Skrevet av Emne: Kamprapporter  (Lest 7250 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Pål Einar

Kamprapporter
« på: Februar 24, 2006, 03:28:22 »
HER(!) kan dere skrive inn kamprapporter.

Fint om dere som har vært over dammen bruker litt tid her.
« Siste redigering: Februar 24, 2006, 03:28:38 av PÃ¥l Einar »
- Only users loose drugs


B-m

Re: Kamprapporter
« Svar #1 på: Mars 05, 2006, 20:57:08 »
Keep em comin'
---------------------------
who killed Trondheimwhite?

4ever arcticwhite

Re: Kamprapporter
« Svar #2 på: Mars 15, 2006, 20:46:15 »
Her strøymar det på!

- The future's so white, I've got to wear shades [8D]
The future's so White I've got to wear shades 8)

asLeeds

Re: Kamprapporter
« Svar #3 på: Mars 16, 2006, 16:25:38 »
øøøhhh, var det ingen som var over i helga??
DALHEIM WHITES

HåvardK

Re: Kamprapporter
« Svar #4 på: Mars 21, 2006, 02:49:46 »
Det er mandag kveld. Jeg er tilbake etter ei hard arbeidsøkt i England, og tenkte å dele noen av mine opplevelser med andre(interesserte eller ikke). Og for å være litt lojal mot den alltid like hyggelige Pål Einar, benytter jeg altså denne tråden. Merk dere det. Tillater meg å legge til noe av det som skjedde før og etter kampen også, da det hører med til totalopplevelsen.

EN LØRDAG I WASTELAND

Dro opp med tog fra London lørdag formiddag, sammen med den fåmælte, men ivrige og ikke minst hyggelige Jostein Lundquist. Selve togturen var direkte hyggelig - god comfort og ikke minst god drikke. Heldigvis kom vi oss av toget i tide, selv om vi på det tidspunktet var inne i en gripende samtale om eksistensielle tema.

Siden billettene ikke var kommet fram i posten, var vi tvunget til å ta turen direkte til stadion for å få hentet ut duplikater. Ricoh Stadium ligger langt fra sentrum, og for den del annen bebyggelse, så det ble derfor ingen pubtur før kampen, slik vi hadde håpet. For min del er ofte dette en viktig del av selve opplevelsen med å se kamper i England, så dette var en liten nedtur. Heldigvis var det BRA servering inne på stadion, og masse folk, så vi fikk da en brukbar pre-match allikevel. Plassene vi hadde blitt tildelt, var også av meget bra kvalitet, selv om vi snakket om nest øverste rad.

Regner med at de fleste har lest referat, ja endatil fulgt radiooverføring av selve kampen. Tenkte derfor ikke å bruke så veldig mye plass på dette, men her er noen ord:

Fra vårt ståsted startet vi best, men lot etterhvert Coventry komme inn i kampen. Deres storvokste og fysisk sterke spisser(først og fremst Adebola)skapte mye hodebry for våre stoppere, og det var da også ubesluttsomhet fra disse to i fellesskap som ga Adebola fritt leide i forkant av en fortjent scoring.
Allikvel må jeg si meg enig med "sidekommentator" Lundquist i at det ut fra selve spillestrukturen syntes at vi var og er et bedre lag enn Coventry. Våre kombinasjoner og tilløp var det adskillig mer plan over, men årsaken til at vi ikke lyktes var først og fremst at vi ikke fikk igang særlig mye spill på flankene.
Dette ble bedre i andre omgang, som vi i utganspunktet eide fullt og helt, selv om vi noe unødvendig slapp Coventry til på et par store sjanser. Dessverre hadde vi ikke marginene på vår side i avslutningsfasen, men vi viste i det hele tatt både evne og vilje til å produsere sjanser, ofte etter tildels gode offensive kombinasjoner. Det var derfor fullt fortjent at vi fikset utligning i "the dying minutes", selv om Healys straffe kostet meg fire Guinness(du glemmer vel ikke det, Jostein?)...

Så til spillerbørsen:

