LUSCOS Forum > Junioravdelingen

Om 'junioravdelingen'

(1/4) > >>

Asbjørn:
Hei. Dette 'rommet' har vi opprettet for at 'unge Leedselskere' skal få ha en egen tumleplass.

Det betyr ikke at dere kun kan poste på dette rommet, men her er det liksom dere som skal få regjere. Se ikke bort fra at en eller annen 'gamlis' også innimellom vil ha et ord med i laget, men i hovedsak skal dette være dere unge sitt rom.
Det at vi skriver 'dere under 16 år' er litt sånn omtrentlig skrevet av oss. Dette er noe nytt vi prøver ut, og vi vet liksom ikke ennå alderen til de som syns dette rommet er allright.
Det finner vi ut etterhvert. :)

Forumreglene gjelder her også.
Se http://www.leedsunited.no/forum/index.php?topic=4732.15

Det er ikke sånn at dere kun kan diskutere Leeds her. Fortell i 'tittelen' hva du vil skal diskuteres.

Foreløpig kaller vi det å ha dette rommet 'en prøveordning'. Så får vi 'ta en evaluering' etter en tid om vi syns rommet fungerer slik vi tenkte :)

Lykke til! :)

Brian G.:
Da får vi håpe at vi for beholde det! ;D

Asbjørn:
Nå har vi hatt Junioravdelingen gående i litt over to uker, og hittil har vi bare gode erfaringer med det. :)
Selvfølgelig, som med alt nytt, er det ting som må gå seg litt til først, men på meg virker det som at Junioravdelingen har kommet for å bli. :) Foreløpig er det jo ganske få som vet om at den finnes, men i løpet av våren tipper jeg at flere unge har begynt å bruke den. 

Vi får se om det fortsetter å  fungere bra da. :)

- det er dere som nå er her som setter standarden :)

Andersen:
Det er flott at det blir opprettet et eget forum for de yngste her inne!  Det rører seg i hjertet , når stadig yngre og yngre Leedssupportere dukker opp her inne!  Mistenker de har pappaer eller eldre brødre som har omvendt dem til å bli Leedssupportere ! Det er bare moro! De fleste i dag holder jo som kjent med  scum, Liverpl, Chel, Arsenl, Totth, så stå på gutter og jenter. . . .?  Hilsen en som nærmer seg 50, men som har trua på : LEEDS4EVER!!! ;D  ;D  ;D

The Gentle Giant:
OK!! ;D

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning