Skrevet av Emne: Blank topic ved bruk av Tapatalk  (Lest 1370 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Blank_File

Blank topic ved bruk av Tapatalk
« på: November 05, 2014, 12:39:47 »
Hei

Som dere kan se blir ofte emnefeltet blankt når jeg skriver noe. Dette skjer hver gang jeg svarer på en tråd i tapatalk på mobilen. Er det noen som har en løsning på dette? Det ser ikke ut og er til irritasjon for flere enn meg.

Robert

Sv: Blank topic ved bruk av Tapatalk
« Svar #1 på: November 06, 2014, 07:32:04 »
Kan du se om det er noen forskjell nå? Oppgraderte tapatalk i natt (av andre grunner), og ser ihvertfall ut til at tidsbuggen endelig er borte!
Ved problemer med forumet, ta kontakt via PM

Robert

Sv: Blank topic ved bruk av Tapatalk
« Svar #2 på: November 06, 2014, 16:08:09 »
Okay, buggen er identifisert, men ikke fikset fra tapatalk sin side.
Det er kun ved "quick reply" det skjer, så inntil de får fikset buggen, er letteste måten å bruke "normal reply".
Ved problemer med forumet, ta kontakt via PM

lojosang

Sv: Sv: Sv: Blank topic ved bruk av Tapatalk
« Svar #3 på: November 06, 2014, 16:15:18 »
Okay, buggen er identifisert, men ikke fikset fra tapatalk sin side.
Det er kun ved "quick reply" det skjer, så inntil de får fikset buggen, er letteste måten å bruke "normal reply".
Tipptopp! Da får man prøve å huske det. Også når man brisenOEFer.
- Leif Olav

Blank_File

Sv: Sv: Blank topic ved bruk av Tapatalk
« Svar #4 på: November 07, 2014, 00:57:10 »
Dette er en. Test. Den skal jeg sjekke i morgen.

Blank_File

Sv: Blank topic ved bruk av Tapatalk
« Svar #5 på: Januar 09, 2020, 09:53:45 »
Den siste uka har det vært mye rot med Tapatalk igjen for min del.

Jeg får ikke koblet til forumet lenger. Det står bare og sviver og gir aldri noe timeout eller noe. Funker igjen i en periode etter at appen er avinstallert og lagt inn alt på nytt.

Noen som har andre forslag til forumtråling på mobilen?

Asbjørn

  • Forum Admin
  • Moderatorer
  • Lorimer
  • *****
  • Innlegg: 22211
  • Total likes: 44
  • LEEDS UNITED - the Pride of Yorkshire
    • Vis profil
    • E-post
Sv: Blank topic ved bruk av Tapatalk
« Svar #6 på: Januar 09, 2020, 18:11:39 »
Den siste uka har det vært mye rot med Tapatalk igjen for min del.

Jeg får ikke koblet til forumet lenger. Det står bare og sviver og gir aldri noe timeout eller noe. Funker igjen i en periode etter at appen er avinstallert og lagt inn alt på nytt.

Noen som har andre forslag til forumtråling på mobilen?

Pga sikkerhetsissues som kom for noen dager siden har teknisk sjef oppgradert forumet. Det medførte bl.a. at vi måtte logge inn igjen (sikkert flere enn meg som først klarte det på tredje passordforsøk :D ).
Skal ikke se bort fra at det du sliter med har sammenheng med samme oppgradering???

Kanskje Robert kan føye noe til her??? :o

Tell me - I've got to know
Tell me - Tell me before I go
Does that flame still burn, does that fire still glow
Or has it died out and melted like the snow
Tell me  Tell me

Dylan

Blank_File

Sv: Blank topic ved bruk av Tapatalk
« Svar #7 på: Januar 10, 2020, 08:52:49 »
Den siste uka har det vært mye rot med Tapatalk igjen for min del.

Jeg får ikke koblet til forumet lenger. Det står bare og sviver og gir aldri noe timeout eller noe. Funker igjen i en periode etter at appen er avinstallert og lagt inn alt på nytt.

Noen som har andre forslag til forumtråling på mobilen?

Pga sikkerhetsissues som kom for noen dager siden har teknisk sjef oppgradert forumet. Det medførte bl.a. at vi måtte logge inn igjen (sikkert flere enn meg som først klarte det på tredje passordforsøk :D ).
Skal ikke se bort fra at det du sliter med har sammenheng med samme oppgradering???

Kanskje Robert kan føye noe til her??? :o

Akkurat nå lyder feilmeldingen som følger (når jeg forsøker å logge inn på Tapatalk på nytt):
Server error occurred: 'Call to undefined function get_auth_secret() (Subs-Auth.php:129)'

ar9

Sv: Blank topic ved bruk av Tapatalk
« Svar #8 på: Januar 10, 2020, 22:20:07 »
Jeg har brukt forumet via mobilen i mange år men nå er det bare tull.
Får feilmelding, på feilmelding på feilmelding.
Har forsøkt å slette og logge inn pådytt x antall ganger.
Men blir bare krøll.