Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - ibmroald

Sider: [1]
1
Ordet er fritt / International Club Membership
« på: Mai 07, 2011, 22:09:38 »
Har fornyet mitt for noen dager siden, og går inn i mitt andre år som medlem. Men er det noen som vet når medlemspakken pleier å komme? Ikke hørt noe mer etter jeg fikk mail om at det var betalt. I og med at fristen for rabbatert fornyelse gikk ut regnet jeg med at det var så godt som klart for utsendelse, men har tenkt i ettertid at jeg trolig tar feil der. Saken er jo at jeg skal flytte, så om den kommer til adressen jeg har oppgitt om 1-2 måneder er jeg 70 mil unna :/

2
Off-Topic / treningskampen mot sarpsborg i 2006
« på: April 27, 2011, 19:25:59 »
Mener bestemt på at jeg leste en artikkel dengang om at Leeds krevde at gresset skulle være klipt helt perfekt med en makslengde som var liten, hvis ikke stilte de ikke til kamp. Men nå finner jeg ikke den artikkelen igjen! Tenkte å bruke den for å irritere Real M-fans som har en trener som krever langt gress når de har hjemmekamp mot Barca.
Har googlet, men finner pokker ikke artikkelen

3
Off-Topic / ebay ftw
« på: Mars 26, 2011, 00:02:26 »
Lønner seg å ta turen innom ebay en gang iblandt :) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120698568624&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Regner med å finne Billy Bremner, Jack Charlton, Norman Hunter, Terry Cooper ooosv på det arket der. Og det for kun 27 kr inkl porto :) Artig å ha på veggen, selv om kjerringa rister på hodet

4
Off-Topic / ØBS??
« på: Februar 07, 2011, 20:05:05 »
Har bare sett/truffet og snakket med Øyvind én gang, og det var i Leeds i August når han spilte der, og et lite nachspie i lobbyen til hans hotell etterpå. Men i dag tror jeg at jeg så han for gang nr 2, kan ikke være helt sikker.

Det hadde seg slik at samboeren min satt å så på hotell cæsar, og helt på slutten så dukket det opp en politi og hentet en av rollefigurene. Tar jeg ikke HELT feil her, så tror jeg sannelig at politien var spilt av mr. ØBS in person!

Kommentar, Øyvind? ;)


Veldig off topic, men artig lell

5
Ordet er fritt / Hvem har skrevet autografene?
« på: Desember 12, 2010, 20:17:36 »
Fikk en signert Leeds-trøye av en kompis som fant den når han ryddet i klærne sine. Han er Liverpoolfan, så han var gavmild og ga den til meg. Hadde vært artig å vite hvilke navn som skjulte seg bak autografene. Under W i Strongbow mener jeg at jeg ser Nigel Martyn. Og vedsiden av han igjen Harry Kewell.
Har tatt noen bilder, dere ser de på linken her:
http://img28.imageshack.us/gal.php?g=pc121554.jpg

Sider: [1]