Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Carl Fisker

Sider: [1] 2 3 ... 31
1
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: August 07, 2022, 20:55:57 »
Og Phillips får noen min
Ble han byttet inn på slutten?

2
Det er mange idioter på dette laget...
Det er ikke bare på Elland Road det finnes idioter.

3
0-2 er mulig å snu!

4
Raphinha imponerer

5
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League 2021-2022
« på: April 09, 2022, 15:45:08 »
1-0 slutt mellom Everton og ManU.  Greit for min del.  Leeds fikser biffen selv og nå vil ManU slite med å kvalifisere seg til CL.
Det er viktigere at Leeds holder seg i divisjonen enn at ManU ikke kvalifiserer seg til CL.

6
Må vi gi alt nå.
for en mulighet dette her er!!!
MOT!

7
Nedrykksløpet er kjørt for Leeds sin del. Det finns absolutt ingen lyspunkter. Championship neste år.
Er seseongen over mener du?

Hvorfor poster du konsekvent kun når det går dårlig med Leeds og aldri når vi gjør det bra? Jeg kan forstå det hvis du er Manu-supporter bare for å trolle. Men å pisse på egne fans har jeg ingen respekt for!

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk
Kvalmt å lese innleggene til bmoen. Selvplaging kan han gjerne drive med, men ikke plage Leedssupportere på denne måten.

8
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League 2021-2022
« på: Mars 17, 2022, 23:07:25 »
Everton skårer laangt inn i overtiden.  :(
Og det med en mann mindre. Vinner 1-0. Om vår kamp kan gi en boost i serieavslutningen så er måten Everton vinner på enda mer spinnvill og kan bli et vendepunkt for dem. Dessverre.

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk
Dette må Leeds ordne selv, ikke håpe på hjelp fra andre.

9
Er det lurt med Bamford fra start? Jeg er så redd i dag. Så grusomt redd.
Hvis Bamford scorer i dag, må han være ytterst forsiktig med feiringen.

10
Ordet er fritt / Sv: Ny head coach - Jesse Marsch
« på: Mars 13, 2022, 11:19:30 »
Daniel Chapman (moxcowhite) reflekterer som vanlig godt og skriver enda bedre.

Her er et utdrag av det han hadde å melde etter kampen mot Villa.

"What was startling in this match was not the failure but the success, the desperately poor impact of that, and the crowd’s reaction to it. The Leeds players have been listening to Jesse Marsch. They were doing what he asks them to do. And these things were not popular. Why did the players keep giving the ball away? Because they kept running fast towards Villa’s packed penalty spot, like they’re supposed to, and losing it. Why was the team so narrow? Because it’s supposed to be. Why did the midfielders keep chipping balls into the penalty area that Villa dealt with easily? Because they’re supposed to. Why was it so easy for Villa to switch to an unmarked winger? Because the players are told to press the ball and leave the rest of the pitch open. By the end Elland Road was howling for controlled possession, getting players out wide to the touchlines, accurate build-up around the box, for the full-back to block off the opposite winger."

Dette kan ikke gå bra.


Anbefaler forresten å lese hele artikkelen.

https://www.thesquareball.net/leeds-united/leeds-united-0-3-aston-villa-accelerating/
Forferdelig artikkel. Ble helt nedbrutt.
Manageren gjør det beste han kan - men han kan ikke bedre.

11
Huff! Sparkingen av Bielsa er den største tabben som er gjort siden Ridsdale fikk lov til å ta opp dustete forbrukslån. Å bytte manager på dette tidspunktet finnes det vell ingen positiv stistikk på.

Han minner meg mer og mer om Heckingbottom dessverre.

Taper vi mot Norwich til søndag, så spiller vi CC neste sesong.

Marching on Together!

Enkelt å sitte i sofaen og si sparkingen var feil. Basert på det som kom ut fra klubben i etterkant av at Bielsa forlot, var at «something in the Club broke down».

Altfor enkelt å dytte problemene på Marsch, som har fått 10 dager. Når jeg tenker meg om, nesten provoserende at man skal peke på ny manager så raskt.