Sully 6: Hadde egentlig lite å gjøre, men holdt på å rote det til for seg selv ved et tilbakespill. Brukbar kontroll ellers, og én fin redning i første omgang.
Crainey 5,5: Utførte de primære defensive oppgavene på en enkel måte, men viste at han mangler nødvendig teknikk og finesse for å heve laget. Ble heldigvis ikke utfordret særlig på tempo.
Kelly 7,5: Konge i forsvaret. Ryddet opp ved hjelp av tempo og kløkt flere ganger, og var svært trygg med ballen. Dessverre for lite med framover - kanskje fordi han og Blake ikke kombinerte bra nok.
Butler 6: Slet med Hutchinson og Adebola. Bortsett fra i forkant av målet gikk det stort sett greit, men syns vel av og til at han blir litt for enkel i spillestilen. Noen ganger lar det seg gjøre å klarere en ball til en medspiller også...
Kilgallon 6,5: Hadde en vanskelig jobb, og var ofte den som måtte inn i duellene med deres spisser. Fikset det heldigvis bedre etterhvert etter en litt nervøs start. Veldig bra i lufta, men litt mye og unødvendig armbruk trekker ned.
Douglas 6,5. Jobber utrettelig både offensivt og defensivt. Er ofte med i avslutningsfasen, men hadde ikke nødvendig tur på lørdag. Virker å ha et godt fotballhode, som bl a viser seg i offensive kombinasjoner. Mangler kanskje litt tempo.
Miller 6: Tildels frapperende teknikk, særlig i pressede situasjoner. Mangler litt guts i duellene, og er litt for mye av og på i løpet av kampen. Uheldig med avslutningene på lørdag.
Derry 6: Bra som defensivt anker, og gjorde vel ingen direkte feil. Savner at han avslutter enkelte angrep, men han mangler kanskje skuddferdigheter? Mister av og til hodet, og var svært heldig ved at han unngikk kort på lørdag.
Blake 5: Veldig lite involvert, og ga ikke Kelly mye støtte i angrep. Ble fortjent byttet ut tidlig i andre omgang. Kunne vel også ha vært mer presis foran mål i første omgang.
Lewis 6: Så egentlig lite av ham også. Ser ut til å ha fått større arbeidskapasitet, men lyktes ikke mye offensivt - inntil situasjonen som førte til straffesparket. Får ett ekstra poeng for dette.
Hulse 6: Jobbet hardt og mye, men var for lite effektiv foran kassa. Er allikevel et bra spillepunkt for midtbanespillerne, men jeg savnet kombinasjonen med vingspillerne.
Healy 7: Nok en gang redder han poeng for oss helt mot slutten. Utrolig sterkt å sette straffesparket på dette tidspunktet av kampen. Var ellers ikke så veldig mye involvert, men var friskere enn Blake, og det virket som han tiltrakk seg mer oppmerksomhet fra motspillerne og dermed ga rom for andre. Oppløftende innhopp.
Moore 6,5: Overrasket med gode tekniske løsninger og bra innsats. Bidro til at vi fra tid til annen fikk til litt flankespill, og innsatsen vra upåklagelig - selv om han ikke alltid var i takt med medspillerne. Kan faktisk bli en joker i innspurten.

Alt i alt et godt resultat mot en motstander som hadde seks strake seire på hjemmebane i forkant av denne kampen. Vi var som sagt bedre, men skal være meget fornøyd med at vi ikke gir opp og berger ett poeng i løpet av sluttminuttene. Akkurat denne egenskapen kan vise seg å bli avgjørende nå i innpurten!

Ellers må jeg bare knytte noen ord til selve infrastrukturen mellom Coventry sentrum og Ricoh Stadium. Selve stadion var forsåvidt grei nok, men jeg syns det er litt merkelig at en ikke prioriterer å tenke litt nytt når en skal bygge sn splitter ny stadion. Her var det betong, sprinkler og lite elegante løsninger på det meste, selv om "basale rom" som toalett og serveringsareale hadde blitt godt tilgodesett. Dessuten blir det jo ganske upersonlig når stadion ligger så langt unna øvrig bebyggelse, noe som gir seg utslag for de som skal bevege seg til og fra: Vi, som altså reiste med tog, baserte oss på å praie en drosje inn til stasjonen etter kampen. Etter å ha ventet i over en halvtime - i isende kald vind - måtte vi bare gi opp, siden vi i løpet av denne tida kun hadde observert TO drosjer. Vi kom oss da inn til byen etter nok et kvarter i buss-kø, men der viste det seg selvsagt at bussstasjonen lå 15-20 minutters gange fra togstasjonen. Og siden de ti første personene ikke visste at det fantes fasiliteter som jernbane i hjembyen deres, rakk vi selvsagt ikke toget. På stasjonen sto det derimot 40-50 drosjer og ventet... Heldigvis regner jeg med at det er en stund til vi spiller i samme divisjon som Coventry!
« Siste redigering: Mars 21, 2006, 03:01:53 av HÃ¥vardK »

Asbjørn

 • Forum Admin
 • Moderatorer
 • Lorimer
 • *****
 • Innlegg: 23230
 • Total likes: 280
 • LEEDS UNITED - the Pride of Yorkshire
  • Vis profil
  • E-post
Re: Kamprapporter
« Svar #5 på: Mars 21, 2006, 02:59:04 »
TAKKER, Håvard!

Ser ut som vi hørte/leste stort sett samme kampen som du så [:)]

...nå skal du se det blir sving på Pål Einars tråd også... [:D]
"There must be some way out of here," said the joker to the thief
"There's too much confusion, I can't get no relief
Businessmen, they drink my wine, plowmen dig my earth
None of them along the line know what any of it is worth"

B.  Dylan
Tell me - I've got to know
Tell me - Tell me before I go
Does that flame still burn, does that fire still glow
Or has it died out and melted like the snow
Tell me  Tell me

Dylan

Jon R

Re: Kamprapporter
« Svar #6 på: Mars 21, 2006, 04:04:58 »
Et aldeles utmerket bidrag til denne (nesten) bortglemte tråden, Håvard. [:)]

Jon R.
Jon R.

B-m

Re: Kamprapporter
« Svar #7 på: Mars 30, 2006, 04:45:05 »
Veldig bra matchrapport Håvard! En av de bedre jeg har lest!
---------------------------
who killed Trondheimwhite?

HåvardK

Re: Kamprapporter
« Svar #8 på: Mars 31, 2006, 04:12:57 »
Artig med tilbakemelding, men jeg har en vag følelse av at denne tråden blir litt bortgjemt slik den ligger nå... Og når kampreferatet samtidig er en slags reiseskildring, blir en i tvil om hvor innlegget skal postes.

