Main Menu

Whyte & Mackay

Started by abbe, August 13, 2010, 19:47:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

abbe


Bites Yer Legs

Hva gjør LUSCOS for å få tak i varene??
KEEP FIGHTING!!

lojosang

Vi snakker en kjip blend her. Uansett hvor gammel den er. Dermed hper jeg svaret er "intet"
- Leif Olav

Dennis

100 år gammel whiskey?

Vann i kjæften!  :)
Marching on together!

jackbauer68

Quote from: lojosang on August 14, 2010, 05:49:46
Vi snakker en kjip blend her. Uansett hvor gammel den er. Dermed hper jeg svaret er "intet"

En blend kan også være utsøkt,er ikkje alt som ligger på nivå med Upper Ten 8)

lojosang

Quote from: jackbauer68 on August 15, 2010, 20:00:57
Quote from: lojosang on August 14, 2010, 05:49:46
Vi snakker en kjip blend her. Uansett hvor gammel den er. Dermed hper jeg svaret er "intet"

En blend kan også være utsøkt, er ikkje alt som ligger på nivå med Upper Ten 8)

Har smak Cutty Sark laga på syttitallet og den var helt grei, mens "dagens" Cutty Sark smaker VELDIG dårlig heimbrent, så sånn sett kan jo denne fra Shackleton være OK.  8)

Upper Ten er blant de bedre billigblendene på markedet, så den skal man ikke kimse av, men den når nå ikke opp mot en skikkelig malt.  :)

Hvis vi skal holde oss til Whyte & Mackay-produkter foretrekker jeg Fettercairn, Dalmore og Jura, takk.  :)

Den frekke tøsen som serverte oss whisky på Caol Ila i sommer gav oss forresten Johnny Walker Green Label uten å fortelle oss at det var det vi fikk, den gled ned på høykant.  :)
- Leif Olav