Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - fmtj

Sider: [1] 2 3 ... 5
1
Off-Topic / Vinnere i LUSCOS lotteriet
« på: Juli 09, 2018, 11:04:41 »
Blir det offentliggjort noe sted hvem som vant lotteriet i år?

2
Ordet er fritt / Hva er vi vitne til i Leeds United?
« på: August 01, 2017, 09:16:33 »
Andrea R overtok klubben og Massimo forsvant. Elland Road kjøpes tilbake. Store utskiftinger i lederposisjoner i klubben, både sportslig og administrativt. Det innledes samarbeid med klubb i Spania. Mange nye spillere hentes inn, både lån og kjøp. U 23 styrkes. Klubben er tydeligvis meget aktiv.

Alt dette er omstendigheter vi ikke har opplevd på mange år i vår kjære klubb. For min egen del blir det nesten som jeg må klype meg i armen for se om jeg drømmer. Selvsagt kan en ikke pr i dag si sikkert hva dette betyr av kvalitet. Det er det kun resultatene som gjør. Samtidig er det uten tvil en optimisme blant fansen som er gledelig. Spenningen er til å ta og føle på.

Alt dette, det vil si nye spillere, ansettelser i sportslige og adminsitrative stillinger, ER tilbake og satsingen på de unge er klare tegn på langsiktige målsettinger fra Andrea R sin side. Vi kan, mener jeg, klart ha trua på at han vil bygge klubben. Skape noe solid. Bringe klubben tilbake til Premier League, og antagelig med klart siktemål å innta plass blant toppklubbene i PL.

Jeg gleder meg til sesongstart, noe jeg vanligvis gjør, men denne gangen med en slags ro og trygghet om at vi vil prestere rimelig bra. Så håper jeg inderlig at det er rett!!

MOT folkesn!!

3
Off-Topic / Norsk fotball sesongen 16
« på: Mars 29, 2016, 14:46:23 »
Da ruller ballen her hjemme igjen. Så litt av Start vs Lillestrøm, samme helg som FA cup kvartfinaler gikk i England. Det er ikke fritt for at nedturen var stor fra disse spennende FA-cup kampene til Kristiansand stadion. Start og Lillestrøm var etter min mening akkurat like elendige i kampen og poengdeling var greit samtidig som de ikke fortjente noe som helst noen av lagene.

Blir likevel spennende å se hvilke lag som blir liggende å kjempe om tittelen i år. Odd, RBK og Molde er trolig blant dem. Haugesund har to seiere, men varer det? Godset har hatt en midt på treet åpning, men kommer sikkert til å være der oppe. Viking har ambisjoner, men spørsmålet er om de holder god nok kvalitet. Sarpsborg 08 og Ã…lesund er ikke gode nok tror jeg. Sogndal vil sloss med ryggen mot veggen igjen. Bodø/Glimt kan overraske.

Når en ser på nivået er det ingen overraskelse at Norge ikke slår Estland heller og hvis vi får bank av Finland eller spiller uavgjort igjen på Ullevål i kveld bør NFF si hastalavista til Per Matthias!!

4
Off-Topic / Fjellape skal lede Danmark!!
« på: Desember 11, 2015, 15:29:06 »
Ã…ge Hareide som dansk landslagssjef. Danskene selv tviler. Tror muligens han er billigste løsning. Det blir spennende å se hva hareide kan utrette i sjefsstolen i DK. Tenk om han tar de til VM da..... :o!!

5
Ordet er fritt / Leeds United: får overskriftene, men om feil saker
« på: Desember 04, 2015, 14:51:35 »
Snart helg, snart kamp, hjemme på Elland Road. Hull City kommer til oss på besøk med visshet om at vi er det dårligste hjemmelaget i Championship....!! I tillegg er det et lurveleven blant fansen etter Cellinos siste pek med 5 pund (pie-tax), hva nå det måtte bety?

