Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - leedslife

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 158
61
Litt utenfor tema, men: Kjøpte Viaplay total (streaming), men det var konstant hakkete/korte "frys" på sendingen på Arsenalkampen i går. Har fiber, så skal være rikelig nettkapasitet. Andre som opplevde det samme, eller ligger feilen her?
nøyaktig det samme her..men virker perfekt i dag. :D
Det spilles fra Apple tv eller fra pc/Mac?
Jeg har byttet nettleser tidligere. Fra Safari til chrome feks eller Firefox. Da fungerte det utmerket.

62
Viaplay tipper Leeds på 16 i kveldens sending. Foran Forest, Brentford, Fulham og Bournemouth

Fulham leder mot LFC, snart pause der…litt av en skrell, om det står seg.
Lukter en 1-2 dette om et kvarter-20.
Problemet er jo at man knapt tåler et sånt tap skal man vinne PL nå.
Tenk hvilken start på lørdagen  og tittelkampen blir det tap for Lpool.

63
I likhet med andre; - et bra intervju som gir litt mer innblikk i en eiers vurderinger av klubben sin.
Det er alltid interessant å høre klubbdrift fra et eierståsted, da det ikke ofte er eiere som velger å stille seg til disposisjon for slike intervjuer.

Samtidig er jo dette litt "Leeds-modellen", der veien er kort fra eierskapet til grasrota og supporterne, hvor vi i lang tid har hatt en kultur som underbygger dette.

Noen ganger undres jeg likevel om veien er for kort.
Jeg stusser veldig over "forklaringen"/resonnementet som ble gjort ift De Katelaere-handelen som vi tapte. Det spørs jo selvsagt hvor bokstavelig man skal tolke Rad sitt svar om at "....jeg burde kanskje reist til Brugge og gjort handelen mens AC Milan stod i eierskiftet sitt".
Dette virker å være en veldig "hands on"-beskrivelse, og at han personlig stod i forhandlingene.

På dette nivå i en fotballbusiness, er nå engang hovedregelen at eier er den som sier ja/nei til pengene, mens sportsdirektør forhandler og closer dealer.
Jeg får en snikende følelse av at Rad personlig deltok i denne dealen. Isåfall spesielt, da det fort kan bli uklare linjer, tidsspille og rett og slett "for mange kokker på kjøkkenet."

Ellers liker jeg vurderingen om å få utvidet kapasiteten på Elland Road.
Det mener jeg tiden er overmoden for. Vi er Englands 3. største by, og Leeds er en en-klubb by. Med kanskje landets mest entusiastiske og trofaste tilhengere. Utvidelse til eksempelvis 55000 og "innbygging" til en hel og sammenhengende fasilitet ses veldig frem til.

I sum er jeg godt fornøyd med årene Rad har styrt klubben, og det er i det store og hele gjort gode valg.
Og som han selv sier; "- ingen klubber treffer 100% med sine signeringer."
Det er åpenbart en erkjennelse av at vi ikke har gjort det heller, samtidig som han er tydelig på at spillerevalueringen heller ikke må gjøres for tidlig.

Så - til slutt - er jeg veldig spent på anvendelsen av pengene fra Phillips og Raphinha.
Stallen er blitt større, ja. Spørsmålet er om vi i sum har fått den kvaliteten vi trenger.
Det er i all glede over å beholde plassen sist sesong, lett å glemme det som er en uttrykt ambisjon: Europa innen 5 år. Det er vel gått 3 av dem nå. Jeg håper ikke målsettingen er nedjustert som følge av fjoråret, og vi nå skal være fornøyde bare vi beholder plassen...

Vi er uansett mht klubbdrift blitt betydelig mer profesjonelle, hvor markedsverdien på Leeds Unitetd er betydelig løftet. Merkevaren og businessen Leeds har økt verdi.
Men, "the proof is in the pudding", og det er på banen og resultatene som avgjør regnskapet. Jeg håper virkelig investeringene som nå er gjort gir positiv pay-off i bedre resultater enn i fjor.

Men, jeg klarer heller ikke helt å akseptere at vi tapte kampen om De Katelaere, som kanskje var/er den viktigste brikken vi manglet i stallen og laget.
(VB er jeg kanskje litt mindre bekymret for, da vi (tross alt) har hentet erstatter på den posisjonen. I god "Rad-ånd" gir jeg Firpo dette året, før jeg feller dom over den investeringen).

Det blir for meg et aldri så lite paradoks at vi som en av top-3 big spenders ved inngangen på årets sesong, ikke fikk på plass den posisjonen som kanskje var mest kritisk for oss, og kanskje burde hatt høyeste prioritet.

Ja, jeg registrerte hva De Katelaere hadde som preferanse ift klubb (om vi skal tro alt som stod i pressen om det), men om vi hadde kjent vår besøkelsestid - som Rad selv var inne på - så kunne kanskje dette fått et helt annet utfall likevel. Og når det til alt overmål viser seg at vi tydeligvis satset alt på De Katelaere og ikke hadde noe konkurransedyktig alternativ på blokken, så sitter jeg igjen med en litt uggen følelse av småklubb-naivitet i håndteringen av den prosessen.

