Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Sider: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 24
121
Corner er jo alltid mål!

122
Alle de gangene keeper får frispark av å bli pustet på, men den? Neida. Takk VAR!

Det er jo en egen Leeds-VAR, selvfølgelig...

123
Meslier blir bra hindra der. Bør jo være frispark!

Syns bare synd på Harrisson nå, får jo ikke til noe som helst :-[

Ja, huff. Viste prov på fantastisk teknikk i tre - 3 - sekunder ute på kanten for noen minutter siden. Og jeg som mente han var god nok for VM... FØR denne sesongen, må sies.

126
Aiaiai, for en ettermiddag det ble!

Kjenner på meg at jeg kan bli veldig, veldig glad i kombinasjonen Gnonto/Summerville i fremtiden!!!!

PålK

127
Gnonto boy is ours! Og takk for det!

Man kan trygt si at dette er hans gjennombrudd, på sin 19-årsdag.

133
Når erstatter Gnonto og Gelhardt Harrison og Rodrigo?

Alt for sent, tipper jeg.

134
Og på Elland Road er det motstanderen som overtar, i motsetning til på Anfield...

135
NRK skriver: "Leeds' sene 2-1-scoring kom etter massivt Liverpool-press, der spesielt Darwin Nuñez hadde hatt flere store sjanser til å avgjøre i favør vertene."

De glemte å nevne at vi hadde de første 32 minuttene av omgangen.  Men det skal jo handle om Pool selvfølgelig   >:(

136
Interessant observasjon: Ikke én gang forsøkte vi å spille oss ut fra 5-meter (tror jeg). Kun lange utspill fra Meslier til pools banehalvdel.

137
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Liverpool - Leeds 29/10-22
« på: Oktober 29, 2022, 22:43:44 »
1-2

Denne!

138
Finnes det noe bedre enn å se Henderson, Salah osv bomme mot Leeds?

Think not!!!!!

Gratulerer alle sammen, dette var sesongens beste kamp så langt for meg. Trur eg tar ein øl (tell)

139
Cryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy"""""""""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

140
Meslier er gud i kveld!

141
Kom igjen, ta tilbake initiativet nå!
Gnonto på! Spent på å se hva han kan vise. Harrison ut.

142
Aiai! Mye bra i første fra mange av våre. Tror jo jaggu vi har hatt de største sjansene også. 6-8 i skudd, 3-3 på mål.

Og sjelden at 7-0 i cornere har vist et så skjevt bilde av kamp, må sies.

Frykter nok at det blir hårføner fra kjøpagliset i rød garderobe i pausen så da gjelder det å stålsette seg i andre!

Hadde glatt tatt 1-1 i forkant her, for å si det sånn...

143
Ordet er fritt / Sv: Head coach - Jesse Marsch
« på: Oktober 24, 2022, 23:18:47 »
Carlos Corberan er vel ledig ?

Fikk sparken etter 2 seire på 11 kamper i Olympiakos. Nå har han vel tatt over WBA.

Tror ikke den er i boks gitt. Jeg er så naiv at jeg tror han kan være et godt alternativ nå. Hudds har jo helt ramlet sammen etter hans avgang. Bor visst fortsatt i Leeds også...

144
hahaha

Fulham hjemme

Jepp, vi sparte oss sist fordi denne kampen var så viktig.

145
Ayling viser seg frem. LIKER!

146
Straffe til Leeds og rødt kort på Gabriel! Utrolig! Men det kan vel ikke være straffe? Bamford dytter jo Gabriel først over ende??

auren

Blir nok VAR som sier nei til straffe...

147
Firpo inn? jaja...

148
dommeren kan bli avgjørende i dag- håper d blir fordel oss.

Eeehhhhhhhh

Den eneste positive fremover så langt må altså ut.

149
Cooper med trøyeholding igjen.  Og spillet hardner generelt til.

Producer så det, neste gang er det jo VAR som tar oss på det...

150
2 minutt til kampstart, og ingen oppstilling enda?