Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Stut og Fjærkre

Sider: 1 ... 6 7 [8]
211
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Kiko Casilla
« på: Januar 17, 2019, 11:51:28 »
Kanon

Ser i presentasjonen fra klubben at han omtales som "Marcello Bielsas signering", tolker det som en klar indikasjon på hvem som bestemmer på ER.

212
Ordet er fritt / Sv: Manager / Head coach: Marcelo Bielsa
« på: Januar 16, 2019, 19:05:27 »
Er Bielsa for åpen?

Phil Hay
‏
 
@PhilHayYEP
 2m2 minutes ago
More
Aside from anything else, it's unprecedented for a head coach to open up his analysis like this. Bielsa is literally laying out his entire strategy. #lufc


auren

Tror ikke det.
Lag kan ikke drille nye formasjoner bare fordi de skal møte oss.
først og fremst er dette en utrolig styrkedemonstrasjon, som samler klubben bak han.

213
Ordet er fritt / Sv: Manager / Head coach: Marcelo Bielsa
« på: Januar 16, 2019, 18:45:11 »
Facinerende innblikk i en meget grundig arbeidsmetodikk.
Det verste er at jeg tror det bare styrker oss, må skremme vannet av de Championship klubbene som kommer med de de vanlige halvfulle engelske jorneyman managerene.

Integritet har et ansikt; og det er Marcellos.

214
Ordet er fritt / Sv: Spygate
« på: Januar 16, 2019, 17:38:09 »
Blir transkribert fortløpende på YEP, bare å sitte med oppdaterknappen.

215
Ordet er fritt / Sv: Januarvinduet 2019
« på: Januar 15, 2019, 17:43:44 »
Tottenham planlegger bud på Jack Clarke.

https://www.footballinsider247.com/exclusive-tottenham-prepare-formal-move-to-sign-leeds-player/
Synd. Tapt :(
Enig. Uansett hva Leeds tilbyr i lønn vil Tottenham lett overgå det. Så har vi selve den sportslige hverdagen i de to klubbene som er som natt og dag. Få god pris for Clarke (minst £10 mill). Kjøp James fra Swansea. I bakhånd har Gotts og Stevens på akademiet. Irriterende selvsagt, men ingen katastrofe.

Vi kan tilby vesentlig kortere vei til førstelaget. Mulig Clarke verdsetter det på nåværende stadium i karrièren?

216
Ordet er fritt / Sv: TEMA: Elland Road
« på: Januar 15, 2019, 17:35:52 »
Dagene da man kunne bestille fly og hotell lenge i forveien, og være sikker på billett ser ut til å være over:

https://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/football/leeds-united/leeds-united-fans-react-after-elland-road-sells-out-in-90-minutes-for-norwich-city-clash-1-9537732

Er egentlig veldig glad for det, har tross alt ventet i 15 år på at vi skal bli store igjen.


217
Ordet er fritt / Sv: Januarvinduet 2019
« på: Januar 15, 2019, 17:25:38 »
J. Clarke har kontrakt til sommeren 2021, så han er et stykke unna Bosman. Forstår at Ian Harte mener han fortjener mer i lønn, men han har bare vært fast start elveren i en halv måned. Håper at alle gode krefter i klubben snakker sammen, så gutten får en ny kontrakt i løpet av våren.

218
Ordet er fritt / Sv: Spygate
« på: Januar 15, 2019, 17:05:49 »
Begynner faktisk å frykte at det ryker poeng, paragrafene EFL viser til er så runde at de kan brukes til å straffe hva som helst. Dersom medløperne til Harvey ønsker det kan de. konstruere en sak ut av dette.

Egentlig handler det om at Chelsea-scumet Lampard er ligaens dårligste taper, samt at han prøver å få fokus bort fra at han er en fullstendig mislykket manager. Etter å sløst vekk vanvittig mange millioner pund på spillere har han skapt et lag som ikke henger sammen og derfor blir rundspilt over hele England.

219
Ordet er fritt / Sv: Trenger vi et litt kritisk blikk etter sju strake?
« på: Desember 28, 2018, 10:59:59 »
Det er all grunn til å anta at vi får minst like mange skader i 2. halvdel av sesongen, så bekymringene for størrelsen på stallen vil være der hele tiden. Siden jeg er tilbøyelig til å akseptere det meste av det Bielsa har brakt inn i klubben, så godtar jeg at han mener at han oppnår best resultat med å jobbe med en liten samspilt spillergruppe der alle har en fair sjanse for å få mye spilletid. Det er ikke hans modell å ha triple staller. Samtidig er jeg veldig imponert over at alle som kommer fra akademiet er så drillet i formasjonene våre, har et inntrykk av at a-lags trenerene har veldig god oversikt over hva som foregår der.

Derimot er jeg bekymret over at vi ofte skaper veldig lite målsjanser i forhold til ballinnehavet, særlig mot de svakere lagene. Spillestilen vår fører også fortsatt til mange balltap som gir unødvendige baklengs, som 2. målet til Villa.