Men uansett; - gleder meg til sesongstart og 22/23. Spennende blir det.
For et innlegg.
Mange særs gode betraktninger.

Han har et eksponeringsbehov og vår godeste eier som peker seg noe ut fra andre eiere i divisjonen.
Det gjør det nok også enkelt å arrestere han. Eks er jo med mangel på midtbane signeringer i fjor så svarte han Adam Forshaw.. Sånt tærer jo på tilitt til omgivelser.
Men han var mer jordet denne gangen. Realistisk ifht hvor vi står og hva som er potensielt mulig å oppnå.
Det var gledelig. En sesong som i fjor har nok skapt gode evalueringer og refleksjoner som gjør at vi har en mer realistisk  tilnærming.  Viktig når forventningene rundt denne klubben er så store.
At vi kan klare et sted mellom 14 og 10 får vi virkelig håpe. Det viser at vi har truffet veldig godt på mange vriene utfordringer vi har stått ovenfor. Store utskiftninger i en prestasjonsgruppe hva gjelder kontuintetsbærere i spillergruppe, stab og ikke minst to uhyre viktige nøkkelspillere.. Time will show. Spennende blir det.
Etter å ha sett Palace v Arsenal i går så er det små marginer for de svakere lagene. Det gjelder å stå i kampen og ta sjansene. Men deilig trøkk og nerve. Det har vært en lang sommer!
Gud det blir viktig med en god start og helst 3 poeng idag.
MOT
Flotte innlegg fra begge to, nok en gang.
Men jeg føler behov for å nyansere:

Eksponeringsbehov? Kan en virkelig kritisere Rad for dette, med de grufulle opplevelsene med Bates og Cellino i bakhodet (slik jeg har)? Jeg foretrekker i alle fall en ærlig, konkret og ikke minst hyggelig eier som på en forståelig måte prøver å forklare sin policy til fansen. Utelukkende positivt, og hvis alternativet hadde vært grå eminenser slik en ser det i Pool, United og City velger jeg Rad 24/7.

De Katalaere: Vi tapte kampen mot Milan, og det var helt åpenbart at spilleren selv IKKE ville til oss. Altså en mentalitet vi absolutt ikke trenger i en klubb som satser på lagbygging, entusiasme og "side before self". I etterkant kan en si at vi ikke burde ha brukt så mye tid og energi på å jobbe med denne signeringen.

Ambisjoner: Ja, disse har blitt justert. Jeg oppfatter at Rad og resten av styret har innsett at veien til topp seks er lengre enn en håpet på da vi red på bølgen som Bielsa mer og mindre på egen hånd skapte. For en som utelukkende tenker profitt og har kort tidshorisont kunne dette ha endt med interne stridigheter, sparking av både managere (ja, jeg vet...) og andre medarbeidere, som igjen kunne ha endt med at korthuset falt sammen (ok, det gjorde jo nesten det, men...). Vi har utvilsomt fått en reality check, som var nødvendig. Ingen grunn til å late som noe annet, selv om kanskje dette burde ha vært tydeligere uttalt, siden han er så konkret på alle andre punkter.

Alt i alt er jeg svært fornøyd med Rad, og håper at langsiktigheten i hans prosjekt kaster av seg i form av at vi i løpet av noen år er trygt forankret i PL og kan begynne å lukte på Europa.
Eksponeringsbehov var kanskje feil valgt.
Radrizanni er en PR mann. Self made.
Fra dag 1 i Leeds har han styrt kommunikasjonen med fast grep. Dette som øverste leder i en organisasjon.
Men inni dette har han også en aktiv twitter konto han ikke akkurat har vært redd for å bruke.
Taktisk han har brukt den til å ta opp betente saker som eierstruktur og FFP. Andre ganger irettesatt meningsbærere eller kommentert mer på det fotballfaglige rundt sport. Personlig hadde jeg likt en mer tilbaketrukket tilnærming som kanskje kommenterte litt mindre av støy og fotballfaglige ting.
Men på den andre siden så ser jeg også at som en ganske liten fisk i en stor dam så gir det oss oppmerksomhet som kan brukes positivt(i gode tider) for klubbens del.


Selv om tidligere eiere dessverre er endel av historien så blir det vanskelig fremheve de iht konstruktiv debatt rundt eierskap for min del.
Radrizanni er god og varm. Han er super ambisiøs, han er villig til å ta høy risiko og han har et kontaktnett i fotballeuropa som er enormt i tillegg er han nysgjerrig. Dette er vel også hovedgrunnen til at han valgte å gå inn i fotball og Leeds på innsalg av Daglish i sin tid.
Han skal gjøre ganske mange dårlige vurderinger som ender i fatale resultater som gjør at man i det hele tatt kan nevne tidligere eiere i samme åndedrag som han.
Dette var jo kjeltringer. Det var kriminelle. Vi ble jo totalt sviktet av FL mf. Vi hadde jo ingen vern.
Allikavel var det jo fult av Leeds fans som nærmest stod bak disse eierne helt til siste slutt selv etter avgjørelser både hva gjaldt klubb og sport som var helt hinsides.
Da vil jo alltid en konstruktiv debatt rundt Radrizanni bli vanskelig på et fora om Leeds.

