Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Josch

Sider: 1 ... 86 87 [88]
2611
[/quote]

Poleon spiller "reservelagskamper" og dominerer ikke, da får man ikke spille på A-laget.

Hvem skulle man bytte ut med Mowatt?

Vår benk er ikke god nok!
[/quote]

Ja, jeg tror det er SÃ… enkelt som det. de få gangene jeg har sett Poleon  så har han vært ok med ballen, men ikke outstanding. Man skal også gjøre noe annet som spiss: forsvare, vandre, sette opp andre  og være spillbar. BMD bytter sjelden ved  uavgjort, han bytter oftest når Leeds ligger under. Leeds har for dårlig tropp. Vankelig å kritisere BMD når han har begrenset mannskap. Vår nye keeper var et  stort pluss: sikker i feltet og et par superredninger.

2612
Man harselerer over Cellino fordi han har sparket 36 managere på 22 år. Det betyr altså han har ansatt 36 mennesker også. Viser jo stor tiltro til sine medmennesker, det. Som altså betaler han tilbake med å skuffe han. Håper på riktig stor manager-turn over i Leeds. Ikke noen grunn til at folk skal vokse fast i jobber de ikke mestrer.

Regner med at blant de 36 så er det noen caretakere (forfremmelser), akkurat som i Leeds,  så tallet er nok ikke dekkende. Jeg tror  trenere Italia/Spania sparkes oftere. Men det er jo positivt at han har eid klubben i 22 år, noe som KAN tyde på et langsiktig eierskap i Leeds. Jeg vil tro at GFH har vurdert sjansen for å bli godkjent av FL som stor, og at dette går igjennom. Det tyder også salget av Cagliari på.
Det blir spennende å se hvem som kommer inn (spiller og trener) og om Massimo satser på opprykk i år.

2613
Tabellen lyver ikke. vi er ikke bedre enn nr 9 nå. Yeovil var ikke gode og de ligger sist!! Leeds var marginalt bedre. Mot Brighton blir  det andre boller. En nøkkelkamp som Brighton lader opp mot. Sett på bakgrunn av andre "nøkkelkamper" på denne tiden av året (tidligere sesonger) så taper vi også denne. Pr nå er Brighton bedre, men får Leeds første målet så kanskje..... Det er NÃ… Leeds må ta grep om sesongen skal reddes.

2614
Ordet er fritt / Sv: 15%- EIERE - GFH Capital
« på: Februar 07, 2014, 21:44:35 »
Beholdt de 15 % fordi kjøper ikke hadde råd til alle aksjene????????????? Skeeeeeeeeeeeeeptiiiisk.

Du mener 25%? Jeg tror heller 75% er en strategisk grense for aksjonæren. Jeg vil tippe at 75% er en grense som gir flertall  i en "generalfosamling", på samme måte som 66,6% (2/3 flertall) er grensen i norge. Jeg vil tro at eier man  75% , så overstyrer man de andre aksjonærene i en beslutning, eller de med 25% kan blokkere beslutningen. Men dette er bare gjetning. (I Norge kreves det 2/3 flertall i viktige saker, i England 3/4  ??).

Eller: Med 75% eierskap kan man kjøpe ut minoritetsaksjonærene på et senere tidspunkt hvis man vil, med et bud som er minst  lik markedspris.? dvs overta alle akjsene (Les: Kjell Inge Røkke)
enda en gjetning. :( :(
Salah Nooruddin har 10%.
Ok, de deler  på 25%, men her er nok forklaringen på de 75%: jf. Manch U: . 16. mai 2005 økte Glazer sin andel til 75%, og hadde da mulighet til å avslutte klubbens status som allment aksjeselskap, og fjernet selskapet fra London børsen 22. juni. 14. juni 2005 fikk han kontroll på 97,3% av aksjene, noe som er nok til å ha full kontroll. 28. juli passerte han grensen på 98%, som betød at han har rett å kjøpe ut alle gjenværende aksjeeiere.

2615
Ordet er fritt / Sv: 15%- EIERE - GFH Capital
« på: Februar 07, 2014, 19:21:02 »
Beholdt de 15 % fordi kjøper ikke hadde råd til alle aksjene????????????? Skeeeeeeeeeeeeeptiiiisk.

