Skrevet av Emne: TOMA 1: Rykter og spekulasjoner om Takeover  (Lest 1301473 ganger)

0 medlemmer og 2 gjester leser dette emnet.

Ole G

Sv: Takeover
« Svar #150 på: Mai 28, 2012, 11:06:16 »
 

Mange rykter på nett for tiden, men 80 år og SYK?
Optimist !

h.b

 • Gjest
Sv: Takeover
« Svar #151 på: Mai 28, 2012, 11:07:07 »
Han må jo være syk når han sprer pest inn i klubben

DenHviteYeboah

Sv: Takeover
« Svar #152 på: Mai 28, 2012, 12:59:10 »
Han må jo være syk når han sprer pest inn i klubben
Uansett veldig rart at han ikke har kommentert Snoddys uttalelser.Folk får jo det glatte lag hvis det er antydning til kritikk.....Det at det er så stille fra ER tar jeg som et godt tegn.Innbiller meg at hvis det er snakk om takeover så er det vel KUN Bates(evt pluss Harvey) som forhandler om dette..!?Derfor lekker det ikke ut noe.Ved spillerforhandlinger er flere involvert og det er vanskeligere å holde tett. Håper at siden det er så stille så forhandler de så "fillene fyker" ;D

DenHviteYeboah


Lundewhites

Sv: Takeover
« Svar #154 på: Mai 28, 2012, 13:38:24 »
For the sake of Leeds United he would break himself in two

kalle_92

 • Gjest
Sv: Takeover
« Svar #155 på: Mai 28, 2012, 13:45:33 »
http://www.leedsunited.com/news/20120528/new-secondary-shirt-sponsor_2247585_2790269?

Var dette alt???? :-(
-.-

Bates sier fortsatt ikke noe, enda, og dette trenger vel ikke bety slutten på spekulasjonene om oppkjøp.... :p
« Siste redigering: Mai 28, 2012, 13:47:47 av kalle_92 »

Lundewhites

Sv: Takeover
« Svar #156 på: Mai 28, 2012, 13:54:28 »
http://www.leedsunited.com/news/20120528/new-secondary-shirt-sponsor_2247585_2790269?

Var dette alt???? :-(
-.-

Bates sier fortsatt ikke noe, enda, og dette trenger vel ikke bety slutten på spekulasjonene om oppkjøp.... :p

Men det ville jo vært merkelig å forhandle fram nye sponsorer midt under forhandlinger? Evnt nye eiere ville sikkert hatt noe å si til dette. Redd dette var bare nok en skuffelse!
For the sake of Leeds United he would break himself in two

DenHviteYeboah

Sv: Takeover
« Svar #157 på: Mai 28, 2012, 13:55:23 »
http://www.leedsunited.com/news/20120528/new-secondary-shirt-sponsor_2247585_2790269?

Var dette alt???? :-(
-.-

Bates sier fortsatt ikke noe, enda, og dette trenger vel ikke bety slutten på spekulasjonene om oppkjøp.... :p
Ikke for å være gledesdreper, men jeg er av den bestemte oppfatning at Bates ikke vil selge uansett pris.Han vil bare drive en foppalklubb uten å røre sine egne penger >:(
Derfor har jeg vondt for å tro at det foregår noen forhandlinger :(

The Magnificents

Sv: Takeover
« Svar #158 på: Mai 28, 2012, 14:04:09 »
28 May 2012 10:05:29
Hi. I was the poster who before the beginning of last season said that th away shirt for the 2011-12 season would be a black strip. Everyone didnt believe this was possible, but we've seen the outcome.

Las ditta på ei rykte side .. kanskje det ligger noko i det`?

This weekend, before all the internet traffic about this whole bates selling up business started, i heard a rumour that Leeds United are looking at selling up to a Saudi based individual for a sum of around 60 million.

This would make sense and follow a pattern. As we've seen in the press, the creditors are paying out money that tyhe club owe to seperate parties after the mess of administration. Bates wants to settle as many debts as he can so that the prospect of buying Leeds United looks a more attractive one.

Think about it, settling debts, Casino bid, New stand in less than a season and possibly a new stand this season, one of the biggest turnover clubs in the football league and of course a push for promotion to the Premier League... It makes sense to sell now.


http://www.leedsrumours.co.uk/
Leeds Leeds Leeds!!

Svend Anders

Sv: Takeover
« Svar #159 på: Mai 28, 2012, 14:04:33 »
http://www.leedsunited.com/news/20120528/new-secondary-shirt-sponsor_2247585_2790269?

Var dette alt???? :-(

Nei. Bates tar selvfølgelig ikke munnkurv fordi vi har fått inn en sponsor på drakta.

