 90 minutter. Fortsetter også etter at sluttsignalet har gått. Kan noen fortelle meg hvorfor denne personen aldri får rødt kort?

Mer og mer virker det på meg å være en tysk greie, dvs managere som kommer fra Bundesliga og kjører på på sidelinjen for å påvirke dommere.

Det har ikke samme effekt i England-

(Eller har det det, de fortsetter slik fordi det tross alt påvirker dommerne i 'deres retning'?)

Burde vært like enkelt som å bli kvitt filming og drøying. Gi kort. Helt knall at Jesse fikk rødt kort, men da må det være konsekvent. Det er det ikke, det er faktisk ikke i nærheten en gang.

Jeg liker folk med passion og folk som viser det. Men jeg tror du er mer tjent med å snakke til dommern på en rolig måte. Spørre rolig i stedet for å kjefte. Men antar at dem sitter på en god følelse av at det hjelper å komme litt under huden på dommerne. Så når det koker som verst inkl tribunen så kan dommern bli påvirket til å blåse rett vei. Kynisk. Dommerne er mennesker og alle kan la seg påvirke.

Helt totalt enig. Det er så generelt lite forståelse fra mange av de dommerne. Det er så mange ganger de mister totalt grepet på kamper.
Gult kort til Gordon og Pickford tidlig så får du vekk drøying av tid. Gi advarsel på kast og andre dødballer for deretter å flekke opp gullkortet så slipper man at rytmen i kampen blir som den blir og at emosjonene går fullstendig i fistel.
Vet jo ikke hva Marsch sa i går så blir jo veldig hypotetisk, men er det innenfor et normalt språkbruk så gi det gult kort. Er det langt over grensa så er det bare å flekke opp det røde. Er jo en fjerdedommer som bør være både edruelig og konstruktiv i samtalene med de to på linja og ha ganske god kontroll.
Den situasjonen med Meslier og Tom Davies og. Selve utførelsen er jo ikke rødt kort ifølge noe regelverk, men tar man hele situasjonen med og at man får lov å gjøre det viser jo først og fremst en dommer som fra første spark på ballen LOT det bli en situasjon der Davies kunne agere som han gjorde.
Spillerne senser jo med en gang hvor langt de får lov å strekke strikken - samme med trenerne. Dessverre mot Everton så kunne man dra det så langt at det gikk utover underholdningspakka for den nøytrale seer og endte i stor frustrasjon for lagene involvert.
Den totale mangel på autoritet, fotballforståelse og mangelende utførelse av regelverket.
Alt som burde vært håndverket til en god fotballdommer.

19
Jeg ser heller ikke problemet med Marsch agering. Der skjer i kampens hete. Hadde det vært noe som hadde skjedd gjentakende er det en ting.
I slike tilfeller er jo sånn dinosaur som Warnock det verste. Der er det jo alltid andre skyld enn hans eget lag. Enten er det dommere, motstanderens benk eller kampoppsett. LUTV drev jo å laget reportasjer etter hver kamp med bakgrunn av hvordan han oppførte seg på sidelinjen. Der kan man vel dra frem ordet klovn?

20
Han tok vel over et lag som var av de lagene som har sluppet inn mest mål på en sesong i PL historie.

På defensiv dødball slipper vi knapt inn mål lenger.

Så ja, jeg mener jeg med trygghet kan si at vi er bedre og tryggere bakover. Men liten tvil om at det er mer å gå på.

Når vi taper så driter jeg litt i om det blir 3-2 eller 4-2. Jeg vil at laget skal måke på alt det reimer og tøyler kan tåle for å få 3-3. Da er marginene små for å få en i ræva hvis det skjer en feil eller bom. At det ble noen ekstra i sekken i går får så være. Ble jo ekstra stygt når Llorente røra på slutten.