Du mener 25%? Jeg tror heller 75% er en strategisk grense for aksjonæren. Jeg vil tippe at 75% er en grense som gir flertall  i en "generalfosamling", på samme måte som 66,6% (2/3 flertall) er grensen i norge. Jeg vil tro at eier man  75% , så overstyrer man de andre aksjonærene i en beslutning, eller de med 25% kan blokkere beslutningen. Men dette er bare gjetning. (I Norge kreves det 2/3 flertall i viktige saker, i England 3/4  ??).

Eller: Med 75% eierskap kan man kjøpe ut minoritetsaksjonærene på et senere tidspunkt hvis man vil, med et bud som er minst  lik markedspris.? dvs overta alle akjsene (Les: Kjell Inge Røkke)
enda en gjetning. :( :(

2616
Ordet er fritt / Sv: På tide å ansette rett manager
« på: Februar 07, 2014, 18:59:36 »
Det virker som Massimo har planen klar allerede. BMD skal ut og inn med Festa (som nr 1 eller 2).
Yeovil kan fort ta poeng mot Leeds. Da er BMD ferdig ganske snart. Sannsynligheten er stor for at det blir en italiener som tar over, en som Massimo kjenner. Kjenner han noen av de store??? :( :( Lånevinduet starter  8. februar!!!

2617
Ordet er fritt / Sv: Cellino eller andre løsninger
« på: Februar 05, 2014, 23:03:55 »
Flowers/Farnan kunne kommet på banen for lenge siden, eller lagt inn et bedre bud hvis de virkelig var interessert. De avslutter pressemeldingen syrlig med at Cellinos eierskp ikke er i Leeds' interesser. For en rørende omsorg Flowers/Farnan har for Leeds United! Vi har nå opplevd ti år med prat om penger og investeringe som skulle  komme. vi er blitt lurt av Bates (som bevisst fikk oss ned  i nivå 3) og tørrpraten forsatte etter opprykket. "vi trenger investorer" hørte vi gang på gang. jeg mener de engelsek investorene har hatt sin sjanse.

Cellino, som har vært noe ukonvensjonell, har hittil vist at han HANDLER, og Cagliari har ikke vært dårlig drevet siste 20 år.  Han har nå raskt  lånt Leeds penger fordi sponsoren går til sak mot Leeds. Jeg tror mye handler om misunnelse og fordommer fra engelsk presse og etablisement. Jeg hørte allerede fredag kveld på SKY på Deadlline Day. (alle tok parti med BMD, alle i studio kjente ham personlig!) Utlendinger i England mobbes nesten alltid før de får sjansen. Ble mobbet: Drillo ("spilte poker for å overleve"), Arsene Who?, De Canio, Martin Jol, Christian Gross osv. Engelske medier lo av Eric Cantona da han signerte for Leeds, husker jeg. (de hadde bare hørt om en urokråke og ikke sjekket hvor god han var) Det er flere eksempler på dette. Jeg tror det er noe i det Drillo sa om engelsek aviser: "De er rasistiske og de tråkker på folk som ligger nede!"

PS! Italienske Gazzetta dello Sport har hele tiden skrevet det som var riktig i denne saken, at Celliono tar over (startet for to uker siden) . Engelske medier har enten spekulert feil eller kommet halsende etter.

Hvorfor skulle GFH, som har investert store summer, med lang erfaring fra business , være dumme og inngå en avtale med en mafiaboss?? Kanskje de stolte mer på de som la penger på bordet enn de som bare pratet? Hvorfor valgte GFH Massimo og ikke Haigh?

Jeg tror vi bør stille spørsmål til engelske medier og deres kilder. (hva de sier og hvilke motiver de har, hva er bekreftet og hva er ikke bekreftet).

2618
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
« på: Februar 03, 2014, 19:51:40 »
Han er ikke behandlet bra - enkelt og greit, og jeg mener fortsatt at han kunne fått til gode ting i Leeds men...

