Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - fmtj

Sider: [1] 2 3 ... 166
1
Ordet er fritt / Sv: Manager / Head coach: Marcelo Bielsa
« på: Juli 11, 2018, 13:10:48 »
Tenker Bielsa har kontroll, jeg.

Han har ikke hatt denne prosessen med Leeds, for så å se at eventuelle targets ryker en etter en. Konkrete navn som "glipper" ser jeg på som typisk silly season og medieskapte spekulasjoner, eventuelt agenter som prøver å snakke opp sine spillere.

Hvor sterkt vi/han ønsket/ønsker Vydra, vil historien vise.
Men, jeg synes også det er meeeeget friskt av oss å eventuelt handle på 11 mill/30k ukelønn-nivå. Ikke akkurat "der" vi har vært de siste årene...
Vi skal uansett ikke overse det faktum at tynning av stallen frigjør en betydelig mengde pund som også gjør det mulig å putte noen ekstra slanter i lønnsposen til noen få, istedetfor policyen de siste årene med å handle inn store volum squadplayers som trekker penger og stort sett bare har vært unødig stallfyll som har belastet lønnsbudsjettet unødig.

Jeg tror Bielsa er meget grundig i sine analyser, og beholder troen på at han bringer inn de spillerne laget trenger for å forsterkes på de riktige plasser.
Jeg er helt sikker på at Bielsa har kontroll på det faglige, men er bekymret for at det ikke kommer inn 2 spisser, midtbanesjef,stopper og keeper. Regner med at Bielsa ser etter slike spillere, og som er vesentlig bedre enn de vi har. Håper dog hans navn og rykte og kontakter fremskaffer gode spillere fra andre ligaer. Håper ikke Orta har for mye i utvelgelsen av spillere....

Dem har vel uttalt at det fungerer på samme måte som med TC og PH. Orta og teamet setter opp en prioritert liste sammen med Bielsa og teamet. Dette er ikke noe solo løp av noen.

Det kommer garantert inn spillere som vil sørge for at vi får et slagkraftig lag. Tipper at flere av de vi har også kan heve seg til å bli vesentlig bedre enn i fjor. Ikke sikkert Bielsa føler han trenger så mange likevel?

Relativt lenge til sereistart. Skjønner ikke det stresset med at vi MÃ… bli ferdig handlet ASAP Pronte.
Jeg skjønner ikke at det går an å være så ubekymret....

Tre uker til første seriekamp. Gode spillere tilpasser seg raskt, og nye signeringer kommer.  Alle lag kommer litt rustne til seriestart uten å ha spilt inn en fast 11er. Hovedkjernen av spillergruppa får nok løpsmønster, presshøyde og all taktikk tredd inn med teskje hver eneste dag nå i sommer. At det skal være så mye bekymring for at 3-4 spillere, Pontus og en keeper ikke er med på det skjønner jeg ikke  :)

Tror du virkelig at dem henter Bielsa uten en videre plan?

Noen blir sikkert skuffet da dem har litt urealistiske forventninger til hvilke spillere vi kan hente. Ender vi opp med Blackman, Maddison, Hugill f.eks så mener jeg det er bra. I tilegg bør vel enda en spiss og en stopper inn. Men alt avhenger nok av hva Bielsa ser i de som er der fra før.

Jeg personlig tror Phillips vil heve seg betraktelig og bli mye mer stabil. Det er mange i dagens lag som har potensiale, det har dem vist tidligere. Det handler om å få det ut hver eneste gang. Det er her Bielsa visstnok skal være bra!

Hvorfor gå rundt å bekymre seg for ting man ikke får gjort noe med? Stoler du på Bielsa, så skal det ikke være noe å bekymre seg for. Han som avgjør hva vi trenger inn og hvem som skal ut.

