Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - McVallister

Sider: [1]
1
Ordet er fritt / Hvorfor Norwich?
« på: Februar 02, 2013, 09:02:44 »
Hvorfor er vi blitt farmerklubben til Norwich? Halve førsteelleveren er jo Leedsgutter. Er de vennskapsbyer:) eller er det ren tilfeldighet? Kan ikke se vi har noen "historie" med dem før.

2
Ordet er fritt / Kampdag i Leeds
« på: Desember 28, 2012, 11:34:37 »
Er litt nysgjerrig på hva dere gjør på kampdag. Personlig er jeg nok rimelig kjedelig. Tar taxi til Lorimer og hiver innpå noen pints før jeg spaserer opp til Elland Rd. Der MÃ… jeg to runder rundt stadion før jeg går inn. Men skal over til hjemmekampen mot Millwall. Tenkte da å skippe Lorimer (som å banne i kjerka :D) og dra rett til Old Peacock hvor stemninga er større? Eller har dere andre forslag? MOT

3
På tur til England / Sheff U-Leeds 19.mars
« på: Januar 30, 2011, 12:26:20 »
Reiser til Leeds denne helga (18-21 mars). Skal se Chesterfield-Rotherham på fredag, Sheff U-Leeds på lørdag og Sunderland(badeball)-Liverpool på søndag. Kan Leedskampen bli flyttet til fredag el søndag? Når blir TV-kampene offentliggjort i vår divisjon?

4
Ordet er fritt / Lønninger?
« på: August 26, 2010, 17:16:36 »
Er bare nysgjerrig; hvor mye tjener gutta i Leeds? Er vi skikkelig "kjip" i forhold til andre lag i vår divisjon? Vi tiltrekker oss ikke akkurat stjerner for tiden.
 Har lest en plass at spillere i 2 div (nivå 4) heller vil spille i Conference for der er det mere penger å hente grunnet en tv-avtale som visstnok ble innført i år!?

5
Off-Topic / Blodfan!!
« på: Februar 15, 2009, 19:40:37 »
Hadde en diskusjon over et par brune i helga med en kompis som er ManU-supporter. Han er en skikkelig medgangssupporter og aldri vært på gamle trafford. Diskusjonstemaet var: når er du blodfan?
Min mening er at du må ha sett klubben live og da på hjemmebane, såfremt du er "økonomisk kapabel". Er du skikkelig fan bruker du heller pengene på tur til Elland Rd enn strandferie på Aiya Napa.
Men det er meg.
PS: vi ble ikke enige 8)

6
Ordet er fritt / Trives med hvor vi er
« på: ſeptember 03, 2008, 19:19:00 »
Vi er på tredje nivå i England og jeg elsker det! Tar gjerne et opprykk, men ikke for enhver pris(her er det sikkert mange som er uenig), men jeg storkoser meg med å være her på forumet å kritisere og applaudere alt etter som. Vi er noen skikkelige fans. Og det er jo i denne divisjonen "sjela" er.
Hele PL er blitt et sirkus og jeg tror noen fotballfrelste begynner å miste gleden. Det hele er latterlig. Nei, gi med heller en tannløs Joe Jordan enn diamantbelagte drittunger.
Nei, jeg har god tid med tanke på opprykk. :)

7
Ordet er fritt / Kanskje Paul Telfer
« på: Juli 15, 2008, 12:41:21 »
Ser at ringreven Paul Telfer har blitt med til Irland.  Han er vel langt over middagshøyden?

8
Ordet er fritt / Hvor gode er egentilg Leeds?
« på: Juni 08, 2008, 20:16:38 »
Jeg og en kompis satt forleden og diskuterte hvor gode Leeds egentlig er. Hvis de hadde spilt i Norge ville de satt sitt preg på Tippeligaen? Tror nok ikke det. Men tipper de er som et middels Adeccolag. Eller?

9
Off-Topic / Banne i kjerka?
« på: April 30, 2008, 08:55:08 »
I går var det en spennende fotballkveld, og ja, jeg tar sjansen. Jeg gledet meg over at ManU avanserte til finalen! Jeg vet det er som å banne i kjerka. Men jeg er anglofil og heier alltid på de engelske lagene. Man U har noen kjipe fans, men at fotballaget kan spille fotball er det ingen tvil om. Har vel lagt hode "for høgg" nå??
Men en gang gutter, en gang er det vi som igjen spiller i den jeveste ligaen.
MOT!!