Steve Bruce sier det samme som jeg kalte denne tråde, Leeds er i søkelyset, men for de gale sakene, stadig vekk. At denne klubben med den historien er så drålig på sin egen hjemmearena hener ikke på greip, sier han egentlig. Evans ser faren for at Hull allerede før kampen har mentalt overtak på våre gutter.

Til tross for dette reiser 3500 trofaste fans til London for å bivåne bortekampen mot QPR!! Det er egntlig ganske fantastisk. Forstår vireklig ikke Cellino hva det er han tukler med her? Historie, kultur, identitet til en engang stor fotballklubb. Jeg blir så luta lei av de sprella til denne mannen. Greit nok at han kom inn som eier, men det har etterhvert blitt mer og mer en parodi. Han legger seg ut med alt og alle. Fansen er det siste du bør bli på kant med, men med denne avgiften han nå pålegger fansen har han virkelig klart det igjen.

Alt dette utenomsportslige rotet kan felle oss i år igjen, og dette ryktet om fullstendig utsalg av alle spillerne i januar, hva i allverden er nå det? Ikke tvil om at dette påvirker spillere, trenere og andre i hele klubben. Evans har vært nødt til å kommentere dete også og ingen røyk uten ild. Nå synes jeg det virker som Massimo rett og slett driver simpel hevn mot klubben og ønsker å hevne seg på en eller annen måte. Spørs om ikke denne fyren rett og slett er sprø!

Jeg er Leeds for alltid, inntil eventuelt noen klarer å ødelegge den fullstendig. Og det ser det jammen ut til at noen stadig gjør. Det er uforståelig at så mye elendighet kan ramme same klubb år etter år. Leeds må være lyst i bann, jeg holdt nesten på å sitere bobler i gamle tegneserier når helten kom med kraftuttrykk; "sytten også!" Den tenker jeg satt Massimo, din galning!! Selg og seil hjem med yachten din.

6
Ordet er fritt / Nytt begrep i Leeds United
« på: April 21, 2015, 10:31:13 »
 "the Charlton Six"

Ikke akkurat forbundet med noe positivt, men noe Leedsfans vil huske som "a disgrace"!!

7
Off-Topic / Tippeliga 2015
« på: April 07, 2015, 13:01:33 »
Overbevisende av RBK, men tragisk da Reginiussen sliter akilleshælen. Det er tøft for en spiller å starte sesongen med en så alvorlig skade etter mange harde vintermåneder med trening. Endelig begynner serien og så BANG!!

Ellers fikk Viking seg en på tryne av nyopprykkede og sultne Mjøndalen. Sandefjord kaprer også full pott i første kamp. Blir spennende å se hvordan det går med Molde vs Odd i dag og om LSK fortsetter å vinne som de pleier å gjøre mot Start.
Mons Ivar Mjelde som i dagens Fevænnen går ut og varsler sin nærmest sikre avgang etter årest sesong i Start. Det er i beste fall merkelig og svært få trenere har lykkes med denne taktikken. Det vil prege spillerne og ham selv, noe annet er i så fall overrsakende.

Artig også med norsk fotball synes jeg, selv om vi stinker internasjonalt!!

8
Ordet er fritt / En ny sommer i uvisshet?
« på: April 07, 2015, 11:01:35 »
Det brygger opp til nytt kaos og usikkerhet rundt klubben vår. Neil Redfearn føler seg isolert, sparking av assistent på grunn av et eller annet udefinert!! Massimo lurer i skyggene men ingen vet hva han vil eller mener. Etter et nyår med gode resultater og solid innsats fikk vi en smell mot Blackburn, som egentlig ser styggere ut enn kampen viste. Mot Wolves i går sloss guttene godt, mot et meget bra lag. Og i kulissene hersker usikkerheten igjen altså. Får Neil lede laget ut sesongen, eller får han ikke osv osv?