Asbjørn

 • Forum Admin
 • Moderatorer
 • Lorimer
 • *****
 • Innlegg: 23230
 • Total likes: 280
 • LEEDS UNITED - the Pride of Yorkshire
  • Vis profil
  • E-post
Re: Kamprapporter
« Svar #9 på: April 20, 2006, 04:54:49 »
...er ikke så sikker på hvor mange som er innom "På tur til Leeds"-siden (eller trykker på "aktive emner)så jeg poster det likagodt her jeg [:)]

LEEDS LANGFREDAG - TIRSDAG

Fire stk vestlendinger dro altså langfredag til Leeds.
Grunnet nattestengte Vikafjellet måtte Skjerven & Skjerven overnatte på Sotra. (I tillegg stilte jeg med en egen betaler på turen)

Comfort Inn
Dette var et nytt hotellbekjentskap for meg, valgt på nettet mht pris og beliggenhet.

Og hvilken beliggenhet!!!!

Jeg som på forhånd syntes at Marriott lå passe sentralt...

For å nå Comfort Inn var det nok å krysse vegen fra togstasjonen! That's it. Da var vi der. Siden det kostet £6 ekstra for frokosten der inntok vi Wheterspoon (jaja Kjell, slik skal det være... [:)]) på togstasjonen (£2) for denslags. Ikke lange reisen...
Skulle vi ha middag krysset vi igjen gaten fra Comfort Inn (nå i østlig retning). Der lå La Comida (15 meter fra hotellinngangen). To middager inntok vi hos alltid like hjertelige Vince. Den tredje bestemte Kjell/moi oss for å spise på Living Room av nostalgiske grunner (ikke sant, Runar, Bjørn og Svend Anders). Men det ble ikke det samme en sen mandagskveld...

Dessuten manglet Brian Deane.

Members Club
Dette ble en hel liten begivenhet for meg... Med svært lave forventninger inntok jeg loungen... dvs, det tok litt tid før jeg havnet der...

Vi begynte jo som alltids hos Lorimer. Allerede halv tolv kampdagen var både Peter himself og et tjuetalls norsktalende på plass. Herved hilser jeg "Peters"... et hyggelig bekjentskap skulle det vise seg etter hvert som diverse Liverpoodlians hadde gått til sengs for natten (beklager, den var intern...).

Vel, Kjell måtte tidlig av gårde for å hente billett og jeg lurte på den "membersgreia." Så vi dro tidlig fra Peter og opp til Stadion. Problemet mitt sånn sett var jo Kåre, ville jo ikke etterlate ham utenfor mens jeg var inne og hygget meg. I supportersjappa mente de vi begge ville slippe inn.

Men nope. Blei avvist jeg gett, dvs ikke jeg men at jeg ikke fikk ha med noen inn...

Det er da det er lurt å ha taktikken klar... ...som jeg senere også fikk bruk for da en Norwegiansflyvertinne som sprengte 10'erskalaen kjeftet på meg for å drikke medbrakt... Vel ja, tilbake i Leeds... jeg trekte meg bare rolig tilbake til de andre, sikker på at jeg ikke fikk ha med noen inn og uten særlige  forventninger til arrangementet og var vel ikke spesielt lei meg...

Men da, etter ca et halvt minutt kom vakta og tok kontakt med meg. Jeg skulle vente litt så skulle vi se...

Litt ydmykhet og i anledningen noe gebrokken engelsk når jeg henvendte meg første gangen hadde visst lykkes likevel [:)]
En innenfra kom ut, "godkjente oss", og in we go.

Så da var vi unntaket som bekreftet regelen og jeg og Kåre vandret inn, satte oss ved et av de gedigne bordene og spiste vår mat & drikke med god appetitt.
Kjell vandret mot Ultraspuben for å hente sin billett.

Drøye tre kvarter før kampen startet det som jeg vil betegne som veldig flotte saker. Elland Roadspeakeren inntok podiet, i første omgang sammen med Peter Lorimer. Der snakket de om de siste ukers begivenheter og forventningene foran dagens kamp.

Flott, tenkte jeg, og trodde that was that.

Så kom Allan Clarke og Simon Walton på podiet. Og "søster" Walton. Da gikk det mye i Arsenal-Leeds 1.mai. Allan snakket om hvordan han & Billy B noen uker før dødsfallet hadde snakket om hvis de hadde fått velge én cupfinale å spille, hadde de valgt you know what. Det var hundreårskampen, dronningen stilte for første gang osv...

Og vi pleide å slå Arsenal i slike kamper.

Det var da søskenparet Walton kom til orde. Aaaartig å oppleve red hot Simon som den ydmyke karen som knapt turde å hviske inn i mikrofonen, mens den yngre søstra sprudlet og snakket i veg.
Et eksempel, de tre gutta skulle levere sine tips for kampen, Lorimer 3-2 og Clarke 1-0. Simon hadde fått goood tid til å tenke, men stotret i veg mens han måtte bestemme seg for noe... du vil vel ikke være den første her fra scenen denne sesongen for tipper tap vel, lurte konferansieren, nnei, det ville han ikke, ... 0-0, kom det til slutt.

Men på banen er han sjef![:)] Stjeler straffespark i debuten mot Valencia og greier. Litt vanskelig å se den utgaven av unggutten da...