Vedr belgieren, oss og Milan er jeg helt enig. Lagbygging, entusiasme og side before selv skal bygges videre på til vi kommer opp en plass på stigen som gjør at slike spillere velger Leeds. Etterhvert trenger vi litt større talenter med litt større ambisjoner og litt større personlighet.
Likte veldig godt det Radrzianni hentydet til vedr salget av Ralph. Det lange perspektivet. At måten vi har opptrådt på med Ralph vil gagne oss på sikt. Det vitner om veldig god kultur og at vi er tilstede på det mennsklige plan. Vi er avhengig av at vi kan være en mellomstasjon for slike potensielle verdensstjerner de neste årene skal vi klatre helt opp.
Garantert agentselskaper og nettverk som vil sette Leeds høyt på en kjøreplan til toppen for sine klienter.

64
I likhet med andre; - et bra intervju som gir litt mer innblikk i en eiers vurderinger av klubben sin.
Det er alltid interessant å høre klubbdrift fra et eierståsted, da det ikke ofte er eiere som velger å stille seg til disposisjon for slike intervjuer.

Samtidig er jo dette litt "Leeds-modellen", der veien er kort fra eierskapet til grasrota og supporterne, hvor vi i lang tid har hatt en kultur som underbygger dette.

Noen ganger undres jeg likevel om veien er for kort.
Jeg stusser veldig over "forklaringen"/resonnementet som ble gjort ift De Katelaere-handelen som vi tapte. Det spørs jo selvsagt hvor bokstavelig man skal tolke Rad sitt svar om at "....jeg burde kanskje reist til Brugge og gjort handelen mens AC Milan stod i eierskiftet sitt".
Dette virker å være en veldig "hands on"-beskrivelse, og at han personlig stod i forhandlingene.

På dette nivå i en fotballbusiness, er nå engang hovedregelen at eier er den som sier ja/nei til pengene, mens sportsdirektør forhandler og closer dealer.
Jeg får en snikende følelse av at Rad personlig deltok i denne dealen. Isåfall spesielt, da det fort kan bli uklare linjer, tidsspille og rett og slett "for mange kokker på kjøkkenet."

Ellers liker jeg vurderingen om å få utvidet kapasiteten på Elland Road.
Det mener jeg tiden er overmoden for. Vi er Englands 3. største by, og Leeds er en en-klubb by. Med kanskje landets mest entusiastiske og trofaste tilhengere. Utvidelse til eksempelvis 55000 og "innbygging" til en hel og sammenhengende fasilitet ses veldig frem til.

I sum er jeg godt fornøyd med årene Rad har styrt klubben, og det er i det store og hele gjort gode valg.
Og som han selv sier; "- ingen klubber treffer 100% med sine signeringer."
Det er åpenbart en erkjennelse av at vi ikke har gjort det heller, samtidig som han er tydelig på at spillerevalueringen heller ikke må gjøres for tidlig.

Så - til slutt - er jeg veldig spent på anvendelsen av pengene fra Phillips og Raphinha.
Stallen er blitt større, ja. Spørsmålet er om vi i sum har fått den kvaliteten vi trenger.
Det er i all glede over å beholde plassen sist sesong, lett å glemme det som er en uttrykt ambisjon: Europa innen 5 år. Det er vel gått 3 av dem nå. Jeg håper ikke målsettingen er nedjustert som følge av fjoråret, og vi nå skal være fornøyde bare vi beholder plassen...

Vi er uansett mht klubbdrift blitt betydelig mer profesjonelle, hvor markedsverdien på Leeds Unitetd er betydelig løftet. Merkevaren og businessen Leeds har økt verdi.
Men, "the proof is in the pudding", og det er på banen og resultatene som avgjør regnskapet. Jeg håper virkelig investeringene som nå er gjort gir positiv pay-off i bedre resultater enn i fjor.

Men, jeg klarer heller ikke helt å akseptere at vi tapte kampen om De Katelaere, som kanskje var/er den viktigste brikken vi manglet i stallen og laget.
(VB er jeg kanskje litt mindre bekymret for, da vi (tross alt) har hentet erstatter på den posisjonen. I god "Rad-ånd" gir jeg Firpo dette året, før jeg feller dom over den investeringen).

Det blir for meg et aldri så lite paradoks at vi som en av top-3 big spenders ved inngangen på årets sesong, ikke fikk på plass den posisjonen som kanskje var mest kritisk for oss, og kanskje burde hatt høyeste prioritet.