Dette kjenner vi til som fans av Leeds United. Ro ville vært en merkelig greie som vi antagelig hadde tolket som noe skummelt i påvente av neste kaosmelding. Luserpul vil nå ha Sam Byram. Hva vil skje med de andre unge talentene våre? Taylor var sterk i går, Mowatt igjen på scoringslista og Philips med debut. Mye fristelser for pengesterke klubber som kan raide et Leeds United som fremstår uten styring og plan.....igjen!!!

Dette blir en jo grundig lei av og unge talenter vil neppe la seg be to ganger dersom de kan komme til ordnede og forutsigbare forhold i andre klubber. Frykter for at vi i juni sitter igjen med ribbet stall nok en gang og må fylle på med nedfallsfrukt før sesongen 15-16 sparkes i gang i august. Pokker ta!!!!

9
Off-Topic / Ski VM i Falun
« på: Februar 16, 2015, 12:29:23 »
Da er det snart tid for vinterens store sporsthendelse for skifolket. I går kom det skremmeskudd fra Kalla da ho knuste våre jenter. Kanskje svenskene har funnet frem til den optimale formoppbyggingen denne gangen?
Det blir spennende og personlig håper jeg det blir fullklaff for Petter Nordthug, selv om han har kjørt i fylla en gang(som vi vet om...).
Martin Johnsrud Sundby er også en artig idrettsmann som ikke er helt A4, ønsker det norske skilandslaget lykke til og håper det blir mange gull.

10
Ordet er fritt / White Christmas!!?
« på: Desember 23, 2014, 09:59:53 »
I`m dreaming of a WHITE CHRISTMAS!! Ønsker alle Leeds United sine trofaste fans en riktig god jul og måtte den bli HVIT!! Marching on together folkens!!

11
Off-Topic / Sack Alan Pardew
« på: ſeptember 30, 2014, 15:12:24 »
Newcastle sliter enormt i PL, fansen står i horder på tribunen med plakater med teksten "Sack Alan Pardew. Bildene fra kampen mot Stoke City i går der en ensom Pardew står i striregnet foran lagets fans som synger om å få ham sparket!!

Fotballmanagerjobben i England er IKKE for pyser!!!

12
Ordet er fritt / New Dirty Leeds?
« på: August 28, 2014, 11:44:53 »
4 røde kort allerede denne sesongen..... :o

Hva skyldes dette mon tro? DH har jo hele veien sagt at laget skulle lære å blø for drakta, og nå sørger de for at motstanderne blør, men fordelen de får ved spilt blod er å fullføre kampene mot færre Leeds United spillere.

Det er vel to tilfeller der debutanter får rødt, to av de nye italienerne, og i tilleg har vi Byram og Murphy.

DH skylder på blant annet disiplin, men kan dette ha sammenheng med det han prosederer for gutta på trening og hva han sier om det å spille for "Mighty- Leeds"? Et problem har ofte flere forklaringer, og slik jeg leser det som står her og der påhviler mye av dette ansvaret på spillerne selv. Jeg tror ikke dette er tilfeldig og at det heller har noe med den nye kulturen å gjøre!!

13
Ordet er fritt / Arbeidsmiljøet i Leeds United
« på: Juni 24, 2014, 13:27:30 »
When I went to Forest on loan last season, I didn’t realise how much I wasn’t enjoying my football until I joined them.


Lee Peltier uttaler dette om forrige sesong da han ankom Forest på lån og det virkelig gikk opp for ham at fotball også kan være gøy!!
Dette bidrar til å forklare de ubegripelig råtne resultatene vi så siste sesong, f.eks. mot Wednesday, Rochdale, Bolton m.fl.
Folk som ikke trives på jobb leverer ikke forventet kvalitet heller!!
Når det er sagt er arbeidsmiljø noe man skaper sammen og ikke noe man passivt skal motta....... ::)

14
Off-Topic / Tippeligaen 2014
« på: April 03, 2014, 10:00:51 »
Da er vi i gang her hjemme også og første runde er unnagjort!! Sarp 08 og Stabæk topper etter første kamp og begge disse lagene ble tippet rett ned, Artig det egentlig, selv om Sarp 08 er et møkkalag!! Brann var vireklig tannlause. Stabæks seier over Sogndal er vel ikke fullt så overraskende synes jeg.

