Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Cannavaro

Sider: [1] 2 3 ... 78
1
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 15, 2022, 07:57:27 »
Gnonto har vel høyden som Gelhardt, lavt tyngdepunkt og visstnok gode dribleferdigheter og vet hvor kassa står....scoret 10 mål for Zurich ifjor (ble seriemester) og de fleste fra innbytterbenken har jeg lest....får vi ham billig så kan det jo være interessant, han er ikke fylt 19 år enda....

2
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: August 14, 2022, 20:42:12 »
Chelsea var dominerende mot Tottenham, både i spill og sjanser. De er godt besatt på alle plasser, og må nok regnes i toppen iår. Burde vunnet kampen idag, spent på Kantè som ble byttet med problemer på baksiden av låret. Uansett har Chelsea nok å ta av spillere.  De har offensive backer og dobler mye på kantene, noe som vil skape trøbbel for oss tror jeg.  De er også gode på 1-touch spill og angriper med mange.....vi får en virkelig syretest på Elland Road om en uke !!

3
Spissproblemet ; jeg lurer på hvorfor Gelhardt ikke var med igår, er han skadet ??  jeg antar vel det ?  Dersom Bamford har et lyskeproblem så er det fullt mulig at han vil slite med det i lang tid.  Det kan lett gjenoppstå.   Med Gelhardt og Bamford ute så har vi mye av samme problem som fjorårssesongen. James er ikke fullgodt alternativ i front, heller ikke Rodrigo som jeg mer anser som en variant av 10`er som er bevegelig og med god arbeidskapasitet. Aaronson mener jeg er det beste alternativet som 10èr.  Men, som alle jo vet så har vi et spissproblem, vi trenger en skikkelig måltyv, en god møtende spiss og som er rask, god med mann i rygg og gode kvaliteter med hode. Som jo alle peker på så er det rart at Orta og Rad ikke har fått på plass en ny spiss (som også fjorårssesongen ga alle signaler om at vi hadde behov for).  Når Charles de Ketelaere røk for oss så burde det være andre alternativer på plass dersom speidingen hadde vært bra nok.  Om vi får inn en annerledes spiss type enn Bamford så gir det også muligheter for litt differensiering i angrepsspillet vårt, og muligheter for å endre kampbilde, som Southampton lyktes mot oss igår.  Jeg har ihvertfall store forventninger til at det kommer inn en spiss før dette vinduet stenges 1.9.

4
Roddy man on fire !!!

5
Jaaaaaaadddda  Roddyyyy !!!  thank you !! ;D ;D

6
Utrolig rævva fotballkamp, mye upresist og uflyt fra begge lag...mye svake prestasjoner og mye oppstykket av frispark...kjedelige greier...

7
Jeg syns det er mange gode refleksjoner å lese her etter kampen igår, og de aller fleste ser hva som er positivt og negativt av gjennomføringen av kampen. Totalt sett er det godt å komme ut av oppgjøret med 3 poeng, hadde jeg vært Wolves tilhenger så hadde jeg vært veldig skuffet igrunn, og det er åpenbart at de manglet en god spiss der fremme så lenge Raul Jimenez er skadet.Wolves spilte god fotball de første 20-25 minuttene av andre omgang, god bevegelse, presise pasninger og aggresivitet i ballgjenvinning høyt i banen. Stort sett i alle kamper vil man se hvor viktig det er at når man har et stort spillemessig overtak så er det viktig å score mål. Det gjorde ikke Wolverhampton, Dendoncker hadde bl.a to store muligheter for å score på oss.  Allikevel skal vi gi vårt eget lag kred som stod imot presset i 2.omgang, og klarte å bryte Wolves ut av rytmen og tildels en liten frustrasjon over at de ikke klarte å få uttelling. Meslier viste storhet, gode reflekser og iskald i avgjørende øyeblikk, en matchvinner !!  Lliorente sklitacklet nesten på seg strekk, Koch hadde en reddende fot eller et hode i noen dueller, Adams og Roca jobbet dypt i egen sekstenmeter for å avverge og sikre, Rasmus jobbet hardt i sine dueller på sin backplass.....vi så alle hvilken energi og innsats våre spillere la i kampen.
Klich og Greenwood bidro supert når de kom inn, og Marsch tok grep når vi trengte det - Fremover ser vi hva Aaronson kan bidra med, og Rodrigo som kanskje kan få sin beste sesong for oss ?  Bamford vil lage mål for oss fremover, garantert. Han har det i seg, trenger bare flere kamper for å bli mer matchfit.

