Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - NT

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 15
61
Ordet er fritt / Sv: LUTV/TV2 Sumo
« på: September 22, 2020, 16:16:02 »
PL har alltid vært dyrt føler jeg, men for første gang så har vi nå kommet over en skikkelig smertegrense. 499 var såpass ille at jeg måtte overtale kona :D
Vurderer faktiskt å si opp hele greia, men er utrolig kjipt med tanke på at Leeds endelig er i PL.
Blir spennende å følge denne saken videre, og se hva det endelige resultatet blir.

Du får kjøre samme argumentasjon som jeg gjorde for fruen, om at jeg/vi p.t. ikke bruker penger på å reise over !  I tillegg, med ditt forbruk på Trinity så er fort årskort på TV2 PL dekka inn  :)
Dessuten kan du si opp Viaplay som du kanskje hadde i fjor.  Det løser seg alltid med fruer med litt god strategi  :)

62
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: September 22, 2020, 10:27:03 »
Blir spennende å følge vinduet mot slutten nå. Føler at Leeds allerede spiller hard-ball, sitter på gjerdet og venter både når det gjelder DePaul og event andre. Hva som også slår meg er større og større andel av spillere fra europeisk marked som settes i forbindelse med britiske klubber. Er dette fordi de er kvalitetsmessig bedre, eller er det slik at vi ser mer trend til at disse klubber i Europa har mer behov for likvide midler ( Covid-konsekvens ) og priser lavere ?  Konsekvensen blir jo da at flere og flere typ spillere som er i England fra før ala Joshua King blir " til overs". Lurer på hvordan disse spillerne resonerer om sin fremtid, King er jo nå helt ute mtp eksempelvis Serbiakampen ? En annen er Ørjan Nyland som fra i vinter var OK på Villa, selv om de hentet Reina.  Nå er Reina hjemme igjen, Villa har hentet nytt og Nyland er 3 valg og sitter hjemme og lurer.  Er vi på vei til ett marked hvor prisene etterhvert synker , lønnskrav reduseres og avstanden til de store og streke klubber blir enda større - da disse bytter storspillere seg imellom ?

For øvrig så økes PL abonnementet med 40% til 700,- for å se på moroa og den britiske regjering utsetter å slippe tilbake tilskuere fra 1 okt, Personlig er jeg skremt av ny-utviklingen av Covid og blir ikke overasket om det leder til stopp i spillet. Mye i endring...

63
Ordet er fritt / Sv: Take us home - Leeds United
« på: September 20, 2020, 20:09:58 »
Det ble søndag kveld før vi (kona + meg) fikk sett sesong 2. Synes serien er super satt sammen, den forteller hvor ekstrermt sterk denne prestasjonen er. Fra å bli slått knock out at Derby sist playoff, til ny pre.season, You`re gonna do it again, holde trykket, tåle motgang, slå tilbake, stå av Covid, miste 3 x legender og ta det helt inn de siste 9 kamper. Det er bare så karakter i denne klubben blitt, skikkelig stolt. Sier som Bielsa, "det hele er vakkert "

64
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: September 20, 2020, 16:43:43 »
Vi trenger vel ikke tenke som en toppklubb denne sesongen - a-la at vi har en litt uferdig keeper som KAN koste oss noen få poeng. For en klubb som skal kjempe om titler vil dette være helt krise, men hvis vi kan bruke denne sesongen til å bl.a annet gjøre spillere som Meslier, Struijk, Davies, Shacks, Gelhardt m.fl. til gode PL-spillere vil det være et viktig og godt steg i riktig retning.

Meslier ser ut til å ha det meste for å bli en veldig god keeper. God med beina, rolig, ruvende i feltet, god kommunikasjon med forsvaret. Det eneste vi til nå ikke har sett så mye av er om han er en god "shot-stopper", men det skal vel alle keepere som i det hele tatt har nådd så langt være - hvis ikke hadde Meslier lagt fra seg hanskene i yngre alder.