SA

SveinArve

Sv: Takeover
« Svar #160 på: Mai 28, 2012, 14:52:02 »
@AndrewHaigh: Aidy White: "I'm not interested in going somewhere to sit on the bench. Fingers crossed, something still might happen at Leeds United." #lufc
------------------------------
Proud member of LUSCOS

http://www.skarbovikfotball.blogspot.com

Svend Anders

Sv: Takeover
« Svar #161 på: Mai 28, 2012, 15:40:55 »
Det popper opp uendelig mange spørsmål og ikke minst teorier og påstander om hva som skjer rundt klubben nå. Ikke så unaturlig, kanskje - og mange er jo drevet av håp.

Jeg har sagt at det blir spennende dager og kanskje uker fremover, først og fremst fordi interessen i å investere i klubben (for minst en aktør er fullt oppkjøp eneste mål) er høyst reell, og allerede kan ha kommet ganske langt på vei. Det er ikke det samme som at Bates allerede har bestemt seg for å selge, eller at det ikke er hinder på veien. Det er dette som er usikkerhetsmomentene.

Rykter?
Det florerer av navn på enkeltpersoner, grupper, frontmenn, bakmenn osv. Det sier seg selv at med alle disse som nevnes, og bare to grupper faktisk på banen, så er svært mange av de feil. Jeg har info på hvem som er med i den ene gruppen (ikke den amerikanske), men det får være opp til gruppa selv å evt annonsere det. Av det jeg har sett på bl.a. Waccoe så er det flere som er helt på jordet, og det slutter ikke å forbause meg hvor spesifike noen rykte-spredere (?) får seg til å være om hvem som er involvert, som jeg vet er riv ruskende feil.
Amerikanergruppen kjenner jeg ikke til, men det lille jeg har av "intel" er at det IKKE er denne Maple Leafs-gruppen som det snakkes om. Jeg tror de har kommet opp fordi de er nevnt tidligere.

Tidsaspekt?
Hvor raskt ting kan skje, og ikke minst når vi får høre noe som helst om det som skjer fra "offisielt hold", er umulig å si i øyeblikket. Per i dag tolker jeg stillheten som en positiv greie, det vil garantert være taushetsavtaler signert fra begge hold - dersom budgiverne feiler kan det f.eks være at de ikke vil avsløres i tilfelle de kan gå på andre klubber igjen. Derfor håper jeg heller ikke ting lekker alt for mye på nettet slik at det kan provosere partene.

Stillhet?
Som de fleste vel forstår har det vært flere potensielle kjøpere med penga på bordet inne til Bates-prat tidligere, men aldri har det blitt realisert. En av grunnene til at man ikke har fått høre om det er taushetsavtaler, eller deres egen interesse av å ikke skape noe styr rundt hva de er på jakt etter (gått til andre klubber el.l.).

Vil denne stillheten forbli også etter denne runden - dersom ingen av budgiverne lykkes med oppkjøp? Jeg har vansker for å se det skje. Dersom forhandlingene skulle falle vil det trolig skyldes Bates, og da må først Bates selv forklare seg - han har holdt kjeft lenge nok allerede, og presset fra omgivelsene vil være enormt om "hva skjedde her?".
Og hva med budgiverne? Man har med minst en av partene kommet langt på vei - dere vet jo at amerikanere var i Leeds denne uken og så på både Elland Road og Thorp Arch - dersom dette failer og det skyldes f.eks at Bates dobler prisen rett før de endelige papirene signeres, så vil de neppe bli happy. Vil de da gå til pressen?
Jeg vet også at den andre, ikke-amerikanske gruppen, er svært bestemt på å få Bates ut av klubben, og det kan bli "dirty" utad i media om ting går galt her. Dersom de ikke er for bundet av konfidensialitet, selvsagt.

Hvorfor skal Bates selge?
Som sagt før, Bates holder på med dette fordi han har lyst. Kall det pr-syke, herske-behov, adrenalinrush, hobby - Bates lever ikke for å sitte i skyggen og kjede seg. Dersom han er seriøs mtp salg så ser jeg tre hovedårsaker:

* Helsesituasjoen hans er forverret og/eller kona/familien sier at nå er det nok
* Pengesekken hans personlig er i ferd med å bli såpass presset at han må frigjøre cash og selge
* Backerne som f.eks tapte penger i administrasjonen eller har støttet på annet vis blir utålmodige og ber ham selge ved neste mulighet
* Han får et bud som er for godt til å si nei til (trolig minst 40 millioner pund)
* Han er rett og slett lei / ser at nye krefter eller penger må inn for neste steg