Defensivt, og særlig på brudd/overganger til motstanderen ser vi at vi sliter "big time" - og dette er det store ankepunktet for Leeds i øyeblikket. Strukturen med Adams/Roca sentralt gikk opp i liminga, de kan ikke stå høyt i banen samtidig, og ihvertfall ikke når backene våre er med i angrep.  Potensielt står vi igjen med Koch/Lliorente på brudd imot, en av backene må ha et intenst returløp mens en av de to sentrale må være sikringsspiller når vi er i angrep....da har vi 4 forsvarere dersom motstanderen kommer over oss med 3-5 spillere og det vil være enklere å forsvare seg inntil resten kommer i returløp.
Nøkkelen er å ikke tømme vår midtbane i vårt etablerte angrepsspill - vi må ha sikringer på plass.

Det var 4 debutanter på laget vårt, og de bidrar bra alle sammen. Jeg tror komboen med Roca/Adams kan funke, men det må eksistere mer interne avtaler, eller at de har samsvarig forståelse/samhandling i bevegelsesmønsteret sitt.  Roca sysn hjeg har emne til noe stort, han har godt tempo i seg, overblikk og pasningsfot - og vil være sterk i dueller. Adams kompletterer dette med godt blikk, skaffe seg rom når han trenger det for å etablere oppbyggende spill og jeg mener han bør være bindeleddet med midstoppere og backer samt oppspillspunktet sentralt.  Roca bør ha potensial for å gå på dype gjennombruddsløp i angrep (som vi så med Klich i opprykkssesongen) og kan være mer delaktig i avsluttende angrep.

Totalt sett er dette spennende, også når Gelhardt får prøve seg mer, og vi får Sinisterra tilbake.  Innbytterbenken kan gi Marsch flere spennende muligheter og vi har hele tiden yngre spillere som vil banke på døra for førstelagsspill. 
Jeg gledet meg stort over seieren igår, og er utrolig spent på fortsettelsen og denne sesongen, det vil komme skader, og det vil komme kamper hvor vi kanskje ser håpløse ut, men dette skal vi tenke på er et nytt prosjekt med Jesse Marsch og en rekke nye spillere - vi må la dette få tid til å sette seg, så kan vi evaluere enda bedre etter 10-15 kamper. Jeg tror vi har et mannskap som er såpass spennende og lovende at vi kan klare en plass i midtsjiktet, med en fortsatt positiv utvikling ifht. hva vi så av Leeds igår.  Sterk i trua !!

8
Synes det er vel mye ‘negativt’ her , enda vi vant vår første serieåpning i Pl , siden vi rykket opp.
Hva forventer folk her , at vi skal kjøre over Wolves?
Sånn jeg så det , var det nesten full dominans fra Leeds i 1 omg.
Alle andre lag hadde fått straffe og utvist keeper etter Kristensen ble overfalt.
Gutta jobba som faen, se bare på målet vi fikk.
Ja, Meslier hadde en strålende redning, men ellers var vi klart beste lag i 1 omg.
Ja 2 omg var helt snudd første halvdel av 2 omgang , igjen hadde Messlier en match reddende redning.
Etter dette dominerte vi igjen.
Hvordan flere av dere kan si at dette var en ufortjent seier ?
Liker dere bedre å hele tiden ha noe å klage på , enn å glede dere med 3 viktige poeng?

Jeg tror alle av oss Leeds fans er veldig glade for 3 poeng idag Petter !!   Men, de fleste av oss fans her inne er nok vokst opp på 70-tallet, og har fulgt Leeds i mange år....og har sett mange Leeds kamper.  Det gjelder å se en kamp med nyanse, og ha en viss refleksjon over motstanderen vi møter - og totalen i prestasjonen til laget vårt.  Alle fans her vil jo bare klubben vår godt, og har samtidig STERKT ØNSKE om at vi skal prestere godt nok i hver kamp for å holde oss i PL.  Dette var bare første offisielle kamp iår, og sentral midtbane er nykomponert, ny høyreback og en ny høyrekant var det også idag.  Vi er alle spente, og etter denne kampen er det flere av oss som "visualiserer" hvordan dette ser ut mot andre motstandere i PL, det er ikke verre enn det.....og da er det ofte at vi er kritiske mot våre egne, nettopp fordi vi kan "se" hva som kommer om vi varter opp med samme prestasjon mot noen av de bedre lagene.....så derfor henger det igjen en sunn skepsis bare etter en kamp som dette. Men gudbevaremegvel ALLE digger jo at dette endte med 3 poeng til oss !!