Mannen er jo bare taktisk....han vet hva som må til for å få en kraftig kompensasjon for kontraktsbrudd...at noen gjør mannen til en legende av den grunn, det forstår jeg ikke. Hvordan i alle dager kan man sammenligne han med de virkelig Leedslegendene??? Lista har falt betraktelig...ikke lenge før noen hevder at Brolin også er en Leeds legende!
Eing i det du sier. Og: BMD hadde rett i det han sa ,og sa kloke ord. Særlig skrøt han av fansen og spillerene som sto frem på lørdag. Akkurat DET kan bli Cellionos store hodepine. BMD har sympatien og fansen på sin side nå. Kan BMD samarbeide godt med Celliono (hovedeier) etter dette kuppforsøk? Nei. Kan Cellino være eier av Leeds etter dette med BMD som manager og fansen mot seg? Tvilsomt. Så hva gjør GFH nå? det hele vil løse seg hvis kjøpet ikke blir godkjent av FA , men da er vi tilbake til start, uten nye spillere, og sesongen ebber ut. Litt flaut for GFH dette her!! :( :( :(

2619
Ordet er fritt / Sv: Ny hovedaksjonær: Massimo Cellino
« på: Februar 02, 2014, 17:22:04 »
Selv om vi knuste Hudds så er vi ikke noe godt lag. de gav vel litt opp, som vi mot SheffW. det er tydelig at Cellino styrer etter italienske regler og moral. Slik  har han kanskje nådd dit han er nå. ? En slags miniutgave av Berlusconi? Jeg hørte på SKY lørdag at de nye eierene også jobbet med tre andre overganger opp mot deadline på fredag, i tillegg til Tabanelli.  I tillegg "sparket" de BMD. Han er i allefall ikke handlingslammet!!  Det ser ut som dette blir en kulturkrasj av dimensjoner der engleskmennene  , og media, står med hevet øyebryn.  Kan dette rett og slett være den italienske måten å jobbe på.?  (vi har jo fått demonstrert, korrupsjon, kampfiksing, økonomisk utroskap i bøtter og spann, men italiensk fotball står sterkt!) :o :o

2620
Ordet er fritt / Sv: Ny hovedaksjonær: Massimo Cellino
« på: Februar 02, 2014, 15:21:17 »
Helt enig i det du sier. Jeg regner med at Cellino har satt noen betingelser for å kjøpe klubben. Ett av disse er nok at han bestemmer hvem som blir trener. jeg blir overasket om ikke Leeds United og  BMD " går hver til sitt"  når formaliteter er på plass. Nåværende polemikk er ifbm evt rettsak el sluttoppgjør. Jeg tror ikke det er vanskeligere enn det.

2621
Ordet er fritt / Sv: SPILLER: Ross McCormack
« på: Februar 01, 2014, 21:21:03 »
Ifølge agenten (?) til McDermott er han på treningsfeltet for å lede laget på mandag. (Twitter!)

Vi får bare henge på denne berg-og-dale-banen...

Det er nok bare for å forholde seg korrekt til kontrakten. Hvis han uteblir så er det kontraktsbrudd og han har dårligere kort i en rettsak vedr sluttoppgjør. Kanskje det er DET Celliono har spekulert i? At BMD bare skal utebli fra treningen? Dette henger nok sammen med meldingen på den offisielle nettsiden også (At BMD fortsatt er manager) . Ingen vil sitte med svarteper i en rettsak.

2622
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
« på: Februar 01, 2014, 21:02:41 »
Jeg tror BMD har oppfattet at han har fått sparken etter de siste dagers innblanding/opptreden av Massiomo/Festa på trening/kamp (ønske om plass på benken, nye spillere osv.)  Uten at Leeds har gjort dette på en ryddig måte. Sannsynligvis har BMD følt at tiden går mot slutten og oppfattet at dette som sparken.  Hørte  (på SKY?) fredag at han fikk "sparken" av de nye eieres advokat. (ubekreftet). Det ender  nok med sparken når det formelle  er i orden. Det virker som italienerne har tatt seg til rette i den sportslige delen uten at GFH gjort dette på en ryddig måte. Da forstår jeg BMD, sponsorene og de som føler med BMD! Dette har vært ydmykende for BMD. Det er kanskje slik det har foregått 36 ganger i Italia under Cellino!!?  :(

2623
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
« på: Februar 01, 2014, 20:22:57 »
Phil Hay ‏@PhilHayYEP 1m
As I said this morning, this sacking is technically illegal because it was done without the board's say so - and before MC had bought club

Han har vel et poeng her?
Hvis BMD går med på å fortsette etter dette, så lurer jeg på hans vurderingsevne...han skal altså vente på å bli sparket frem til papirene og overtakelsen er iorden?da er han jo bare ute etter penger, når han vet at han blir sparket om en liten stund...merkelig ;)

Pengene får jo uansett. Han har en treårskontrakt. Han skal jo ha lønn for de tre årene. Formelt er han ennå manager, men det må være tungt å gå til treningsfeltet nå!! McCormack sa at  BMD hadde sagt at han hadde fått sparken  til ham på telefonen (tlf-intervju med Ross på SKY i går!). Meningen var vel å sparke ham , men det ble ikke gjort riktig. Leste et sted at BMD kontaktet managerforeningen.