Ja, jeg registrerte hva De Katelaere hadde som preferanse ift klubb (om vi skal tro alt som stod i pressen om det), men om vi hadde kjent vår besøkelsestid - som Rad selv var inne på - så kunne kanskje dette fått et helt annet utfall likevel. Og når det til alt overmål viser seg at vi tydeligvis satset alt på De Katelaere og ikke hadde noe konkurransedyktig alternativ på blokken, så sitter jeg igjen med en litt uggen følelse av småklubb-naivitet i håndteringen av den prosessen.

Men uansett; - gleder meg til sesongstart og 22/23. Spennende blir det.
For et innlegg.
Mange særs gode betraktninger.

Han har et eksponeringsbehov og vår godeste eier som peker seg noe ut fra andre eiere i divisjonen.
Det gjør det nok også enkelt å arrestere han. Eks er jo med mangel på midtbane signeringer i fjor så svarte han Adam Forshaw.. Sånt tærer jo på tilitt til omgivelser.
Men han var mer jordet denne gangen. Realistisk ifht hvor vi står og hva som er potensielt mulig å oppnå.
Det var gledelig. En sesong som i fjor har nok skapt gode evalueringer og refleksjoner som gjør at vi har en mer realistisk  tilnærming.  Viktig når forventningene rundt denne klubben er så store.
At vi kan klare et sted mellom 14 og 10 får vi virkelig håpe. Det viser at vi har truffet veldig godt på mange vriene utfordringer vi har stått ovenfor. Store utskiftninger i en prestasjonsgruppe hva gjelder kontuintetsbærere i spillergruppe, stab og ikke minst to uhyre viktige nøkkelspillere.. Time will show. Spennende blir det.
Etter å ha sett Palace v Arsenal i går så er det små marginer for de svakere lagene. Det gjelder å stå i kampen og ta sjansene. Men deilig trøkk og nerve. Det har vært en lang sommer!
Gud det blir viktig med en god start og helst 3 poeng idag.
MOT

65
Fjerde for Joseph
2-5

66
Derby hadde ihvertfall et veldig godt ungdomslag, men usikker nå etter alt som har skjedd siste årene.
Sett noen av de beste unge har blitt solgt.

67
Ombang - Carole, Debayo, Mullen, Moore, Jenkins,Gyabi, James, Gray,Perkins, Joseph

68
0-1 joseph

69
Ikke A. Gray?
A troppen vil jeg tro. Kjøreplan og progresjon fra i fjor og de uttalte gulrotene denne sesongen bør ligge rundt matching på a-lags nivå.
Ja, det er en 16 åring, men talentet og mentaliteten tilhører mer et sted rundt 20.
Tror unge Gray blir den neste store. Kalvin opplegg.
Godt å ha det svart på hvit her og så man får lagt hodet på blokka. ;D

*og der startet han for u21 :-)
https://twitter.com/lufc/status/1555601468840869888?s=21&t=OEFjV4r0GeVkIvk8njtoHA

70
https://twitter.com/leedsutdacademy/status/1555251051527299078?s=21&t=7_JE2q1LUrgMiE4lSV6c2w

Årets u21 stall.
Kommer vel inn flere tipper jeg ila måneden

71
https://m.youtube.com/watch?v=IH9x38wk3CU

Han kom bra ut av dette. Det beste han har levert i min bok ihvertfall.

72
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 04, 2022, 12:14:38 »
Joe Donnohue

@JoeDonnohue
🚨 Lewis Bate joins Oxford United on loan for the 2022/23 season. Viewed exclusively as a development-focused loan; Oxford have no option to buy & #LUFC can recall him. Player's future lies at ER. U's boss Karl Robinson a long-time admirer. Good move.
Fantastisk overgang forhåpentligvis.
De var vel en god klubb for både Roofe og Mowatt for noen sesonger siden.
Karl Robinson var vel og en Cellino jaktet i sin tid, men det kuliminerte i den store Dave Hockaday…
*Det var faktisk etter Hockaday ser jeg. Så det skjedde bevegelser i Cellinos organer og..

73
Ordet er fritt / Sv: Ny hjemme- og bortedrakt.
« på: August 04, 2022, 12:03:20 »
Fikk litt Arsenal vibber fra i fjor. Launch med White, Ødegaard, Smith Rowe bla.
Designavdelingen til Adidas har jobbet så blekket spruter.
Trendy og noe som treffer generasjon z midt i blinken.

74
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Crysencio Summerville
« på: August 04, 2022, 11:15:39 »

Ja, hehe, for å sette det i perspektiv (hentet fra waccoe):
A lot of our fans crying on twitter because our sacred no.10 shirt has been given to Summerville. Besmirching the names of previous heros that have worn the shirt like left-back Alioski, Marcus Antonsson, Lamine Sakho and of course club legends - Edgar Cani & Noel Hunt.
f**king bellends.


