Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - samadhi

Sider: [1] 2 3 ... 97
1
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 28, 2024, 14:51:26 »
Det her analyseapparatet vårt må jo ha full kontroll på spillerne i divisjonen. Masse gode spillere til en billig penge.

Er redd de beste spillerne i Championship som Sara, Whittaker, Smodizc osv blir for dyre og havner i PL.
Ett god analyseapparat skal kunne fange opp de spillerne som ikke er kommet der ennå, men som har potensialet til å ta neste steg.
Fjorårets signering av Piroe får man jo til å lure hvilket analyser som ligger i bunnen når vi handler.

2
For en herlig seier. Mye rart, men ikke annet å forvente med Leeds, opprykkskamp og Championship. Seier mot QPR så er vi tilbake i pole position!

3
Både Bielsa og Farke hadde/har veldig stor tillit til Bamford. Kan ikke skjønne at han har en sånn status i klubben at han har klippekort på laget, så skulle visst hva det er Bamford viser på trening. Har absolutt sine lyse øyeblikk, slik som årets mål i FA- cupen, men mest mørke/grå øyeblikk de siste årene.

I god form, men så butter det og han blir kritisert.

Bare vent til han blir skadet eller satt ut. Da savner alle han. Sånn har det vært siden han kom til Leeds.

4
Bamford som var avskrevet av mange før jul står nå med 8 mål og 2 assist på 11 startede kamper i 2024.
Forsatt en klassespiller på dette nivået. Gjør laget mye bedre enn når Piroe spiller.

5
Ordet er fritt / Sv: Manager: Daniel Farke
« på: Februar 25, 2024, 11:38:57 »
Bare å bøye seg i støvet for jobben han har gjort. Fått oss til å se ut som en million dollars på rekordtid.

Den defensive stammen er nykomponert for sesongen. Gruev, Kamara, Rodon og Ampadu er alle Farkes signeringer. Og vi er potte tette.

Han har også gjort noen tøffe og riktige valg med å ikke satse på lokale og gamle helter som Cooper, Ayling og Cresswell. Etter nedrykket var det lett å tenke at dette var spillere som var gode nok i Championship, men Farke så at disse ikke er gode nok. Må ha litt pondus for å sette ut både kaptein og visekaptein fra laget.

6
To gode lag som møttes i går og liten tvil om at Leicester har større kvalitet enn de fleste lag vi møter på dette nivået.
Begge lag er solide bakover og gode på overganger så det første målet var viktig å få. Leicester får kampen i sitt spor. Ligger kompakte bak og er farlige på overganger anført av en strålende Dewsbury-Hall og hurtige angripere. Ville fått ett motsatt kampbilde om Piroe hadde tatt bedre vare på sjansen i åpningsminuttet.

I 2.omgang blir vi tatt på senga av Leicester som går ut i hundre og vi er heldige som kommer oss igjennom denne perioden. Målet til Roberts kommer ut av det blå, og vi får en avslutning på kampen vi knapt har sett makan til.

Magisk fotballkveld!

7
Kan knapt huske vi har vært så dominerende som det Leeds har vært etter nyttår.
Fullstendig overlegne i kamp etter kamp. Slipper nesten ikke inn mål og heller ikke sjanser i mot.

At vi ikke leder tabellen og nå står i fare for å må ut i playoff er surrealistisk tatt i betraktning hvor gode vi er om dagen!

Utrolig imponert av dette laget!

8
LUFCDATA
@LUFCDATA
🆕 LANDMARK: Leeds have won FIVE consecutive league matches at the start of a calendar year for the first time in the club's history.

Phenomenal start to the New Year. #LUFC

Sluppet inn to mål på 7 kamper (inkl FA cupen) i 2024. Imponerende!


9
Ordet er fritt / Sv: Ex-spiller: Kalvin Phillips
« på: Februar 01, 2024, 22:59:42 »
Kalvin fikk sitt gjennombrudd med Bielsa. Drillet inn i ett system der han hadde en nøkkelrolle og bedre trent enn noen gang.
Spørst om han finner tilbake til det nivået igjen.

10
Det er bare å forberede seg på en klassisk Leeds i FA-cupen. Rett ut mot motstand fra lavere divisjoner. Tidlig baklengs, og vi blir å trille ball resten av dagen. 1-0 slutt.