2624
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
« på: Februar 01, 2014, 19:00:41 »
http://www.leedsunited.com/news/article/dq604pw575cz1c7zdt070sugw/title/brian-mcdermott-club-statement

han fortsetter, dette er sykt

Godt  ulig dette er gjort rent juridisk - de hadde ingen formell rett til å sparke ham i går (ikke er 'de nye eierne' ennå formelt eiere, og sparkingen var ikke gjort av styret) Jamf Hay's tweet av i dag tidlig

Jeg tror du har helt rett. Det har gått for fort i svingene da han fikk sparken. Massimos team hadde ikke rett til å sparke ham! (men vi vet ikke hva som har skjedd og hvordan han fikk beskjeden) Det skal gjøres av eierne (arbeidsgiver GFH). De har oppdaget tabben og slukker nå brannen. Men BMD kommer ikke tilbake til en Leeds (eiere)  som vil ha en annen trener. Eller gjør han det med tanke på en rettsak i fremtiden??! De som gjør det formelt riktig  har de beste kortene i en rettsak!! Uff, ikke bra!! :(

2625
Ordet er fritt / Sv: RYKTER: Spillere inn - spiller ut, del 21
« på: Februar 01, 2014, 12:12:30 »
Nå er januarvinduet passer med kun to lånespillere. hva med lån f.o.m 8.feb? kan disse dealene gjøres permanent: Leste på wiki følgende:

Loan from 8 February until 24 March. An existing loan deal can be made permanent at any time outside the transfer window.

Hvis Massimo har penger kan vel låne-dealene gjøres permanent, og det er ikke lenge til 8. februar. Eller tar jeg helt feil nå??

2626
Ordet er fritt / Sv: Ny hovedaksjonær: Massimo Cellino
« på: Februar 01, 2014, 11:19:50 »
-Det var ingen STOR folkemengde utenfor ER i går kveld (bilder på nettet). overdrevet av mediene.
-Behandling av BMD.: Cellino har selvsagt satt som betingelse at Festa blir trener. Det ville jeg også gjort hvis jeg spyttet inn millioner av pund => slik blir alle managere "dårlig" behandlet. Eiere betaler og de bestemmer selvsagt.
-Sponsorer trekker seg: Ja, men de var jo en del av gruppen som mislykkes med overtakelsen! De er nok vonbrotne nå. dette har kanskje Cellion regnet ut i forveien og har en plan klar.? Ikke krise?
-Enig i at Cellino har fått for mye pepper. man kan ikke si at Cagliari har vært vanstyrt!
-han har sparket 36 managere (37 nå!). Kanskje har dette vært nøvendig?=> handlingens mann!!?
-At Ross blir værende tyder på at Festa vil beholde ham , at man har råd til å si nei til 6 mill, og  man unngår harnisk blant fansen! Et godt tegn på flere måter.
-Fotballen: Det blir spennende å se hvordan man tar utfordringen nå direkt på banen etter ett døgn! Jeg savner noen latinske kloke, tekniske spillere  til Leeds (noe a la Becchio,  Zola, etc , ). Håper italieneren har et godt kontaktnett, og at nye spillere  matcher  den masete ch.ship  spillestilen . Warnock/BMD sto for noe veldig "engelsk" og skulle bare ha britiske spillere.
-Festa kjenner England  fra før (3 cupfinaler m boro/P.smouth = ++++++

2627
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
« på: Januar 31, 2014, 22:01:50 »
Dette var ikke SÃ… overraskenede . At Massimo ville fortsette med BMD var lite sannsynlig. Han ønsker SIN mann som trener. BMD har aldri imponert i det siste året. Fotballen har vært for ballbesittende og kjedelig. Kan ikke BARE skylde på lite penger. Både Warnock og BMD bragte inn nesten bare britiske spillere (ballsparkere). Festa kan bringe inn noe nytt (lån, kjøp til sommeren). Sør-europeere/sør-amerikanere? Tviler på om BMD hadde klart opprykk med noen flere nye spillere. kaaaaaaanskje 6. plass?  Massimo/Festa inn (slik Gazzetta skrev) og  BMD ut (etter grusomme siste 6 kamper). Timing er riktig. Som jeg sa i går: Ny eier klar snart.