Tror ikke Bielsa vraker han, da ville han gjort det før sesongen. Meslier er en god shot-stopper. Med sine 196 cm er rekkvidde bra. Spenst inntakt, det så du når han avverget sleiv fra Strujik mot Liverpool, fistet over til corner. Hadde også i de siste kamper sist sesong flere bevis på dette. Beste redningen var vel nærskuddet mot Liverpool ( Winaldjum ) Meslier har god balanse når skuddet går.  Synes gutten har overbevist, på de + 10 kampene han har spilt - har ikke sett tabber, men mange gode vurderinger.  4-3 i går var ikke tabbe vil jeg si, men enig i at han burde lest den situasjonen bedre og gått på innlegget, også med forhåndsviten om at det er Mitrovic som lurer  i felt.


65
Enig i alle vurderinger over. Litt generelt så er vi kanskje noen ganger litt raske med å tillegge skyld. Sett kampen om igjen og på mange måter balanserer begge lag mye på nesten gjennombrudd for så i stedet få balltap og lag i ubalanse.  Det skjer både på 3-1,
4-2 og 4-3.  Bamford-målet kommer av hans eget gode press, ett noe for kort oppspill som vi bryter og dermed er Fulham forsvar i ubalanse. 4-3 starter med at Costa avanserer, kan slå inn i bakrom, blir i stedet balltap og Fulham vender raskt. Vårt forsvar er i ubalanse og et par trekk senere kommer innlegget.  4-2 føler jeg er mye Coopers feil valg. I stedet for å slå langt vender han hjem for å begynne påny. Lag i ubalanse, Fulham presser og fremtvinger feil hos oss, bade i pasning, manglende mottak m.m - og plutselig er flere i feil posisjon ( Phillips/Dallas ) Poenget er at når spiller ofte er for langt unna skyldes det som regel at han er på vei fremover når laget mister ball. Man tar en kalkulert risiko på gjennombrudd, får i stedet balltap.  Når vi blir gode på disse vurderinger, da er vi helt i toppen :)   For øvrig så ruler Reading og Luton i divisjonen under, brått fjernt unna

66
I svarte,  hva har Bambi spist til frokost,  har jo blitt super rask 😁😁

67
Pablo skadet på oppvarming  Rodrigo inn. Phil H melder på Twitter

68
I morra kveld er det Take Us Home, Part Two -  Da blir alt bra igjen,  god natt

69
Han burde satt inn han Own Goal før slutt, han scorer alltid, ett sikkert kort!

70
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: September 16, 2020, 11:29:57 »
Fra Waccoe:

Athletic piece on Strujik by Hay. Seems like we are considering not getting Gvardiol.
 

Leeds remain seriously interested in Dinamo Zagreb’s Josko Gvardiol and have the budget to fund a move for the £20 million-rated defender. At 18 years old, a prospect touted as one of the best in Europe could be an astute, long-term investment. But Bielsa never overloads his options in the centre of defence and Struijk has elevated himself to a point where he is firmly in Bielsa’s huddle. When it comes to signing another centre-back, Leeds are yet to play their hand.


Kanskje Bielsa er litt avventende til Gvardiol med tanke på Pascal sin gode form de siste månedene?

auren

Sliter fremdeles med å forstå pengebruken på en 18-åring. Er det noe vi mangler der bak i midten, så er det jo erfaring. Greit med fokus på fremtiden, men Premier League er her og nå.
Slik situasjonen er nå, så må De Paul være target one !  En klasse spiller, vil hevde det vil være en like god, kanskje bedre signering enn Rodrigo. Etter hva som twitres og skrives, så synes det som om det ikke er så stor avstand. Dessuten ett sjansespill når deadline day nærmere seg og gamble på hvem som firer først, så plutselig er en annen aktør her og overbyr. Kanskje litt enkelt å fremstå smart og si, Hent han for pokker, før andre tar han - men vil ha offensiv kraft på bekostning av ung stopper.