9
Så deilig med 3 poeng i starten....herlig !!  Dog er det fortsatt mye å jobbe med, og det er greit det etter første kamp.  Blir vi bedre defensivt så kan vi komme et stykke opp på tabellen, men jeg tror nøkkelen til suksess for oss iår ligger på den defensive strukturen, inkl. midtbanerollene....

Det som er fint med laget vårt (men, som er en hake eventuelt mot de beste) er at det er ungt og utviklende med potensiale. Så jeg er forsiktig optimist, men innser at vi kan få mye juling av de beste i ligaen fortsatt....

10
Vi er offensivt innstilt og gode i ballgjenvinning, vi mangler litt på presisjon i angrepene våre - men, absolutt gode takter !! Som vanlig er vi veldig sårbare på brudd imot, og organiseringen i bakre firer er vaklende. Struijk har ihvertfall ikke noen stor kamp foreløpig, gjør tekniske feil og er ikke rask nok som back.  Totalt sett er jeg passelig fornøyd med denne omgangen, ser tydelig at det kan skapes masse farligheter fremover, mens forsvaret er vår sårbare enhet, men Meslier er på jobb idag, godt er det !!!  Vi kunne jo lett fått en straffe på keeperutrusningen til Jose Sa....

11
Lykke til...håper vi kan få 3 poeng ut av kampen idag....er alltid deilig å begynne en sesong med seier....men det blir vel en "tight " kamp...Wolves er jo vanligvis defensivt solide, og kan være vanskelig å bryte ned.  Vil se oss like offensivt innstilt som mot Cagliari.....come on Leeds !!!   

12
Har igrunn aldri tvilt på Andrea, han elsker klubben og byen, og gir 100 % og mer av seg selv for at klubben skal være levedyktig fremover, og med ambisjoner såklart.  Alt man kan se i Take Us Home og andre intervjuer han har gjort viser en mann som har stort hjerte og engasjement for klubben.  Han tenker langsiktig og økonomisk og bygger "step by step".....han overtok etter kaos figuren Cellino, og vi alle har mye å takke Radrizzani for.....hvor ville vi vært uten ham ??   Personlig syns jeg han innbyr tillit, ærlighet og oppriktighet overfor det han gjør, og et stort engasjement (som det naturligvis blir for en eier av en fotballklubb). Det kunne ikke være lett for ham å sparke Bielsa heller, vanskelige og viktige beslutninger må tas som eier av en klubb og han har stått godt i oppturer og nedturer. Jeg ville gjerne tenkt meg ham som eier en god stund til, men det er kanskje gjort muntlige avtaler om fremtidig eierskap med 49`ers Enterprise etter det jeg forstår.

Phillips og Raphinha salgene vil også være et eget kapittel i historien om Leeds, de dyreste salgene til noen av toppklubbene i Europa. Så vil det sikkert bygge seg opp et eget kapittel om Barcelona og deres økonomi også etterhvert......men avgjørelsen om å selge og få inn flere spillere med kvaliteter i Leeds troppen vil jo fremtiden vise om det var et riktig valg.....jeg har trua på det, men betalingsdyktigheten til Barca kan absolutt være et stort spørsmålstegn her.....

13
Ordet er fritt / Sv: Ny hjemme- og bortedrakt.
« på: August 04, 2022, 07:54:50 »
Er ikke ofte jeg kommenterer drakter, men dette ser ikke bra ut i det hele tatt...
designmessig skal ikke drakter se ut som maleri eller noe som er i nærheten av "lek med pensel"...
Leeds har 3 flotte farger som en designer kan "leke" med og konstruere fine drakter av....så kommer dette ???
Kommer ikke til å kjøpe denne ihvertfall.....

14
Ordet er fritt / Sv: Pre season 2022
« på: Juli 31, 2022, 21:47:10 »
Dette var absolutt godkjent av Leeds, deilig å se hvor offensive vi er etter ballvinning, Aaronsson er absolutt denne tilførselen vi trenger etter Pablo...veldig mange som stod frem med god spillerlyst, glede og energi idag, flott for Rodrigo og Bamford å få noen mål før sesongen er igang.  Så vil vi nok oppleve som idag ; at vi er sårbare på kontringer, hvor våre backer står høyt og vi IKKE vinner den siste 50/50 duellen....da vil vi få store målsjanser imot, eller mål.  Sånn er det med denne spillestilen. At vi vinner komfortabelt i en treningskamp rett før sesongen starter er godt for hele spillergruppa og Marsch....da kan vi ihvertfall tro at vi er på rett vei.....mitt Leeds hjerte er glad for mye mål og offensiv spillestil og spillerglede....det digger jeg, men jeg erkjenner overfor meg selv at det blir helt andre boller i Premier League, utrolig deilig å tenke på at seriestarten er her straks allikevel......