2628
Ordet er fritt / Sv: NYE EIERE - GFH Capital
« på: Januar 31, 2014, 18:40:31 »
Jeg tror uansett  det ville blitt vanskelig å få inn gode spillere til en ok pris i januar. Kanskje man hadde nådd en 6. plass, kanskje ikke. Man bør ikke overvurdere muligheten for nye innkjøp i januarvinduet. Innlån er fortsatt mulig, uavgjort mot Ipswich  var en blow og seier lørdag er et must.  Den nye takeover bekrefter det som sto  i Gazzetta dello sport i forrige uke (at Massimo tar over). Avisen, som har gjentatt dette,  har ganske stor troverdighet. Den mislykkede takeover (Haigh) er snart glemt. BMD har nesten ikke EN ikke-britisk spiller i troppen. Med Festa åpner nye muligheter for andre spillertyper og et annet kontaktnett i sør-Europa/sør-Amerika. Han kjenner også engelsk fotball fra Boro/P.mouth-tiden (3 cup-finaler). Snart får BMD sparken. En ny eier vil ha inn SIN mann med SINE spillere, og etter 6-7 kamper uten seier passer det fint med et trenerbytte. Bra timing!! Jeg tror ikke bortfall av BMD blir noen krise!

2629
Ordet er fritt / Sv: NYE EIERE - GFH Capital
« på: Januar 31, 2014, 00:16:24 »
Vi vet ennå ikke hva erstatningen til Haigh-gruppas eierskap er. For tidlig å si at GFH har sviktet. Festa er allerede oppgitt som Leeds- trener på flere uoffisielle nettsteder.

2630
Ordet er fritt / Sv: NYE EIERE - GFH Capital
« på: Januar 30, 2014, 23:43:31 »
Håper Massimo (eller de han hjelper) kjøper Leeds og har noen leieavtaler med 4 italienere /sør-amerikanere i lomma . Hvorfor ikke? Føler bare at denne Haigh ikke var rett mann for Leeds. På lørdag sier vi at "det var jammen bra at den dealen med Haigh gikk i vasken". Hvorfor er britisk eierskap det beste?  Hvorfor ikke stole påp GFH ? Mot Hudderfield sitter nye eiere på tribunen.!! ;)

2631
Ordet er fritt / Sv: NYE EIERE - GFH Capital
« på: Januar 30, 2014, 21:21:43 »
Jeg tror ikke det er noen lik i skapet nå. GFH brukte jo 6 mnd på sjekke regnskapene. Det ble jo nylig sagt fra  kjøperene at GFH hadde endret prisen . Har GFH fått et bedre bud og vil selge til høystbydende, og Haigh-folka trekker seg med begrunnelsen "klatre ikke å samle cash"??  På den måten taper de ikke enda mer ansikt. Jeg tror det ble  uenighet mellom partene som de prøver å dekke over. En ny kjøper ligger på lur, tror jeg.

2632
Ordet er fritt / Sv: NYE EIERE - GFH Capital
« på: Januar 30, 2014, 20:38:53 »
Dette har vært Haigh sin versjon, de som som skulle kjøpt  75% av Leeds United. De sier at noen ikke klarte å fremskaffe midler. Høres rart ut, synes jeg. På hjemmesidene sier Leeds United (GFH) at de er kontinuerlig på leting etter investorer. Enten har GFH fått kalde føtter eller så ligger det andre (bedre?) interessenter i vannskorpa. Jeg ser ikke bort fra at en annen kjøper er på banen allerede nå snart (Massimo MÃ… jo ha en grunn til å være i Leeds). Jeg tror det blir spennende dager uansett. Jeg ser det som sannsynlig at noen kommer på banen  med CASH. Denne sesongen ville nok ikke Leeds rykket opp uansett, tror jeg. Det har  BMD signalisert tidligere. Den best plasseringen ville vært 6. plass, og deretter små sjanser mot 3. 4. og 5. lag i playoff/finale. Januar er også et vanskelig transfervindu. Få er uten kontrakt og man må betale mye for god kvalitet. Og hvilke toppspillere vil til Leeds nå?? Bedre å investere i flere spillere om sommeren og satse på å bli nr 1 eller nr2.