Straffen i forrige kamp, der Luke Ayling sparket ned en fyr lenge etter at han hadde spilt fra seg ballen, gav meg veldig negative flashback til fjorårets disiplinproblem.

Bortsett fra det, er jeg optimist og tror på direkte opprykk. Når Eddie Gray har sagt at vi går opp direkte på LUTV, vil det skje.

220
Ordet er fritt / Sv: Hjemmefansen - publikumstallet på Elland Road
« på: Desember 27, 2018, 12:42:41 »
Selv når det er utsolgt på borte, synes jeg det ser ut som om det går med mange flere seter til crowd segregation (tro hva det heter på norsk), enn på de fleste andre banene i England.

221
när hade vi senast en segersvit på 8 matcher?

26. september til 21 november 1931, da tok vi ni på rad.

222
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Samuel Saiz
« på: Desember 15, 2018, 07:29:59 »
Må innrømme at jeg er imponert over de som klarer å se positivt på dette, selv tenkte jeg der røyk pokalen.
Jeg er redd for at vi mister en dimensjon ved spillet vårt. I flere av kampene Saiz har startet på benken, har vi stanget mot lave forsvar uten å skape noe særlig. Kreativiteten hans har bidradd til å åpne disse forsvarene, noe som har gitt oss mange poeng i høst.

223
Tok 18.15 toget fra Leeds til London på lørdag. Gikk forbi hele startleveren og noen innbyttere på vei til togkiosken. Meget glad for å rapportere at det kun stod en liten alkoholenhet på et bord i hele kupeen deres (Corona, hvis slikt kan kalles øl).

Pontus sa tidligere i høst til Expressen at Bielsa fikk han til å kutte ut alkohol helt. Godt å få bekreftet ved øyesyn at de gode holdningene gjennomsyrer klubben, dette kan bli en liten faktor på veien til opprykk.

224
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Kemar Roofe
« på: Desember 05, 2018, 18:35:22 »
Leeds tilbød Roofe ny kontrakt for noen uker siden. Noen progresjon her? Noen som vet?

Gjorde de?
Mener det, ja.

Ser ut som om det er stillstand, handler ikke overraskende om penger. Rådgiverne til Roofe mener at han fortjener like mye som Bamford.

225
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Kemar Roofe
« på: Desember 05, 2018, 15:32:24 »
Er dette som menes med å ta en for laget:

https://shop.leedsunited.com/SWT210NAVY

226
Bør ikke bytte mer enn en i pausa. Med det grisespillet dommeren tillater fra blades er det desverre stor risiko for at vi får en skade til.

227
Ordet er fritt / Sv: Leeds truer med å forlate the Football league
« på: November 13, 2018, 10:08:15 »
Hvorfor forsvinner teksten i artikkelen?

Må man registrere seg for å få tilgang?

Ingen aning. Jeg er i alle fall ikke abonnent, ikke noen 'pluss-artikkel' dette...

Prøv med en annen nettleser?

Det ligger en spørreundersøkelse der som du må svare på for å få fram teksten, YEP får noen få pence for alle som gjør det. Som regel bare å svare nei på første spørsmål (bruker ikke eller har aldri hørt om noen av produktene)

228
Ordet er fritt / Sv: Nye drakter 2018-19
« på: November 07, 2018, 20:46:34 »
Lurte på hvorfor den kom nå, midt i sesongen.
Phil Hay har svar på dette også:

https://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/football/leeds-united/leeds-united-unveil-new-yellow-and-blue-third-kit-and-prevent-shirt-clash-with-west-brom-this-weekend-1-9431630

Uansett er trøya klassisk fin, og må kjøpes i desemberbesøket på Elland Road. Shorts kjøper jeg aldri så det får være at den ikke er gul.


229
og en raskt voksende flyplass.

rom for direkte-fly snart da kanskje  ;D

Det er kommersielt vanskelig ettersom vi er den eneste klubben med norske fans i området blir det for spedt til å ha regulær rutetrafikk. Kabinfaktoren blir lav i helger der vi har bortekamp.

Synes ellers det mest fascinerende med den flyplassen, er hvor nært jernbanelinja mellom Leeds og Harrogate passerer uten at planmyndighetene i Yorkshire har klart å etablere en togstasjon i tilknytning til lufthavna.

230
Bra skildring Bare for å være irriterende pirkete, flyplassen ligger i Leeds, ikke i forstaden Bradford, her er adressen:
Whitehouse Ln, Yeadon, Leeds LS19 7TU, Storbritannia
Leeds Bradford internasjonale lufthavn

Bortsett fra nerdfaktoren er dette kun viktig når man diskuterer med fans som holder med lag fra andre sida av the Pennies, som Englands 3. største by har Leeds et oppgående næringsliv og en raskt voksende flyplass.

Shoppingen er ellers viktig for oss som har stiftet familie. Jeg slet med å overtale min kone til å bli med til Leeds første gangen, men etter at hun oppdaget alle de sentrumsnære kjøpesentrene i byen har aksepten for familieturer til Leeds økt betydelig.