Stats setter det inn et mer seriøst perspektiv:

stats © 🏆
@lufcstats
That’s a yes! Summerville follows on from McAllister, Deane, Ribeiro, Kewell, Sakho, Ricketts, Hulse, Horsfield, M Gray, Constantine, Becchio, Hunt, Cani, Mowatt, Antonsson, Alioski and Raphinha!

Ja, men eg frykter at Summerville vil bli mer en Cani, Hunt eller Ricketts enn en Kewell, McAllister eller Hulse.

Har ikkje helt troen, eg håper eg tar feil.

Noe forbanna tull å gi den ikoniske tier-trøya til Summerville.

Tier-trøya var tiltenkt Charles De Ketelaere, men når vi ikke fikk fatt i ham, så gir vi den altså til Summerville. Dette henger ikke på greip, særlig ikke når vi vet klubben fremdeles ønsker å hente inn en angrepsspiller av høy kvalitet.

Dessuten: Skulle den trøya deles ut til en av våre unggutter, så ville eg heller gitt den til Joe Gelhardt.

Tier-trøya forbindes gjerne med fotball-magi, og Raphinha skapte mange magiske øyeblikk for oss. Men den mest magiske prestasjonen som ble utført for oss i løpet av forrige sesong var det Gelhardt som sto for, da han på egenhånd skapte sesongens viktigste scoring hjemme mot Brighton.

Det er nettopp sånne prestasjoner som gjør en spiller til en verdig innehaver av trøye nummer ti.
Tidene forandrer seg. Trender med høye nummer har man jo sett for mange herrens år siden fra Italia, men det har jo eskalert siste årene.
De største klubbene med suksess og store profiler har jo fortsatt voldsom betydning ifht 4,7,9,10 etc, men Leeds i moderne tid har jo verken hatt stor suksess eller store profiler. Ikoniske nummeret og Leeds storhetstid er jo noe klubben må evne å forvalte, tenker jeg?
De to største solgte vi. Kalvin ville til en større klubb og bedre trener og landet 4 der.
Ralph dro til Barca og landet 22, men kan jo fort bli et skifte og et langt mer ikonisk nummer for han sommeren 23.
Litt trist å se at Leeds ikke forvalter ikoniske nummer bedre, men er kanskje mangel på pondus.
Unggutter som Poveda og Summerville som eks her har vel disse tingene i premisser i kontraktene som Biebers raider på turneer, kanskje?
Får jo inntrykk av at jobben av å bygge en profil fra agentteamets side er høyt oppe på agendaen i disse dager. Da er kanskje et ikonisk nummer og en av 4 spillere på releasvideoen av drakt en ordentlig god start selv om det som er bevist på matta pr nå av Summerville som eks her ikke er i nærheten.

Blir spennende å se hvordan de presterer nå. Det viser at klubben har tro og virkelig satser på de. Med det kommer et stort press. Langt større enn hva det har vært.

Ang han belgieren så tok vel han samme nummer han spilte med i Brugge.

Nr 4 gav jeg opp da Carlisle fikk det. Da Wotton overtok 10 år etterpå så var det bare å legge på røret.
Det sa mye om klubben den gang.

75
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 03, 2022, 18:38:09 »
Det er derfor man heller bør finne en spillertype som konkurrerer med Bamford og ikke en dyrekjøpt spiller som skaper lengre vei for Gelhardt.

Kan denne spelaren vere Greenwood? Eg syns han spelte bra dei siste kampane forrige sesong, under Marsch.

Greenwood er i fin utvikling han også, men har han vært dyrket mer som midtbanespiller enn spiss på A-laget?
Jau, stemmer det. Men på u23 har han spelt mykje (mest?) spiss. Fysikken hans er kanskje ikkje så ulikt Bamford, så for meg er det naturleg å tenke at han kunne vore back-up for Bamford.

Uansett er vel poenget mitt at det er mykje prat om Gelhardt, og at potensialet til Greenwood har i daglegtalen ein tendens til å bli litt gløymt. Generelt meinar eg det er lite prat om Greenwood på podcastar pg skriveriar. Kanskje det er eg som overvurderer hans evne til å påvirke kampar pdd?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Enig. Liker godt det du tar opp her. Synes han er vel så spennende som Gelhart, men har ikke helt fått det ut. Han så lettere ut på slutten i fjor, men jeg fikk ikke ståpels av det han gjorde på senior. Men min generelle oppfatning er at etablerte lett snakkes ned, mens de unge litt enkelt kan gå inn for de etablerte uten at det er så mye dekning bak slik påstand. Fakta et jo at endel etablert gråstein har tatt denne klubben opp til et maksimum av kvalitet og ifht ressurser pr idag. Det er en kjempeprestasjon.
Men tilbake til Greenwood.
Håper han og apparatet rundt knekker koden.
Voldsomt frispark fot, tobeint, stor fotballforståelse og smartness i tillegg til det fysiske du snakker om.
Synes han har hengt litt bak hva gjelder tempoet som er i PL. Men det kommer nok med alder og minutter i sekken.
Skrev 4 års kontrakt så det er fortsatt god tid, men håper han tar vare på sjansene og viser mer tilstedeværelse og mot om kan man si det.
Det er jo en spillertype som ikke akkurat vokser på trær.