2633
Ordet er fritt / Sv: Hva betydde Poyet egentlig
« på: Januar 29, 2014, 23:00:56 »
Jeg er helt enig. Det gikk litt i stå for Denis Wise når Poyet sluttet (gikk til Tottenham høst 2007). Før det hadde Leeds en glitrende periode i League 1, vant 7 første kamper, og forsvaret holdt tett. jeg håpet hele tiden at Poyet skulle kommet tilbake som hovedtrener, men timingen var feil . Fotballen i Brighton var fin å se på , mye langs bakken, holdt i ballen, fremdrift  og stram defensiv. De var et svakt lag i L1 da han overtok. Dyktig!!

2634
Ordet er fritt / ex spillere
« på: Januar 26, 2014, 22:32:04 »
Middlesbrough full-back Frazer Richardson has joined Ipswich on loan until the end of the season. Frazier kommer til ER for andre gang denne sesongen. Han var positiv i årene etter nedrykket 2004, kaptein også. Scoret vel mot Norwich (?) i vår første ch.ship kamp da vi vant 1-0  aug 2004. Scoret også mot Preston i play off og sikret finale. 

2635
Ordet er fritt / Sv: 10 år uten spill i den øverste divisjonen
« på: Januar 26, 2014, 20:14:31 »
Ti år siden nedrykket. Det har jammen skjedd en del i PL og Ch.ship siden den gang. Det  virker som det var enklere å rykke opp i 2005, 2006 og 2007 enn nå.  Litt rart at Leeds  i 2006 spilte play off  finale med det laget de hadde (tok 5. plass). Mange middels store lag har fått ny/oppgradert arena og tunge sponsorer og etablert seg i PL, f.eks Swansea, Soton, WBA,  Stoke, Fulham. Hva kan vi forvente hvis Leeds rykker opp til sommeren? Hva bør målsettingen være mht nye spillere, plassering på tabellen, publikumstall og oppgradering av Elland Road? Vil Leeds kjempe blant top 5 slik vi gjorde i 1990/91 eller må vi se nedover på tabellen for å unngå nedrykk?  Vil Leeds få et sjokk i PL hvis vi rykker opp? Vi er jo milevis etter Liverpool, chelsea, ManU og City økonomisk selv om vi rykker opp nå. PL er delt i to, som Solskjær sier: top 10 og bottom 10.. Leeds havner vel i det nedre sjikt?

2636
Ordet er fritt / Sv: NYE EIERE - GFH Capital
« på: Januar 25, 2014, 19:08:03 »
Fra neste sommer kan  ikke eiere  "øse inn penger" lenger. Da kommer økonomisk fair play. Da er det slutt på kjøp a la Abramovich, nye arenaenavn knyttet til eier (Etihad ) osv. Leeds er bra drevet økonomisk nå, og kan være attraktiv for evt kjøpere. Jeg tror gjelden og driften vil være avgjørende for investorer. De ser nok klubben i lys av de kommende reglene. Dette teller til  Leeds fordel , i tillegg til fanbase , merkenavn og beliggenhet. London og Manchester vil nok tiltrekke spillere/managere/tilreisende mer (Arsenal har tusenvis av turister på hver hjemmekamp pga London!). Managere og fans vil alltid be om mer penger til spillere, men hvem skal betale i fremtiden?. Eiere får ikke lov i samme stil lenger. klubber med penger på bok (eks ManchU) og god drift vil ligge godt an.

2637
Ordet er fritt / Sv: 10 år uten spill i den øverste divisjonen
« på: Januar 25, 2014, 18:41:35 »
Dette er en tråd for å holde motivasjonen oppe! 6. plass er nå eneste halmstrå. Idag (25.01.) tapte Reading og Boro foran oss!. Vinner vi mot Ipswich så jager vi 6. plassen helt klart. Som jeg sa: de andre lagene vil snuble flere ganger denne våren! Leeds' mørke periode  i des/jan kan rettes opp. Tapene mot Nott.F, Leicester  og Rochdale betyr ikke all verden nå i opprykkskampen. Vi må gjøre det mot midten-lagene og bunnlagene. Ikke gi bort noe mot svakere motstand. Neste kamp mot Ipswich er meeeget viktig. (bra at Ipswich spilte i dag, selv om de vant). Leeds lader mot tirsdag og lørdag (Hudds hjemme). Utover våren tror jeg Wigan (Røsler) og   Brighton (Garcia) blir sterke.