Hvorfor skulle ikke Bates selge?
Driver han igjen bare å spiller med folk, later som han gjør business med de store gutta, eller iscenesetter for fansen at han er den eneste som kan drive denne klubben? Uansett hvorfor, han kan ha sine motiver for å ikke selge:

* Må ta steget ut av rampelyset han er så glad i - til en kjedelig hverdag i Monaco
* Hans eget ønske om å bygge Leeds helt opp i PL kun på klubbens egne penger er ikke fullført
* Budet er ikke høyt nok for ham - særlig mtp hva klubben kan være verdt ved opprykk

Påvirker supporterne?
Så hva ønsker man seg videre? Jeg har spurt helt siden administrasjonstiden hvor alle kjeftet på Bates og ville ha ham ut allerede - hva slags eier ønsker man neste gang, når den dagen kommer?

(her tenker jeg på noe mer enn "hva som helst er bedre enn Bates" - med feil eier kan man fort pisse i buksa for å ta en ny Ridsdale-tur om noen år)

Er det ok med amerikanere som kanskje ikke har noe forhold til "lokale ønsker", men som likevel kaster penger inn?
Er det ok med midtøsten-ledet gruppering?
Vil lokale eiere være en garanti for "bedre forhold" for supporterne?

Etter det jeg kjenner til så er LUST inne og prater med minst en av aktørene som nå vil kjøpe klubben, og denne dialogen, og kanskje forankringen hos supporterne kan bli svært viktig for å gjenoppbygge og ta ut potensialet som ligger i Leeds United. Tenk hva en god dialog med fansen, noen overbevisende signeringer i sommer og en god sesongstart kan gjøre med Elland Road-oppmøtet og dertil stemning kommende sesong.

Men på linjene over har jeg nok gjort som mange andre - begynt å ta ting for gitt allerede om bedre tider i vente. Vi har har håpet før også, uten å bli stort lykkeligere. Men at vi er nærmere enn på svært lenge er jeg ikke i tvil om.

Svend Anders

Torpe-do

Sv: Takeover
« Svar #162 på: Mai 28, 2012, 15:57:36 »
Håper folk har rett og at noe faktisk er på gang. At gamlingen ikke bare er på ferie eller noe tilsvarende, og at vi egentlig bare er sulteforet på gode nyheter.

Det idéelle ville etter mitt syn vært en lokal riking. En riking med nok peng til å få oss på offansiven i PL. Men det er vel gjerne ingen så rike karer på lokalt plan i Leeds?

Er uansett redd for å kjøpe klubben opp på et kostnadsnivå som klubben ikke har sjangs om å bære dersom denne hypotetiske eieren trekker seg / kutter pengetilstrømningen. Da kan det jo gå fryktelig ille. Men at klubben kan bære mer enn den gjør i dag er det ingen tvil om!

Bates out - men frykter også alternativene!

ooh aah

Sv: Takeover
« Svar #163 på: Mai 28, 2012, 15:58:53 »
Jeg vil ha noen med mye penger. En lokal forankret gruppering er jo å foretrekke, men bare hvis de har penger nok. Penger nok til å få oss opp og når vi er oppe klare å etablere oss i det øverste skiktet av PL. Det hadde vært noe :-)
 

Annesj

Sv: Takeover
« Svar #164 på: Mai 28, 2012, 16:31:11 »
Veit at jeg kommer til å ta meg en spontanfest dersom jeg får nyheten om at klubben har skiftet eier.  8)
Marching on together
We're gonna see you win (na, na, na, na, na, na)
We are so proud
We shout it out loud
We love you Leeds - Leeds - Leeds

Ian Baird

Sv: Takeover
« Svar #165 på: Mai 28, 2012, 16:35:50 »
Veit at jeg kommer til å ta meg en spontanfest dersom jeg får nyheten om at klubben har skiftet eier.  8)

Ja, når det skjer skal barskapet tømmes  :)
Cellino 5. April 2014: We will be back in the Premier Leauge by 2016.

Promotion 2010

Sv: Takeover
« Svar #166 på: Mai 28, 2012, 16:54:13 »
Da Bates solgte Chelsea til russeren i 2003 så kom det som en overraskelse på de fleste. Ingen hadde noen som helst aning om hva som foregikk:

BBC:
"Chelsea football club is to be bought by Russian billionaire Roman Abramovich in a deal worth £140m ($233m).
The surprise takeover - the biggest in British football history - was finalised late on Tuesday after talks with long-time chairman Ken Bates.
 
He bought the club in 1982 for just £1, while taking on debts of £1.5m.