Artig også etter kampen å oppleve Sports Pub, Ultras gedigne anlegg der de møttes...

the beer garden is back!
Kjell and his pint, which he mysteriously took a picture of, for no reason...

...og må - av en eller annen grunn - også poste dette...

Nat up to the usual yoof antics (I blame Laura)Irsk aften ala Kjell
Kjell hadde tidlig foreslått en aften med irsk musikk søndagskvelden (i nærheten av Beeston). Dette hørtes hyggelig ut så vi var så absolutt med på den. Etter at vi ankom unnskyldte Kjell seg i ett sett for at han hadde tatt oss med. Snittalderen var 70+ (selv om det forsåvidt allerede tidlig fantes alle aldersgrupper), men en laang bingoavdeling holdt på å knekke meg iallefall.

Musikken i begynnelsen tålte jeg, country så det holdt, men OK små doser så er det greit (er jo Bobroots...).[:)]

Vel, noe skjedde etter bingoen, vi dro ikke lenger ned snittalderen og takten i musikken økte betraktelig. Det ble rett & slett mer liv, og vi fikk da snakket med en del. Dette var altså den irske klubben i Leeds som hadde en  av sine sammenkomster (...men det var ingen der som kjente Gary Kelly ).

Alt i alt syns jeg det var skikkelig koselig jeg, Kjell

Søndagen i York
Endelig fikk jeg bevegd meg utenom Leeds også på en tur. Kjapt etter ankomst kjøpte vi tourbussbillett (som var gyldig i 24 timer) til en Round Trip i York. Med de 22 stoppene undervegs var det nok & ta seg til, inn og ut av bussen, for så å bli plukket opp videre av en senere avgang...  Så vi rakk rett & slett ikke gjennom alt vi...

Kampen
Kjekt endelig å få sett skikkelig på Leeds igjen. Spesielt var jeg interessert i midtbanen... Vi kom vel aldri helt frem til hvilken formasjon Leeds spilte i. Det er vel riktig å si at det var en blanding av 4-3-3 og 4-4-2. Derry lå bakerst, med Bakke ca 5-10 meter foran i "grunnoppstillingen." Pussig nok var Miller ca 5-10 meter foran Bakke igjen, til venstre for Bakke. Disse tre utgjorde sentral midtbane. Douglas lå ute til høyre, men ving var han definitivt ikke. Men han dekket ground, så også han gjorde manns jobb.

Fremme var Hulse, og i perioder Healy. Men Healy spilte tidvis også venstrekant. Spesielt ved en anledning var han nede på 16-meteren og sugde inn en takling.

Selvfølgelig spilte Derry godt. Han får masse skryt på børsene, og det skal jeg ikke ta fra ham. Likevel var det Bakkes "gjeninntreden" som gledet mest på midten. Den lange tåa i den defensive jobbingen, noen (jeg understreker noen) gode løp fremover som i good old days, og kombinasjoner med de andre på midten.

En ting var at det gledet her & da i kampen, men det gledet enda mer med tanke på at Bakke ennå måtte være rusten og kunne ha mer inne om en ca 4 kamper (tre nå da [:I] ).

Vi spilte bra på midten der, no doubt about that (det gledelige er jo at Kjell rapporterer om at Sheffield-kampen lignet mye på denne!).
Det som fungerte best var at vi var flinke til å vri spillet, bredden var rett & slett bra. Det negative var at både Bakke & Derry/Miller litt for ofte sinket spillet. Der vi kunne ha gått rett på mål ble det ventet på "neste bølge." Jeg savnet at vi i alle fall av & til kunne prøøve.

Selve utligningen lå nok litt i luften, dessverre. Vi hadde fått en og to warnings fra før om at vi var shaky på innlegg fra sidene. Vi vant vel forsåvidt den første duellen, men fikk problemer med å vinne andreballene ved de anledningene. Det skal vel sies at alt dette skjedde etter at Bakke (naturlig nok) hadde begynt & gå trøtt.

Jge fryktet forresten mål imot mot slutten av første også. Plutselig sluttet vi å ha initiativet, vi lot på sett & vis Reading komme mer til. Noen scarer fikk vi, men Reading ble likeevel aldri helt farlige - da.
I andreomgangen gjenerobret vi imidlertid initiativet og hadde stort sett kampen. Men etterhvert så vi altså at Leeds kunne svikte defensivt fra kantene, ved et par anledninger... Men - i det store og hele, det var vi som var sjefene utpå der!

SÃ…. Likevel, erfaringen fra de siste 20 kamper eller så: Vi slipper knapt inn mål. Det er kanskje det som gjør meg som mest optimist med tanke på play off...

Og, fikk jeg sagt at Hulse så smått begynner å ligne farlig igjen også.

Siste kveld fikk jeg såvidt hilst på ØBS også, som nå skulle overta staffettpinnen på Comfort Inn. Ikke uventet fant vi ham midt i et harem av kvinner (hva ér det med disse musikerne... det er vel ryktet om Dylanprosjektet hans som har begynt & spre seg...)

Ja, en ting er at jeg nok engang anskaffet en del klesplagg i supportersjappa (bombe det da...), i Virgin Megastore ble det hele 5 musikkdvd'er (Johnny & Bob samt Guthrie & Prince ) samt en del annen musikk...