Bra innlegg og helt enig med degBra innlegg fordi jeg prøver å bruke det til litt trøst..... :).....! Ã… bekymre seg ligger i en Leeds fan sitt DNA, og grunnen, ja det er bare å tenke tilbake på sesongene som har gått det.... ;D

2
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 25
« på: Juli 11, 2018, 13:06:24 »
Kemar Roofe er på blokka til WBA og The Blades visstnok:

http://the72.co.uk/109019/west-brom-sheffield-united-interested-leeds-united-star/

Får vi 6-7 millioner pund er det jo bare til å selge. Så får vi bare bite i det sure eplet og gi Vydra/Derby mer.

auren

Vanskelig avgjørelse for Orta/Bielsa. Roofe har noe uforløst over seg, og han er en av dem som kan vise seg som en helt ny spiller når han settes i et system som passer ham bedre. Samtidig er det snakk om mye penger som kan gi nye muligheter på transfermarkedet.

Jeg sier selg, dersom det er det som skal til for å kjøpe en etablert storscorer.


Jeg håper vi holder på Kemar, nettopp fordi det du påpeker - han har noe ved seg, som plutsetlig kan slå ut i full blomst, da vil det være ille om det skjer i WBA/Blades drakt.

3
Ordet er fritt / Sv: EX-spiller: Mark Viduka
« på: Juli 11, 2018, 10:33:29 »
Leeds United legend Mark Viduka's surprising link with Croatia World Cup star Luka Modric

Published: 16:39 Tuesday 10 July 2018
 Leeds United legend Mark Viduka.
Leeds United legend Mark Viduka.
We're not sure anyone could have ever guessed this.


England take on Croatia on Wednesday evening for a place in the World Cup final and they'll be aiming to stop Real Madrid star Luka Modric in the process.

The midfielder though has a surprising link with a Leeds United legend.

Viduka, who spent four years with the Whites before their relegation from the Premier League in 2004, will be cheering on his younger cousin, yes, cousin, when the Three Lions kick off in Moscow.

Leeds United fans were 'psychopaths!' claims Manchester United legend Paul Scholes

The former Leeds striker, who retired in 2009, is from Melbourne, Australia and captained his nation at their first appearance on the world stage for 32 years during the 2006 tournament in Germany.

Modric, who himself has appeared for Croatia at three World Cup's and two European Championships, is the current captain of Zlatko Dalić's men at this year's tournament in Russia.

Viduka's family are of Croatian origin and moved Down Under in the 1960's.

While Modric, who is ten years younger than his cousin, was born in Zadar in the Socialist Republic of Croatia, then a republic within Yugoslavia, before Croatia claimed independence in 1991.
Viduka var stor for oss, undres hva han gjør nå?

4
Ordet er fritt / Sv: Bekymring
« på: Juli 10, 2018, 12:13:46 »
dagens meldinger om at Bartley går til WBA, Vydra saken går tregt og han Angus et eller annet havnet i Southampton bekymrer.

5
Off-Topic / Sv: Assosiasjonsleken del IV
« på: Juli 10, 2018, 12:11:28 »
Fengsel

6
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 25
« på: Juli 09, 2018, 14:06:46 »
Trodde vi hadde gitt opp Vydra eller....?
Ã…hh, neida. Men får vi ham for f.eks. £8m og ikke £11 så har vi nesten tjent inn en Bartley (£4m), som et eksempel.

Derby Telegraph reflekterer:

Sitat
What the Telegraph actually say:
 
A significant transfer fee received, as with Ince, and as could happen with Vydra, opens the door for incomings and could see the team evolve, hopefully.
Leeds United want Vydra. They have done for some weeks now but the price tag seems to be a sticking point. A figure of £11m is the used consistently in reports and is the very least Derby should expect, and they should seek more but there is not a queue of clubs in for him, it appears.
A player's valuation is often what an interested buyer is willing to pay, as we saw with Will Hughes 12 months ago. The greater the number of interested clubs, the more vibrant the auction.
Keeping Vydra would be good, but his departure has seemed likely since the final whistle at Craven Cottage in May when Fulham ended Derby's promotion hopes.
Will he stay or will he go? It feels like something has to happen soon regarding his future.