De aller fleste faktorer peker lenge før Marsch kom inn:

1. Elendig selvtillit i spillergruppa etter mange grusomme resultater.

2. Skadehistorikk hele sesongen.

3. Elendig spillerlogistikk over lang tid.

4. Defensiv ustruktur over langt tid.

5. Grusomme dødballer alle veier over lang lang tid.

6. Tegn på at spillere er fullstendig nedtrent.

7. Altfor liten spillerstall.


Og da peke på Marsch på direkten…. Fullstendig feil. Minner om Cellino, som sparka managere etter 5-10 kamper.

Det Marsch viste som kampleder i går, det gir ingen grunn til at løsningen er funnet og gitt treårskontrakt. Oppfatter det likevel som at de fleste egentlig retter ansvaret der det hører hjemme; styrerommet. Det henger sikkert noen speil rundt i gangene på Elland Road, som burde vært tatt i bruk for lenge siden.

Flere av punktene dine har Orta og Radrizzani helt eller delvis skyld i.
Når det først ble som det ble så måtte Bielsa gå. Du kommer ikke tilbake fra noe sånt. Har skjedd noe mellom Bielsa v spillergruppe og Bielsa v styrerom. Ballongen var gått hull på. Vært noen heavy resultat tidligere under Bielsa, men inni de resultatetene har det alltid vært ting å hente. Det var ikke det fra Everton og ut.

Det du og asbfjell er inne på tidligere vedr backing til spillerkjøp er helt riktig og største faktoren sammen med skader hvorfor det gikk som det gikk under Bielsa. I tillegg har
Radri som sagt vært ganske inaktiv og lite synlig så lenge Bielsa har styrt kiosken og ting har gått smertefritt.
Nesten vært litt rart når man tenker tilbake, men nå er han endelig tilbake igjen...Famlende i blindet som så mange ganger før. Scenene var ganske like da TC ble sparket og Heckingbottom kom inn. PR avdelingen er igjen i  full sving med å sminke over dårlig energi og høye rop fra de som holder med klubben. Det gjøres et nytt blekt intervju med flakkende blikk der han selv tar ansvaret for sparkingen og prosessen.
På kampdag står han klar utenfor spillerbussen og han viser sin tilstedeværelse når kameraene zoomer inn på han og Marsch før kamp. Jeg håper det var et tegn for solidaritet og ikke et tegn på en eier med stoisk ro og oversikt som skulle geleide skuta på rett skjøl.

Et utrolig godt utgangspunkt før sesongen begynner å visne henn pga helt elendig jobb øverst i klubben.
Hvordan er det mulig å komme i en slik situasjon som dette? Hvorfor en slik høy risiko? Hvor er backinga? Manglende i troppen? Pandemi? Generelle skader? De kommuniserer jo ut før sesongen at sesong to blir den mest utfordrende. Det gjorde de allerede i første sesong når jeg tenker meg om(!!) (ref opprykksintervjuet med the times eller hvem det nå var med)
Han har jo vært klubbeier i 5 år. Den totale mangelen på å lese klimaet i og rundt klubben er jo helt rystende. Like rystende som at vi kan stille med et slikt handicap ifht de 19 andre hva gjelder størrelse på stall og kvalitet.
Synd på Marsch. Virker som en herlig fyr og sikkert under riktige forutsetninger en god trener og, men tror ikke levetiden hans i Leeds blir lang, om vi holder oss eller ei. Tror aldri på mitt liv at han klarer å snu dette i den tåka som er rundt klubben nå og i tillegg i kjølevannet av en av vår tids mest innflytelsesrike trenere som hadde en aura som bar en hel klubb. Men man håper jo så klart man tar helt feil og at dette bare er en litt vond drøm og ikke et mareritt som jeg ser for meg. Men øyekontakten jeg fikk med Rad i det intervjuet på LUTV gav meg ikke annet enn en veldig dårlig følelse. Det vitnet om en mann som var ute på dypt dypt vann. Er redd det er lite livbøyer å hente i 49érs eller Olsenbanden kompanjongene Benni (Angus)og Kjell (Victor). De har tross alt stått sterkere i den daglige driften i perioden der disse tingene burde vært adressert.