Jeg mener at tapet i går ikke handler om taktikk eller struktur. Mye tilfeldigheter, vi måtte frem og dårlige innvolveringer. En sånn kamp der mye går galt og som må glemmes fort.

Ser man kun på resultatet så er det stygt. Da set vi ræva ut, ordentlig ræva. Men min mening er at det ikke er helsvart om man ser bak resultatet. Det bor mye i dette laget, tror jeg. Vi vil få mange gode kamper, en del svake og noen mindre hyggelige opplevelser. Altså, helt som forventet  :)
For all del. Men majoriteten av de målene kom jo at vi gikk opp mot lag uendelige mye bedre enn oss slik vi gjorde. Til og med da vi hadde flust av skader, i tillegg med hele sentrallinjen ute. På den ene siden Bielsas styrke, men også en helt utrolig svakhet.
Jeg mener jo at progresjonen om det gjelder tilslupne sjanser, mål i mot og såklart resultat må være mot de lagene vi er konkurransedyktige med.
Derfor mener jeg at til nå er det lite forbedringer å spore akkurat mot dem. Nå blir jo alle sammenligninger mot Bielsa brukt da vi var på det mest skadeutsatte, mest apatiske og rock bottom i performance og det er forsåvidt helt greit det. Men sammenligningen bør også brukes i lignende kamper forrige sesong da Bielsa hadde flere spillere å velge fra og møtte motstander der man forventer at man kan ta poeng.
Joda, det var feilskjær der og. Sist mot Everton borte. Men stort sett hvis mitt minne spiller meg riktig så var vi faktisk jevne mot de aller fleste rundt oss. Vi vippet det ikke like mye til vår fordel som i første sesongen. Så det er jo det Marsch må klare denne sesongen. Ut fra sesongens 6 kamper tror jeg han klarer det, men velger man bare se siste 3 så er det litt urovekkende synes jeg.
Ellers tror jeg mest på uflaks i form av skader og andre ting som kan ramme som feks covid. Uflaks i prestasjon synes jeg ikke er tilstrekkelig. Summen av forberedelser, erfaringer og kvalitet bør være bra nok til å unngå det i den graden man så i går. Dette er bare min observasjon og mening- jeg mener man kan dra elementer ut av den kampen likt med hva vi har sett tidligere og der finner vi svaret på hvorfor vi er underlegne, dessverre.
Men jeg er som sagt fortsatt positiv og din umåtelige positivitet smitter også over. Man kan vel heller ikke være heldigere enn å møte Forest hjemme i neste etter 3 slike runder. 10 poeng etter seier der og vi kan gå inn mot Villa og Arsenal med kassa frem.

Og til slutt. Det svarte jeg ikke på. Uten å ha sjekket det opp i noe stor grad så er jeg enig i at vi virker langt mer solide på dødballer. Både taktisk og hva gjelder mentalitet så var nok Bielsas måte langt fra tilstrekkelig i PL sammenheng.

21
Sett store deler av kampen igjen.

Vi er spillemessig best i begge omganger. Det spiller i grunn liten rolle når vi ender med 0 poen

Jeg konkluderer med at straffen ok. Jeg hadde ropt straffe hvis dette hadde skjedd Gelhardt, så da må det være likt andre veien.

Frisparket var veldig billig. Knallfrispark. Meslier sjanseløs.

2-0 - Da blir det vanskelig. Vi pøser på med spillere. 2-1 før pause.  Etter pause kjører vi over Brentford. Burde utlignet. I stedet 3-1. Maks uheldig og litt som en ko sekvens at vi trykker på fremover.

Vi fortsetter og er best. Brentford har kun kontringer.

4 målet rr maks uheldig. Ballen innom Koch. Det opphever offsiden fordi Llorente helt riktig trekker ut. Sånn skjer 1 av 10 ganger. I dag var det den 10 gangen. Kun uflaks, ikke svakt av verken Koch eller Llorente. Så kan man med fasit i hånd si at Koch burde dukket eller stått en meter lenger frem og Llorente burde fall av. Dette er kun uflaks.

