Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Kontakinte

Sider: [1] 2 3 ... 65
1
Ordet er fritt / Sv: MoM Wolverhampton - Leeds 18/3 2023
« på: Mars 19, 2023, 09:38:56 »
3p. Meslier
2p. Harrison
1p. Wöber

2
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mars 09, 2023, 13:17:24 »
Hvor mange ganger har ikke Leeds reddet en manager fra å få sparken, og hvor mange ganger har vi ikke lest: ....... scored his first goal for his club. Akkurat som sist helg. Hvordan er det mulig?
Tipper de fleste lags fans føler akkurat det samme! På samme måte som at alle føler dommeren «alltid» dømmer imot, VAR er alltid på motstanders side, at man sjelden får straffespark og at man «aldri» scorer på cornere.

Ligger vel i de fleste fotballfans sin natur å syte om det aller meste…

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Voldsomt så du går etter mann og ikke ball.

Dette er en generell oppfattelse. Tipper hovedparten av innleggene her inne er negativt vinklet / "syting". Med tanke på plassen vi ligger på, er det nok ikke unormalt. Enda verre er det på Waccoe. Stort sett bare syting der inne. Tror dessuten at dette ikke er unikt for Leeds. Er nok mange klubbers fans som syter. Dette ligger nok i en fotballfan sin natur generelt sett.

auren

Og sikkert spesielt mye under/etter kamp. Syns ikke det er rart i det hele tatt at vi er forbanna. Ligger klart på øvre halvdel i PL når det gjelder pengebruk siste to årene. Fått lite igjen for det. Mase surr på deadline day, surr i ledelsen ved managerbytter. Det er mange som ikke har levert.

Jepp, kunne ikke vært mer enig. Er direkte provoserende med alt dette røret. Så på Brentford - Fulham i går og funderte litt over hvor mye Brentford får ut av spillere, rekruttering osv. At en klubb med et så smalt budsjett kan treffe så til de grader. Kan si det samme om Brighton, henter gråstein og gjør til gull gang etter gang. Langsiktige strategier som gir payoff.

Vi burde vært stabilisert som PL-lag og vært oppe og nikka på topp 10 om vi hadde hatt folk som vet hva de holder på med i klubben. Føles mer og mer ut som en ansettelsen av Bielsa var et lykketreff og engangstilfelle. At klubben ikke kapitaliserte på den formidable førstesesongen til Bielsa i PL er helt kriminelt. Du kan ikke så stille i denne ligaen da blir du akterutseilt.

Uansett, om vi berger oss denne sesongen, som jeg fortsatt tror på(såvidt) så må det en skikkelig opprenskning til. Nå har dette røret pågått altfor lenge.

Disse klubbene du refererer til blir drevet profesjonelt. Det blir ikke Super Leeds. Dette har jeg fra samme person som nevnte Bamford styrte treningene under March og vår siste caretaker. Tro det eller ei, men det er ikke tatt grep etter opprykket. Vi ligger langt bak når det gjelder styring og stell av en PL-klubb.
Something is STILL! broken in the club. Stoler ikke på Radden for 5-øre.

3
Ordet er fritt / Sv: Head coach: Javi Gracia
« på: Februar 28, 2023, 13:27:26 »
Deilig med en manager i treningstøy igjen, det er slik det skal være. Da sender man de rette signalene.

Ikke det røret til Marsch med bleika jeans.

4
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Junior Firpo
« på: Februar 28, 2023, 09:14:24 »
Vi så vel alle at Firpo var en god spiller, men som manglet selvtillit.
Men noen var vel i overkant negative...
Det hjelper også med en stopper av klasse, som leder og makker ;)

5
Ordet er fritt / Sv: Sporting Director: Victor Orta
« på: Februar 19, 2023, 09:20:48 »
Pålitelig kilder som følger treningene til Leeds sier att sjefen på treningsfeltet heter Patrick Bamford  >:(. Dette var også tilfellet under March  :o

6
Det var et sterkt resultat ledet av en svært inspirerende kaptein.
Kan ikke minnes å ha sett Ayling bedre.
Viktig redning a Meslier på headingen til Varane. Slipper faktisk ikke Manu til så mye store muligheter.
Woeber og Koch veldig oppofrende. Spiller med stor risiko Woeber, men ble heldigvis ikke straffet i går.
Bamford v Harrison relasjonen var veldig bra off ball spesielt. Håper Brenden v Rutter kan komme opp på samme nivå med minutter i beina utover.
Duoen på midten stod i mot med fight og stål. Karakter McKennie. Det trenger vi.
Mentaliteten til Gnonto. 19 år gammel. Det er ikke lenge han er her hvis vi ikke viser ambisjoner og tar steg som klubb.
Med et ER i ryggen tror jeg vi tar 3 poeng på Søndag.
Ayling var klasse i går, like god som han var i serieåpningen mot L`pool i vår første sesong tilbake i PL.

