Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - NT

Sider: [1] 2 3 ... 14
1
Ordet er fritt / Sv: TEMA: Elland Road
« på: Desember 31, 2020, 15:24:38 »
Fra innsiden på Elland Rd så bekreftes det som skrives, men at redusert mannskap i staben grunnet Covid, isolasjon, lockdown osv er mest hovedårsak. De har ikke hatt samme kapasitet som tidligere til vedlikehold.  Så har samtidig været vært uheldig med mye regn, lite varme og da kombinert med for lite stell på en allerede nærmest nedslitt matte så er dette resultatet. 

2

Klich og Phillips unngikk gult = en god dag på jobben.

3 games to go now :)
Spørsmål fra en uvitende. Er det slik at deres gule kort slettes etter X antall kamper ??

3
Superviktig med en aktiv Messlier i feltet. Med sine 196 cm så har han stor rekkevidde. Hadde han bokset den i 1 omgang i stedet for å forsøke holde, så hadde den vært nærmest prikkfri kamp.
Men hva er det med banedekke på Elland Road ? Svært overraskende lite frodig og grønn, til dels humpete. 

4
Burnley har scoret 8 mål hittil i sesongen. 3 dødballer, fordelt som 1 x Corner og 2 x Frispark med påfølgende dueller og mål. 4 ganger etter innlegg fra back + duell/mål og ett langskudd fra 22 meter. 

5
Tror denne blir vrien.
Men kombinasjonen Raphinha og Rodrigo gir meg tro på at vi scorer først. Så får vi ha litt hell med oss når det kommer til dødballer.

4-2

Bamford 2, Alioski og klich

Håper vi får ett frispark sentralt på 20 meter og vi for første gang får se venstrebenet til Raphinia på direkte frispark

6
Og der virker det som om Lloriente halter også

7
Håper ikke Bamford frustrasjon kvalifiserer til Bielsa karantene...at det var noe annet som forårsaket frustrasjon og ikke det at du tas av i det 90 min. Fikk noen med seg årsaken ??

8
Leder 1-0 på bortebane, 10 min igjen, og vi setter innpå den letteste vi har,,,, stoler på deg jeg Bielsa

9
Føler Cooper taper hver duell + treg...urolig

10
Litt usikker på om jeg ønsker Dallas på midten. Synes det er hans svakeste posisjon.

Var også usikker på denne, men synes kombinasjonen Phillips/Klich/Dallas fungerer godt. Mener også at Alioski/Harrison på kant er bedre offensiv kombo, men Dallas bedre defensiv.  Tror allikevel at Rodrigo starter fast fremover, da flyttes Dallas tilbake og Alisoki benkes.

11
Omèn:  :)

David Watkins
@DaveLUFCWatkins

On November 2nd last year #lufc beat a team that plays in blue and white 2 - 0 at Elland Road to go third in the table. That was QPR last season; a 2 - 0 win over the Foxes tonight and we'd go third again this time! Just saying!

Og dersom du vil ha enda mer å tro på.....  Vi går nå inn i favorittperioden for Leeds.  Mellom 1 Nov og 10 Des for de 2 siste sesonger, så har vi totalt spilt 13 kamper.  Bortsett fra den uheldige bortekampen mot WBA for 2 år siden da vi tapte 4-1, så har vi vunnet de resterende 12 kamper ! 

12
Ordet er fritt / Sv: Premier League 2020/21
« på: November 02, 2020, 15:58:18 »
Stirrer som alltid mye på tabellen.

Jeg klarer ikke å bestemme meg for om vi bør sikte mot Europa og dermed håpe på at topplagene taper, eller om vi bør fokusere på overlevelse og juble når bunnlagene taper.

Heier på toppen og ser det som en klar fordel at de nederst på tabellen ikke tar poeng.  Iflg. Radz & co så skal vi se langsiktig og første sesong handler om å få fotfeste. Det er sikkert en plan for fortsatt sortering i stallen og utbytte over 1-3 vinduer til, og for å se om de unge som Bielsa ønsket seg slår til. Etter å ha ventet på god fotball, opprykk og karameller så er min tålmodighet snart ubegrenset. Har vel sammenheng med at en har blitt eldre blir jeg fortalt. Det er nesten slik at lettelsen over å unngå tap er større enn gleden over å vinne, man har på ett vis reservert seg for skuffelser. Nyter hvert sekund av harmonisk gjeng på treningsfeltet, av spillere som ler når de snakker om Bielsa osv.  Nå er det bare 5 timer igjen til avspark og Plan A påny entrer scenen.

