Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Eriksen55

Sider: [1]
1
Ordet er fritt / Play Off 2019
« på: Mai 05, 2019, 20:49:31 »
Vi ble tilslutt nummer 3. Tabellen lyver aldri. Vi er det tredje beste laget i CC 18/19 sesongen og av den grunn en fullt fortjent plass i PO.

Nå møter vi Derby over to kamper. Et lag vi har rundspilt 2 ganger i serien. Tror Derby er et lag som passer oss bra. Vi har stort sett levert bra spill mot de beste lagene i år. Vi så så sent som mot Villa at vi ikke er slitne eller utbrente. Den kampen var vi klart best. Klart best har vi stort sett vært i alle kampene vi har spilt i år. Vi sliter med effektiviteten. Mye handler også om flaks og uflaks. I starten hadde vi en lang periode hvor vi var effektive, hadde bra flyt og scoret mye mål. Flaks og hardt arbeid henger litt sammen. I de beste kampene våres i år, spes Derby og WBA hjemme så ble det lagt ned en vannvittig jobb, kollektivt. Vi løp og presset samlet i alle situasjoner. Vi løp i hopetall hjem og vi angrep kollektivt med mange folk. Når kollektivet virkelig lugger så ser det blytungt ut. Presser en og en, sliter med å vinne tilbake baller og vi blir ekstremt sårbare på overganger i mot.

Tror mye handler om å finne tilbake den kollektive samhandlingen. Mye av grunnen kan nok skyldes skader og forfall samt at det kanskje kan ha sneket seg inn litt tvil. Den selvtilliten vi tidligere har spilt ser ut til å ha fått seg en knekk! Men en god motivator og pedagog kan klare å få gutta opp på hesten igjen! Det handler om å få dem til å prestere i tre kamper!

Håper og tror at Bielsa prøver å finne en sammensettning på midten som kan stå i disse tre kampene. Vi må få i gang venstekanten og vi må bidrag fra 10'er rollen. Kanskje Pablo er mannen til å den rollen i midten? Clarke viste at han er på hesten igjen i dag og han var veldig god sist u23 kamp. Roberts veldig solid mot Villa. Harrison har grodd fast på venstevingen. Kanskje han kvikner til om han starter ute til høyre?

Jeg tror nok ikke at det blir store forandringer. Phillips tar sin rolle. Forshaw og Klich spiller sentralt. Deretter håper jeg vi ser Clarke på høyre og Pablo venstre. Dem kan også bytte på. Pablo har levert store bidrag fra begge sider!

Dallas er jeg ikke bekymret over. Stabil sliter. Målet i dag gir masse selvtillit. Ayling klink på høyre.
Det blir selvfølgelig Cooper og Pontus i midten. Noe i meg vil ha inn Berardi sammen med Cooper. Vi spilte vår beste fotball og slapp knapt til sjanser i mot med den duoen. Men ser at det fort kan bli litt for risikabelt. Når kollektivet fungerer så er alt mye lettete for Pontus og Cooper også. De har stort sett levert veldig bra. Riktig nok elendige på offensive dødballer begge to. Her må det en kraftig skjerpings til!

Roofe blir spissen. Han fikk sjansen i dag. Gjorde kanskje alt annet enn å overbevise. Men vinner vi og han scorer mål nå i første kampen mot Derby, så blir nok han spissen i PO. Men tror nok Bielsa ser på Bamford som best. Viktig å ha begge klare til kamp 2!

Målmann blir Kiko. En heftig utrusning i dag. Sånn skjer når vi spiller som vi gjør. Det tredjemålet kan vi ikke vite hvem som har skyld. Roper Kiko er det Ayling. Roper han ikke keeper så er det Kiko selv som kåla. Uansett. Det er historie. Dette er glemt og påvirker ingenting i kampen neste lørdag.

Jeg har stor tro på at vi spiller finale på Wembley. Vi har vist tidligere i sesongen at vi har slått bra tilbake når vi har hatt en rekke med kamper uten seier. Dette blir nervepirrende og noen heavy dager. Men det blir gøy!

At historien er i mot oss klarer ikke jeg å forholde meg til. Det betyr nada. Idrett er ferskvare. Neste lørdag vil det som har skjedd i CC i år ha lite å si. Det laget som klarer å slippe seg løs, som jobber hardest og vil mest. Det er laget som spiller i PL neste sesong.

Jeg tror det blir WBA eller Leeds!

2
Ordet er fritt / FOTBALL VM - Diskusjon og konkurranse
« på: Mai 28, 2018, 21:18:11 »

https://www.vg.no/spesial/2018/fotball-vm/profeten/ligaer?liga=14c94f7cda496995e827e3f051f12d7c

Har opprettet Luscos ligaen.