7
Ordet er fritt / Sv: MOM Manchester United - Leeds United 080223
« på: Februar 08, 2023, 23:33:23 »
3p Gnonto
2p Ayling
1p Adams

8
Enda ikke helt skjønt hvilken formasjon vi spiller...

Velger en 4-3-3/ 4-1-2-1-2

Tighte bakover og hurtige kontringer bør være taktikken. Da nytter det ikke med Bamford og Harrison. Rutter og Gnonto løper fra de fleste og Sinisterra har kvaliteter til å dra av spillere og avslutte fra avstand. Med tre sentrale kan vi tillate oss litt mer offensive backer sånn at vi får litt bredde. Akkurat bredde er vel mer en drøm enn realistisk..

                  Meslier

 Ayling      Koch  Cooper      Wøber

                  Adams
        McKennie      Roca

              Sinisterra

          Rutter   Gnonto
         

Sub: Robles, Rasmus, Strujik, Firpo, Greenwood, Aaronsson, Harrison, Summerville og Bamford

Ambivalent..tror vi vinner, men usikker på om det er det som er det beste for klubben på sikt...
Klink-umulig å få det tight med Ayling dessverre

9
Ayling.... er piss - dårlig i egen boks.

10
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: Januar 24, 2023, 11:00:26 »
Lampard ferdig i Everton og nå ryktes Bielsa inn (TV2). Noen som ønsker å se Bielsa i PL igjen?

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk
JA! Men kun i Super Leeds

11
Vi kan være så "ordentlige" som bare det, men snart er både Scum og Looserpool Saudi. Og flere lag (les Southampton ++) vil følge etter. Så da kan vi være sjeleglade for at vi "ordentlige" slapp unna med den følge at vi snart er ute av PL og kan nyte 16 nye år i Championship.
Tar heller 16 ny år i CC

12
Vet ikke om noe flauere enn å være Leeds supporter i FA-cupen. Og begynner faktisk å lure på om Struijk er god nok.
Struijk er god nok, men ikke som kaptein og leder. Han trenger en solid leder .Å ikke en fullstendig ubrukelig Llorente

13
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Desember 01, 2022, 10:59:57 »
Dansken er rett og slett ikke god nok.
Mulig det , men han er bedre en Ayling!

14
Frykter kjempesmell :(. Et Liverpool på vei mot toppformen mot oss i en negativ spiral. Om det viser seg at skadesituasjonen er så prekær som Marsch hevder, kan det virkelig bli stygt. Er helt utrolig hvor skadeforfulgt spillere som Cooper, Bamford og Firpo er (selv etter at Bielsa er borte..). Jeg mener en kvalitetsspiss, en klasse-midtstopper og helst en v.back må være målet i januarvinduet. Duoen Koch og Llorente kommer til å sende oss rett ned.

Spent på hvordan Marsch angriper denne kampen. Skal vi presse så vanvittig høyt som vi vanligvis gjør, kommer de til å spille oss ut etter noter. Håper han kjører en litt mer defensiv tilnærming. Liverpool har mye fart, og det er som kjent en mangelvare hos oss. Spent på om Marsch velger Ayling eller Kristensen. Ayling er nok hakket vassere offensivt, men jeg mener Rasmus er bedre defensivt. Håper også Bamford starter, han må bli matchfit snarest, og plutselig løsner det. Dette har vi sett flere ganger tidligere. Struijk har levert bra på backplassen, men jeg frykter han blir bøye når han skal opp mot Salah og Trent.
Kjenner jeg gruer meg til denne.
Koch og Strujik spilte jo bra som stoppere i vår første kamp i PL mot nettopp `pool. Så håper på de. Om vi stiller med Llorente som stopper blir det ett katastrofe resultat. Tipper 6-1 