76
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Leeds - Wolves 6/8 kl 16:00
« på: August 03, 2022, 14:13:58 »
Heldig 1-1
Bamford.

Hvis det er lov så endrer jeg til 2-0 Leeds. Bamford, Harrison.
Fikk en voldsom god følelse.

77
Jimenez er vel ute for Wolves. Det gir håp.
Traore og ute.
Laget blir vel som sist for vår del.
Tipper 1-1
Bamford

78
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 02, 2022, 21:55:15 »
Gvardiol som vi var veldig interessert i sommeren 20, men som desverre valgte Leipzig ryktes på vei til City.
Bud på 80 mill euro avslått ifølge Bild.
Det er små marginer.

79
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 02, 2022, 21:39:14 »
Samme kilde mener listen er Sarr, Gapko og Terrier.
Kjenner ikke til han siste personlig.

Vet ikke helt hvor troverdig dette er.
Sebastian Denis i @footmercado som hevder dette.


80
Vi må jo kjøpe denne Viaplay Total pakken i år for å få sett vårt kjære Leeds United på TV.
Jeg mener å lest et sted at Viaplay tilbyr den første måneden gratis - noen som vet om man må ha en rabattkode el.l. for å få dette?
Gjennom Strim så får du vel første måneden gratis.
https://www.strim.no/streaming/sport/kampanje?gclid=EAIaIQobChMI6tmumO-o-QIVw4bVCh1pnQMAEAAYASAAEgKFwvD_BwE&gclsrc=aw.ds

81
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 02, 2022, 21:14:53 »
Fra Twitter

French outlet Foot Mercato claims Leeds are looking to sign Watford winger Ismaila Sarr.
The Senegal star is reportedly Victor Orta's top target, with the Hornets seeking £35m
PSV's Cody Gakpo and Rennes' Martin Terrier also remain options for #LUFC, per the report.

James Marshment

82
Ordet er fritt / Sv: Ung spiller: Cody Drameh
« på: August 02, 2022, 20:51:35 »
Hva skjer her?
Ikke vært særlig god har han fått sjansen i pre-season. Ingen indikasjoner på ny kontrakt, eller?
Ingen rykter om utlån?
Med Ayling tilbake nå etterhvert så blir det lite utviklingsmuligheter hos førstelaget.
Hva skjer med Bate? Og en spiller som er et stykke unna PL nivå.
Når ligaene har startet i league one og CC er det vel på tide at vi får fingeren ut?

Skal vi sende alle som ikke er førstevalg ut på lån!? Vi trenger bred dekning, noe ikke minst forrige sesong beviste.
Så vi har fått snakket han og teamet hans rundt og de er enig i at å sitte på benk og tribune er den beste utviklingen for en 21 åring som vokste på spilletid i div under fra Jan?

Tenker det er en plan her. Drameh blir nok så lenge Ayling er ute. Null stress å låne han ut mot slutten vinduet. Nok av klubber som ønsker han på lån.

Ikke umulig at Ayling blir å se som stopper i år. Kanskje venstreback også?

Bate skal vel etter planen lånes ut, men kan vel fort bli dersom Klich reiser.
Hvorfor skal han spille stopper eller venstreback?

Men ang Drameh. Ja, man håper jo på en plan. 2 år igjen av kontrakten. Uten å signere ny kontrakt og et evt vellykket utlån denne sesongen så sitter vi med dårlige kort. De andre talentfulle i hans gruppe har nylig skrevet under langtidskontrakter og i tillegg kommunisert ganske tydelig fra klubb at de skal satses på.
For Dramehs del ble det hentet inn en dansk høyreback på 24, i drakamp mot Dortmund, som garantert spiller de kampene han skal denne sesongen.
I tillegg var vi veldig intr i å hente Calvin Ramsay tidlig i sommer som er en ung og meget talentfull høyreback som hadde vært rundt førstelaget vårt, men gikk til Liverpool.
Jeg synes nødvendigvis ikke det virker så lovende.
Litt rart at det er så stille og mtp hvilken støy det skapte i Januar rundt spilletid.

Bate kan jeg jo sånn sett forstå hvis Klich er på vei ut. Det gir ihvertfall mening.

Men for all del. Positivt hvis de har klart å overtale han og det blir en langtidskontrakt der og.
Tenker jo det kan være potensielt godt med verdi i gutten.

Fordi han har spilt stopper og klart seg bra før. Llorente, Koch, Strujik og Cooper har en historikk med  skader. Da er det få alternativer utenom Hjelde og Ayling.