13
Ordet er fritt / Sv: Premier League 2020/21
« på: Oktober 28, 2020, 15:39:52 »
Ser i VG idag at det er KATASTROFE i Liverpool.  Pinlig og drøy overskrift for at de har 3 sentrale spillere på skadelista.  Sånn er det vel i de fleste lag, spillere er ute, noen ganger mange, noen ganger få, og perioder for enkelte lag er krevende. Nå har de babla om denne VanDijk skaden i halvannen uke, og gir seg vel ikke før Pickford puttes i fengsel. Skjønner at de disse spillere er sentrale for `Pool,  det er omtrent som at Cooper, LLoriente, Phillips er ute for Leeds ?  I tillegg er erstatter Berardi og Forshaw ute uten at vi bruker ordet katastrofe av den grunn. Hadde håpet en del av hovedstadsavisenes journalister ville abonnere på The Athletic og få litt mer breddesyn i sine reportasjer, men det selger vel for dårlig

14
Der måtte Pablo hjem til middag. Inn med McKinstry

15
Synes Pablo ser veldig spillesugen ut.  Irritert for at han ikke får ballen, slev om han har den mest av alle, løper mye, drar på seg gult, småkrangler - tipper han er fremdeles irritert for at han bomma grovt på sin kjempesjanse fredag kveld. Tror Pablo er på gang, vi nærmer oss November som har vært hans måned de siste åra

16
Ordet er fritt / Sv: Premier League 2020/21
« på: Oktober 25, 2020, 12:28:45 »
For egen del er Leeds ekteskapet, det eneste jeg aldri kommer til å endre! Så er det forelskelser som blusser opp og dør hen og det er også noe som har satt noen ubotelige spor. Veldig ofte er dette for egen del sammenheng med manager, hvordan de får sine lag til å fremstå.  Sheff.Utd er på hatlista, men når en klok og dyktig fyr som Wilder tar de opp, så fremstår jo hele greia straks bedre. NeilWarnock og Dean Smith har imidlertid en stil som stort sett er å handle spillere og skylde på andre ting, da blir identiteten til deres lag deretter. Nå skal dette være ett forum for Leeds-saker. Men kanskje det skulle vært en tråd for alle disse som setter sine preg på andre lag, og fremstår som dustemanager/dustelag. Husk at egen suksess er en ting, men andres fiasko er heller ikke å forakte :)17
Ser kampen på ny.  Strujik har 4 gode ballvinninger før han feiler etter 8 min. Det er Dallas som ikke klarer følge farta til Grealish. Strujik vurderer det dithen at han slipper sin mann Barkley og går for Grealish. Pr i dag mangler han litt sprintfart i de situasjoner, eller bare rett og slett kamptrening i rollen. Han blir supergod!  Med sine 190 cm blir han litt tregere i starten enn Phillips som er 178. Det var det tidlige tidspunktet som felte han, spilte bra på alle måter.
Synes de alle går fantastisk offensivt til kampen. Vi har 4 gode sjanser før 4,30 er spilt. Alle er solid påskrudd, null usikkerhet hos Alioski,Strujik,Ayling – masse gode valg og vi tar initiativet.  Villa har sitt første skudd på mål etter 16 min. En litt dårlig opplevelse fra Wolves 4 dager siden er som blåst bort, laget er drilla i kampplanen til de grader.  Villa og DeanSmith fremstår akkurat så usmakelig som de alltid gjør. Skriker i hver tackling forsøker å fremprovosere hele tiden. PathCash tackler Harrison med begge bena etter 34,55. Hadde det vært Grealish hadde han ligget i grusen i 10 minutter.  Vår mann hoppet opp og stakk fremover i stedet, søkte nye muligheter, det er så digg å se holdningen. Se vår kontring etter 44 min og se midtstopper bevist kjører kneet sitt i ryggen på Bamford når de faller om. Ett ynkelig lag Villa, og en ditto trener som kjøper spillere i hytt og pine – men klarer ikke utvikle dem.  Helt greit at de fikk Ross Barkley, orket ingenting.  Se på Barkley på 2-0. Først presses han av Harrisson til feilpasning, så står han som en pottitsekk når Klich durer rundt han før 2-0, deretter så vidt jogger han… at ikke manageren da tar han av er en gåte.
Jeg bare stiller meg bak alle gratulasjoner til dette laget og stab, som har skapt dette vi nå ser. Det er så man sitter med klumpen i halsen og toppes med TV2 studio hvor de nærmest gir seg over, når Leeds kjører 7:4 i kontra etter 95 minutter.