Jepp, og legg til at reservene som endelig får sjansen skuffer stort.

11
Å se Patrick Bamford spille fotballkamp er bare trist. Nok en gang er han i tillegg i veien når vi skal avgjøre. Det er bare å shippe ut i januar.

Om ikke Bamford står der han står og prøver å ta ballen ville stopperen bak ryddet unna og Anthony ville ikke fått ballen. Synes Bamford virker veldig sulten på å vise at han forsatt kan, men dessverre mangler han fremdeles selvtillit og det ser ut som han prøver for hardt. Ett par scoringer og mer spilletid og vi har en spiller som scorer 10-20 mål på dette laget.

12
Håper Bamford klarer å holde seg skadefri fremover. Oste klasse over han når han kom innpå.
Jobbet knallhardt, kom til sjanser og fremprovoserte ett rødt kort.

13
Ordet er fritt / Sv: Tema: LUTV
« på: ſeptember 23, 2023, 20:30:55 »
Logget meg rett og slett på nettleseren på tv’n. Det fungerer knallbra

Takk for tips. Dette fungerte helt glimrende i dag  :) :)

14
Ordet er fritt / Sv: Tema: LUTV
« på: ſeptember 23, 2023, 11:44:18 »
Kan man se kampene på LUTV appen på Iphone og apple-tv?
Har brukt å logga meg inn på lutv på hjemmesiden med pc, og koblet den til tv-skjermen med hdmi.


15
Ordet er fritt / Sv: Ny lånespiller: Djed Spence
« på: August 30, 2023, 13:49:27 »
Vi får nå se om Spence greier å ta plassen fra Ayling. Jeg mener Ayling er bedre enn det mange fremstiller han som her (over the top etc.). Offensivt er han meget bra. Utrolig den scoringen han headet inn...en høyreback plutselig i en midtspissposisjon...fantastisk.

Enig - Ufortjent mye tyn - 1 mål og 1 assist i ligaen i år, rutinert, god på å holde på ball og alltid med offensivt. Men en Spence i toppform tror jeg ikke Ayling utkonkkurerer.

Er det noe vi trenger der bak med Cooper og Struijk så er det fart. Og da er det Spence vi trenger.
Er Spence bedre enn Ayling er det jo bra for Leeds.

Spence virker som en veldig god signering, men blir ikke overrasket om Ayling biter seg fast på laget. Har rutinen, stabilteten og ikke minst en veldig høy stjerne internt i stallen.

16
Helt utrolig at lutv ikke har fått orden på lyden sin. Samme problem
som sist vi var i championship.

17
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 24, 2023, 14:33:56 »
Daa er det ganske troverdig: :)

Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
Joel Piroe, on his way to medical tests at Leeds United — deal agreed between clubs with Swansea ⚪️🇳🇱 #LUFC

All parties expect deal to be signed by the end of the week.

Ser ut som en klassesignering om denne går igjennom.
Ikke hver dag vi kjøper det som skal være vår spydspiss nr 1. Sist var Bamford i 2018.

18
De mest ubrukelige 7 minuttene jeg har sett på lenge.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja, men tydelig at vi kunne hatt bruk for litt friske bein på slutten. wba gjorde vel 5 bytter, vi gjorde ett (tror jeg).
Nei: frem med sjekkheftet, kjære 49ers....

Selv med penger er det ikke bare bare å trylle frem gode spillere mot slutten av overgangsvinduet...

19
Er Joseph også skadet, eller har ikke han heller de riktige holdningene?

Mener det er viktig å ha gamechangere på benken. Det nærmeste vi har i dag er Greenwood  ::)
Må håpe på at Rutter, Gelhardt og James har en god dag skal vi få med oss noe her...

20
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 13, 2023, 17:21:44 »
Vi er vel bundet på hender og føtter med alle disse spillerne ut på lån.
En ting er at vi står ribbet tilbake med en liten og dårlig spillerstall, men vi kan ikke være i stand til å bruke særlig mye penger. Ikke har vi fått inn noe på transfers og vi risikerer at Roca, Wober, Aaronsen, Llorente, Kristensen, Koch og Harrison kommer tilbake til klubben neste sommer med sine høye lønninger. Om noen av har en dårlig sesong i sine klubber blir det ikke like enkelt å sende dem ut på nye lån eller selge. Tilbake til regner jeg med er uaktuelt for samtlige.