Det skal hentes inn en ny venstreback, men ikke mer meritert enn ann Firpo anses som førstevalg. Skadehistorikken hans er grusom. Derfor blir jeg ikke overasket om Ayling, Rasmus eller Drameh blir prøvd der.
Drameh har forøvrig spilt både stopper og vb på u23.

Ramsey var vel kun et alternativ til Rasmus og om Drameh ble solgt mener jeg. Mulig jeg tar feil der.

Støy og støy. Vet ikke hvor dypt det stakk. Var jo generell misnøye og mange som ønsket seg vekk i januar. Summerville blant dem. Tror nok det stakk dypere for Bielsa enn klubben...

Jeg tror Drameh har masse potensiale. Det viste han i fjor. Men han har ikke sett ut som en million i sommer. Men det har vel egentlig ingen gjort i de bytte bonanzane. To år igjen av kontrakten som du sier. Dem har nok snakket sammen ang forelengelse, men det haster ikke like mye som med Greenwood og Summerville som hadde igjen kun 1 år. Gelhardt måtte få en ny, lengre og bedre deal.

Tenker utlån til CC for Drameh og Bate hadde vært nyttig. Tror også det skjer, men at det avhenger av Ayling sin skade og Klich sin fremtid :)
Målet med troppen og sammensetningen i år kontra under Bielsa må jo være at spillerene spiller der de er best og at den generelle konkurransen om plassen er høyere.
Klubben identifiserte tidlig at høyreback var en posisjon vi trengte å forsterke i sommer. Da må det jo være logisk at Ayling konkurrerer på plassen han er
best og mest effektiv?
Det gir jo ingen mening å ha igjen en liten tropp der 2-3 spillere skal covre flere posisjoner med vekslende hell for laget.
Spesielt hvis skadesituasjonen er så åpenlys.
Er jo vanskelig å si ang Ramsay. Det Atletic ihvertfall skrev var at det stod mellom oss å Liverpool og at vi hadde solgt inn en lettere inngang til førstelagsfotball. Jeg vil jo tro at han var kjøpt inn som et prospekt og ikke som en case som Rasmus som skal inn fra dag 1. Inntrykket var heller ikke at vi trakk oss ut av kampen om hans signatur, men tapte kampen for Liverpool. Noe som tyder på at det var en spiller vi hadde identifisert som en viktig spiller å få inn denne sommeren.
Ang potensiale til Drameh er jeg helt enig. Det er jo derfor jeg stiller disse spørsmålene. Det er jo tydeligvis en spiller med ambisjoner og som ønsker kamper i voksenfotball som en vesentlig faktor for videre progresjon.
Prøvde å søke litt Istad ang kontrakt eller andre nyheter rundt han, men finner nada.
En eller annen useriøs kilde som mener Leeds ønsker han ut igjen. Men det var fra Mai.

Vedr pre-season og generelle minutter fra yngre spilere så kan manglende prestasjoner også skylde at de pr nå ikke er gode nok.
Hele forklaringen trenger jo ikke å ligge i at de alltid kommer inn til feil tidspunkt eller under vanskelige omstendigheter.
Trenerene ser jo disse spillerne hver dag på trening. Selv om talentet og ferdighetene er der så er det jo ufattelig mange flere faktorer som spiller inn når man bare er en tenåring.
Gelhart har jo klart det motsatte. Han har jo faktisk levert en utrolig sesong.Han er en 5årskontrakt rikere og blir en særs viktig spiller denne sesongen.

83
Ordet er fritt / Sv: Ung spiller: Archibald Gray
« på: August 02, 2022, 20:28:13 »
Ikke umulig at han rekker å ta rekorden!

Stats
Stat and thank you to the brains of  @leedsutdacademy for this!
Archie Gray has until March 9th 2023, to become the youngest ever scorer for Leeds United.
Er vel ingen tvil om at Gray er involvert SENEST i ligacupen i høst.
Tror faktisk han får minutter før den tid og.

84
Ordet er fritt / Sv: Ung spiller: Cody Drameh
« på: August 02, 2022, 20:01:57 »
Hva skjer her?
Ikke vært særlig god har han fått sjansen i pre-season. Ingen indikasjoner på ny kontrakt, eller?
Ingen rykter om utlån?
Med Ayling tilbake nå etterhvert så blir det lite utviklingsmuligheter hos førstelaget.
Hva skjer med Bate? Og en spiller som er et stykke unna PL nivå.
Når ligaene har startet i league one og CC er det vel på tide at vi får fingeren ut?

Skal vi sende alle som ikke er førstevalg ut på lån!? Vi trenger bred dekning, noe ikke minst forrige sesong beviste.
Så vi har fått snakket han og teamet hans rundt og de er enig i at å sitte på benk og tribune er den beste utviklingen for en 21 åring som vokste på spilletid i div under fra Jan?

Tenker det er en plan her. Drameh blir nok så lenge Ayling er ute. Null stress å låne han ut mot slutten vinduet. Nok av klubber som ønsker han på lån.