15
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Kalvin Phillips
« på: Juni 25, 2022, 12:51:23 »
Alle Leeds fans syns nok dette er trist, at lokalgutten og Leeds-profilen stikker i fra oss, men sånn er det alltid når en epoke er over, og man kan finne eksempler i hopetall.  Sånn er fotballen og noe vi alle "stilltiende" må akseptere : pengene rår, og det er aldri ihensyntatt hvor pengene kommer ifra.....
Dersom en spiller har bestemt seg for nye karriere mål og eventuell utvikling, fornying/miljøendring så er det ikke mye en ledelse i en klubb kan få gjort, når det i tillegg er en spiller som har vært lojal mot klubben i lengre tid så er det jo greit å si : -la gutten få sjansen...et annet sted....og her ligger nok mye i kortene også vedr. pris, og hvilke avtaler som er gjort på bakrommet som vi ikke vet pr d.d. (Tror KP var klar tankemessig for overgang etter siste hjemmekamp mot Brighton).

Kalvin Phillips har vært en flott bidragsyter for klubben vår i flere, og har hatt en fin utvikling, det er ikke gitt at den utviklingen fortsetter i City, men gutten vil ha en annen type utfordring der og veien for å lykkes vil kanskje bli annerledes....

Leeds United består som klubb - alltid !  Spillere og managere kommer og går, men vi ; fansen...elsker klubben og historien, og det er viktig at vi har noen lokale spillere som det blir ekstra oppmerksomhet rundt.  Store klubbhelter som Totti/Maldini/Giggs blir vanskeligere å dyrke frem i dagens fotball....fordi pengene rår....

Personlig så driter jeg i eksakt beløp som vi får for Kalvin her, det er en avtale på bakrommet eventuelt som gjelder, det er mer riktig å takke han av for jobben han gjort for oss på denne måten.  Leeds må uansett handle smart og tenke budsjetter, økonomi og logistikk vedr. spillere.  Vi vil for alltid fremover huske en æra med Bielsa og Kalvin Phillips (og omfavnelsen dem imellom på opprykksfesten) som fikk oss tilbake til PL.....så bygger vi nye steiner igjen, ny spillertropp og sesong som er foran oss.  Takk og lykke til videre for Kalvin Phillips  ;)

16
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juni 25, 2022, 12:25:33 »
Admin : bør ikke alle innlegg her vedr. KP ligge her, selv om dette er en ryktetråd  ?: https://forum.leedsunited.no/index.php?topic=21112.630

17
f**kIN `ELL.......GRATTTTTTIS ALLE SAMMEN !!!   DET ER SOM Å VINNE ET TROFE`DETTE HER....VANNVITTIG !!!

18
Lett å se at gutta er preget ja....startet med Lliorente, deretter Meslier en liten en, Coops med en farlig fremover bevegelse og mister ball unødvendig, og Firpo da, som er svak defensivt og lar seg passere lett.  Vi har ikke nok trøkk fremover enda, Harrison og Raphinha er ikke nok involvert.....så la oss håpe vi kan skape litt mer offensivt trøkk i 2.omgang.  Vi kan også se at Brentford er mer avslappet i spillestilen, de har ingenting å spille for....så vi kan absolutt få med 3 poeng her med innsats og bedring offensivt, og ikke gjøre personlige feil defensivt.  Akkurat nå til pause er vi i PL......utrolige viktige 45 minutter + nå.....håper ikke nervøsiteten tar oss dersom dette står seg 5 min før slutt....