Takker Trygve & Kjell for godt selskap undervegs, og forventer at den andre reiselederen utfyller meg, samt tar seg av tirsdagen som to av oss tilbrakte med å nå Brann-LSK...


Asbjørn/ref


Oh the time will come up. When the winds will stop
And the breeze will cease to be breathin'
Like the stillness of the wind. 'fore the hurricane begins
The hour when the ship comes in

B.Dylan
« Siste redigering: April 21, 2006, 00:54:27 av Asbjørn »
Tell me - I've got to know
Tell me - Tell me before I go
Does that flame still burn, does that fire still glow
Or has it died out and melted like the snow
Tell me  Tell me

Dylan

Jon R

Re: Kamprapporter
« Svar #10 på: April 20, 2006, 05:32:06 »
Et usedvanlig rikholdig referat. Og så fikk  de som lurte på hvorfor Bakke ble byttet ut, svar på det spørsmålet. [:)]

PS: Takk (nok en gang) for SMS meldinger før og underveis i kampen, Asbjørn. Det var konge å få det fra en som satt ringside. [:p]

Jon R.
« Siste redigering: April 20, 2006, 05:32:51 av Jon R »
Jon R.

Kjell Skjerven

Re: Kamprapporter
« Svar #11 på: April 20, 2006, 18:01:15 »
Takk for sist Asbjørn![:)]
Har vel ikkje så mykje meir å tilføre eg(som vanleg[:)])

Må nemne at eg kun drakk ein øl på the Sponge Asbjørn,sjølv om det ikkje såg slik ut på disse bildene[:D]

Var kanskje litt uheldig med valg av plass på søndagskvelden,men me må jo prøve noke ant og iblant[8D]

Må også nemne at på søndagen dro eg til Carlisle og såg Michael Bridges score to mål mot Notts C,virka som om han er på veg oppatt.Såg han og i Bristol C i fjor haust,da var han svak.

På tirsdagen møtte me ØBS og Atle fra Stavanger(grei kar)+ nokre engelskmenn på Scarborough pub.Der blei det litt forfriskninger før eg dro avgårde med ein gjeng fra Ultras.
Kampen er vel ikkje så mykje meir å referere fra.Sheff starta best og skapte ein del mot oss i begynnelsen.Men etter Bakke`s glimrende sjølvmål kom me meire inn i kampen,og det var fortjent at Healy fekk ein goal.andre omgangen var stort sett jamn,med eit par gode muligheiter til kvart lag.
Det var ein god kamp med høgt tempo og uavgjort var eit ok resultat.
Sjølv om me fortsatt ikkje har vunne på 8 kamper,så trur eg me er på rett veg igjen.2 uavgjortkamper mot dei beste i divisjonen er ok,spelemessig var det også meget bra.

Ny kjempehelg i Leeds var det,nå er det Cardiff som er neste.

Heilt til slutt Asbjørn,puben ved jernbanestasjonen heiter Wheterspoon...[:)]
Side before self,every time.

pale

Re: Kamprapporter
« Svar #12 på: April 20, 2006, 18:37:15 »
Flott innlegg, Asbjørn.
Jeg lurer på litt om dette med members club.
Er det slik at det er et lukket ommråde på stadion, med servering for spesielt utvalgte?
Og hvordan blir man utvalgt?
Jeg er så god i engelsk at jeg ikke kan stole på gebrokkenhet ;).
Var inne på noe av det samme, tror jeg,  på ewood park for et par år siden, da vi jugde på oss kjennskap til Gamsten og slapp rett inn.
Og ultraspuben, er det the peacock, rett over veien.
Det var så mye kø der sist av vi ga opp og tok en øl inne på stadion  istedet for.

Siden det kommer mange spørsmål, her er et til.
I fjor hadde jeg billett rett bak hjemmemålet, men der fikk vi ikke kjøpt øl.
I år satt vi på langsida og der var det fri tilgang til Tetleys.
Er det sånn fortsatt?
Synes det er greit med en pint i pausa, og må jeg derfor fortsette å kjøpe billett på langsida?

Pål

Asbjørn

 • Forum Admin
 • Moderatorer
 • Lorimer
 • *****
 • Innlegg: 23230
 • Total likes: 280
 • LEEDS UNITED - the Pride of Yorkshire
  • Vis profil
  • E-post
Re: Kamprapporter
« Svar #13 på: April 21, 2006, 00:51:56 »


Flott innlegg, Asbjørn. OG KJELL [:)]
 
quote:
Jeg lurer på litt om dette med members club.
Er det slik at det er et lukket ommråde på stadion, med servering for spesielt utvalgte? Og hvordan blir man utvalgt?


På Stadion... vel, snarere utenfor... [:)] Ikke så langt unna Bremnerstatuen er det et eget hus som huset oss, for å si det slik... [:)]

Servering ja, men vi betaler nok for varene ja... Men ikke til blodpriser...

Men blir utvalgt ved å melde seg inn i den populære Bates-klubben ehh Members Club... Snart 25 000 medlemmer nå... og ikke alle er like negative til Bates-initiativet som deler av LUSCOS-styret for å si det sånn, Ultras bl.a. vurderer tydeligvis å bli en av stadig flere underavdelinger... 
quote:
Og ultraspuben, er det the peacock, rett over veien.

Nope, the Sponge heter den tydeligvis (skal vi forstå Kjell rett [:)]) og ligger vel en ca 5 minutters gange fra Elland Road.