Det 5 målet er en real bom av Llorente.

Brentford er et bra hjemnelag. Likevel var vi spillemessig best. Til syvende og sist har det lite å si.

Neste kamp starter nok Ayling, hvis nesen ikke hindrer det da. Ayling var en åpenbaring i forhold til Rasmus. Der Rasmus stopper og spiller støtte, dundrer Ayling på. Vår soleklart beste høyreback. Faktisk syntes jeg også Draneh er et tryggere valg enn Rasmus.

Dette er en typisk kamp det bare er å sette en strek over.

Jesse sin passion liker jeg. Ble rødt i dag. Skjønner at han ble forbanna. Greit at det koker. Men må roe seg litt ned. Hans passion smitter og gir energi. Tipper gutta ler av dette i kveld. At han et en klovn og er tåpelig får noen mene. Men heller dette enn det motsatte.
Hadde ikke Kasper Wikestad kommentert at Jesse ofte er på 4 dommer så hadde ingen registrert det. Men at han ikje klikket under Everton kampen er utrolig. Skjønner at han føler seg urettferdig behandlet. Ser man på reprisen så kan noe av det dommern gjør forsvares, men der og da i kampens hete så skjønner jeg at han klikker.

Når Jesse gjør noe galt blir det pepper. På samme måte som at Bielsa ble fredet når han filk gult. Dem ble det mange av. Det var aldri noe galt i det han gjorde. Dette ser man igjen i dag..Det ble aldri under Bielsa påpekt at spillerne er gode og at systemet er feil. Ikke når vi taper 6-0, 5-0,7-0..da er spillerne svake. I dag under Jesse så går vi på vår første store smell. Men da er spillerne gode, men systemet gjør dem dårlig. Veldig rart det der.

Helt sikker på at vi slår hardt tilbake. Spillemessig er vi ofte best. Nå er Ayling tilbake, gutta blir mer samspilt og Bamford blir mindre og mindre rusten.

Stallen er bra. Vi er forsterket og nå er viktige spillere tilbake fra skade. Helt sikker på at Forest får kjørt seg neste kamp!

Tenker du bommer med vurderingen av Jesse Marsch. Utidig å stå gang etter gang mot Everton med armen i været og peke på klokken. Akkurat som ikke det poenget var tatt. En manager som mister fokuset på det vi driver med, gjør oss dårligere. Men etter hvert som resultatene går mot så er det jo fint å ha noen andre å skylde på. Nå har han fått 20 kamper snart, så det er nå utover vi får se om han har det i seg. Å bli sendt på tribunen er ingen god greie.

Det er mulig jeg gjør. Men jeg tror ikke dette påvirker spillet og han klarer nok å ha fokus på flere ting. Mye gestikulering mot Wolves og Chelsea også. Da ble det seier.
Hadde gutta ment at han var apekatt på sidelinjen og at det påvirket negativt så hadde han nok fått beskjed, og endret det. Jeg ser ihvertfall et lag som jobber hardt for sjefen sin.

Jeg har enda ikke sett han skylde på noe annet. Men liten tvil om at drøyingen til Everton påvirker kampen og at det burde blitt håndtert annerledes av dommer. Når keeper holder ballen eller bruker nesten 1 min på å få ut ballen, så klart det koker. Hadde vært mer bekymret om han ikke hadde reagert.

På 20 kamper har Jesse gjort oss mye tryggere bakover. Det mangler fortsatt noe. Det svinger i prestasjonene, men jeg er positiv til det jeg har sett.

Så er nok alle enige om at det å bli sendt på tribunen er dumt. Hva som ble sagt eller gjort vet ingen. Men at Jesse oppfører seg som en større klovn enn Klopp, Pep, Conte, Tuchel og andre når det står på som verst syntes jeg ikke. Og et par av dem har jo klart å vinne noen titler selv om fokuset har vært på mye på dommerne under kampen.