Lurer på hva Phillips feks tenker der han har sittet på tribunen og sett erstatterene sine Koch og Strujik denne sesongen.
Eller Cooper eller forsåvidt Bamford. Med to mål mot Norwich så passerer han Rodrigo og legger seg likt med James. Tenk det.
Er jo ikke bare at de er langt over erstatterne sine i ferdigheter, men de har jo personlighet i tillegg. Noe det laget vi har brukt siste månedene skriker etter. Knapt sett et så tafattslig, umodent og veikt kollektiv i PL sammenheng når vi ikke er på. Tror rammen på Søndag kan være en for stor oppgave for denne gjengen desverre. Vi har sett det før. Det går langt tilbake. For noen helt tilbake til TC.

Husker Grayson sa at forskjellen på PL spiller og CC er nødvendigvis ikke ferdighetene, men det mentale. Der var det en stor skilnad.
Det gir oss ingen fordel i innspurten...
Det mentale er utvilsomt viktig. Stemningen i klubben nå minner mye om nedrykksesongen 2003/04. Den gang hadde vi kvalitativt mye bedre spillere med Viduka, Smith, Milner, Matteo, Radebe. Disse var alle PL-kvalitet. De går langt utenpå dagens spillerstall, og jeg tror INGEN andre enn Bielsa vil klare å holde laget i toppdivisjonen med den motivasjonen som vises nå. Sannsynligvis er sparkingen av Bielsa den største tabben som er gjort i klubbens historie, og timingen helt grusom.

12
Forklaringa til Jesse March er at publikum lagde då mye lyd at spillerne ble nervøse, og slo vekk ballen.

Ja, ja får spille Norwich-kampen for tomme tribuner da.
Smart å skylde på supporterne.

13
Jeg er ikke mye imponert over Jesse. Ayling som stopper. Koch som er stopper spiller midtbane. Dallas som er midtbane spiller i Aylings posisjon. Han forsetter med Bielsas lagoppstilling så da forstår jeg ikke hvorfor Bielsa måtte gå. Null forandring  :(
Har du ikke registrert at mann til mann markeringen er borte,?
Joda men ser ingen forskjell av den grunn. Spillere ute av posisjon synes jeg lite om.

Han arvet en syltynn tropp med mange skader så er nok grunner til valgene. Men ja, hadde gjerne sett en rotasjon med Dallas opp, Koch ned og Ayling ut. Den sliter jeg med å skjønne.

Enda en ny langtidsskade nå. Den tynne troppen Bielsa ønsket raserer alt!

Slank tropp ønsket han, men kjøper ikke dette med at han ikke ønsket spillere. Han har flere ganger uttalt han ønsker (kun) spillere som er bedre enn de man hadde.

Det gapende hullet sentralt på midten burde selv Radrizzani sett lang vei unna. Den store feilen han har gjort med sin investering er å ikke backe Bielsa i sommer og januar, da alarmen gikk for fulle mugger. Bielsa la til en null bak Radrizzanis investering i Leeds, som han nå er i ferd med å barbere titalls millioner av. Det ansvaret sitter han med.

Det er noe som heter å spare seg til fant.
Spot on.

14
Trist å se Gary McAllister juble når Aston Villa scorer.

15
Llorente er benket?

16
Ekstremt bekymra over at vi klarer å få med oss poeng i dag. Dagens Leicester (med midtukekamp i beina og fokus på 1/8 finale UEFA European Conference League) er mest sannsynlig noe av det svakeste vi møter i ligainnspurten. Allikevel taper vi. Jeg tror at ALLE kommende motstandere vil framstå adskillig bedre og vassere enn dagens Leicester. Det skal rett og slett ikke være mulig å tape en kamp som denne i dag, som man dominerer sååå fullstendig, og hvor man i tillegg skaper saåå mange store målsjanser. Selvsagt er Scmeichel (en av verdens beste keepere) i det umulige hjørnet samtidig som vi mangler målgarantister og den nødvendige "stolpe inn". Det er heller ikke spesielt oppsiktsvekkende at et lag hever seg i første møte med ny manager. Derfor er det mye ved dagens kamp som kan bidra til optimisme. Men så var det Leeds da. Når du klarer å rykke ned med et lag bestående av spillere som Leeds: Robinson, Kelly, Duberry, Harte, Matteo, Milner, Wilcox, Viduka og Smith så kan ALT skje. Ingenting ser dessverre ut til å være umulig i negativ forstand når det gjelder Leeds.
Det var dritkjipt. Tre helt syke redninger av Kasper.
Ja, han har jo en fortid i Leeds - man var ikke god nok for oss.