Peacocken er fullstappet den. like før kamp...

 
quote:
Synes det er greit med en pint i pausa, og må jeg derfor fortsette å kjøpe billett på langsida?


Ja si det du... (dvs, aner ikke...)Oh the time will come up. When the winds will stop
And the breeze will cease to be breathin'
Like the stillness of the wind. 'fore the hurricane begins
The hour when the ship comes in

B.Dylan
Tell me - I've got to know
Tell me - Tell me before I go
Does that flame still burn, does that fire still glow
Or has it died out and melted like the snow
Tell me  Tell me

Dylan

Erik°

Re: Kamprapporter
« Svar #14 på: April 21, 2006, 01:10:28 »
Det har jeg glemt å nevne ja... at jeg kaster meg med i hyllekoret til Jon-Jon og pale...

Kjekt innlegg, med flotte bilder.

Endelig tok TW sin tråd, helt av.
« Siste redigering: April 21, 2006, 01:11:18 av Enrique »

pale

Re: Kamprapporter
« Svar #15 på: April 21, 2006, 01:19:28 »
Takk for oppklarende svar, Asbjørn.
Sist satt vi på pub rett ved jernbanen og tok bussen fra under brua, det fungerte greit nok det, men det hadde jo vært moro med litt sang før kampen også.

Læshy

Re: Kamprapporter
« Svar #16 på: April 21, 2006, 01:30:28 »
Familien Walton er en flott familie... Spesielt Simon og Sophie [;)]

Læshy alias Lars Brevig
Skribent på nett og i TPN
lars@leedsunited.no

Kjell Skjerven

Re: Kamprapporter
« Svar #17 på: April 22, 2006, 01:58:28 »
quote:
Originally posted by pale

Flott innlegg, Asbjørn.
Jeg lurer på litt om dette med members club.
Er det slik at det er et lukket ommråde på stadion, med servering for spesielt utvalgte?
Og hvordan blir man utvalgt?
Jeg er så god i engelsk at jeg ikke kan stole på gebrokkenhet ;).
Var inne på noe av det samme, tror jeg,  på ewood park for et par år siden, da vi jugde på oss kjennskap til Gamsten og slapp rett inn.
Og ultraspuben, er det the peacock, rett over veien.
Det var så mye kø der sist av vi ga opp og tok en øl inne på stadion  istedet for.


Siden det kommer mange spørsmål, her er et til.
I fjor hadde jeg billett rett bak hjemmemålet, men der fikk vi ikke kjøpt øl.
I år satt vi på langsida og der var det fri tilgang til Tetleys.
Er det sånn fortsatt?
Synes det er greit med en pint i pausa, og må jeg derfor fortsette å kjøpe billett på langsida?

Pål


members club holder til på conference center på den andre siden av East Stand,mens Ultras holder til på puben The Magic Sponge ved Soccer City.5 min fra ER,gå under undergangen på motorvegen på samme side som East Stand.Ultras har allerede meldt seg inn i Members Club.

stao no pao[:)]
Side before self,every time.

Karl Hot Shot

Re: Kamprapporter
« Svar #18 på: August 07, 2006, 21:01:50 »
Her kommer en liten rapport fra oppgjoeret mellom Leeds United og Norwich City sist loerdag. Foerst poengboers med en skala fra 1 til ti poeng:

Tony Warner - 6 poeng
Gary Kelly - 6 poeng
Paul Butler - 5 poeng
Matthew Kilgallon - 7 poeng
Stephen Crainey - 5 poeng
Steve Stone - 5 poeng
Eirik Bakke - 7 poeng
Shaun Derry - 6 poeng
Eddie Lewis - 4 poeng
David Healy - 7 poeng
Geoff Horsfield - 6 poeng

Innbytterne:
Ian Westlake - 4 poeng
Sebastian Carole - 4 poeng
Ian Moore - 3 poeng

Sentrallinja med Kilgallon, Bakke og Healy er absolutt noedvendig for aa faa denne Leeds United-utgaven til aa fungere. Paul Butler ble dessverre nok en gan avsloert paa manglende fart mot en meget rask Robert Earnshaw (som kanskje var banens beste paa loerdag). Jeg diskuterte kampen med SOL og Aasland (medlem nr. 24 i Luscos!) fra Tokke i Telemark. De mente jeg burde framheve at det viktigste her var tre poeng, ikke maaten de ble skaffet paa, for straffen var en gavepakke fra Norwichs Lee Croft. Foerst felte han Steve Stone, deretter tok han liksaagodt Eirik Bakke i samme slengen. Egentlig en korrupt takling. Norwich hadde tre skudd i treverket. De var farlige med Huckerby og Earnshaw paa kontringer. Butler hang ikke med i svingene, men Kilgallon reparerte, dersom ikke treverket eller Tony Warner stod i veien. I andre omgang hadde Leeds United kontrollen, uten aa true Norwichs maal. Men Norwichs forsoek ble stoppet effentivt halvveis inne paa Leeds Uniteds halvdel.

Stephen Crainey var bedre enn valig. Virket ogsaa slankere. Men han er fortsatt altfor treig. Bakke virket sliten paa slutten, og ble byttet med Ian Westlake etter ca. 76 minutter. Westlake virket veldig lik Derry i spillestilen. Bakke er tross alt langt mer kreativ. Ian Moore fikk bare noen minutter paa slutten. Men han virker helt fortapt paa meg. Hvorfor byttet ikke Blackwell innpaa Blake? Blake er etter min mening langt bedre enn Moore. Horsfield jobber fint med en mann i ryggen. Han kom ikke til avslutninger av betydning.