Er vel en grunn til at vi henter inn en spiller som Sam Byram på free transfer.

21
Ordet er fritt / Sv: Sesongen 2023/2024 i Championship
« på: Juli 28, 2023, 12:42:05 »
Vi husker fra i sommer da Allardyce/Robinson kommenterte om ting som ble sagt i garderoben ved nedrykket var sterke saker...

Nå kommer Cooper med sin egen versjon av dette:
Cooper addressed the squad in the immediate aftermath of relegation following an Elland Road defeat by Tottenham Hotspur and after what he admits has been a 'strange' summer he has now made those words public.

"After the Tottenham game last year when our fate was decided I was one to speak up in the changing room and I made it clear, if you don't want to be here next season - I won't repeat what I said, it was one of those," he said.

(Smyth i teeeten: Liam Cooper reveals what he said in the dressing room after relegation. Some of it not printable in a family newspaper, but you'll get the gist. Adds that the message hasn't changed.)

"That's the way it's got to be. To play for this club you've got to invest in it, you've got to give your life for it and certainly those in the stands won't accept anything else apart from that. That was the message and the message is still the same. We need players who are invested."

"We've got a group of players now committed to the goal," he said. "We know what's expected of us, we know the expectations of the club and we've got to go embrace that and hit it head on. We all know what the Championship demands of each other, how committed you need to be and how hard it's going to be to get out of it. Anybody who thinks it's going to be a walk in the park or stroll then they've got a big shock coming. So that's the message to the boys."

https://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/football/leeds-united/liam-cooper-reveals-brutal-leeds-united-relegation-dressing-room-words-and-fitness-admission-4235131

Finnes kanskje bedre mitdtoppere enn Liam Cooper, men etter 10 år i klubben har han etterhvert opparbeidet seg status som klubblegende. En utrolig bra leder som setter ett eksempel i garderoben og alltid side before self. Fortjener en testimonial når den tid kommer.

22
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 27, 2023, 09:23:12 »Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Darlow får stort sett gode skussmål. En god "shootstopper" og god nok for Championship sies det.
Synes likevel det litt bekymringsverdig at han ikke har spilt regelmessigt siden han forlot N Forest i 2014/15 sesongen. Har spilt 98 seriekamper fra 2015 og frem til nå.
Uansett hvilken kvaliteter han har så blir det spennende å se hvordan han takler å være førstekeeper en hel sesong, som jeg antar han er tiltenkt å være i Leeds.

23
Ordet er fritt / Sv: Ønskeliste: Nye spelarar
« på: Juli 15, 2023, 20:12:33 »
Ser at Dusan Tadic har terminert kontrakten med Ajax og er free agent.
Vet det er urealistisk, men han hadde vært den ideelle erstatteren for Pablo.
34 år, men hadde herjet i Championship og skaffet seg heltestatus i Leeds.

24
Ordet er fritt / Sv: Ullevål stadion, Leeds vs Man U
« på: Juli 12, 2023, 19:23:48 »
Vanskelig å skjønne poenget med denne kampen for noen av lagene.
Bruker opp viktige dager i preseason som Farke burde brukt på treningsfeltet. En internkamp hadde gitt mer utbytte.

25
Ordet er fritt / Sv: Manager: Daniel Farke
« på: Juli 05, 2023, 20:49:44 »
Har skikkelig tro på at Farke er rett mann for Leeds. God erfaring i England + erfaring fra Europa med Dortmund og Glabach. Virker som er stødig type. Akkurat det denne klubben trenger.
Bare å finne ut hvem som er med og ikke, og gjøre spillerstallen klar til nye sesong! Det gledes  :D

26
Smyth har en gjennomgang i YEP på spillestallen og status på hver enktelt. Den teller ikke mindre enn 40 spillere som noen må ta en beslutning på om de er med videre eller ikke. Her er stjernene, Bielsaspillerne, Marschspillerne, unggutta som ikke lenger er så unge, en hel gjeng som kommer tilbake fra diverse låneoppehold og sikkert noen som ikke kommer i noen av disse katergoriene også.

