Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Mac

Sider: [1] 2 3 ... 11
1
Takker til alle deltagere som var med på å gjøre dette til en veldig hyggelig kveld!

2
Da ble vi totalt 18 påmeldte. Under 24 timer igjen nå, bare å glede seg!

3
Nå nærmer det seg, bare ei drøy uke igjen og fortsatt bare å melde seg på!

Grunnet en annen stor gruppe som kommer kl. 18, så ønsker Cafe Dublin helst at vi ikke kommer noe tidligere enn kl. 19. Derfor er mitt forslag at vi kan møtes på Kieglekroa litt før kl. 18. Har snakket med noen og det høres ut som om det er stemning for det!

Til nå; 11 påmeldte!

4
I teksten tok jeg med at vi er fornøyde med Three Lions selv om julebordet dessverre ikke blir der i år. Dette pga at jeg skjønte at det kom til å bli litt styr rundt at det blir en annen plass.

Ingen har monopol på meg eller oss. Derfor er det ingen som har rett på en forklaring hvorfor det ble sånn, men pga en "negativ" kommentar jeg så i går og en negativ mail jeg har mottatt, så føler jeg at det må forklares.

For meg så er det egentlig kun fredag 3. desember som passer i år. Det er travle tider med flere julebord osv. Den datoen passet ikke for Three Lions pga at de da arrangerer pubquiz og det vil være fullpakket.

Alternativet da ble å finne en annen plass som kunne imøtekomme våre krav, droppe julebordet (som jeg også var inne på tanken på), eller noen andre kunne fått ta over denne jobben det tross alt er å arrangere.

Etter å ha sendt mail til tre andre plasser, så var det Cafe Dublin som viste seg å kunne legge til rette for oss slik som vi vil ha det. Flere av de "gamle traverne" har også hintet frempå i flere år om at det hadde vært spennende å prøve en ny plass. Nå fikk man muligheten til det og responsen har stort sett vært veldig bra.

Jeg synes selv det er vemodig at det ikke blir Three Lions i år. Det har jo blitt en veldig hyggelig førjulstradisjon å være der, men jeg må poengtere at de alltid har vært vår førsteprioritet som vertskap og jeg håper at det passer bedre for begge parter neste år!

5
Det er igjen klart for årets happening når vi gjentar suksessen som har vedvart siden 2008 med å arrangere julebord i Trondheim. I år prøver vi ut en ny plass når Cafe Dublin får sjansen til å være vertskap. Vi starter festen kl. 19.00.

Til alle fans av Three Lions; vi er ikke misfornøyde med de, men av praktiske årsaker passet dette seg best i år!

Jeg vet også at mange ønsker å se kamp på julebord, men et julebord er jo til for å spise, drikke og ha det hyggelig sammen med likesinnede. Og skulle vi tape, så er jo kvelden ødelagt. Det tar vi ikke sjansen på.

For 499 kr får du:
- Ribbetallerken, karamellpudding, en valgfri 0,5 Hansa-øl/et glass vin, en kopp kaffe
- Quiz med premier sponset av LUSCOS
- Hyggelig stemning med likesinnede

Tør du å gå glipp av dette?

Hvis ikke, Vipps 499 kr til 48036772. Merk innbetalingen med julebord. Du er ikke påmeldt før du har Vippset. Har du ikke Vipps, men ønsker å overføre til konto, så er det bare å ta kontakt!

Absolutt siste frist for påmelding er mandag 29. november.

6
Takker alle sammen for en meget hyggelig julebordskveld :)

7
6 stk..

8
Da ble vi totalt 7 stk.

9
7 påmeldte til nå, Dougie sier at ny frist er onsdag 2. desember for påmelding!

10
Samtidig som det er kun fem påmeldte på årets julebord hører man stadig vekk at flere skal se kamp på Three Lions, men at de ikke tør å komme på julebordet. På julebordet har vi et eget privat rom med faste tildelte plass og bordservering. På kamp kan hvem som helst stikke innom. Dette blir for dårlig unnskyldning for meg. Jeg synes rett og slett det er pinlig av trønderske Leeds-supportere, og vi må nok bare innse at Trondheim er ingen Leeds-by!

Er det noen som helst interesse for at vi fortsetter med denne tradisjonen?

Frist er satt til mandag 30. november med å melde seg på. Vipps 400 kr til 48036772. Dato er fredag 4. desember kl. 18.30. Møt opp, dette lyspunktet trenger vi!

11
En har trukket seg, så vi er nede i fem. Fikk senest i dag en mail fra Dougie om at de får ha åpent til kl. 00.00. Så julebord blir det og ny frist for påmelding er mandag 30. november. Alt av smittevernsregler blir fulgt. Kom igjen folkens, dere får såklart pengene tilbake om det blir nye regler og intet julebord.

12
Slik det ligger an blir det julebord. De får ha åpent til kl. 00.00 om man kommer inn før kl. 22. Og vi får ha opp til 20 stk. så lenge vi følger smittevernreglene.

Dermed blir det de første 20 påmeldte som får komme. Fristen er fredag 27. november.

13
6 påmeldte til nå.

Vil også minne om at Three Lions følger regjeringens smittevernregler som blir oppdatert med jevne mellomrom. Hold avstand, reis deg kun for å gå på do eller om du vil holde en tale. Det blir kun bordservering. Man trenger heller ikke å sitte å drikke fem øl og fem akevitt før man drar på årets julebord. Respekter hverandre, de ansatte og reglene som gjeler. Ellers er det rett ut!