18
Sist gang vi var her vant vi 3-2- og jeg minnes den kampen som en ekstatisk seier - da min gamle helt Kemar Roofe scoret seiersmålet
Han markerte seg i går kveld for Rangers, denne er helt rå - hvordan han holder på ballen , trekker seg fri og ser opp + bang !

https://www.youtube.com/watch?v=YO09-YqZw04

19
Ordet er fritt / Sv: Ung Spiller: Ryan Edmondson
« på: Oktober 21, 2020, 08:31:31 »
2 mål og 1 målgivende idag :-)

Glimrende!
Tror denne sesongen på utlån vil gjøre godt for Ryan.

Støttes ! Aberdeen og Skotsk fotball må være fint steg for han.  Her er målene, fint gj.brudd på mål 4
https://www.youtube.com/watch?v=3UWvOBE6xtI

20
Ordet er fritt / Sv: Carlos Corberan ønsket av Huddersfield
« på: Oktober 21, 2020, 08:03:02 »
Har vi sette denne spillestilen før ?? :)   Carlos begynner å få satt preg på laget sitt, og vi er vel rause nok til å gledes med han. 2 sterke seire på rad nå mot Swansea og Derby

https://twitter.com/marshyleeds/status/1318660131371077636?s=19

21
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Kalvin Phillips
« på: Oktober 20, 2020, 18:04:09 »
https://twitter.com/LUFC/status/1318582774618451968?s=19
Ai ai ai, Phillips ute opp mot 6 uker

22
Ordet er fritt / Sv: Sporting Director: Victor Orta
« på: Oktober 16, 2020, 19:41:55 »
https://www.leedsunited.com/news/team-news/27179/victor-orta-an-open-letter-to-barry-douglas?fbclid=IwAR3FQdB200Q2aGJCtqMkAWrZ-EkbrjbYosE1hfqWVnxGkfXtrQQGen6Skes
Dette kan aldri ha skjedd før noensinne. Victor Orta jeg bøyer meg i støvet 👏

Blir litt våte øyekroker av sånt... Victor er fantastisk.. og dette forteller alt om standingen til Barry i gruppa.. og hans betydning, det følte vi også under opprykket der han var i front på det meste.. Fin jovial type som det ikke er alt for mange av i fotballen...men som det heldigvis ser ut som Leeds har plenty av.. Ser ut som det ble permanent i stedet for lån da.. så takk for innsatsen Barry. Hadde vel håpet på mer sportslig bidrag, men man skal heller ikke undervurdere betydningen av innsatsen utenfor banen, det å være med på å bygge et miljø, der har nok Douglas vært en av enerne.. Betyr noen poeng det også.. :)
Edit: Ser på Blackburn-siden at det er visst en seasonlong-lån...ordene til Orta virket som en avskjed, og ikke på gjensyn.. så spørs om han blir å finne på ER igjen..

Douglas er hel ved! Bra mann. Synd at sånne ikke slår til 100 %. Men som du sier. Virker som vi har flere av den typen i Leeds.

Det var nok avskjed. Kontrakten med Leeds går ut etter sesongen.

Denne gangen er det Orta, men nok engang viser klubben siner verdier. Klasse!

Ja, virkelig ! Nok en gang viser de evne til å håndtere/balansere  det finansielle,sportslige og menneskelige. Signert Berardi også, helt strålende.  Vår klubb dette !

23
Ordet er fritt / Sv: Manager / Head coach: Marcelo Bielsa
« på: Oktober 11, 2020, 13:19:55 »
Etter anbefaling her på forum så brukes PL pausen til bl.a. å lese boka om Bielsa sitt liv, Quality of Madness. Husker da tilbake til Argentina VM 1978, hvor vi fikk se en helt ny type fotball på TV, Argentina med sin gjennombruddshissige stil og Mario Kempes som den optimale avslutter. Det var noe helt unikt den gang.  Bielsa var da 23 og fikk dette i sin hjemby Rosario, bl.a. med den etterhvert omtalte Peru-kampen ( 6-0) Fascinerende å lese hvordan dette preger hans fotballsyn.  I tillegg fant jeg en fin artikkel i Fotballtreneren om Rosario - https://www.fotballtreneren.no/nyheter/rosario-%E2%80%93-her-er-fotball-galskap.  Tenker at dersom du vokser opp i dette inferno, og samtidig er utstyrt med passe god intelligens og lidenskap - da kan du fort bli typ fanatisk Bielsa. Samtidig så generøs for alle samfunnslag og verdier han er opptatt av. Håper han opplever Leeds som litt Rosario, hvilket jeg tror og blir god stund til.   