Evt vi sitter for lenge på gjerdet, og Forest snapper han opp. Forest rykker da direkte opp på grunn av målene til Vydja, og Leeds havner utenfor playoffen på dårligere målforskjell med 1 mål mindre scoret enn 6 plassen, som får play off

Så bra, da har vi en pil som peker oppover ihvertfall...


Det kan faktisk gå enda værre.....at har samme målforskjell, men færre scorede mål........ :o ;D

7
Off-Topic / Sv: Jeg hater Liverpool
« på: Juli 09, 2018, 11:08:55 »
På tide å minne om at Luserpul fortsatt er møkkalag!!

8
Off-Topic / Vinnere i LUSCOS lotteriet
« på: Juli 09, 2018, 11:04:41 »
Blir det offentliggjort noe sted hvem som vant lotteriet i år?

9
Off-Topic / Sv: Assosiasjonsleken del IV
« på: Juli 09, 2018, 11:03:31 »
Fe rist

10
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 25
« på: Juli 09, 2018, 10:59:26 »
Alan Nixon mener vi er interesserte i Jordan Hughill.

auren
Responsen på waccoe er at han alene ikke scorer så mye, men kan funke fint sammen med Vydra.
West Ham kjøpte ham i fjor, men har brukt ham i til sammen 22 minutter i tre innbytter-opptredener.
Man tror lån er det mest logiske i så fall...Trodde vi hadde gitt opp Vydra eller....?

11
Lokaloppgjør et tøffe, det blir dette oppgjøret også. Wednesday er en stor klubb med ambisjoner. Håper vi slår tilbake fra en latterlig førsteomgang og påfølgende skadereduskjon mot Cardiff...MOT!!

12
Off-Topic / Sv: Norsk fotball sesongen 2017
« på: ſeptember 26, 2017, 14:48:18 »
Haugesund teller selvsagt, Rogaland er representert med gode Haugesund, skulle nok ikke vært så rask i avtrekkeren....!! Sorry til alle Haugesundfans for den. Sør Rogaland er ute, mens de tidligere hadde Ulf og Viking, for ikke å snakke om Bryne før i tida.
Agder derimot...... :-[!
Start vil opp, men om de klarer det.....det spørs.

13
Ordet er fritt / Sv: Kamp: vs Cardiff City, tirsdag 26/9 2017 kl. 20:45
« på: ſeptember 26, 2017, 14:44:34 »
Lykke til i kveld alle i Leeds familien!! MOT!!!

14
På tur til England / Sv: Leeds - Reading 14. oktober 2017
« på: ſeptember 25, 2017, 14:31:11 »
 :) :) :)da er billetter sikret til Leeds vs Reading!!  :) :) :) :)

15
Off-Topic / Sv: Norsk fotball sesongen 2017
« på: ſeptember 25, 2017, 14:29:55 »
Viking rykker ned - det må være lenge siden de var nede?? Rogaland uten eliteserielag, i likhet med Agderfylkene.

16
Ordet er fritt / Sv: Top of the league - Hvorfor det?
« på: ſeptember 14, 2017, 13:34:06 »
Nyter denne perioden til fulle. Topper tabellen, spiller feiende flott fotball og har litt flaks!! Ord som vi ikke har forbundet med vårt kjære Leeds United på mange år.

6 strake uten baklengs må da være rekord for klubben også? Jeg trenger bare å gå ett år tilbake i tid, da vi hadde en trang fødsel på sesongen, men kom brukbart etterhvert. Slutten av dessverre ikke god nok, men heller ineg katastrofe for et hardt prøvet Leeds.