Man kommer på årets julebord på eget ansvar, men selvfølgelig skal det bli en fin kveld med likesinnede :)

14
Da er det nok en gang klart for årets happening når vi gjentar suksessen som har vedvart siden 2008 og arrangerer julebord på Three Lions i Trondheim også i år. Datoen denne gangen er fredag 4. desember kl. 18.30.

Det blir:
- Leeds-musikk
- Øl til rabaterte priser
- Norsk eller engelsk juletallerken
- Quiz med premier sponset av LUSCOS
- Hyggelig stemning med likesinnede

For 400 kr får du enten norsk eller engelsk juletallerken, dessert, en øl og en kaffe, samt delta i quiz'en med premier.

Du melder deg på ved å sette inn 400 kr til kontonr. 4200 17 18554, deretter sender du en mail til olemorten@leedsunited.no eller en SMS til 48036772 der du bekrefter at det er gjort. Husk å oppgi om du ønsker norsk eller engelsk juletallerken. Du kan også vippse til 48036772, husk da også å oppgi i meldingen om du ønsker norsk eller engelsk juletallerken. Du er ikke påmeldt før pengene er inne på konto.

Tør du å gå glipp av dette?

15
Som vanlig ble det suksess, takker alle som bidro til en hyggelig kveld  :)

17
Da ble vi 17 stk. Kvalitet før kvantitet  ;)

18
12 påmeldte til nå og fristen for påmelding er for øvrig fredag 22. november..

19
Da er det nok en gang klart for årets happening når vi gjentar suksessen som har vedvart siden 2008 og arrangerer julebord på Three Lions i Trondheim også i år. Datoen denne gangen er fredag 29. november kl. 18.30.

Det blir:
- Leeds-musikk
- Øl til rabaterte priser
- Norsk eller engelsk juletallerken
- Quiz med premier
- Hyggelig stemning med likesinnede

For 400 kr får du enten norsk eller engelsk juletallerken, dessert, en øl og en kaffe, samt delta i quiz'en med premier.

Du melder deg på ved å sette inn 400 kr til kontonr. 4200 17 18554, deretter sender du en mail til olemorten@leedsunited.no eller en SMS til 48036772 der du bekrefter at det er gjort. Husk å oppgi om du ønsker norsk eller engelsk juletallerken.

Tør du å gå glipp av dette?

20
Takker alle som var på julebordet i går for nok en hyggelig kveld :)

21
+ en etternøler..

22
Da ble vi totalt 18 :)

23
I tradisjonen tro gjentar vi suksessen fra tidligere år og arrangerer julebord på Three Lions i Trondheim også i år.

Datoen er denne gangen satt til fredag 23. november kl. 19.00.

Det blir ikke TV-kamp på julebordet i år og grunnen til det er at det ikke er satt opp noen fredagskamper for Leeds United i denne perioden. Mange ville da sikkert hatt julebordet på en lørdag, men av erfaring blir det veldig fullt på Three Lions på lørdager i forbindelse med visninger av Premier League-kamper.

Og det er vel greit at vi kan møtes uten at det vises kamp også? Bare slappe av med god mat og drikke sammen med likesinnede en førjulskveld.. denne gangen får vi julemiddagen med dessert og en øl inkludert for 299 kr. Vi legger da på 51 kr til innkjøp av premier til quizen, så totalsummen blir 350 kr.

Det blir:
 - Norsk eller engelsk julemiddag
 - Dessert
- Øl til rabbaterte priser
 - Quiz med premier
 - Hyggelig stemning med likesinnede

Du melder deg på ved å sende en mail til olemorten@leedsunited.no eller en SMS til 48036772, så setter du inn 350 kr til konto 4200 17 18554. Du er ikke påmeldt før pengene er inne på konto. Fristen for at betalingen må være inne er mandag 19. november, husk å oppgi om du ønsker norsk eller engelsk julemiddag.

24
På tur til England / Sv: Leeds - QPR søndag 6. mai 2018
« på: Mai 08, 2018, 08:49:55 »
Da er det hjemreisedag fra Leeds her. Fin tur med seier, takker alle jeg møtte for en hyggelig tur :)

25
På tur til England / Sv: Leeds - QPR søndag 6. mai 2018
« på: April 16, 2018, 20:44:07 »
Billetter på East Stand Upper bestilt i dag 8)

26
På tur til England / Leeds - QPR søndag 6. mai 2018
« på: Januar 29, 2018, 20:21:46 »
Da er tur til denne kampen bestilt. Vi reiser fra Trondheim via Amsterdam til Leeds Bradford fredag 4. mai og hjem samme vei tirsdag 8. mai. Bor denne gangen på Hilton!

27
Takker alle for en hyggelig kveld selv om det ikke ble seier.. men artig at Eirik Bakke, Håvard Flo og tidligere fotballpresident Yngve Hallen tok turen innom :)

28
Da er det ut til at vi ble 20 stk. i år :)

+1 :D
Hvem er etternøleren? 8)

En som også i år laget ekstraarbeid ;)

29
Da er det ut til at vi ble 20 stk. i år :)

+1 :D

30
Da er det ut til at vi ble 20 stk. i år :)

Sider: [1] 2 3 ... 11