Dersom man skal ta de to siste sesongaapningene i betraktning, vil Leeds United tape borte mot QPR i morgen kveld, og spille uavgjort borte mot Crystal Palace paa soendag. Rapporter kommer senere i uka.

Karl "Hot Shot", medlem nr. 1128
 

Førde

Re: Kamprapporter
« Svar #19 på: August 07, 2006, 21:29:51 »
Etter som eg hørte på radio gjorde Tony Warner ein god kamp for Leeds - Bakke-killa-horsfield-healy og Carole gjorde det og...
 Men at Moore kom innpå i slutt minutta, er rart, kvifor ikke Blake ? han er Bedre?? synst ivertfall eg og...!
(Enig Karl "Hot Shot")

Men i morgen slår Leeds QPR!

Marching On Together!
Marching On Together

B-m

Re: Kamprapporter
« Svar #20 på: August 07, 2006, 22:01:01 »
quote:
Originally posted by Førde

Etter som eg hørte på radio gjorde Tony Warner ein god kamp for Leeds - Bakke-killa-horsfield-healy og Carole gjorde det og...
 Men at Moore kom innpå i slutt minutta, er rart, kvifor ikke Blake ? han er Bedre?? synst ivertfall eg og...!
(Enig Karl "Hot Shot")

Men i morgen slår Leeds QPR!

Marching On Together!
Moore er litt mer defensiv og kler kant-rollen bedre enn Blake. Men Blake er 1000 ganger bedre som spiss, ja!
---------------------------
who killed Trondheimwhite?

auren

Re: Kamprapporter
« Svar #21 på: August 07, 2006, 22:50:05 »
Kan byttet med Moore ogsaa ha noe med fart og gjennombruddshissighet aa gjoere? Blir vi presset bakpaa er det greit aa ha en rask spiss naar vi faar overganger...

Leeds
Till
I
Die!
"Guardiola said: 'You know more about Barcelona than I do!'"
Marcelo Bielsa, 16.01.19, etter Spygate-foredraget sitt.

ragnar

Re: Kamprapporter
« Svar #22 på: August 07, 2006, 23:06:18 »
Ser at flere skriver at Leeds la om til 4-5-1 på slutten og da er jo Moore et mer naturlig bytte enn Blake. Taktisk bytte kanskje? [:I]

*Champions of CCC 06/07*
*In El Loco we trust!*

Tom S

Re: Kamprapporter
« Svar #23 på: August 07, 2006, 23:52:44 »
quote:
Originally posted by B-m

quote:
Originally posted by Tom S

Killa - 3
Healy - 2
Kelly - 1

Etter å ha sett kamnpen live.


WE'RE LEEDS AND PROUD!!!ser fram til kamp-rapport fra deg Tom s!!Til B-m!

Var veldig glad då eg såg at Leeds United gjekk ut med 4-4-2 formasjon og hadde store forventinger før kampstart.

Leeds vart, etter ein frisk start, utspilt av eit pasningsikkert Norwich. Norwich kom lett gjennom midtbana vår og hadde også eit par brukbare avslutningar på mål og kunne lett tatt føringen i kampen. Leeds kom tilbake litt på slutten av omgangen og fekk annulert eit mål like før Bakke vart felt og skaffet tilveie eit straffespark som Healy satte kaldt i mål.

Etter pause virka det som om Leeds hadde fått sovemedisin i pauseteen. Det tok vel lang tid før dei skjønte at kampen var igang, og Norwich fekk mykje possesion. Leeds hadde dog ein kjempesjanse etter legg frå Stoney der Horsfield var ca. 2cm frå å gli balen i åpnet mål. Men med god innsats utover i andre omgang føler eg at det var ein grei arbeidsseier.

Etter kampen sat eg igjen med ein følelse av at Leeds sliter med å finne rytmen i spillet og at midtbana gir frå seg ballen for enkelt, dårleg presisjon i pasningene. Midtbana virkar ved fleire anledninger fråværande når vi skal forsvare oss, Norwich glei gjennom midtbaneleddet vårt gang på gang, men vart heldigvis stoppa av eit godt forsvar med Killa i spissen.

Spillet til Leeds kom seg når Stoney vart flytta inn sentralt og Carole kom inn på høgrekanten. Carole var positiv, men med eit par feil valg innimellom, bl.a. burde han valgt å spille Kelly heilt fri på kanten ved ein anlednig (hadde blitt ein enorm sjanse) då han valgte å spille Derry sentralt, han fekk då også beskjed av Gary.

Westlake virket meget lovende, håper han overtar for Lewis som hadde ein elendig forestilling.
Horsfield gjorde manns jobb på topp med ein veldig opplagt og bevegelig Healy i spann.
Derry var totalt ute av form/kamptrening. Bakke virket sliten heilt frå starten av kampen (han er vel den som har spilt mest i preseason?).

Vi skaper for lite framover på bana og har alt for få avlutninger på mål. Trur dette kjem meir på plass når midtbana kjem i form (les: Derry) og Westlake og Carole vert varme i trøya.
Vi forsvarer oss, som ifjor, meget bra.
Håper vi fortsetter med 4-4-2 og er spent på korleis Blackie vil disponere midtbana framover.