Although the club has prospered, debts have grown and it is estimated the new owner will stump up £80m to cover them.
 
The Russian businessman pledged to plough even more resources into the club while Mr Bates said the deal would move Chelsea onto the "next level".
 
"I think what this could signal is the arrival of overseas sugar daddies.

"If this is the start of the super-rich invaders it'll be very, very interesting to see how the fans react to it."

One Chelsea fan told the BBC he was shocked by the news. "I think it's disgraceful because I always thought that Ken Bates was Mr Chelsea."   ;D  I fear for the future of Chelsea, especially with all the debts

And former sports minister Tony Banks said he wanted more information on Mr Abramovich's business background. "I want to know whether this individual is a fit and proper person to be taking over a club like Chelsea::)  Until that question is answered, then I'm afraid the jury is out," he told the BBC. "A sale has been arranged to an individual we know nothing about."

Ken Bates said: "In today's highly competitive football market, the club will benefit from a new owner with deeper pockets to move Chelsea to the next level.
 
"I look forward to working with Roman Abramovich to achieve even greater things."
 
Over 20 years Ken Bates transformed Chelsea from a club on the brink of going bust into a large public company at the centre of a major corporate venture.
 
Min første Leeds-kamp:
Strømsgodset vs Leeds, 19.september 1973

Promotion 2010

Sv: Takeover
« Svar #167 på: Mai 28, 2012, 16:55:13 »
@AndrewHaigh: Aidy White: "I'm not interested in going somewhere to sit on the bench. Fingers crossed, something still might happen at Leeds United." #lufc

Spot on! Flere vet at ting blafrer i kulissene!  ;)
Min første Leeds-kamp:
Strømsgodset vs Leeds, 19.september 1973

SindreWikre

 • På juniorlaget
 • ***
 • Innlegg: 672
 • Total likes: 0
 • Sindre - LEEDS - LEEDS - LEEDS
  • Vis profil
  • E-post
Sv: Takeover
« Svar #168 på: Mai 28, 2012, 16:56:45 »
Når Bates solgte Chelsea sa han vel ingenting om det før the deal was done ? Viss jeg husker rett :) håper virkelig vi får en rik mann som bryr seg om klubben og har ambisjonene i orden !
Pontus ❤

Cherry

Sv: Takeover
« Svar #169 på: Mai 28, 2012, 17:24:34 »
Det popper opp uendelig mange spørsmål og ikke minst teorier og påstander om hva som skjer rundt klubben nå. Ikke så unaturlig, kanskje - og mange er jo drevet av håp.

Jeg har sagt at det blir spennende dager og kanskje uker fremover, først og fremst fordi interessen i å investere i klubben (for minst en aktør er fullt oppkjøp eneste mål) er høyst reell, og allerede kan ha kommet ganske langt på vei. Det er ikke det samme som at Bates allerede har bestemt seg for å selge, eller at det ikke er hinder på veien. Det er dette som er usikkerhetsmomentene.

Rykter?
Det florerer av navn på enkeltpersoner, grupper, frontmenn, bakmenn osv. Det sier seg selv at med alle disse som nevnes, og bare to grupper faktisk på banen, så er svært mange av de feil. Jeg har info på hvem som er med i den ene gruppen (ikke den amerikanske), men det får være opp til gruppa selv å evt annonsere det. Av det jeg har sett på bl.a. Waccoe så er det flere som er helt på jordet, og det slutter ikke å forbause meg hvor spesifike noen rykte-spredere (?) får seg til å være om hvem som er involvert, som jeg vet er riv ruskende feil.
Amerikanergruppen kjenner jeg ikke til, men det lille jeg har av "intel" er at det IKKE er denne Maple Leafs-gruppen som det snakkes om. Jeg tror de har kommet opp fordi de er nevnt tidligere.

Tidsaspekt?
Hvor raskt ting kan skje, og ikke minst når vi får høre noe som helst om det som skjer fra "offisielt hold", er umulig å si i øyeblikket. Per i dag tolker jeg stillheten som en positiv greie, det vil garantert være taushetsavtaler signert fra begge hold - dersom budgiverne feiler kan det f.eks være at de ikke vil avsløres i tilfelle de kan gå på andre klubber igjen. Derfor håper jeg heller ikke ting lekker alt for mye på nettet slik at det kan provosere partene.

Stillhet?
Som de fleste vel forstår har det vært flere potensielle kjøpere med penga på bordet inne til Bates-prat tidligere, men aldri har det blitt realisert. En av grunnene til at man ikke har fått høre om det er taushetsavtaler, eller deres egen interesse av å ikke skape noe styr rundt hva de er på jakt etter (gått til andre klubber el.l.).