71
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: September 14, 2020, 20:02:50 »
Ville Gvardiol llikt dette om han ikke snart er Leedsspiller???Vi får håpe det bare er han som kommer, og ikke alle de 94 617 andre... :)

72
Sjekket litt ang TV:

As far as we are aware the Hull City game is only being streamed through Carabao directly on https://carabaocup.live/. It will cost £10.00.


73
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: September 14, 2020, 11:54:47 »
Hay twittrer, vi klapper og ser at klubben tenker både kortsiktig og langsiktig

Phil Hay
@PhilHay_
·
1h
Should see 18-year-old Feyenoord winger Crysencio Summerville through the door at Leeds later this week. Another academy addition but very highly rated. #lufc

74
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Gaetano Berardi
« på: September 14, 2020, 11:01:36 »
Ut av respekt for Berardi og innsatsen han legger ned for klubben fortjener han virkelig en siste kontrakt ut sesongen. Men la oss være ærlige, han er ganske langt unna det nivået som kreves i PL. Selv syntes jeg ikke han var god nok for Championship engang. Har for mange feil i reportoaret og jo mer han spiller, jo mer synlig blir det.

Men la oss hylle mennesket og personen Berardi, fra et empatisk ståsted er det forjent at han runder av etter inneværende sesong.
Mener Berardi endret seg mye nå siste sesongen, sammenlignet med tidligere. Spilte fornuftig og satte seg ikke i situasjoner han håndterer dårlig, bedre dømmekraft. Ikke en superspiller , men har 142 kamper i Championship. La oss is han er en OK backup da, etter Koch, Cooper,Struijk

75
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Gaetano Berardi
« på: September 14, 2020, 10:20:08 »
Er det noen som vet no mere om han ? Erkontrakten forlengert?

En spiler jeg har sam\ns for.- Alltid side before self..

MOT

I et intervju i Sveits for noen dager siden sa han at han var ute og gikk og at skaden var under leging. Han skulle til Leeds i slutten av september 'to sort out his future'...
Håper han får ny kontrakt. Kan brukes i hele forsvaret, og er en strålende spillere å hive innpå ved behov. Han leverte big-time i fjor:)

Litt naiv så sier jeg " det er jeg sikker på at han får " Kan jo lage en super-avtale for begge parter.  32 år, erfaren, likt av Bielsa, kjenner systemet, tror ikke han er kravstor og er blitt påliteligheten selv etter
å lagt bort ungdomstemperamentet.  Har Berardi lagd ett enste frispark etter Derby/Playoff ? :) 

76
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League sesongen 2020/2021
« på: September 13, 2020, 22:10:46 »
Fulham og WBA var helt fargeløse synes jeg.  Det er interessant å se de øvrige kamper med Leeds sitt aggressive forsvarspill i hodet, samt lytte til PL-studio sine analyser underveis. Tipper Bielsas team as we speek sitter med sine videoer allerede og kategoriserer trekk og mottrekk.  F.eks. dagens WBA som spillte ny formasjon 5:4:1 defensivt og 3:4:3 offensivt - hva funker,hva funker ikke - hvordan prepper Bielsa laget for de ulike motstandere.  Sitter med en følelse at hans Plan A slik vi kjenner det kommer til å fungere godt.

77
Round Two tie confirmed.

Leeds United can now confirm details for our Carabao Cup Round Two clash with Hull City.

The tie will take place at Elland Road on Wednesday 16th September 2020 (7:45pm).

The last time the two sides came head to head, A brace from Tyler Roberts and goals from Luke Ayling and Pablo Hernandez secured Leeds United a 4-0 victory at the KCOM Stadium.

Ennå er eg heilt i det blå angående eventuelle tv-bilder...
Noen som har lest noe???