Mye tryggere bakover. Hvilket statistikker bruker du her?
Fjoråret var vel i utgangspunktet ganske likt tok man Leeds opp mot motstander høsten versus vår da Marsch tok over? Både resultater og mål i mot.
Denne sesongen tar du vekk Chelsea kampen hjemme som var en forbedring fra Marsch hjemmekamp mot Chelsea i fjor der vi tapte 0-3 så slapp vi vel inn 1 mål hjemme mot Wolves i fjor mot 1 denne sesongen,  1 mål borte mot Soton mot 2 denne sesongen, 0 mot Brighton borte mot 1 denne sesongen. 1 mål mer hjemme mot Everton fjor - ble vel 2-2 i fjor husker jeg riktig og så slapp vi inn 1 i siste kamp borte mot Brentford  i fjor mot 5 i går mot Brentford. Tidlig i sesong enda, men de lagene som potensielt kan skade dette systemet mest har vi jo enda ikke møtt.

Nå tar jeg jo ikke med sjanser i mot og størrelsen på sjansene. Jeg orker rett og slett ikke bruke søndagen min på det. Men kanskje bjosse har noe liggende? Dette er jo ganske interessant.
Jeg er enig i at vi virker mer kontrollerte enn Bielsa, men er jo også en sjanse for at de to ulike spillestilene spiller inn i det inntrykket. Utradisjonell mannsmarkering mot sone kan jo bidra til å kludre litt med inntrykket man sitter med. Fakta er jo at ut fra resultat så er det jo ikke veldig forbedret.Men hadde vært intr å sett sjanser i mot og xp i tilsvarende kamper.

22
Siste målet er jo en stor personlig feil. Samt de får en rett etter det der vi igjen blir spilt ut i egen boks. Straffen er jo straffespark. Summervilles straffesituasjonen er jo frispark, mens frisparket han får noen min senere er jo aldri frispark.
Ellers spiller de jo på svakhetene våre. Chipmålet til Toney kommer jo av at han Wickers truer bakrom og begge stopperne våre går i samme duell. Dette har vi sett tidligere - både fjoråret, pre-season og i sesong. Dette må man kunne klare å få bort.
Duellen der Koch opphever offsiden er jo ikke veldig ulik en annen stor sjanse de har i andre omgang. Der vi står i posisjoner der vi taper to slike dueller og Wickers er fri alene mot Meslier. Jeg sliter med å bruke uflaks på dette. Klart det er individuelle feil her, men det er jo som en konsekvens av hvordan vi står i formasjon som lag og hvordan vi møter potensiell store trusler hos mostander. Det er jo også ting vi har sett tidligere. Det lå gode statistikker fra fjoråret på at vi rett og slett er smågutter i det aspektet av spillet. Frisparkmålet de scorer på var billig? men vi gir dem jo og frispark i lignende situasjon der vi rett og slett ikke følger med og Koch kommer for sent inn i situasjonen. Heldigvis går frisparket to knepp høyere sammenlignet med scoringen.
Ellers er jeg enig med Frank. Vi har deler i spillet vårt der vi er veldig gode, men på den andre siden er det mye å jobbe med iht struktur, balanse og hvordan lagdelene agerer defensivt. Brentford må jo ha vunnet xG ganske greit. Jeg synes sjansene dem kommer til er store. Jeg tror ikke man skal utelukke det faktum at Frank og hans team spilte på disse svakhetene og fikk et fortjent resultat i går.
Synes innhoppet til Ayling og forteller oss mye. Han kommuniserer hele tiden og gestikulerer medspillere i posisjon. Energien hans og rom han skaper med å konstant være i bevegelse blir kroner med en assist. Det var natt og dag fra det Drameh presterte.
Jeg tror ikke dette er store fundamentale problemer dog som man så hos Bielsa på slutten. Jeg tror de kan justeres med at vi får tilbake to av våre beste i rekkene bak, samt at Bamford fremme blir mer og mer matchfit.
Men som en annen sa i går så bør man slå hardt tilbake i neste. Hvis ikke kan det fort krype inn dårlig erfaringer fra tidligere og prege oss i kamper utover. I fortsettelsen vil jo også møte lag som i langt høyere grad vil kunne utnytte de svakhetene vi har vist til nå. Tar du vekk et storlag i Chelsea og en så god gjennomføringen det var så er det jo ikke veldig god motstand vi har møtt.