Vil denne stillheten forbli også etter denne runden - dersom ingen av budgiverne lykkes med oppkjøp? Jeg har vansker for å se det skje. Dersom forhandlingene skulle falle vil det trolig skyldes Bates, og da må først Bates selv forklare seg - han har holdt kjeft lenge nok allerede, og presset fra omgivelsene vil være enormt om "hva skjedde her?".
Og hva med budgiverne? Man har med minst en av partene kommet langt på vei - dere vet jo at amerikanere var i Leeds denne uken og så på både Elland Road og Thorp Arch - dersom dette failer og det skyldes f.eks at Bates dobler prisen rett før de endelige papirene signeres, så vil de neppe bli happy. Vil de da gå til pressen?
Jeg vet også at den andre, ikke-amerikanske gruppen, er svært bestemt på å få Bates ut av klubben, og det kan bli "dirty" utad i media om ting går galt her. Dersom de ikke er for bundet av konfidensialitet, selvsagt.

Hvorfor skal Bates selge?
Som sagt før, Bates holder på med dette fordi han har lyst. Kall det pr-syke, herske-behov, adrenalinrush, hobby - Bates lever ikke for å sitte i skyggen og kjede seg. Dersom han er seriøs mtp salg så ser jeg tre hovedårsaker:

* Helsesituasjoen hans er forverret og/eller kona/familien sier at nå er det nok
* Pengesekken hans personlig er i ferd med å bli såpass presset at han må frigjøre cash og selge
* Backerne som f.eks tapte penger i administrasjonen eller har støttet på annet vis blir utålmodige og ber ham selge ved neste mulighet
* Han får et bud som er for godt til å si nei til (trolig minst 40 millioner pund)
* Han er rett og slett lei / ser at nye krefter eller penger må inn for neste steg

Hvorfor skulle ikke Bates selge?
Driver han igjen bare å spiller med folk, later som han gjør business med de store gutta, eller iscenesetter for fansen at han er den eneste som kan drive denne klubben? Uansett hvorfor, han kan ha sine motiver for å ikke selge:

* Må ta steget ut av rampelyset han er så glad i - til en kjedelig hverdag i Monaco
* Hans eget ønske om å bygge Leeds helt opp i PL kun på klubbens egne penger er ikke fullført
* Budet er ikke høyt nok for ham - særlig mtp hva klubben kan være verdt ved opprykk

Påvirker supporterne?
Så hva ønsker man seg videre? Jeg har spurt helt siden administrasjonstiden hvor alle kjeftet på Bates og ville ha ham ut allerede - hva slags eier ønsker man neste gang, når den dagen kommer?

(her tenker jeg på noe mer enn "hva som helst er bedre enn Bates" - med feil eier kan man fort pisse i buksa for å ta en ny Ridsdale-tur om noen år)

Er det ok med amerikanere som kanskje ikke har noe forhold til "lokale ønsker", men som likevel kaster penger inn?
Er det ok med midtøsten-ledet gruppering?
Vil lokale eiere være en garanti for "bedre forhold" for supporterne?

Etter det jeg kjenner til så er LUST inne og prater med minst en av aktørene som nå vil kjøpe klubben, og denne dialogen, og kanskje forankringen hos supporterne kan bli svært viktig for å gjenoppbygge og ta ut potensialet som ligger i Leeds United. Tenk hva en god dialog med fansen, noen overbevisende signeringer i sommer og en god sesongstart kan gjøre med Elland Road-oppmøtet og dertil stemning kommende sesong.

Men på linjene over har jeg nok gjort som mange andre - begynt å ta ting for gitt allerede om bedre tider i vente. Vi har har håpet før også, uten å bli stort lykkeligere. Men at vi er nærmere enn på svært lenge er jeg ikke i tvil om.

Svend Anders

Journalist du SA....dette var overbevisende lesning...selv jeg fikk trua på salg nå!
Godt resonert, og mange poenger som er midt på spikeren...MÃ… d skje!!

MOT
 

Ian Baird

Sv: Takeover
« Svar #170 på: Mai 28, 2012, 17:26:35 »
Om det er noe salg på gang, så er det ikke usannsynlig at en evt. kjøper har forlangt stillhet i saken. Bates ville nok vært tjent med åpenhet, slik at flere budgivere kunne kommet på banen, men har kan altså den eventuelle kjøperen ha lagt premissene.
En evt. kjøper vil nok også bruke endel tid på å få klarhet i alle økonomiske forhold knyttet til klubben.
Vil også tro at en evt. kjøper vil bruke lang tid for å oppnå enighet med Bates, hvis det overhode er mulig å bli enig med Bates og hans verdivurdering. Tipper det vil være store avvik her - om jeg kjenner Bates rett (?).