19
LYKKE TIL ALLE SAMMEN, krysser fingre og tær...og ber til høyere makter  ;)   jeeez *nervøs ja....

20
Skjebnens time for Leeds ; vi nærmer oss....klokka tikker....nedtelling.....nedrykk ?  Hva faen gikk galt sesongen 21/22 ???  Det er flere ting som gikk realt skeis for Leeds denne sesongen. Se på realitetene og fakta :

-Marcelo Bielsa, vår frelser, får sparken i slutten av februar. Nesten 4 år med Bielsa-ball
-Bielsa spillere fra Championship-perioden : Meslier (delvis), Cooper, Ayling, Forshaw, Phillips, Klich, Harrison (delvis), Bamford, og videre delvis ; Roberts og Schackleton.
Slitasjen med Bielsa ball slo ut i full blomst denne sesongen, med skader på flere sentrale spillere.   Sesongen startet elendig, og først etter 7 serierunder kom den første seieren ; 1-0 mot Watford.  Det har blitt kjempesmeller mot de beste lagene ; 0-3, 0-4, 1-5, 0-6, 0-7.....ja vi har regelrett blitt rundspilt og pissa på i flere kamper !!  Det har vært altfor lett å spille oss ut med mann/mann systemet til Bielsa.
-Bielsa`s svakhet : game-management....alle supportere var i harnisk etter hver gang han satte innpå Roberts....det ble ikke noe nytt og energisk, noe som snudde kampene for oss i særlig grad....
-januar vinduet 2022.....svært rolig på Elland Road ; tross i mange skader inn i dette vinduet gjorde klubben et forsøk på å få inn Brenden Aaronson, men mislykkes med det.  Leeds har ikke hatt en fullgod erstatter av en kreativ offensiv midtbanespiller som vi hadde i Pablo Hernandez.   Leeds-ledelsen har feilet ved å ikke identifisere godt nok hvor svakhetene var og forsterket.  Bielsa ønsket en "tynn" spillerstall....ba aldri om forsterkninger, dette burde sannsynligvis Orta identifisert og gjort noe med, i sterkere grad.
-Spillere som sliter i motgang : kropps språk, riktig energi og humør - ingredienser som er viktige når man opplever motgang. Det er ikke vanskelig å se at særlig Raphinha duger best i medgang, ingen spiller som trives i oppoverbakke...
-Kvalitet : i dagens Leeds tropp er det ikke god nok kvalitet for å etablere seg topp 10 i PL, det er ganske mange utskiftelser som må til.  Flere mislykkede kjøp og stagnasjon i utvikling av egne spillere.
- Ansettelsen av Jesse Marsch : jeg er høyst usikker om han er rett mann for klubben fremover.  Han har amerikansk passion, glød og entusiasme i seg, men er det noe spesielt eller ekstra ved ham, som gjør Leeds bedre ?  Er det tilført mye nytt etter Bielsa, bortsett fra mer sone defensivt ??  svært usikker....

Totalt sett så er det flere ting som er slått ut feil, og mye av skylden må tilegnes ledelsen i klubben faktisk, de har stolt altfor mye på Bielsa, og ikke hatt noen plan B, dersom Bielsa mislykkes.  Helt uten handlekraft i januar vinduet og sparking av Bielsa (som kom for seint ??) og hentet inn Marsch som var ledig på tidspunktet....ledelsen har hatt klokkertro på at vi skulle overleve denne sesongen, failure var aldri på agendaen.....

Jeg har vært ofte optimist til kampene denne sesongen, men har sett tegn hele tiden at vi har et for dårlig fotball lag for PL, stallen er tynn og det er ikke mye å få gjort av endringer med våre spillere....men "over all" så har vi dårlig kvalitet i vårt spillermateriell......og det kan dessverre vippe oss av Premier League karusellen for denne gang....

klokken tikker.....nedtelling mot nedrykk ??   Hodet mitt sier ned - mens hjertet vil såklart holde oss oppe !!  ALWAYS LEEDS ! Lykke til på søndag folkens !

21
Da er det bare å benke seg ned og be til høyere makter.  Kun 3 poeng er bra nok i denne kampen, så mye på spill - håper spillerne er skrudd på, på riktig måte og at vi ikke opptrer med panikk.  Det er en hårfin balanse nå, unngå skader og idiotiske kort.  Mur igjen foran Meslier og skap nok til å få banket inn nok mål.  Det er forferderlig å være Leeds fan om dagen, gi oss en opptur boys !!!

22
Kovacic er nesten feilvendt, det er ingen grunn til å gå så hardt i....det er klar overtenning på James, og han hadde et par tilfeller hvor han fikk selv et frispark, og et hvor han mente han skulle ha et....så det ligger mentalt plassert det der. Igjen helt hodeløst av en Leeds spiller som setter oss i en svært vanskelig situasjon med tanke på tabellsituasjonen og sesongen er straks over (ja ihvertfall for Ayling og James).....blir nok blytungt igjen dette her....