Ikke umulig at Ayling blir å se som stopper i år. Kanskje venstreback også?

Bate skal vel etter planen lånes ut, men kan vel fort bli dersom Klich reiser.
Hvorfor skal han spille stopper eller venstreback?

Men ang Drameh. Ja, man håper jo på en plan. 2 år igjen av kontrakten. Uten å signere ny kontrakt og et evt vellykket utlån denne sesongen så sitter vi med dårlige kort. De andre talentfulle i hans gruppe har nylig skrevet under langtidskontrakter og i tillegg kommunisert ganske tydelig fra klubb at de skal satses på.
For Dramehs del ble det hentet inn en dansk høyreback på 24, i drakamp mot Dortmund, som garantert spiller de kampene han skal denne sesongen.
I tillegg var vi veldig intr i å hente Calvin Ramsay tidlig i sommer som er en ung og meget talentfull høyreback som hadde vært rundt førstelaget vårt, men gikk til Liverpool.
Jeg synes nødvendigvis ikke det virker så lovende.
Litt rart at det er så stille og mtp hvilken støy det skapte i Januar rundt spilletid.

Bate kan jeg jo sånn sett forstå hvis Klich er på vei ut. Det gir ihvertfall mening.

Men for all del. Positivt hvis de har klart å overtale han og det blir en langtidskontrakt der og.
Tenker jo det kan være potensielt godt med verdi i gutten.

85
Ordet er fritt / Sv: Ung spiller: Cody Drameh
« på: August 02, 2022, 17:18:44 »
Hva skjer her?
Ikke vært særlig god har han fått sjansen i pre-season. Ingen indikasjoner på ny kontrakt, eller?
Ingen rykter om utlån?
Med Ayling tilbake nå etterhvert så blir det lite utviklingsmuligheter hos førstelaget.
Hva skjer med Bate? Og en spiller som er et stykke unna PL nivå.
Når ligaene har startet i league one og CC er det vel på tide at vi får fingeren ut?

Skal vi sende alle som ikke er førstevalg ut på lån!? Vi trenger bred dekning, noe ikke minst forrige sesong beviste.
Så vi har fått snakket han og teamet hans rundt og de er enig i at å sitte på benk og tribune er den beste utviklingen for en 21 åring som vokste på spilletid i div under fra Jan?

86
Ordet er fritt / Sv: Ung spiller: Cody Drameh
« på: August 02, 2022, 16:57:01 »
Hva skjer her?
Ikke vært særlig god har han fått sjansen i pre-season. Ingen indikasjoner på ny kontrakt, eller?
Ingen rykter om utlån?
Med Ayling tilbake nå etterhvert så blir det lite utviklingsmuligheter hos førstelaget.
Hva skjer med Bate? Og en spiller som er et stykke unna PL nivå.
Når ligaene har startet i league one og CC er det vel på tide at vi får fingeren ut?

87
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Crysencio Summerville
« på: August 02, 2022, 14:01:40 »
Vi får håpe kontrakten og draktnummeret gir den selvtilitten som trengs for at han skal kunne levere på øverste nivå.
Poveda hadde vel draktnummer 7 for noen sesonger siden. Hva er status der?
Og hva er status med Drameh?
Etter det lille man har sett i pre-season så er vel et lån til CC lurest?

88
Ordet er fritt / Sv: Leeds United by the numbers
« på: August 01, 2022, 16:34:17 »
Dette var vanvittig å komme tilbake til etter en dag på sjøen.
Kom gjerne med mer av dette Bjosse77.

89
Ordet er fritt / Sv: Pre season 2022
« på: Juli 31, 2022, 22:13:59 »
Er vel tvilsomt at vi vil stå slik mot PL motstand med en sånn risiko. Da vil vi jo bli sablet ned av de bedre lagene i divisjonen. I tillegg til de to målene dems hadde de to store sjanser til. En i første omgang og en like etter andre målet dems i andre omgang. Det går ikke fra neste helg av.
Viktige her var vel øvingen på presspillet og ettertryket. I tillegg til alt rundt det å score 6 mål på Elland Road er jo en fantastisk opplevelse inn mot neste helg.
Godt for Bamford. Det er så viktig for sesongen at han er tilbake. Man er avhengig av en spiss som leverer sesongen gjennom når marginene er så små i konkurranse med andre klubber rundt nedre halvdel/midt på tabellen.
Personlig synes jeg det er vanskelig å si så mye om nye spillere og hvordan nivået dems er. Det var ganske svak motstand. Til tider helt hinsides svakt, spesielt i perioder etter alle byttene i andre omg.
Han spissen dems var vel vi linket til x antall ganger under Cellino om jeg minnes riktig.
Klart, ok cv han, men verden går videre.

90
Ordet er fritt / Sv: Ung spiller: Charlie Cresswell
« på: Juli 31, 2022, 09:44:47 »
2 scoringer i går

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 158