Hvis noen vil bli med så kan vi kåre en ekspert her inne.

For å legge litt ekstra prestisje i det så kan vi si at alle som melder seg på forplikter seg å vippse en sum til kr til den som vinner.

Noen som er med? Evt hvilken sum?
Går for første sum som for fem stemmer :)

3
Paul Heckingbottom får sin Leeds debut i TV KAMPEN på Bramall Lane. Kampen Vises vises på VIASPORT 3 OG VIAPLAY.

Dette blir spennende. Kjenner jeg er veldig spent på hvilken formasjon han velger og hvordan vi fremstår.

Jeg håper vi får se effekten av ny sjef. Det har vært tungt en stund og det har vært en del frustrasjon blant spilleren. Nå bør dette være lagt til side og ny energi bør sitre i kroppen.

Ã… tippe laget ser jeg på som relativt vanskelig da vi ikke vet hvordan han vil spille og hvem som er aktuelle. Kanskje noen unggutter får sin ilddåp allerede? Hosannah og Alme?

Med disse endringene så tror jeg vi får se en mye bedre utgave av Alioski, og en Lasogga med mer bevegelse rundt seg og han vil score mye flere mål.

Jeg tipper vi vinner. 2-1 eller 2-0. Lasogga dundrer inn begge!

God kamp  :)


4
Ordet er fritt / Deadline Day! Hvem må ut? Trenger vi flere inn?
« på: August 31, 2014, 00:41:31 »
Nå er Adryan klar. Del Fabro straks. Og visstnok en som heter Montenegro eller noe sånn. Nå må også noen ut, vi kan ikke ha en stall på mange og 30.. (Regner da med de 2 sistnevnte)

Hvem forsvinner?

Ingen keepere. Der har vi nok 2 gode samt lovende fra egen stall!

Med Del Fabro får vi en midtstopper til, da har vi 6 inkl Killock. Har Wooton fått MC til å hente en ny stopper? Han fikk skryt etter kampen i dag av NR. 5 stoppere pluss juniorer bør vel egentlig holde. Beholde Wotton og leie ut Killock er vel en løsning.

Bellusci, Cooper, Del Fabro, Pearce og Wotton.

Vi har vel egentlig ingen backer å miste, bortsett fra White. Han blir vel borte, lån eller permanent. Berardi, Byram, Warnock og Taylor gjør at backene er bra besatt.

Cook storspilte i dag på plassen til Austin. Mener vi kanskje bør hente en ny rutinert ankerman som kan avlaste cook. Austin er jeg usikker på. Men han blir nok værende.
Fortsetter vi med diamanten på midten så er det da 2 sentrale. Der har vi nå mange å velge i. Sloth og Bianchi er vel pr nå mest aktuelle, med Mowatt, Bendicic og Dawson som unge sterke utfordrere. Adryan kan også spille der. Murphy viser innimellom hva han er god for, kanskje han blomstrer med bedre folk rundt seg? Jeg tror det! Samtidig kan Austin og Cook også spille sentralt på midten.
Tonge har spilt mye i år, uten hell. Norris har dem funnet frem igjen, og selv om han var ok mot Bradford  så ser jeg på disse to som ferdige i klubben. Dawson kan vel være aktuell for utlån så han får spilt kamper.

Offensiv midtbane er nok der alle håper Adryan skal lykkes. Gjør han det er plassen hans! Sloth var god der i dag. Murphy kan spille der. Mowatt. Antenucci. God dekning i stallen.

Spissplassen har vel Sharp og Antenucci. Smith backup. Skal vi hente Montenegro, som også kan spille ving begynner det å bli mange. Doukara, Ajose som også er nye skal jo selvfølgelig ikke ut. Da henger vel plassen til Hunt, Morison og Poleon i en tynn tråd. Vi har også unge Walters, så om han skal få prøve seg litt må vi kvitte oss med noen.

Konklusjonen da blir at disse må ut:

Killock (lån)
Dawson (lån)
White
Tonge
Norris
Hunt
Morison
Poleon

Inn:
Silvestri
Taylor
Berardi
Bellusci
Cooper
Del Fabro
Bianchi
Sloth
Adryan
Benedicic
Antenucci
Sharp
Ajose
Montenegro
Doukara

I tillegg som jeg skrev, et rutinert anker tror jeg blir viktig å få inn. Skjer det, har vi hentet 16 nye spillere. Brutalt mange, men også nødvendig. Da mangler det bare en coach/manager/leder som klarer å få dem til å spille sammen. Klarer ikke helt å bli enig med meg selv angående spillertroppen. Hjertet sier at det er bra, potensielt fryktelig bra! Hjernen er mer usikker, og all uroen og det å ikke vite hva MC gjør og tenker er vel også med å gjør meg usikker.