15
Ordet er fritt / Sv: Head coach - Jesse Marsch
« på: Oktober 26, 2022, 12:14:52 »
Det snakkes mye om å kaste ut Marsch og få inn en ny trener. Jeg skjønner frustrasjonen og selvsagt mangel på resultater. Men slik jeg ser det så er den største grunnen til manglende resultater at vi har en for tynn og dårlig stall. Bielsa fikk spillere som Ayling, Cooper, Klich osv til å overprestere over lang tid, tror ingen ny trener inn kan løse den fundamentale manglende kvaliteten vi har i dagens spillerstall

Sent from my iPhone using Tapatalk

Helt enig med deg.  Og når du da nevner de 3 , så er det jo ikke kommet inn erstattere/kvalitet i de posisjonene - og tar man med Raphinha og Philips så har man jo svakere stall enn i fjor.  Vi har kanskje flere spillere , men ikke mer kvalitet.
HVIS Pochettino vurderer Leeds United etterhvert , så er stallen/troppen det første han ser på.....og da er vi muligens ikke så attraktive.
Tipper det første han gjør er å ring Bielsa  ;). Det gjorde han før han han tok PSG jobben. Da ble han (lest mellom linjene) gitt noen advarsler av Marcelo


16
Forsvarsfireren er alene i det defensive. Hvor er midtbanen når motstanderen har ballen?
korrekt, Roca har vært krise dårlig. Skyld i første, 

17
Har en kollega, som har en bror som er pilot. Fikk melding om att han fløy 1! spiller, med privatjet fra Leeds til Southampton. Kan dette være en nysignering?
Min teori er at det var en som kom for seint til oppmøte og ikke rakk flyet sammen med resten.

Så er de interne «bot reglene» slik at kommer du for sent til oppmøte for bortekamp må du komme deg frem asap med privatjet for egen regning.
Fair enough egentlig.

Men håper at din teori stemmer


Sent from my iPhone using Tapatalk
Det var en del av toppen, 2 nordmenn inkludert.  Så ingen nyheter  ;)

18
Har en kollega, som har en bror som er pilot. Fikk melding om att han fløy 1! spiller, med privatjet fra Leeds til Southampton. Kan dette være en nysignering?

19
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 22, 2022, 10:21:26 »
Pete O'Rourke
@SportsPeteO
Leeds United have rejected Newcastle United’s bid for Jack Harrison. #LUFC #NUFC
9:56 AM · Jul 21, 2022


auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Det er bra. Kun marginale forskjell på disse 2 i Leeds. Harrison 71 kamper Raphinia 65:
Goals 16-17
Assist  9-12

Marching on Together

20
Ordet er fritt / Sv: Ex-trener: Carlos Corberan
« på: Juli 22, 2022, 10:03:30 »
Noe som har noe nytt angående Corberan?

21
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 18, 2022, 19:34:52 »
Phil Hay
@PhilHay_
As @FabrizioRomano reported, Leeds United just about ready to push through the signing of 18-year-old midfielder Sonny Perkins. Discussions on-going with West Ham about compensation. Fee will be set by tribunal if the two sides can't agree.


auren

Høres ut som en spennende spiller dette etter det jeg har lest, velkommen skal han være!

Men hva er egentlig greia med at West Ham er så voldsomt såre og vonbrotne over at gutten ønsker å skifte klubb?
Høres ut som han (eller agenten?) har fornærma klubben noe helt voldsomt?
I følge en WH kompis, gikk kontrakten ut 1 juni.

22
Ordet er fritt / Sv: Ny hjemme- og bortedrakt.
« på: Juli 13, 2022, 18:22:31 »
Flott drakt, litt 70-talls preg.

23
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juni 03, 2022, 12:47:15 »
Kaster ut en brannfakkel, Stefan Strandberg storspilte mot Serbia og er uten kontrakt 1. juli. Har fortsatt noen gode år igjen.
Ja men ikke i SuperLeeds ;)

24
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 27, 2022, 00:35:00 »
Vi skulle beilet etter Dembele. Nå ser det ut som han kanskje er på vei bort fra Barca, men det er jo en kjent sak at han er Leeds fan, så skader vel ikke å prøve seg på han hvis vi har ambisjoner om annet enn nedrykksstrid  :D
Han har jo en tullelønn.

25
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League 2021-2022
« på: Mai 20, 2022, 14:35:33 »


Bielsa er den direkte årsaken til at «Rad. og co» ikke forsterket troppen i Januar, noe jeg tipper er det du sikter til?flynn

Jaha? Hvordan vet du dette?