231
Står to gule på livescore

Sent fra min E5823 via Tapatalk
Står to gule på fotmob også, men jeg så kun det røde i kampen.
Men kamerat var jo ikke på dommeren var det det da? Ikke vet jeg...

Sent fra min E5823 via Tapatalk

Dommeren holder både det gule og det røde, når han noterer så alt tyder på at han viste gult før TV bildet fanget det opp.

Ayling fikk sitt første gule i det 47. minutt iflg vglive

De tre første gule kortene våre, kom fordi spillerne innformerte dommeren om at han gjorde feil. Jansson og Ayling fikk det i samme diskusjon, etter frisparket på 19 menter

232
Står to gule på livescore

Sent fra min E5823 via Tapatalk
Står to gule på fotmob også, men jeg så kun det røde i kampen.
Men kamerat var jo ikke på dommeren var det det da? Ikke vet jeg...

Sent fra min E5823 via Tapatalk

Dommeren holder både det gule og det røde, når han noterer så alt tyder på at han viste gult før TV bildet fanget det opp.

233
Ser ut som om vi trenger en pause, for å få satt laget igjen. I dag er det feilpassningene som gjør at vi ikke vinner. Det er den fatale pasningen fra Cooper som gir Brentfordtassen muligheten til å løpe inn i feltet å legge seg. Mange av de fra Ayling kunne også ha ført til baklengs.

Må også ta tak i disiplinen slik at vi ikke får en ny periode som i fjor, meningsløst av Ayling å plante foten i låret på motstanderen når vi jager seiersmålet.

Kanskje får vi friskmeldt noen av de på skadelista før neste kamp også.

234
Kampen ble faktisk avviklet med en ball, det var ingen reserveballer bak målene og ingen ballgutter. Kan ikke huske å ha sett det i noen seniorliga siden slutten av 1980-tallet. Utrolig at skitlaget Milwall får lov til å gjøre dette i championship i 2018. Det er åpenbart ingen minimumskrav til kvaliteten på arrangementet.

235
Ordet er fritt / Sv: TEMA: Elland Road
« på: September 14, 2018, 15:05:09 »
Kunne naturligvis føyset det av med å fastslå at The Kop opprinnelig var en ståtribune med mye større kapasitet, men ser at folk oppfører seg annerledes i dag enn da den ble bygget. Er også enig i at det ikke akkurat er romslig i serveringen under taket der. En løsning som blir stadig vanligere er at det opprettes serveringsområder på utsiden av selve stadion. Ved å trekke inngangene tilbake kan det gjøres også der. City of London Stadion er et eksempel på en ny arena der nesten all servering foregår på utsiden.

Må innrømme at jeg aldri har vært på South stand, men kan det være en mulighet å lage en åpning til  Billys bar fra innsiden og bruke dette arealet i pausen.

Vet da faen hvor man skulle gjort av bortesupporterne, East øvre?

Klubben kan jo også dra på studietur til Tyskland, eller de mange trange rugbybanene rundt om i England.


236
Ordet er fritt / Sv: TEMA: Elland Road
« på: September 14, 2018, 13:17:06 »
Sky Sports Football

NEW

The FA has confirmed its support for Premier League and Championship clubs to have a choice over whether to adopt safe-standing areas within their stadiums.

Read: skysports.tv/TT8XWW
Oi, kan dette bety ståplasser i North og South stand neste år?  :)

I følge safe stand initiative er den vanligste ratioen 1,8 ståplasser per sitteplass (selv om noen klubber i bundesliga har opp til 2,1). Kapasiteten i svingene kan dermed økes med 9 600 til 21 600. Dermed kan vi som nyopprykket rive John Charles og bare tape 1400 plasser i kapasitet, eller med bedre segregering komme ut med samme kapasitet som i dag. Når nye John Charles står klart til sesong to i PL med, tenk på et tall, 23500 seter har vi plutselig en stadion med en kapasitet på 60 000. Et realiserbart drømmesenario.

237
Noen som har fanget opp hvordan treningsregimet har vært for de hjemmeværende i landslagspausen?
Mer spesifikt om det har vært like intenst som i sommer eller noe slakkere.

238
Ble mere opptimistisk med tanke på opprykk etter denne kampen. Vi står opp mot et av ligaens beste mest fysiske lag. Morsomste kampen uten målsjenser jeg har sett på lenge.
Velkommen til forumet Stut og fjærkre! Forumets mest spesielle navn, kanskje.......?
Takk
Fjærkre er logisk.
Stut peker mot supporterne av den klubben jeg støtter i Oslo

239
Enig i vurderingene av dommeren. Tror han gav Assebalonga åtte frispark etter filming, det var vel alt de hadde. Umulig å se noe linje ellers heller. Men tror er ikke sikker på om vi hadde vunnet med ordentlig dommer heller, ettersom vi ikke klarte å bryte opp det fysiske forsvaret til Boro.

240
Ble mere opptimistisk med tanke på opprykk etter denne kampen. Vi står opp mot et av ligaens beste mest fysiske lag. Morsomste kampen uten målsjenser jeg har sett på lenge.

Sider: 1 ... 6 7 [8]