Alt i alt så har vi nok kommet vesentlig styrket ut av overgangsvinduet. Vi har blitt rikere. Og vi eier snart våres eget stadion og treningsanlegg igjen. Det er da ihvertfall positivt, hvis vi kan stole på MC da...  ;)
5
På tur til England / Leeds-Blackburn
« på: August 12, 2012, 10:01:13 »
Jeg vurderer sterkt å reise over helgen den 1 september. Andre som skal  over den helgen?

6
Ordet er fritt / En stjerne er født!
« på: November 26, 2009, 23:19:54 »
I dag tidlig ble det født et nytt medlem i Luscos!  ;D ;D

Med medlemsskap, nyfødt klær fra Leeds shoppen og Leeds drakt for barn, samt mitt Leeds hjerte, så håper jeg det skal holde mot påvirkningene fra alle vranglærte nabounger som holder med alle de S****ns røde lagene!!

7
På tur til England / Leeds-Liverpool
« på: ſeptember 01, 2009, 20:15:23 »
Heldigvis så er det vel fare for at det kan bli fullt på denne kampen. Noe det ikke har vært de gangene jeg har vært over, kjøper billetter på stadion kampdagen.  For å få tak i 2 billetter til denne kampen, hvordan går jeg frem? Når blir dem evt lagt ut?


8
Ordet er fritt / Noen mulighet for å se vårt kjære Leeds?
« på: August 11, 2007, 15:03:37 »
Er eneste mulighet for å se dem live å reise til england?

Eller er det noe web tv man kan følge??

9
Ordet er fritt / Overganger,lån og prøvespill- nytt fokus
« på: Juli 13, 2007, 07:14:41 »
Nå er det på tide å se fremover mot det sportslige. Leeds får spille neste sesong,alt annet enn det klarer og orker jeg ikke tenke på.

Vi trenger nye spillere! hvem er i klubben på prøvespill? Hvem kjøper vi og hvem er klare og bare venter på avgjørelsen. hvem har forlatt oss? hva skjer med Cresswell?

Når kan Leeds begynne å signe spillere igjen?

Det som teller nå, det sportslige.


Hvordan Bates har fått kjøpt klubben er lite viktig, vi får ikke gjort noe med det og sannheten kommer vel når den kommer...hvis den kommer. Han har blitt eier, sånn er saken uansett hva vi måtte synes om han.

Jeg er 100% sikker på opprykk, kunne veddet gård og grund, kjerringa og hunden på det.

La oss bli positive og snu den negative trenden her inne.


for hos livets glade gutter går jo solen aldri ned, eller hva:)


Marching on :)

10
Ordet er fritt / da er Healy borte
« på: Juni 03, 2007, 19:14:19 »
Grådig liten dritt. Greit at han ikke vil være med ned, ser den. Men å prøve seg på en Kewell, bare hakket verre forsøk av Healy. Satse på at klubben går nedom og hjem, for å få hele overgangsummen rett i lomma selv. Godt å vite hvor han står, så man kan bli kvitt søppel,fysj og fanteri.Primadonna spillere er det siste Leeds trenger i årets sesong.

Baserer meg på at Det stemmer det som har blitt sagt på radion og det Svend Anders skriver, luscos mest troverdige.


Opptimist, 2 opprykk på¨2 år :)

11
Ordet er fritt / Tema- RUI
« på: Februar 21, 2007, 06:55:06 »
Var han fristilt fra og med i sommer?  Om den mannen ikke får fornyet kontrakt så skjønner jeg ingenting. Han storspilte i dag. Og Heath vokser ved hans side. Lite pælm og mæl ala foxe. Han hadde noen lekre klareringer samt at han løp opp og løste et par kontringer fra qpr på en utmerket måte. Noen skjønnhetsfeil, men det har Cannavaro også innimellom.

Rui er en storstopper, gi han en voksen partner og Leeds er reddet.[:)]

13
Ordet er fritt / Kamp: cardiff vs LEEDS
« på: Februar 13, 2007, 04:33:32 »
Bort med negativiteten og de mørke skyene som hersker litt på forumet om dagen.
Ny kamp til helgen, nye muligheter. Leeds er på 7 plass på formtabellen og er vel litt i siget..[:D]

Cresswell fra start, eller blir det kandol igjen? Thommo eller Derry tilbake på banen? Hva med Healy? Lewis?

Tipper vi gjør en bra kamp, men vinner bare 2-1 [:)] Cresswell markerer seg, med å score seiersmålet.