Godset imponerte i 2. omg mot Start synes jeg. De blir farlige også i år, hvis Start er noe målestokk da. Der er jeg usikker.

RBK og Viking med uavgjort og Viking er vel de som bør prise seg lykkelige over akkurat det resultatet. Molde var ikke uventet gode.

Norsk fotball er uforutsigbar, dårlig og likevel veldig morsom!!

15
Off-Topic / Hånball VM damer, 2013
« på: Desember 17, 2013, 13:57:11 »
Da er jentene videre i finalespillet. Tsjekkia kunne ikke matche våre jenter når det gjelder som mest. Norge har slått Tsjekkia stort sett, men sjelden mye. I går var det ingen tvil. Så langt har jentene levert solid innsats, selv om det som vanlig har skurret litt når de har møtt tullenasjonene og kampene er ledet av pipeblåsere fra andre tullenasjoner.

Jeg følger jentene og håper på et nytt VM gull for landets mest populære landslag i ballidrett!!

16
Off-Topic / Legenden Arne Scheie takket av!
« på: November 25, 2013, 12:41:21 »
Cupfinalen var etter sigende Arnes siste kommentatorjobb i fotball. NRK fulgte ham denne dagen. Han tok de med ned i kjelleren og til sitt fotballbibliotek. Han trakk frem en bok og sa; "denne kan jeg ta frem hvis jeg for eksempel lurer på hvem som spilte venstreback for Sheffield United i 1969..... ;D!!

Fantastisk.

Som fotballidiot takker jeg Arne Scheie for innsatsen og for å ha gjort tippekampen på lørdager til ukas høydepunkt i mange år for meg og mange andre!!

17
Off-Topic / Gratulerer Molde!
« på: November 25, 2013, 12:38:16 »
Gratulerer til Molde og Ole Gunnar Solskjær med nok en triumf altså. 3 gull på 3 år. OGS med fortid i scum viser betydelige evner som manager. Det er et faktum. Kan ikke annet enn å bli imponert, selv om han har finansielle muskler å støtte seg på.

Jeg synes også det var særdeles hyggelig for Hoseth at han fikk cupgull etter storspill i finalen med tanke på det han og hans familie sliter med for tiden.

18
Off-Topic / Tidenes snuoperasjon med Arne Erlandsen?
« på: ſeptember 05, 2013, 07:12:28 »
Stakkars Moss FK slet vannvittig i serien i år frem til sommeren, til tross for at de ansatte det de mente var en meget god trener. Han var blant annet tidligere trener for det danske U-landslaget. Tap etter tap, jumboplass og elendighet. Til slutt fikk han sparken og utrolig nok fikk de tak i Arne Erlandsen. Han har ført laget til 4 strake seiere, blant annet mot lederlaget i divisjonen!!

Hvis dette går veien er det en stor prestasjon av ham og laget!! HEIA MOSS!!!   :)

(En by, en fugl, ett lag....hilsen utflytta kråke)

19
Off-Topic / For de som vil vite alt
« på: Juli 23, 2013, 13:53:44 »
http://www.ema-tech.co.uk/lufc/index.html

Her er det mulig å kjøpe alle fakta om Leeds United, helt fra 1920 og frem til i dag ser det ut som....

20
Off-Topic / EM i håndball 2012 VINNERSKALLER
« på: Desember 13, 2012, 11:47:49 »
Da er håndballjentene våre i semifinale i nok et stort mesterskap. VM, EM og OL vinnerne fra tidligere. Fortsetter å imponere. Storfavoritten Frankrike ble ikke avkledd dessverre ( :o)) men rundspilt!

Thorir har klart å få dem til å beholde vinnerskallene etter Marit sin regjeringstid. Lurer på hva suksessfaktoren er for disse håndballtrenerne vi har hatt opp gjennom årene. En ting som er tydelig i kamp etter kamp er at de er utrolig godt trent. Motstanderne sliter med å holde tempo og trykk utover i 2. omgang. Det gjør ikke våre superjenter!!