24
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 06, 2020, 07:59:18 »
Gir dette vinduet terningkast fem. Hadde vi også fått Cuisance ville det blitt en sekser.

Drakt nummer åtte er ledig i Leeds. Og det er nettopp en løpssterk og pasningssikker "åtter" vi bør ha inn nå.
Finnes den rette "åtteren" i Championship? Det er spørsmålet Orta og Bielsa må finne svaret på i løpet av de neste ti dagene.

Kanskje det er å banne i kjerka her på forum, men nr 8 hos United er på utgående kontrakt til sommeren. Juan Mata er en spiller uten fiksfakseri og rett CV. Kan ikke se at United vil satse på han, hent han i Januar, tror prisen hans er dalende og en fornuftig fyr som du kan enes med betingelser.

25
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 05, 2020, 22:44:13 »
Vi kan vel hive på en tweet om overgangsrykte i managmentet også
https://twitter.com/LUFCDATA/status/1313217486477762561

Tror Orta vil si han har verdens beste jobb right now

26
Ordet er fritt / Sv: Ny lånespiller: Jean-Kevin Augustin
« på: Oktober 05, 2020, 19:26:40 »
Snart Ex-lånespiller ???

https://twitter.com/BerenCross/status/1313167158457913351.   usikker på kilden her, men ser at flere franske medier sier det samme

27
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 05, 2020, 19:24:10 »
Fant denne på YouTube.  Han er spiller nr 5 i en kamp Maintz ( røde ) spiller mesteparten med 10 mann.  Både fremover rettet og gjennombruddskraft her.

https://www.youtube.com/watch?v=-FaeSInEmiY

28
Ordet er fritt / Sv: Deadline day...
« på: Oktober 05, 2020, 12:11:48 »
Har stilt spørsmålet på forumet før og lurer fortsatt på om det er så enkelt at det ikke flommer med tilgjengelige "Bielsa spillere" i nr 8/10 rollen, innenfor den pris vi er villig til å betale. De har vært tydelige på langsiktig plan, kanskje denne ligger lenger frem i løypa ? Vi har en Dallas som snart har spilt alt utenom keeper, han dyttes opp i midten om det kniper. Eller så ser de kanskje at Gelhardt utvikler seg i rekordfart og snart slippes utpå ?  Så kommer en DeBruyne-klasse-type neste sommer når det er forsyninger i kassa  ?

Jeg tenker at du egentlig har fått svar på spørsmålet ditt. Det flommer ikke over av den type spillere Leeds ønsker i den posisjonen og de som står øverst på lista er dyre / vanskelig å lande. Navnene har du allerede...

Yes, og derfor tror jeg våre kjøp stopper med Raphinha, og Bielsa har da akseptabel bredde og dekning for høsten. Det er 12 kamper til Januar vinduet åpner. Da har El Maestro og Orta stokket kortene igjen og vet hva som må til for at sesong 1 i PL skal lande.

29
Ordet er fritt / Sv: Deadline day...
« på: Oktober 05, 2020, 11:45:51 »
Har stilt spørsmålet på forumet før og lurer fortsatt på om det er så enkelt at det ikke flommer med tilgjengelige "Bielsa spillere" i nr 8/10 rollen, innenfor den pris vi er villig til å betale. De har vært tydelige på langsiktig plan, kanskje denne ligger lenger frem i løypa ? Vi har en Dallas som snart har spilt alt utenom keeper, han dyttes opp i midten om det kniper. Eller så ser de kanskje at Gelhardt utvikler seg i rekordfart og snart slippes utpå ?  Så kommer en DeBruyne-klasse-type neste sommer når det er forsyninger i kassa  ? 

30
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 04, 2020, 18:27:06 »
Raphinha herjer for Rennes. Scoret et flott mål, har hatt en assist og også et svært godt forsøk på et brassespark som snek seg like utenfor.

auren

Hvor ser du kampen?
[/quote

Går på Viasport 1 kanal 160 på Get

Sider: [1] 2 3 ... 14