Om ikke flere melder seg på skadelista så håper jeg på dette laget..Presiserer at jeg håper på Cresswell, at det da er medisinsk forsvarlig og ingen gambling mht skaden..men alternativene begynner å bli dårlige. klart, litt tidlig med oppstilling..men desto like gøy[:)]
Ankergren

Sa,Rui,Heath,Lewis

Douglas,Nicholls,Thompson

Blake

Cresswell,Healy

Sub. Sully, foxe, frazer,howson og gylfi


VI SER OSS IKKE TILBAKE,OPP OG FREM!

55[:)][8D]

14
Lokale Avdelinger / KAMP: LEEDS-palace
« på: Februar 08, 2007, 22:08:56 »
Noen steder Leeds folket har tenkt å samles for å se vi vinne 3-0 på lørdag?[8D]

15
Ordet er fritt / Wise, Ugo, transfer inn og ut m.m
« på: Februar 07, 2007, 00:26:33 »
http://www.leedsutd-mad.co.uk/news/loadnews.asp?cid=TMNW&id=323128

Hvis det stemmer at Ugo ikke fikk være i leeds pga det så er det bare å si kjempe gratulerer Wise, du er rett og slett dum!

men rangers er han god nok for.. tror at med litt flere kamper og med et bedre lag rundt seg(sa,thompson,flo)så tror jeg ugu kunne vært sjefen med stor s i midtforsvaret, i stedet har vi nord europas bredeste låvedør..


Ellers enig her, skjønner ikke hvorfor dem låner ut beckford og
betaler 200 000 pund for kandol..menmen


Mulig denne linken har vært oppe før, men jeg fant den ikke. i såfall, unnskyld.

16
Ordet er fritt / birmingham -leeds spilles...
« på: Januar 16, 2007, 00:38:51 »

27 februar, håper utsettelsen kan gå til våres favør

http://www.leedsunited.com/page/NewsroomDetail/0,,10273~965348,00.html

17
Ordet er fritt / hvorfor ikke disse spillerne
« på: Januar 10, 2007, 07:17:10 »
har vi penger så må da disse være mere sugne på å spille i leeds fremfor colchester...

Chris Iwelumo 28 år  23(4)kamper 13 mål                            Jamie Cureton 31     27(0)       13
begge spisser...

eller roman vine fra luton, 24 år mb spiller 12 mål på 26 kamper..og 9 gule så langt i år..en scorende batty [:)]

billy sharp, scuntorpe--bøtter inn mål i league one

poenget et at det må da finnes bedre spillere enn morgan, thompson og Dichio..selv om ikke sistemann er så ille.

vet det er noen tråder om nye spillere, klare bare ikke finne hvem av dem jeg skulle poste denne i[;)]

18
På tur til England / Leeds- crystal p 10 feb
« på: Januar 08, 2007, 07:24:59 »
Noen som har tenkt seg over? Det har jeg. Lyst til å reise med noen andre leeds supportere. Blir isåfall tur nr 2 på meg i år:)

19
Ordet er fritt / kan noen hjelpe meg?
« på: Desember 09, 2006, 19:23:10 »
Hei. Er det noen som vet hvor jeg finner oversikt over alle bestemte kamper som vises på viasat fremover? evt noen som kan legge det inn her. har canal+ fra før og akkurat nå et rykende fersk viasat pakke, og venter på Leeds-Derby. på forhpnd takk:) Har sett i leeds på tv tråden, men lite info der.

20
Ordet er fritt / Adam Johnsen
« på: Desember 07, 2006, 06:03:25 »
har sett og lest litt rundtomkring nå.. Adam Johnsen? er han fortsatt i leeds? Skadet?


21
Ordet er fritt / Nye spillere?
« på: November 25, 2006, 22:04:55 »
Har noen mulighet,innpass eller innflytelse til å tipse noen i Leeds om spillere? Var jo noen som gjorde det med Gylfi mener jeg å huske!

Ramiro Corrales, venstre back, bosman fra Hamkam. Meget bra,ballsikker,sinnsyk venstrefot..aktuell for usas landslag. Kan også spille venstre midtbane. tror han ikke er dårligere enn Crainey eller Lewis. Han kom på årets lag i norge,til tross for spill på et dårlig lag. Hadde han vært i rbk,brann ol hadde han blitt solgt til en storklubb..en ny ian harte,selv om han er eldre enn han da:)

Robert Koren og Mifsud, trenger vel ingen nærmere forklaring..Hvertfall koren bør være en meget het spiller.

Ellers av tilgjenglige aktuelle spillere, Roman Kienast,kewell type..ikke like rask men et spennende talen. Østerisk u-21 spiller,i troppen til a-landsen.

Kan ikke velge på øverste hylle lenger, desverre så gjelder å handle lurt.

Men Ramiro og Koren tror jeg hadde løftet Leeds mange hakk og plasser opp på tabellen.

Noen synspunkter? Andre forslag?

Sider: [1]