2638
Ordet er fritt / Sv: 10 år uten spill i den øverste divisjonen
« på: Januar 23, 2014, 23:30:45 »
Nei, ikke helt. Før var det "norsk" modell for play off: Nr 19 (fjerde sist i div 1) samt nr  3,4 og 5 fra 2. div spilte om den siste plassen. Leeds ble nr 4 i 1987 og slo Oldham (nr 3) i semien. Det ble tap mot Charlton (fra div 1)  i finalen, etter omkamp. Charlton beholdt altså plassen i div 1.

Derfor står Charlton som nr1 i parentes fra 1987,   (den store statistikk tabell), men de ble nr 19.  Men det er umulig å si om 19. plass var bedre enn 3, 4 og 5 i divisjonen under.

Med dagens nivåforskjell ville  19. plass i PL være bedre enn 4. plass (ch.ship)

2639
Ordet er fritt / Sv: 10 år uten spill i den øverste divisjonen
« på: Januar 23, 2014, 20:20:22 »
Meget bra research av Svein Olav og lojosang. Men jeg mener det blir feil å ta med tiden da 1.-4. plass gikk til play off. Som regel har hver sesong et eller to lag som er suverene, som tar de første plassene. Disse lagene må trekkes ut av statistikken. Lagene nedover på tabellen er jevnere i kvalitet. Det blir mest riktig å regne fra tiden der 4.-6. plass spilte PO. Siste 4 sesonger viser at 6. plass har omtrent lik sjans som  nr 4 og 5. , mens 3. plass skiller seg ut som bedre, naturlig nok. Lag nr 3. er nærmest topplagene og luktet på oprrykk hele veien. men jeg mener 6.plass har en ok sjans for opprykk iflg statistikken.

Denne sesongen har Leeds tapt for nesten alle topp 6 lagene. Det liker jeg dårlig (potensialet er ikke der). Sist lørdag var tidvis positiv mot Leicester angrepsmessig  , bedre enn kampene mot Nott. F, QPR og Burnley. Husk: en 6. plass gjenspeiler hele sesongens poengfangst, inkl. en dårlig høst og des/jan. Det avgjørende blir kvaliteten på laget i april/mai! Forsterkninger kan endre på dette. Kanskje er vi et bedre enn lag nr 3 i mai? Også topplag mister formen. To hjemmekamper nå (Ips+Hudds)bør vinnes. Deretter Yeovil. Sjansen er stor for at vi igjen snuser på PO i løpet av sesongen.

2640
Ordet er fritt / Sv: 10 år uten spill i den øverste divisjonen
« på: Januar 22, 2014, 20:39:49 »
Jeg er ikke helt  enig. Vinner man nå  tre på rad (eller god periode på 7-8 kamper) så er man med om 6. plassen. Fordel at Leeds hviler i cup-rundene. Lag som Wigan, Boro, Reading og Brighton vil få noen down mot sesongslutt, garantert. Derby, Nott. F og Burnley er klart bedre enn Leeds, men sjetteplassen er åpen. De siste årene har Leeds hatt sjansen  mot slutten men har ikke utnyttet andre lags formsvikt. (jeg tror Leeds kom  bare 9 poeng  fra 6.pl i fjor med mye rot) . Deretter blir det cup mot bedre lag (med hjemme kamp først) men: mange lag har rykket opp etter å ha tatt 6. plassen har jeg notert meg. Fordi:

1.Fra 6. plass er man underdog og har alt å vinne,
2.Ã… knipe 6. plassen er psykologisk oppløftenede fremfor 3. plassen (hvor man misser direkte opprykk  i siste kamp etter 10 mnd med  tetkamp),
3. Hjemmekamp først er den store muligheten . 40.000 på tribunen!
4. Det blir cup-stemning og klassefoskjellen vil utjevne seg mot f.eks Nott F, spillerne gir alt.
5. På Wembley tror jeg BMDs erfaring veier tungt. Ser også for meg en god Kebe på en stor Wembley-matte.


Sider: 1 ... 86 87 [88]