Warner - 7
Kelly - 7
Butts - 6
Killa - 9
Crainey - 6
Stone - 5
Derry - 5
Bakke - 6
Lewis - 3
Healy - 8
Horsfield - 7

Westlake - 8
Carole - 7
Moore - 5

Trur vi går mot ein spennande sesong!WE'RE LEEDS AND PROUD!!!
« Siste redigering: August 08, 2006, 00:30:23 av Tom S »
COME ON LEEDS !!

B-m

Re: Kamprapporter
« Svar #24 på: August 08, 2006, 00:45:59 »
Stor takk til Karlie og Tom S for flotte rapporter!! [8D][8D][8D][8D] Håper dette blir en godt brukt sticky fremover!!

---------------------------
who killed Trondheimwhite?

HåvardK

Re: Kamprapporter
« Svar #25 på: August 08, 2006, 02:02:49 »
Glimrende kamprapporter! Leve stickys!

Førde

Re: Kamprapporter
« Svar #26 på: August 08, 2006, 06:32:44 »
Flott innlegg Tom S! :)
Marching On Together

lojosang

Re: Kamprapporter
« Svar #27 på: August 08, 2006, 15:22:43 »
Bifaller siste taler. Herr Hunter hevdet at Stone ble trukket inn i midten i 1. omgang, og at healy ble skjøvet lenger ut opå kant. Så dere to referenter noe til det?

Jokke for LUSCOS!
- Leif Olav

Karl Hot Shot

Re: Kamprapporter
« Svar #28 på: August 11, 2006, 23:01:06 »
Beklager at kampreferatet fra QPR vs Leeds United kommer litt sent, men det henger altsaa sammen med at jeg er paa rundreise i England, og jeg har ikke alltid tilgang paa Internett. Naa er jeg i Southampton, paa biblioteket til Universitetet i Southampton (skal se S'ton vs West Brom paa St Mary's i morgen). Foerst kommer vurderingene til SOL og Aasland (i parentes kommer vurderingene til Phil Hay i Yorkshire Evening Post):

Tony Warner - 5 - (7)
Gary Kelly - 7 - (7)
Paul Butler - 6 - (7)
Matthew Kilgallon - 6 - (6)
Stephen Crainey - 2 - (5)
Steve Stone - 8 - (8)
Eirik Bakke - 6 - (6)
Shaun Derry - 6 - (7)
Eddie Lewis - 7 - (7)
David Healy - 7 - (8)
Geoff Horsfield - 6 - (7)

Innbytterne:

Ian Westlake (7)
Sebastian Carole (7)
Ian Moore (6)

Tony Warner hadde noen returer som kunne gaatt galt. Gary Kelly hadde stort sett full kontroll og kom til en del bra innlegg. Crainey spilte bare rett og slett for daarlig. Foraarsaket straffe og misser paa utligninga i sluttminuttet. Dessuten svikter han baade i tempo, plassering og pasninger. Paul Butler sleit i samarbeidet med Kilgallon. Matthew Kilgallon hadde samme problem. Faar ikke til aa spille med Butler. Steve Stone gjorde manns jobb og var den som tok tak paa midtbanen. Stone var nok Leeds United bestemann denne kvelden. Eddie Lewis hadde en meget hod andreomgang. Da var han god til aa komme rundt paa kanten. Eirik Bakke vant en god del hodedueller de 50 minuttene som han spilte, og han var sterk saa lenge det varte. Han maatte ut pga. en smell i kneet. Shaun Derry var ikke helt i slag denne kvelden. Han sloss imidlertid godt. David Healy jobba og sleit som femtemann paa midtbanen, og han er god offensivt. Geoff Horsfield sliter og jobber paa de mange lange ballene som blei slaatt, og scoringen var nydelig.

QPR hadde et bemerkelsesverdig comeback paa Loftus Road tirsdag kveld. Innbytteren Shabazz Baidoo pirket inn en krossball i det 90. minutt fra Gareth Ainsworth ved naermeste stang, etter at Geoff Horsfield trodde at han hadde scoret vinnermaalet, bare ett minutt etter at QPR haadde utlignet Eddie Lewis' aapningsmaal i det 65. minutt. Horsfield lurte QPRs offsidefelle foer han sendte ballen bak veterankeeperen Paul Jones, som for oevrig hadde en storartet kveld paa Loftus Road. Eddie Lewis banket inn sitt maal fra seks yards etter at David Healy hadde truffet tverrliggeren med ei heading, men ting hadde ikke gaatt gjestenes vei foer det. Matthew Kilgallon hadde et par stoerre feil for kvelden, som nesten resulterte i baklengs. Eddie Lewis spilte meget godt, og reiste kjerringa fra en heller daarlig match mot Norwich. Stone spilte solid paa midtbanen og tok tak naar Bakke maatte ut pga. skade.

Jeg kommer med nytt referat etter kampen paa Selhurst Park paa soendag.

Karl "Hot Shot", medlem nr. 1128
 

flynn

Re: Kamprapporter
« Svar #29 på: August 11, 2006, 23:12:42 »
Bra Karl!
Om du også kårer de tre beste Leeds-spillerne sett fra ditt synspunkt så holder du liv i den tråden også!

Flynn