Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Kasin

Sider: [1]
1
Off-Topic / FA Cup finale i dag!
« på: Mai 19, 2007, 18:18:17 »
Hvem tror dere tar trofeet i dag?

Jeg liker ingen av lagene i det hele tatt, så håper egentlig bare på en bra kamp med masse sjanser og mye aggressivitet!2
Ordet er fritt / Liker man alt ved en manager?
« på: Mai 13, 2007, 08:38:38 »
Hei hei :)

Kom akkurat hjem fra byen og i kveld har jeg hatt en kjempe diskusjon med en venn av en venn av meg! Han er en Liverpool fan (så klart [xx(]) og vi diskuterte veldig engelsk fotball! Jeg er utrolig stolt av å være Leeds supporter, og det kommer, så klart, aldri til å forandre seg og han sa, som alle Pool fans i 16-17 års alderen sier, de suger! Jeg fikk aldri fram det jeg mente, men jeg liker ikke Dennis Wise på den måten at han ikke er rette mannen for Leeds.
Han digga Dennis Wise og sa at han ga alltid alt for klubben han spilte for, men spiller det noen rolle når man ikke klarer å prestere som manager? Og jeg sa at han ikke har peiling på halvparten av det Dennis Wise har sagt og gjort mens Wise har vært i klubben.
Og han mente at man alltid må støtte manageren til klubben sin. Jeg mener at man kan fremdeles støtte klubben sin, selv om man ikke støtter alt manageren ved klubben står for!

Hva mener dere?
Må man støtte manageren gjennom tykt og tynt?Sider: [1]