Heia Norge!!!

21
Ordet er fritt / Hva skjer med "Nye Leeds United"?
« på: November 26, 2012, 10:47:10 »
Nye eiere, nytt håp, nye drømmer, hva tror dere folkens? Stem i vei!

22
Off-Topic / Ingebrigt har konvertert til damefotball
« på: Oktober 15, 2012, 11:09:56 »
For de som fikk med seg sportsrevyen i går! Ingebrigt Steen Jensen heier nå på damefotball. Stabæks damer er jo i cupfinale og er fortsatt i høy grad med i CL. Kan også vinne toppserien. Stabæks herrer vet vi jo er dødsdømt. Han appellerer til LSK og VIF fans om å gjøre det samme siden damelagene der også greier seg bra.

Beklager, men jeg blir litt skadefro. Damene er helt sikkert gode de, men jeg kikket litt på Amazon vs Stabæk i cupens semifinale her om dagen og helt ærlig så var det litt kjedelig.

Ingebrigt mener fotballfans er kjønnsdiskriminerende plutselig, og han innrømmer å ha vært der sjøl. Nå, når Stabæk gutta rykker ned skal alle andre også la seg underholde av damefotball. Det er ikke så enkelt herr Steen Jensen. Han henviser til håndballjentene og Marit Bjørgen som hylles. Hvorfor ikke fotballjentene?? Vanskelig å sammenligne idretter på denne måten - og jeg minner om at det i fotballen finnes lag som Barcelona, Real Madrid og Leeds United. Stabæk, Trondheims Ørn, Amazon Grimstad og Medkila.....har ikke helt samme klangen altså...!!

Ønsker selvsagt damefotballen all mulig fremgang og lykke!

23
Off-Topic / OL i London, 2012
« på: Juli 25, 2012, 13:37:08 »
da er det vel bare å gjøre klar tråden for OL prestasjoner og kommentarer folkens. Jeg har venner bosatt i og rundt London som kan fortelle om en by og et folk som er spent!! Kan de norske høste medaljer? Spyd, 1500 meter, lengde, skyting, padling, roing, sykling...?? Spennende blir det og dersom sommerværet fortsetter slik det har vært kan det jo bli noen timer foran skjermen også!!

Da ønsker jeg våre deltagere i London lykke til!!

24
Off-Topic / Kampfiksing
« på: Juli 12, 2012, 11:29:56 »
Kampfiksing må det slås hardt ned på!! Utestengelse på livstid og om nødvendig totalt spilleforbud i fotballen!!

Hva med spillselskapene dersom det settes mye penger på en hendelse i en 2. divisjonskamp i ei bygd i lille Norge og akkurat det skjer som det er spilt på og til rett tid..... ??? ::)!! Burde ikke noen der også ha reagert??

Lundekvam har spilt på hendelser som han selv har bidratt til skal skje. Nå blir dette også etterforsket. Ikke spesielt hyggelig det heller. Martin Andresens navn dras inn i dette og han er fly forbannet!! Dette vil jeg ikke vite av i denne edle idretten!!

Kom dere vekk, kjeltringer!!!  >:(

25
Ordet er fritt / Tusen takk til KB....
« på: Juni 28, 2012, 09:58:10 »
 ;)...det er vidunderlig og jeg må, hvis avtalen går i boks bare si tusen millioner takk til Kommende Bidragsytere som redder oss ut av klørne på gamle KB, nissefar, gnomen eler hva det nå er som passer... :D!!!

26
Ordet er fritt / Hva gjør du hvis Leeds slutter å eksistere??
« på: Mai 25, 2012, 11:14:59 »
Vi har en merkelig situasjon gående. Spillere vil vekk. Klubben vil ha vekk spillere. Vi har ikke ryggrad til å skaffe nye. KB er opptatt av eiendomsutvikling. NW har dratt på ferie......!!! Får en dommedagsfølelse av dette, hvordan er det med dere andre???