Den er i alle fall listet opp som "upcoming event" på hjemmesiden, så da er det bare å håpe den forblir der
https://video.leedsunited.com/home
https://video.leedsunited.com/live

78
Tilhører kanskje HULL tråden denne  ( som sikkert kommer snart ):   Gleder meg allerede til onsdagens kamp mot Hull. Håper Bielsa benytter anledningen til å la de nye spille sammen, og ikke bytte til en ny "Carabou-ellver"  Vil se Meslier i goalen + Koch og Strujik en gang til.  I tillegg trenger disse to å utvikle samarbeidet med Phiilips som def.midtbane,  så han må spille også.  Rodrigo må ha hel kamp på topp.  Så kan backer og kanter få alternere, men holde denne sentrallinja så er de bedre preppa før Fulham kampen.
Hull vant forøvrig 2-0 borte mot Gillingham igår, og her er highlights

https://www.youtube.com/watch?v=sEMgMp2a4J4

79
Vi møtte verdens beste lag - og vi presset dem og scoret tre mål. At vi slapp in 4 for så være i dag. 2 straffer og et helt nytt ferskt stopperpar!

Liverpool hb var kanskje verdens beste i fjor. I dag var Ayling suverent mye bedre. Vi møter en trio på topp hos Liverpool som alle lag sliter med. Likevel syntes jeg Dallas, Koch og spesielt Strujik kom godt ut av PL debuten. Koch spilte seg opp i andre.

Vært mye spørsmål om Dallas, Ayling, Cooper, osv tar nivået i PL. Ayling og Dallas fikser nok det greit. Skal man se på dagens kamp så er spørsmålet om Phillips tar nivået. Overraskende svak. Men regner med at han fikser dette greit også. Vil nok se Phillips dominere mer fremover.

Fikk mld av to Liverpool kompiser. Begge sa at ingen lag har de siste årene kommet til Anfield med en så offensiv plan. De som har forsøkt litt, har som regel gått på en solid smell. Artig å høre at dem er imponert og at dem endelig ser hva jeg har sagt om Leeds og Bielsa!

Tror både 11'ern og bredden på benken hadde trengt Rodrigo de Paul. Håper virkelig den blir noe av. Glipper Gvardiol så bruk penga på De Paul- Vi har Strujik!!  :)

Endelig i gang! Dette kan bli morro!

Enig i ressonnemnet her og synes vi må gi mer kred. til våre debutanter. Struijk har spillt de 2 siste kamper i Championship (Derby-Charlton ), har totalt 216 ,minutter i Championship, er 21 år 190cm, han imponerer meg, selv med en noe uheldig heading ut i felt på mål 3.  Flott pasningsfot og med mer spilletid så kan han bli den nye.... Van Dijik ?  ( 29 år/194 cm og har 393 kamper i ulike toppliganivå) Jeg tror faktisk Cooper fort kan slite med å holde Struijk unna.  Likeledes Meslier. Fantastisk rekkevidde på nesten-selvmålet fra Struijk, og suveren balanse på nærskuddet han redder i 2.omgang. Tøff på corner og våken som sweeper + noen feilpasninger inkludert - det lever vi med.  Tøffing han Meslier, i måten han henviser x 10 mer betalte Kiko til benken.

I mine øyne er det kun en med offensivt driv ala Rodrigo De Paul som mangler her. Det er flott med innarbeidet Bielsa system, men den kollektive styrken vil bli enda sterkere med en slik offensiv kraftplugg. Håper virkelig neste uke bringer good news from Italy.

80
3 things to learn from Anfield:

1. Hvorfor i all verden klarer vi ikke å sy sammen flere bevegelser bakfra inn i bakrom når Liverpool står grisehøyt uten press på ballfører?