17
Ordet er fritt / Sv: Er det nok Bielsa nå?
« på: Mars 01, 2022, 23:28:57 »
At alle steiner ble snudd er lite trolig. Dette virket mer som en panikkhandling fra ledelsen, ubetenksomt og risikabelt. Veldig merkelig at noen tror at sjansen for å beholde plassen i PL er større UTEN Marcelo enn med ham.

Her tror jeg du bommer grovt!

Som Kato sier, her har alle steiner blitt snudd både 2 og 3 ganger. Garantert, for ingen ønsket dette.

Ansettelsen ser ut som alt annet enn panikk.

Det som er merkelig er at du kan være så sikker på at dette er feil og at Bielsa hadde fikset det. Hva vet du som ingen andre utenfor klubben vet?
Din bastante mening her er kun basert på følelser og synsing. Tynt grunnlag å være så bastant på. Helt sikker på at klubben tok avgjørelsen på et bredere grunnlag enn det.

Vi kunne helt sikkert overlevd med Bielsa, men vi kunne helt sikkert klart å rykke ned også. Akkurat samme scenario vi kan få med Marsch.
Jeg har ingen bastant mening, og derfor bruker jeg ord som ´lite trolig`. Sannheten er at ingen av oss kan vite hva som hadde skjedd dersom Bielsa hadde fått fortsette. Problemet er nå at vi setter oss i en situasjon der en ny manager ikke har muligheter til å gjøre større endringer. Vinduet er lukket, det er kort tid igjen av sesongen, og spillerne mangler selvtillit. Marsch er avhengig av en kick-start, hvis ikke vil han få store problemer med å håndtere en nedadgående trend.

18
Ordet er fritt / Sv: Er det nok Bielsa nå?
« på: Mars 01, 2022, 21:19:09 »
At alle steiner ble snudd er lite trolig. Dette virket mer som en panikkhandling fra ledelsen, ubetenksomt og risikabelt. Veldig merkelig at noen tror at sjansen for å beholde plassen i PL er større UTEN Marcelo enn med ham.

19
Ordet er fritt / Sv: Hva skal vi beholde, endre og/eller fjerne?
« på: Februar 28, 2022, 15:32:30 »
1. Slutten på et regime håper jeg først og fremst frigir energi. Det løses opp det skapes overskudd. Inntrykket har vært et ekstremt rigid system.

2. Umiddelbart over til en soneorientert struktur hvor man passer sin sone langt mer, og ikke dras langt ut på tur.

3. Langt mer kynisk med lavere presshøyde. Stå lavere i blokk, ta kontringer. Det har vi spillere til, og erfaring med. Nå er det kun poengene som teller. Vi har spilt med altfor høy risiko mot altfor gode lag.

4. Sonemarkering på corner mot.
Vi snakker om et managerbytte i MARS MÅNED, ikke i juni eller juli. Det er såpass kort tid igjen av sesongen at lite kan eller bør endres. Jeg har lite tro på dette regimeskiftet, et tap i den første kampen vil gi Marsch store problemer. Han får supporterne i mot seg, og det lille av selvtillit som spillerne måtte ha vil forsvinne som dugg for solen. Bielsas navn vil runge over Elland Road når han setter seg på flyet til Argentina.

20
Ordet er fritt / Sv: Bielsa- legenden
« på: Februar 27, 2022, 20:21:47 »
En trist dag for klubben og en sørgelig sorti for Bielsa. Han burde ha sittet ut sesongen og blitt hedret til sommeren for alt han har gjort for klubben. En hedersmann, kultfigur, fotballgeni og lagbygger som Marcelo fortjente en bedre exit enn dette. Dette er en skammens dag for ledelsen i Leeds som i ren panikk har kvittet seg med den manageren som hadde vært best egnet til å snu den negative trenden laget vårt nå er i inne i.
Spillerstallen er tynn, ja. Men den blir ikke større ved å bytte trener. Problemene vil neppe løses ved at Philips og Bamford kommer tilbake fra skade - til det har skadeavbrekket vært for langt.
Spillestilen er så innprentet i spillerne at det vil ta tid for en ny manager å endre denne. Det måtte i så fall vært en trener som er større enn Bielsa - hvilket vi selvsagt ikke får.