23
TABELLEN LYVER ALDRI !! Denne sesongen har vi vært et bunnlag, legg til grunn alle prediksjoner om den "vanskelige andre sesongen" i Premier League, samt alle våre skader og Bielsa`s stahet.  En kombinasjon av hendelser som har rammet oss, og som kan få negative konsekvenser. I mai måned defineres sesongen, for topplagene og bunnlagene, samt de som kjeder seg midt på tabellen.....er det bedre å spille med en "nerve" de siste kampene, eller ikke ??  Jeg liker best "nerve" i toppsjiktet om jeg skulle få velge. Borte mot Arsenal.....Arsenal har spilt bra fotball de siste 3 kampene og er det tredje beste hjemmelaget i ligaen. Det blir en svært tøff oppgave.  Vi er uten Dallas, og det er ventet at Arsenal vil ha ballen mye i kampen.  Vi må krige, vinne dueller, være kompakte defensivt, unngå slurv, og være presise i kontrings spillet, helst være så effektive som tusan......det står om eksistensen i Premier League, og hvordan klubben skal planlegge og jobbe videre for fremtiden.  Vi skal spille 4 finaler i mai, hvert poeng kan være viktig for overlevelse.  Som supporter vil jeg se kampvilje, vinnerinstinkt, lagmoral, lojalitet til klubben, at hver enkelt spiller tar frem sitt ytterste og viser for verden at vi har noe å gjøre i PL fortsatt.......disse kampene som er igjen av sesongen vil definere oss slik tilstanden er, det er dette vi vil bli målt på. Pr d.d så gruer jeg meg jævlig til disse kampene.....det blir pyton å følge med på......men kan ikke annet enn å krysse fingre for at det skal ende godt med oss......lykke til idag alle sammen  ;)

24
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League 2021-2022
« på: April 11, 2022, 23:13:19 »
Det ble en perfekt fotball helg for min del. Først kampen på lørdag mellom Watford - Leeds som vi jo vant  ;D Så søndagen hvor jeg ville ha med meg kampen mellom Norwich - Burnley som jeg håpet at Norwich skulle vinne , hvilket de gjorde slik at Burnley fortsatt er 9 poeng bak Leeds på tabellen  ;D Så på kvelden mitt norske lag Viking slå Ålesund 1- 0 med et klassemål av Tripic ! Alt i alt en perfekt fotballhelg !
Samme her ; Leeds og Viking...kult at flere deler denne engelsk/norske komboen... ;)

25
GRATTIS alle sammen, 3-0....NULL baklengs....wow......ikke så veldig pen seier, men i historiebøkene vil det alltid stå 0-3 i denne kampen.  Disse 3 poengene var utrolig viktig.  Svært god sjanse for fortsatt PL spill neste år.  Jessie begynner å få god statistikk hos oss, det kan vi også like.   LEEDS skål til dere alle !!   8) ;D

26
Dette her er panikkartet og lite pent å se på, skrekkelig mye dårlige prestasjoner....får bare håpe vi kan stikke avgårde med 3 poeng......Watford er udugelig offensivt og det skal vi prise oss lykkelig for så langt ihvertfall.....

27
Vi mangler god rytme og samhandling, det kommer av at det slurves utrolig mye i mottak og pasningsspill, og at alternativene er begrenset når vi vinner ball....vi er sånn passe i press spillet, men kan bli litt bedre der også.  Det ser ut som en bunnkamp ja, hvor vi kanskje er marginalt er bedre enn et svakt Watford.  Så det er ingen omgang å skryte av, det er mange som må opp flere hakk.  Med Forshaw og Phillips sentralt ville dette vært annerledes.  Kan vi kanskje klare å holde nullen for en gangs skyld ??  hadde jo vært noe å jobbe for i 2.omgang.....

28
Deilig Raphinhaaa !!!
men vi har vel ikke imponert så mye spillemessig før målet....men målene teller mest, særlig nå. Deilig med første målet !!

29
Bare å krysse fingra....fikk ikke hjelp av Scumchester idag.....vi MÅ gjøre jobben sjæl......dette er en liten "finale" - la oss bevise at vi er bedre enn Watford please !!  Syns det har lukta nedrykk av Watford hele sesongen egentlig.....lykke til folkens !

30
Mental sykehus !!!
Herregud, som Leeds supporter opplever vi alt.......begravelses tilstand til overdådig lykke på 100 minutter.....skal være godt dressert i nervene for å elske denne klubben.....jeg har ikke ord...................jo ett :  DEIIIIIIIIILIG !!!!!!!

Sider: [1] 2 3 ... 78