Har bred dekning på nesten alle plasser, men veldig vanskelig å vurdere hvem som faktisk er gode nok. Blant annet 3 keepere i stallen som kanskje alle forsvinner iløpet av sommeren. 3 høyrebacker i Ayling (på hell?), Kristensen (ikke god nok?) og Drameh (blir han satset på?).

Poenget mitt er at vi må få plass eiersituasjon, sportssjef og ikke minst en dyktig manager som evner å gjøre en grundig analyse av spillerstallen slik at vi står igjen med rundt 20 av disse spillerne til seriestart. I tillegg skal det vel også hentes inn en del spillere i løpet av sommeren.

Tidlig på sommeren, men vi får snart dårlig tid til å få skuta på rett kjøl er jeg redd for.

27
Ordet er fritt / Sv: Ny manager: Sam Allardyce
« på: Mai 03, 2023, 12:47:01 »
Du tror det ikke før du får se det. Nå ser du det.

Bekreftet inn.

Hadde aldri noen gang satt penger på at jeg ville se en glisende Allardyce sitte med foldede hender og Leeds-logo.

Oppgaven er enkel, berg plassen. Da vil han jo faktisk talt gå inn i historiebøkene hos oss, fantastisk nok.

En ting er sikkert, det blir ikke pent.

Allardyce går inn i historeibøkene uansett. Enten som en slags cult-hero som berget oss, eller som bare nok ett kapittel i klubbens historie som viser for f**ka denne klubben kan være.


28
Ordet er fritt / Sv: Head coach: Javi Gracia
« på: Mai 02, 2023, 15:43:15 »
Godt mulig at Sam Allardyce kan karre til oss en 3 poenger og sikre plassen i PL, og da er jobben gjort for han og styret.

Uansett hvordan dette går er dette en falitterklæring fra klubben og vi handler i ren panikk.
Bielsa bygde opp en klubb som lå nede. Fikk inn en spillestil vi elsket og som gikk som en rød tråd i hele klubben. Han samlet spillerne og fansen og vi fikk 3 år fantastiske år der alt stort sett var fryd og gammen. Tiden etter Bielsa ville uansett bli vanskelig, men målet var å bygge videre på det han etterlot seg.
14 måneder senere skal vi mest trolig til på vår 3 manager etter Bielsa, sportsdirektøren har fått sparken og vi skal spille steinalderfotball som ett siste desperat forsøk på å sikre oss videre plass i PL.

Å tape de 4 siste kampen og gå ned med Allardyce nå vil være så typisk Leeds som det er mulig å få det til.

"Å bygge videre på det han etterlot seg"....

Og da ansetter vi en amerikansk manager, som knapt har vist noe som helst, og som nettopp har fått sparken etter noen få måneder i Tyskland.

Orta hadde vel øremerket Marsch som mannen til å ta det videre. At han ble sparket fra Leipzig dempet ikke entusiasmen. Snarere tvert imot ga det han en grunn til å få han inn enda raskere.

29
Ordet er fritt / Sv: Head coach: Javi Gracia
« på: Mai 02, 2023, 14:57:21 »
Godt mulig at Sam Allardyce kan karre til oss en 3 poenger og sikre plassen i PL, og da er jobben gjort for han og styret.

Uansett hvordan dette går er dette en falitterklæring fra klubben og vi handler i ren panikk.
Bielsa bygde opp en klubb som lå nede. Fikk inn en spillestil vi elsket og som gikk som en rød tråd i hele klubben. Han samlet spillerne og fansen og vi fikk 3 år fantastiske år der alt stort sett var fryd og gammen. Tiden etter Bielsa ville uansett bli vanskelig, men målet var å bygge videre på det han etterlot seg.
14 måneder senere skal vi mest trolig til på vår 3 manager etter Bielsa, sportsdirektøren har fått sparken og vi skal spille steinalderfotball som ett siste desperat forsøk på å sikre oss videre plass i PL.

Å tape de 4 siste kampen og gå ned med Allardyce nå vil være så typisk Leeds som det er mulig å få det til.

30
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Kristoffer Klaesson
« på: April 30, 2023, 18:21:53 »
Etterlysning: Hvor er Mr. Klaesson? Over et år siden noen har skrvet om han....ikke står han U21-kamper heller.

Har keepertrening med Chris Armas kanskje  :o

Sider: [1] 2 3 ... 97