Denne salgsprossen kan trekke langt ut i tid, og hver dag som går med stillhet, tolker jeg som et godt tegn!!
Cellino 5. April 2014: We will be back in the Premier Leauge by 2016.

Pleinar

Sv: Takeover
« Svar #171 på: Mai 28, 2012, 18:28:12 »
Det er artig med konspirasjonsteorier.

Min favoritt så langt:

Ryktet om oppkjøp av Leeds er skapt av Bates selv. Han kan så forklare at det ikke var aktuelt å handle inn spillere mens de diskuterte oppkjøp (de nye eierne vil handle inn spillere selv? Handelsembargo?). Såh, til høsten, når oppkjøpet ikke lykkes, kan Bates skylde på useriøse "oppkjøpere" for å forklare hvorfor spillerstallen er tynn (Only me and Jason Pearce..) og det medfølgende nedrykket.

Hurra for konspiratører!
- Only Users Loose Drugs -

pleinars.blogspot.com

Blank_File

Sv: Takeover
« Svar #172 på: Mai 28, 2012, 19:47:56 »
Synes også det ville vært fryktelig trist om vi får inn en Abramovitsj. Og da tenker jeg ikke trist fordi han er en mann med mye penger som gjorde Chelsea til en kjøpeklubb. Det i seg selv er ødeleggende for fotballen som helhet, men det verste med Abramovitsj er at han helt åpenbart er en kjeltring som har brukt Chelsea for å skaffe seg et bedre rykte i Europa.

Jeg kjenner ikke til de arabiske eierne i City, men ryktene sier vel at også disse har sine svin på skogen. Selvfølgelig vil vi aldri finne en buisnessmann som aldri har gjort noe galt, det er ikke det jeg heller er ute etter. Det som bekymrer meg litt er at mange her inne synes å mene at det er helt konge bare vi blir et nytt City eller Chelsea uten tanke på hvor pengene kommer fra.

Kanskje er Liverpool eieren Henry en sånn type jeg gjerne ser i Leeds. Uansett hva det blir så går fotballen i en økonomisk retning jeg ikke videre setter pris på. Det har rett og slett gått over stokk og stein. Jeg ville vært tilfreds med et Leeds som ikke ble pumpet ræva full av milliarder når det passer, men som drev noenlunde sunt økonomisk og likevel satset friskt for å komme seg til PL. Når vi først er der ville jeg heller vært en outsider enn et nytt City... Likevel er et nytt City bedre enn Bates.

Det aller verst tenkelige er et nytt Ridsdale-regime. Satse langt over evne og ende opp i bunnløs gjeld. For meg er det den eneste situasjonen som er verre enn den vi er i nå. Bates er nemlig også en skurk i mine øyne.

Dere kan si hva dere vil, men i mitt hodet er dette prosessen allerede kommet så langt at jeg vil bli utrolig skuffet om det ikke skjer noe i sommer.

DenHviteYeboah

Sv: Takeover
« Svar #173 på: Mai 28, 2012, 19:56:48 »
Det er artig med konspirasjonsteorier.

Min favoritt så langt:

Ryktet om oppkjøp av Leeds er skapt av Bates selv. Han kan så forklare at det ikke var aktuelt å handle inn spillere mens de diskuterte oppkjøp (de nye eierne vil handle inn spillere selv? Handelsembargo?). Såh, til høsten, når oppkjøpet ikke lykkes, kan Bates skylde på useriøse "oppkjøpere" for å forklare hvorfor spillerstallen er tynn (Only me and Jason Pearce..) og det medfølgende nedrykket.

Hurra for konspiratører!
Denne teorien er da fornuftig?som vi vet eier ikke gnomen verken ryggrad eller ærlighet >:(
Er redd vi blir skuffet mht takeover :(