Flyttet til off-topic

10
Ordet er fritt / Hva synes vi om Staunton?
« på: Mars 26, 2008, 15:07:17 »
Vi vet alle at Poyet er balløyas desidert beste trener. At han dro var en huge blow for Lids. Alle spillerne har rost urugyanern opp i sky. Deretter kom Macca og ville ha Sammy Lee med på skuta, men måtte nøye seg med "andrevalget" Staunton. Er litt usikker på han som trener. Han gjorde vel en grei jobb med Irland?

11
Ordet er fritt / Tilfellet Gary Mac!
« på: Mars 16, 2008, 21:54:56 »
- Han var en stor spiller i Leeds og Liverpool, men noen manager er han ikke. Dette var ordene Mick Jones brukte da vi møtte han før Bmouthkampen. Må innrømme at jeg ble overveldet da GM ble ansatt som manager. Hadde virkelig tro på at han kunne få oss opp en divisjon. Men etter å ha sett laget hans i 2 kamper og hørt de andre på radioen, må jeg innrømme han IKKE er vår mann. Forsvarsspillet er hårreisende. Mikkelik og Rui er trege og tar ikke dybde for hverandre. Kenton har ikke ett offensivt fiber i kroppen. I dagens moderne fotball trenger vi sidebacker som kan skape 2 mot 1 på sidene. Kenton kommer aldri opp langs sidene. Og så har vi Frazer, ja hvor skal jeg begynne??
Midtbanen vår består av bare lettvektere som kan trille ball. Er ikke det litt naivt å tro at vi kan "finspille" ut motstanderene i denne divisjonen hvor det meste handler om dueller og harde taklinger?
Angriperne våre er blottet for selvtillit og veldige lite bevegelige. Heldigvis fikk vi Dougie på lån. En spiller med "fotballhode" og nese for mål.
Nei, tror gamlegutta i VIP-losjen på Elland Rd har rett. Gary Mac er Mr. nice guy himself og ikke noe manager.
Gary Mac, prove me wrong!

12
Ordet er fritt / 2008: Hvem blir ny manager?
« på: Januar 28, 2008, 09:41:04 »
Ser på et "ryktested" at Vialli kan være aktuell å overta som manager hvis ikke Wise klarer å snu trenden relativt fort. Personlig tror jeg det ville vært en god løsning da Vialli garantert ville tiltrekke nye og spennende spillere. MOT

13
På tur til England / Farsley Celtic og Rhinos
« på: Januar 22, 2008, 18:57:48 »
Har noen av dere gutta boys vært og sett det andre fotballaget i Leeds, Farsley Celtic? Hvor spiller de sine kamper?
Skulle også gjerne sett de tøffe gutta i Leeds Rhinos rulle på gressmatta (selv om jeg ikke helt forstår reglene). Hører at det er voldsom stemning på kampene.

14
Ordet er fritt / Wise+Basset=dårlig kombinasjon?
« på: Januar 20, 2008, 20:08:26 »
Mulig jeg gjør meg upopulær etter mitt første bidrag i forumet, men jeg tar sjansen likevel.
Wise har gjort sitt. Mannen var den riktige for oss helt til fram til jul. Etter denne perioden har mannen avslørt store svakheter. De kjøpene han gjør virker veldig pussige. Han kjøper "gamle" kompiser som han kjenner fra før. Leste i et Stoke fanzine at de var sjeleglad for å bli kvitt Sweeney. I tillegg har ikke Sorsa, Weston og Da Costa fått de beste skuddmålene fra deres gamle klubber.
I Swindon var mange sjeleglade for at Wise pakket sammen og dro nordover. Det ble fortalt at i garderoben var det lite taktikk å spore før kampene. Han hadde visst sagt det samme hver gang: la oss gå ut å blø for drakta. Ut og kjempe!! Det går i noen kamper, men ikke i lengden. Derfor kom det ikke som en bombe at Basset ble hentet som erstatter for Gus. Basset er av den gamle skole; long ball og kjemping. Savnet etter Poyet er større enn mange tror.
Men har vi penger igjen burde vi bruke dem på en rutinert midtbane med blikk for spillet, samt en notorisk målscorer som har erfaring fra et høyere nivå.
MOT

Sider: [1]