23
Jeg ser aldri Looserpool, men det fortelles meg at deres manager med det store schäfer glefset er på 4. dommer og gestikulerer og klager i alle kamper gjennom 90 minutter. Fortsetter også etter at sluttsignalet har gått. Kan noen fortelle meg hvorfor denne personen aldri får rødt kort?
Ja, fordi han er den han er. Trener dem han gjør.
Noe helt annet enn oss. Vi er et enkelt bytte. Med de største ville det blåst opp av proporsjoner.

24
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: September 03, 2022, 21:15:12 »
Ikke så rel ifht til oss, men Chelsea gjorde et forsøk på Lavia på deadlineday ifølge Romano. 50 mill.
hva skjer med den klubben
Ble ikke Lavia hentet til Soton tidligere i sommer for ca 15 millioner pund? Mener City har en tilbakekjøpsklausul på 40 millioner eller noe. Vanvittig drøyt hvis det stemmer det du sier. Har jo kun spilt 5-6 PL kamper gutten, men ser bra ut da!

auren
Jepp helt riktig auren

Chelsea bid for Romeo Lavia was immediately rejected by Southampton. £50m turned down as they consider Romeo one of the best talents around in his position. 🔵 #CFC

▫️ Buy back clause for Man City and more -- all the details of this story:

Sent from my iPhone using Tapatalk

25
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: September 03, 2022, 20:36:31 »
Det var ikke unger de møtte. 1-1. Sterkt resultat av Villa.
Coutinho hadde en i nettet i tillegg. Hva var det han blåste for der?

26
Oppi all sorgen akkurat nå.
Vi har tatt 7 poeng hjemme av 9 mulige. (samt avansement i cupen) Det er veldig sterkt og ikke minst veldig viktig. I tillegg har vi Forest hjemme i neste. De har virket svake tross tøff motstand i åpningen.
Vært noe helt annet hvis Brighton og dagens resultater hadde vært hjemmekamper.
Noen arbeidsuhell på bortebane er helt greit så lenge vi presterer godt nok til å få de resultatene vi gjør hjemme på ER.

27
Det har vert en god start på sesongen til nå, men med dagens prestasjon, var vi dessverre vitne til at våre store svakheter fra i fjor ikke er lagt bak oss. Skal ikke mye til før fjorårets frynsete nerver er tilbake.
Slår vi ikke raskt tilbake, kan fort tvilen igjen sette seg blant både spillere og fans.
Det er kanskje det verste med en slik gjennomføring og et sånt resultat.
Er en faktor som kan bli reel hvis man ikke får snudd det som du sier.

28
Regner det som gitt at laget neste mandag blir slik:

Meslier, Ayling, Koch, Cooper, Struijk, Adams, Roca, Sinisterra, Aaronsson, Harrison, Bamford
Uten å ta med faktorer som matchfitness etc så ser det faktisk ut som et sterkt lag på papiret.
Sterkest av det vi har stilt så langt. En 11er jeg gjerne skulle sett fått noen kamper sammen uten skader/susp og hakk i plata.

29
Var det noen som fikk med seg hvem som var kaptein i dag?

Koch

30
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: September 03, 2022, 20:01:33 »
OGSÅ 1-1! for en scoring av Villa!!

Sider: [1] 2 3 ... 163