2. Den evinnelige 10er-rollen vår er enda ikke løst. Skal vi opp på topp-6 nivå trenger vi soleklar forsterkning der.

3. Vi kan spille oss ut bakfra mot samtlige motstandere i Premier League når vi har fått litt tilvenning.

Etter å ha sett kampen i reprise, men definitivt uten å ha fasiten i hånd, så reiser du noen avgjørende spr.   Kan svar på 1) være at det har sammenheng med at vi ikke lykkes i 10`r rollen igår, samt at man bruker så mye krefter defensivt i Bielsa systemet og at dette i felleskap går på bekostning av de etterlyste bevegelser i bakrom.  Vi så de glimtvis, men det var for mange enkeltløp. Videre så spør jeg meg selv om laget er for utrent på akkurat dette ennå, Championship takten sitter for mye i laget, og det må ett noe endret beveglsesystem til offensivt, når vi presse så høyt som `Pool gjorde.   Samtidig er jeg helt enig i utsagn 3, og med litt tilvenning, så kommer for.h.vis også flere av de bakromsbevegelser. I formildende tone så føler jeg dette var maks av hva laget kunne få til nå.  Liverpool på Anfield med intens trykk,så ble det nesten kun fristplling bak i forsvarsfirer,  så vel nesten ikke kombinasjoner Phillips/Pablo i midten - derav også lenger vei frem til bakrommet. Både mål til Harrison + den annullerte var oppspill bakfra, altfor sjelden vi lykkes i midtbaneposisjon.   


81
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: September 09, 2020, 20:21:54 »
Da er sesongen reddet

Sommeren er reddet :)

Tricky winger that

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=iQ5x8chKLTY&feature=emb_logo

Han kameraten her var jo skikkelig gøyal da !!  Også heter`n Crysencio av alle ting, må jo bli en hit !  Slipper han innpå mot en litt tungpusta høyreback etter at Harrisson har raida opp og ned i 75 minutter, så skaffer han oss minst 2 straffespark. Men, risikerer også å bli banka opp av den samme backen, har mildt sagt en litt irriterende spillestil med sine hopp og vendinger.

82
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: September 09, 2020, 11:25:44 »
Leste i The Athletic sist uke omkring overgangsmarkedet:

When Manchester United signed Daniel James from Swansea City last summer, it was an exception to the rule. The top Premier League clubs rarely do much transfer business in the Championship. Eleven Championship players were sold in the lead up to last season for eight-figure sums and the majority of them ended up joining clubs who had finished in the bottom half of the Premier League — Brighton signed two of them in Neal Maupay and Adam Webster.

Hva angripere angår, så handlet Brighton ifjor Neal Maupay fra Brentford og betale drøye 20 mill.  Southampton hentet Che Adams for ca. 17 mill.  Nå står det at Olli Watkins er hos Villa for Medical og prisen skal være mellom 28 -33 mill.  Det er friskt prisnivå på spisser fra Championship, og Villa vil altså betale 30 for Watkins..... Forrige dagen stod det vel på ca 16-17 mill for Josh King ?     

83
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Liam Cooper
« på: September 08, 2020, 08:12:45 »
Viktig å påpeke feil gutter! 
Gjorde han noe bra også eller? ;)

Fikk 6 poeng i GlasgowTimes, snittet for laget var 6,64

LIAM COOPER 6
The Leeds man did his job well and looked quick on the turn.

Vi vet hva vi får i Cooper. En solid lagspiller, på det jevne, den kollektive evnen til å binde forsvaret sammen gjør manglene mindre synlige.  Nå husker jeg ikke helt, men det var vel få baklengs i år vi la i sekken
på Cooper ?  Synes både Cooper/White og Cooper/Berardi hadde godt samarbeid.  Han mangler det internasjonale ekstra snittet som også ville gjort han til en sterk PremierLeauge stopper.
Så har Bielsa valgt denne mannen som kaptein, det forteller nok også mye om andre egenskaper som er viktig for lag/tropp. Kom til oss i 2014 og kontrakt til 2024, en kontinuitets bærer.