Jeg går stadig med tanken om hvor lenge dette holder. Gutta blør for drakta, takket være god lagledelse og god og fornuftig styring av klubben. Medgangen er vi midt i, og er vi heldig er dette virkelig nivået til dette laget. Det vil vise seg i denne beinharde ligaen.

Vi skal møte Millscum borte til helga. Det har tradisjonelt ikke vært gode opplevelser for oss. Var på The Den for noen år siden da vi vant etter scoring av McCormack. Reaksjonene fra Millscum fansen var det helt sprøtt å være vitne til. Nå er vi bedre rustet håper jeg.

MOT alle i Leeds familien!

17
Off-Topic / Sv: Assosiasjonsleken del IV
« på: ſeptember 14, 2017, 13:19:58 »
Restaurant

18
På tur til England / Sv: Leeds - Reading 14. oktober 2017
« på: ſeptember 14, 2017, 13:19:21 »
Takk for svar. Regner med, og har sett, at det er greit å kjøpe på nett og få de hjemsendt pr.post.

19
Off-Topic / Sv: Assosiasjonsleken del IV
« på: ſeptember 11, 2017, 14:40:44 »
Komst du Harry!

20
På tur til England / Sv: Leeds - Reading 14. oktober 2017
« på: ſeptember 11, 2017, 14:39:48 »
Skal også på denne. Gleder meg vilt!!! Ankommer Mekka natt til fredag evt. fredag formiddag. Skal på kampen sammen med en kompis, mens fruene ser seg om i byen evt. omlandet til byen. Er vel et slott eller to de kan kikke på.

Vet du når billettene legges ut? Er Gold member.

21
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 25
« på: August 04, 2017, 11:20:05 »
Bartley vil selvsagt bli savnet, og det ser foreløpig ikke ut til at vi har funnet rette erstatteren. Håper Pennington viser seg som en solid mann. Cooper skremmer, helt ærlig, vettet av meg. Ingen tvil om at vi trenger en forsvarssjef.

Samtidig er det vel ok at vi ikke overbetaler, jf Flint, og ser etter andre. Det må skje snarest at vi får styrket forsvaret.

Denne United fyren Cameron virker ikke som et scoop synes jeg.

22
Off-Topic / Sv: Norsk fotball sesongen 2017
« på: August 03, 2017, 12:26:59 »
RBK røyk ut da - ikke overraskende, selv om utgangspunktet før kampen på Lerkendal var helt greit. Sukk!

23
Off-Topic / Sv: Hva leser du nå tråden.
« på: August 03, 2017, 12:24:43 »
Kjell Westö; Svik, nettopp begynt men virker lovende.

Nylig ferdig med Harstad sin "Misha og Tetoffensiven". God, men kanskje litt i lengste laget.

24
Off-Topic / Sv: Hva er dine 10 favoritt grupper og CDer ?
« på: August 03, 2017, 12:21:53 »
Manfred Manns Earth Band
Pink Floyd
Yes
Emerson Lake and Palmer
Kaizers Orc.
Camel
Doors
Marilyn Manson
Genesis
Supertramp
Aner jeg et menneske, ja, drister meg til å tippe en mann, med føttene godt plantet i 70-tallet?
Avslørt...... ;)

25
Forsvaret bekymrer i det jeg dessverre ikke har kongetro på Cooper. Han kan være god, men varierer mye, og i kamper der vi presses surrer han det litt for mye til.
Forventer egentlig Vieira på banen! Phillips må heve seg synes jeg, dersom han skal forsvare plass i første ellveren.

Spenningen er stor før start. Vi trenger å styrke forsvaret vårt, midtstopper og venstreback bør inn, til tross for de 9 nye vi har hentet. Saiz må også inn på benken, minst. I forhåndsomtalen av ham får jeg inntrykk av en som skal forsterke oss betydelig.