27
Ordet er fritt / Krise....???
« på: Mai 24, 2012, 09:50:42 »
http://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/leeds-united/latest-whites-news/leeds-united-a-frustrating-may-for-neil-warnock-1-4576482


Til alle som nå tenker enda en tråd om dette, javisst mange tråder om elendighet!! Likevel finner jeg dagens innlegg i YEP så urovekkende at jeg lager nytt emne på den!!

NW går skuffet og frustrert ut i ferie fordi planene ikke klaffer. Ikke penger nok til Ward for eksempel!!

Ken Bates bløffer igjen altså. Videre må jeg stille spørsmål ved ferieplanene når klubben er i krise, slik jeg velger å tolke dette. Da tar du som daglig leder ikke ferie, men jobber til dette er avklart!!

Nøkkelspillere undertegner ikke nye kontrakter, vi har ikke penger frigjort til de NW ønsker, Snoddy har gjennomskuet KB, White vil ha mer.... :(!!

Jeg var optimist inntil for et par dager siden, eller faktisk nesten til jeg leste dette, da sank hjerte og jeg blir skikkelig urolig!! Neste sesongs satsing er plutselig helt i det blå!!! Her blir det lurveleven fra fansen, garantert, lojaliteten til klubben er tynnslitt blant mange. Hvor lenge kan man elske et lag når de som styrer det kaller deg en galning og idiot fordi en er misfornøyd med satingen... ???

Dette har potensiale til å bli svært alvorlig for mitt kjære Leeds United!!! Jeg er på grensen til å begynne å be.....!!! Hvem kan hjelpe oss?? Rike onkler, hvor har dere gjort av dere? Vi er da attraktive, vi er Leeds, pokker heller, kjøp ut den forbaskede gamle geitebukken!!!
HJELP!!!!!

28
http://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/leeds-united/latest-whites-news/leeds-united-warnock-can-issue-right-war-cry-for-whites-1-4572273


Vi er fortsatt et lag mange ønsker å slå tydeligvis. Det er ikke bare Yorkshire-lagene som vil bety derbystemning neste sesong!!

29
Off-Topic / Thriller
« på: Mai 14, 2012, 08:45:48 »
Det var fantastisk å oppleve avslutningen av PL i går, søndag 13. mai. Et drama som ikke engang Jo Nesbø kunne ha skrevet bedre og mer spennende. Må innrømme at jeg i går var så lyseblå som det går. QPR med alle sine innenfor egen 16 omtrent, 3 avslutninger og 2 scoringer!!

Helt utrolig!! Det er dette som gjør at en elsker fotballen!!

Valgte selvsagt å se Man C vs QPR. I den andre vaklet deprimerte og bortskjemte scummere rundt og sikret seg 3 poeng mot et meget tafatt og skuffende Sunderland. De hadde ikke noe å spille for ritkignok, men pokker ta, de burde hatt litt æresfølelse. Synes ikke de viste det de minuttene jeg så av kamen. Men, nå var jeg ikke akkurat nøytral heller.

Fantastisk at tittelen ikke havnet på Old f**kford i år!!!

30
Ordet er fritt / Klar tale...."Fotball first....!!"
« på: Mai 07, 2012, 11:23:28 »
06 May 2012 20:35:30
 As a Leeds fan it pains me to say this but we have become a laughing stock under Bates. If you look at how fans if much smaller teams than ourselves view us, its very depressing. We've become known for being unable to retain quality and focusing on everything but football, which is financed in an absolute storefront.
 
This summer is crucial. The club has had so long out of the Premiership that we no longer have the pull to attract players we once did. Players coming through now will know us not as a mighty force, but a Championship and League 1 club. Come on Ken, football first this summer or there won't be any fans left to fill those executive boxes!


Klippet fra Leeds roumours siden, en frustrert fan som er lei av at vi blir sett på som ute av stand til å få kvalitetsspillere..... :-[

Sider: [1] 2 3 ... 5