21
Ordet er fritt / Sv: Er det nok Bielsa nå?
« på: Februar 27, 2022, 11:15:22 »
Er vel fortsatt ikke offisielt at Bielsa er ute?
Nei, det står ingen ting om dette på klubbens hjemmeside. Får håpe alt vrøvlet om Bielsas avgang har vært fake news.

22
Ordet er fritt / Sv: Er det nok Bielsa nå?
« på: Februar 26, 2022, 23:17:42 »
Talksport : 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Marcelo Bielsa has left Leeds United by mutual consent.
Veldig trist. Det hadde vært bedre å rykke ned MED Bielsa enn å rykke ned med en annen ved roret.

Nitrist holdning. Noe måtte skje. Fotball er ferskvare, bare spør Ranieri. Sånn som det har sett ut siste kampene var vi på full fart ned i Championship. Jessie Marsch har en Bielsa’ish tilnærming til fotball minus mannsmarkering så klubben tenker kontinuitet. Det er snaut med tid, men endringen måtte skje nå ellers kunne vi like gjerne ha beholdt Bielsa ut sesongen.

Det er dette man kjøper med Bielsa pakka. Det er ingen plan B og og taktikken vil aldri bli justert. Det handler bare om å gjøre A-planen bedre. Jeg trodde selv for inntil kort tid siden at Bielsa hadde vært best å beholde ut sesongen, men ser at det ble umulig. Nå gir vi oss selv hvertfall en sjanse til å justere.
Hvis vi rykker ned med en annen manager, hvilket ikke er usannsynlig, kan vi tenke tilbake på den sortien Bielsa fikk i Leeds. Du kan du ta ord som nitrist i din munn.

23
Ordet er fritt / Sv: Er det nok Bielsa nå?
« på: Februar 26, 2022, 22:46:40 »
Talksport : 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Marcelo Bielsa has left Leeds United by mutual consent.
Veldig trist. Det hadde vært bedre å rykke ned MED Bielsa enn å rykke ned med en annen ved roret.

24
Ordet er fritt / Sv: Er det nok Bielsa nå?
« på: Februar 26, 2022, 22:01:39 »
Marcelo Bielsa could reportedly be sacked by Leeds in the near future
Takk Gud. Jesse Marsch inn så blir jeg ihvertfall optimistisk igjen.
Det er forhåpentligvis en spøk.

25
6 dager med Premier League fotball i slutten av februar :

3 tap, 2-14 i vår disfavør, 0 poeng. 13 gule kort

sluppet inn flest mål i PL, 60 mål i hekken....."alle" melder at Leeds spiller Championship sesongen 22/23.
Skal ha ganske hard hud for å være litt optimistisk Leeds supporter for tiden..... ;D ;D ;D
…..og vi har spilt mot Liverpool, Man City, Man Utd og Tottenham i det siste. Nå kommer lettere motstand. MOT.

26
Hvem kan fortsatt forsvare Bielsa ?
Jeg. Dette er ikke Bielsas skyld, men årsaken ligger i uflaks og skader på sentrale spillere.

27
Dette snur vi i 2. omgang.  MOT.

28
Jeg tror det blir hjemmeseier i dag forutsett at Raphinha er påskrudd. Det var han ikke i forrige kamp.

29
Bielsa er bekymret og alle supporterene er bekymret over situasjonen. De som så postmatch intervjuet med Bielsa, skjønner at han er bekymret (og småirritert)- og har fullt fokus på å rette opp feilene som gjøres i det defensive og manglene i de offensive delene av spillet. Det er ingen tvil om at han har ledelsen i ryggen og spillernes fulle tillit. Bielsa trenger mere tid, han trenger mere arbeidsro og Nøkkelspillere tilbake fra skade. Dette ordner seg.

30
Gelhart og Raphina inn

Sider: [1] 2 3 ... 31