SveinArve

Sv: Takeover
« Svar #174 på: Mai 28, 2012, 20:03:05 »
I utgangspunktet er jeg imot å bli kjøpeklubb jeg også. Men skal man kjempe i toppen av PL og også gjerne i CL så må man ha mye penger å kjøpe dyre spillere for. Det kjekkeste er å finne umeritterte spillere som Bale, Oxlade-Chamberlain, Walcott osv... men nåløyet er svært lite, så penger må brukes på en del gode meritterte spillere. I tillegg håper jeg den evt nye eieren satser mye på ungdomsakademiet. Skal man spise kirsebær med de store så må man ha kapital. Ikkje kjekt å vere på byen med kompiser som kjøper dyr champagne og tiltrekker seg flotte damer, mens man selv sitter i et hjørne å super på ei øl og prater med ei burugle, selv om det smaker best med øl :) .....eller nokke sånt.... :p
------------------------------
Proud member of LUSCOS

http://www.skarbovikfotball.blogspot.com

Leedsfan

Sv: Takeover
« Svar #175 på: Mai 28, 2012, 20:10:32 »
Jeg synes ikke Roman er så verst, det virker som han genuint er interessert i fotball. Når det er sagt så er det vanskelig å få nye eiere hvor alt er perfekt.. Enten så er de hyggelige, men har ikke ambisjoner eller så er de meget ambisiøse, men har ikke tålmodighet.

Noe sier meg at mange av dere ikke kommer til å bli fornøyd uansett hvem som kjøper klubben....
I scored 24 goals helping my side win promotion back to the Premier League aged just 22. Then in my first season in the top flight I had bagged an impressive 15 goals by the end of January. My form earned me an England call-up. Am I a £35m striker? No. I am Michael Ricketts, February 2002.

Jostein.

Sv: Takeover
« Svar #176 på: Mai 28, 2012, 20:10:46 »
Leeds United Takeover Rumour: The Origins Story
posted May 28, 2012 / 6 Comments  I’ve received a lot of tweets and emails over the last 24 hours asking how the latest Leeds United takeover rumour managed to create mass hysteria without any comment from the club or rumours posted in the national rags.

Generally speaking, Leeds United takeover rumours start on an internet forum or across the social media sites and are shot down in seconds because the original perpetrator lacks any kind of credibility. The story is usually something along the lines of “I have it on very good authority that [random billionaire] has made an offer for Leeds United.” This is invariably followed by hysterical laughter from everyone reading, a quick cross-examination to tear the story to bits and in many cases, the sudden disappearance of the original poster.

How The Latest Rumour Began

This particular Leeds United takeover rumour started out in much the same way as every other Leeds United takeover rumour, with a couple of threads opened up on various Leeds United forums – most notably WACCOE.

As per the norm, the rumour was dismissed as the work of a WUM (forum slang for wind-up merchant). That was until the chairman of LUST posted on WACCOE stating (rather cryptically) that people shouldn’t be so quick to dismiss speculation this time around. As his cross-examination began, one of The Square Ball writers also suggested there was more to this particular rumour than your standard internet nonsense, which changed the mood entirely and led many to believe there may well be something going on.

The reason these people were afforded more credibility than your average forum poster is that they both have reputations to uphold in one way or another. The Square Ball is an award winning Leeds United fanzine that’s worked hard to uncover truths behind Leeds United’s current ownership and would be doing itself no favours by adding authority to unsubstantiated rumours. Similarly, The Leeds United Supporters Trust has grown into a large and credible organisation that represents our fans and wouldn’t want to risk the credibility it’s worked hard to create by inventing takeover rumours.

It’s important to stress that no one from LUST or The Square Ball has confirmed a takeover is in progress – they’ve merely stated (or suggested) that rumours which were already doing the rounds shouldn’t be so quickly dismissed.

Facts Forced To Fit

Because Leeds United fans are so desperate for some good news, many people resorted to making facts fit the rumour (ourselves included). The football club has been incredibly silent on the matter (and everything else for that matter) offering no denial of a takeover bid, which is pretty unusual, even for a club with the poor communications Leeds United are regularly criticised for.

Usually when rumours like this do the rounds, Ken Bates will take great pleasure in quashing our hopes by telling us how idiotic we’ve all been. If the club are feeling a bit more diplomatic then Paul Dews is usually the one to release a statement via Twitter or the official site. As things stand, Ken Bates has decided not to speak to Yorkshire Radio for a while and Paul Dews claims to know nothing.

There have been plenty of other facts and theories used to back-up the rumour, but Ken Bates’ silence is the one that is having the biggest effect. Some people have suggested he may be on holiday at the minute or simply has nothing to talk about, but it’s worth pointing out that Ken Bates was interviewed by Yorkshire Radio every week last summer and I’m almost certain he’s taken the call whilst on holiday before now. As for Ken Bates having nothing to talk about – when has that ever stopped him before?

The Chinese Whispers Effect

As with all rumours, there was a Chinese whispers effect that took place almost immediately. It’s the internet version of some drunk bloke down the pub telling you the “inside scoop” on all things Leeds United. Someone claims to know someone else who works at Elland Road (or connected to the alleged takeover attempt) and has decided to come online to share this highly sensitive information with the rest of the world – rather than sell it to a tabloid like the rest of us would.