84
Har i alle fall hørt om Mike Dean :D

Dømmingen i PL burde jo være over Ch-nivå... men er usikker. Lurer på hvordan VAR slår inn (jeg har sannsynligvis ikke sett en hel PL-kamp siden 2004)

Graham Smyth
@GrahamSmyth

Michael Oliver referees Leeds United's first Premier League game of the season at Liverpool.
Mike Dean tasked with keeping order in the technical areas.  #lufc

Kan fort vekk blir Mike Dean som får mest å gjøre her, om det argentinske temperament på sida tar helt av. 
Apropos VAR. Her må man mentalt bygge seg opp. Ikke nok med at vi har hatt utallige bom fra Bamford, hodeløse inngripen fra Kiko og driblesegbort-gangpågang-Harrisson. Nå skal vi på toppen av det hele handskes med VAR.  Foreslår en egen tråd på dette,  tipper den blir posted all time high før jula setter inn

85
Ordet er fritt / Sv: Manager / Head coach: Marcelo Bielsa
« på: September 06, 2020, 19:22:17 »
Flott gest av Bielsa:


https://www.telegraph.co.uk/football/2020/09/05/marcelo-bielsa-gifted-kalvin-phillips-newells-old-boys-shirt/


auren

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tror det betyr enormt mye for Bielsa at en spiller som KP blir tatt ut på landslaget. Fra å være lovende når Bielsa kom, så har han på 2 sesonger utviklet spilleren helt frem til landslagstroppen. Enhver trener vil kjenne på den stoltheten, Bielsa tror jeg kjenner det dypt inn i hjertet. Helt såpass at han henter frem NewellsOldBoys drakta. Vi snakker ikke om klapp på skulderen, blomster eller en champis, Nei, Bielsa henter frem drakta, en eldre litt utvaska versjon i bomull antar jeg.  For en trener vi har, gir bort litt av sjela til en av sine beste menn !

At han ikke har signert er sikkert fordi han lar managmentet få arbeidsro med overganger, han stiller seg litt lenger bak i køen selvsagt. 

86
Ordet er fritt / Sv: Treningskamper
« på: September 05, 2020, 15:15:42 »
El Magico is back !!2-1

87
Ordet er fritt / Sv: Treningskamper
« på: September 05, 2020, 14:33:05 »
Kjempesjanse til Roberts. Den skal sitte!

auren

Enkelte ting har ikke endra seg over sommeren.....

89
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: September 02, 2020, 11:28:53 »
https://twitter.com/marshyleeds

Og da er denne postet på twitter uten super-bekreftelse, men mulig alternativ fortsatt,,,trolig

"Leeds have reportedly been given the green light to sign Juan Foyth after Tottenham opted to put the defender up for sale".

90
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 31, 2020, 11:13:50 »
Den schwære prisen for 18-åringen KAN ha sin intrikate bakgrunn: :o

"Rumours that this could be part of a make good deal with Leipzig for JKA.

RB Leipzig owe Dinamo Zagreb £19m for Dani Olmo, this could be a backhanded way of Leipzig paying Zagreb and us getting a young defender in the process.

We wouldn't be paying the full £20m for JKA, but about £7m or half of what the initial £14m purchase of Gvardiol is. Saves everyone going to court and Leipzig get to keep JKA and knock £7m-£10m off of what they owe on Olmo, ontop of the loan fee Leeds has already paid for him. They'd clear close to £10m for the 6 months JKA was at Leeds and still have him on the books as an asset.

We pay £14m + add ons, escape court, JKA wages and transfer fee and get Gvardiol in the process. As the left footed defender/LB cover for the 1st team

Zagreb get an inflated transfer fee for Gvardiol compared to what he was rated at for Bayern a few months ago.

Win/Win/Win all around."

Blir egen Netflix serie snart dette også, om intrikate overgangssaker og puzzle ala Orta

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 15