26
Ordet er fritt / Sv: Hva er vi vitne til i Leeds United?
« på: August 01, 2017, 11:09:06 »
Vi er vitne til en stabilitet og langsiktighet som vi ikke har hatt på snart 20 år. I en lang periode virket det som om alle fotballens største idioter bare måtte innom Leeds for å bevise sin udugelighet en siste gang.

Nå er det ganske annerledes. Skulle jeg trekke frem to ord som jeg tror beskriver omverdenens bilde av klubben nå, ville jeg sagt 1) rasjonell, og 2) tålmodig. Disse to egenskapene slo ikke akkurat hardt ut på personlighetsprofilen til Cellino så her er det natt og dag.

Jeg synes også det er en tydelig retning i det som foregår i den langsiktige byggingen av klubben: vi eier egen hjemmebane, det bygges opp en kompetent organisasjon og økonomien virker å være på vei inn i langt mer ordnede og ikke minst oversiktlige forhold. Klubben erkjenner at det engelske spillemarkedet er ute av kontroll. Derfor tar man to langsiktige valg: 1) det letes med lys og lykte etter skjulte juveler på kontinentet, og 2) vi må bli i stand til å utvikle egne juveler (hvis det er lov å si). Derfor gambler man på gode talenter i U23 og satser på at et par av dem slår gjennom fra egne rekker.

Vi skal nok ha mye flyt for å rykke opp i år. Til det har vi for mange brikker som må falle på plass samtidig. For første gang på lenge mener jeg imidlertid med hånda på hjertet at det er ganske så sannsynlig at vi er i PL om 2-3 år.

Når opprykket er klart kommer fansen til å synge Radrizzanis navn på ER.Godt skrevet! Er det ikke herlig å kunne ha denne følelsen  ;D!!

Svever litt....

27
Ordet er fritt / Sv: Tips og spådommer foran sesongen 2017/2018
« på: August 01, 2017, 11:06:11 »
Skal være forsiktig( ;)) i mitt tips, det blir play off og 5. plass.
Den store overraskelsen tror jeg for vår del blir treneren Thomas C. Hvis vi når P Off, mener jeg det er over forentning med denne treneren, i et prosjekt som skal gå over noe tid. På banen tror jeg Roofe slår skikkelig til i 17/18!!
Håper og tror Wood blir toppscorer i år igjen, la oss si 24 mål. Liker ikke spekulasjonene om at han forlater oss.
Saiz blir assistkonge.
Ã…rets unge sier jeg meg enig med mange her, Vieira.
Ã…rets skuffelse vil være om Wood stikker, men blir han er jeg redd Sacko vil stå på topp der.... :'(.
Ã…rets spiller håper jeg og tror også blir Saiz. Vil gjerne at han skal gi vår midtbane et stort løft.

De nye; Anita tror jeg blir verdifull. Har hatt sans for ham tidligere, og tror han kan bli viktig. Elioski blir en av våre viktige med flere mål. Ekuban er jeg usikker på - måtte han slå til.
Vil gjerne ha Helander ved Pontus sin side. Cooper er løs kanon. Klich, spennende og kan blir dominant. Pennington er usikkert kort, kan slå gjennom.
Får vi inn Negredo, skjer vel neppe, får vi en god spiss som kan banke inn mange mål.
Tror ikke Wiedwald danker ut Green.

28
Off-Topic / Sv: Hva er dine 10 favoritt grupper og CDer ?
« på: August 01, 2017, 10:33:01 »
Manfred Manns Earth Band
Pink Floyd
Yes
Emerson Lake and Palmer
Kaizers Orc.
Camel
Doors
Marilyn Manson
Genesis
Supertramp

29
Off-Topic / Sv: Joey Barton - sånn kan det gå
« på: August 01, 2017, 10:27:14 »
Er så inderlig glad for at bråkebøtta aldri kom til oss!!

30
Off-Topic / Sv: Assosiasjonsleken del IV
« på: August 01, 2017, 10:22:48 »
butikk

Sider: [1] 2 3 ... 166