The most impressive of these rumours was the alleged interest of Maple Leaf Sport & Entertainment Group. This was impressive partly because of the huge scale it reached, ultimately forcing a denial of interest from MLSE via their Twitter page (Link 1, 2, 3) after Leeds United fans had the “news” trending worldwide. What was also impressive is that MLSE are linked every single time a takeover rumour does the rounds – and yet people still believe they’re interested this time!

More Questions Than Answers?

Join the club.

For the record, I’m not “in the know” (why would I be?) and nor would I ever claim to be.

The obvious question is why would people from TSB and LUST know something the rest of us don’t? In all honesty, I have no idea. TSB has been around a lot of years and will have some contacts at the club, whilst LUST may have been approached by a representative of an interested party looking to form a closer bond with supporters – Ken Bates has never really grasped this fact, but it’s generally good business practice to keep your customers happy. I’m only speculating of course, your guess is as good as mine.

Truth be told, I’m kind of on the fence. On the one hand, I’ve been writing this site for four years now and there’s been more takeover rumours in that time than there has transfer rumours. We’ve all been burned before by false rumours, and it’s difficult to believe anything nowadays. On the other hand, I find it strange that the club hasn’t quashed the speculation. They don’t comment on all speculation – obviously – but they do tend to say something when things get this out-of-hand. If a Canadian Ice Hockey team can manage a quick statement, surely LUFC can? Finally there’s the cryptic comments from LUST and TSB, neither of which I have any reason to doubt. Neither of them have invented rumours/news previously, why would they start now?

I’m leaning more towards “there’s something in this” the longer it goes on…

Leeds Carajo!

J-R

Sv: Takeover
« Svar #177 på: Mai 28, 2012, 20:14:50 »
I utgangspunktet er jeg imot å bli kjøpeklubb jeg også. Men skal man kjempe i toppen av PL og også gjerne i CL så må man ha mye penger å kjøpe dyre spillere for. Det kjekkeste er å finne umeritterte spillere som Bale, Oxlade-Chamberlain, Walcott osv... men nåløyet er svært lite, så penger må brukes på en del gode meritterte spillere. I tillegg håper jeg den evt nye eieren satser mye på ungdomsakademiet. Skal man spise kirsebær med de store så må man ha kapital. Ikkje kjekt å vere på byen med kompiser som kjøper dyr champagne og tiltrekker seg flotte damer, mens man selv sitter i et hjørne å super på ei øl og prater med ei burugle, selv om det smaker best med øl :) .....eller nokke sånt.... :p
Tenk på det neste gang du sete på Hoffmann me champagne å fine dame, sånn so du bruka..... Mens eg sete i hjørne med en halvlonka dram:)

SveinArve

Sv: Takeover
« Svar #178 på: Mai 28, 2012, 20:18:16 »
I utgangspunktet er jeg imot å bli kjøpeklubb jeg også. Men skal man kjempe i toppen av PL og også gjerne i CL så må man ha mye penger å kjøpe dyre spillere for. Det kjekkeste er å finne umeritterte spillere som Bale, Oxlade-Chamberlain, Walcott osv... men nåløyet er svært lite, så penger må brukes på en del gode meritterte spillere. I tillegg håper jeg den evt nye eieren satser mye på ungdomsakademiet. Skal man spise kirsebær med de store så må man ha kapital. Ikkje kjekt å vere på byen med kompiser som kjøper dyr champagne og tiltrekker seg flotte damer, mens man selv sitter i et hjørne å super på ei øl og prater med ei burugle, selv om det smaker best med øl :) .....eller nokke sånt.... :p
Tenk på det neste gang du sete på Hoffmann me champagne å fine dame, sånn so du bruka..... Mens eg sete i hjørne med en halvlonka dram:)

Du får komme over på bordet, så skal du få smake. Men champagnen skal eg ha for meg selv :)
------------------------------
Proud member of LUSCOS

http://www.skarbovikfotball.blogspot.com

Here we go again

 • Gjest
Sv: Takeover
« Svar #179 på: Mai 28, 2012, 20:19:06 »
Jeg synes ikke Roman er så verst, det virker som han genuint er interessert i fotball. Når det er sagt så er det vanskelig å få nye eiere hvor alt er perfekt.. Enten så er de hyggelige, men har ikke ambisjoner eller så er de meget ambisiøse, men har ikke tålmodighet.

Noe sier meg at mange av dere ikke kommer til å bli fornøyd uansett hvem som kjøper klubben....

Nei, vi er egentlig fornøyd med Bates.  Men så var det dette med at den man elsker tukter man osv....