Det eg vet om dette er det Bielsa sa ved inngangen til januar-vinduet, der han avviste påstanden om at han ikke ville ha nye spillere.

Nei du, har nok langt mer tro på min egen teori om hva som skjedde og ikke-skjedde i januar. Har skrevet om dette før, men gjentar det nå for den nokså tilårskomne gjengen er inne.

Det ble allerede i desember 2021 bestemt at Jesse Marsch skulle erstatte Marcelo Bielsa som hovedtrener etter denne sesongen. Det fantes logiske årsaker til ønsket om bytte - og det fantes også grunner til at valget falt Marsch.

Ledelsen ville etter hvert ha mer forutsigbarhet på trenersiden enn det Bielsa kunne tilby med sine ettårs-kontrakter. Se gjerne dette også i sammenheng med at amerikanerne i 49'ers har kjøpt seg stadig mer opp i klubben - og de kan gjerne ende opp som våre majoritetseiere i løpet av få måneder. Og Marsch? Jo, han var riktig nok en gammel kjenning av Victor Orta (den mannen kjenner nok mange), men det passet nok også svært godt for våre kommende eiere at den nye treneren er en landsmann. Hadde Radrizzani ved juletider vært like opptatt av kontinuitet som han tidligere var, så ville det vel gjerne vært mer naturlig at han hadde peilet seg inn på Bielsa-assistenten Carlos Corberán som nye trener fra og med sommeren 2022.

Men hva har så alt dette å gjøre med januar-vinduet?
Jo, i og med at ledelsen hadde bestemt seg for at Bielsa skulle skiftes ut til sommeren, fant de heller ikke noen grunn til å bruke penger i januar. Og vi vet jo også at den eneste spilleren vi la inn bud på (i andre halvdel av måneden) var Brenden Aaronson - en tidligere Marsch-elev. Og dette var jo en spiller alle visste at vi ikke kunne få før til sommeren. Men det passet jo egentlig bra, for det var til sommeren Marsch også var tenkt å skulle ankomme klubben.

Så planen var altså at Bielsa skulle føre klubben til fornyet kontrakt uten spiller-investeringer i januar, mens den nye treneren skulle få rikelig med midler til å sette sammen sin stall til sommeren.

Det er ikke noe galt i å planlegge for fremtiden - tvert imot så er det ofte smart. Men det bør aldri gå på bekostning av å fokusere på det vi holder på med her og nå, for da sporer ting fort av. Og eg tror at det var den tabben Leeds-ledelsen gjorde ved nyttårstider.

Denne forklaringen støtter jeg 100%. Å den ble ikke mindre sann for meg, etter uttalelsen fra Radrizzani (something was "broken" within the club). "her mangler jeg ett spy-emoji" Dette tolker jeg som rein løgn. På linje med den andektige unnskyldningen fra eieren til Liverpool etter superliga-flausen. >:( 

26
Jeg er ikke utpreget pessimist men samme hva jeg prøver så ser jeg ikke hvordan detteLeeds laget skal slå Brentford. Det virker helt utopisk. Til og med uavgjort virker helt fjernt. Men der ligger også mitt eneste håp. Uavgjort mot Brentford og maks 1 poeng på 2 kamper for Burnley.
Ikke utpreget pessimist, men ganske allikevel  ;D. Det er ikke fritt for å bli en smule paranoid i disse tider i hvert fall  ;) MOT!

27
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Kalvin Phillips
« på: Mai 16, 2022, 21:25:38 »
Jeg tenker.... tror.....
Kalvin anser at nok er nok nå.

Egentlig tror jeg han så inderlig gjerne skulle sett at dette vakre eventyret Bielsa dro ham og resten av spillergruppen med på, skulle fortsette i et nytt kapittel.
Det første var opprykket fra Championship.
Den andre var den fantastiske førstesesongen i Premier League.
Det tredje.....

Jeg tenker.... tror....
Kalvin har "second thoughts" nå, og ikke helt har troen på klubbens management etter det som har skjedd siden forrige sesong.
Uttrykte målsettinger og ambisjoner samsvarer ikke med de handlinger klubben omsetter i praksis.

Vi har hatt mange rare eiere i Leeds de senere år.
Ken Bates var en av dem.
En beintøff forretningsmann vi kan mene mye om.
Men han brukte ofte et treffende uttrykk når såkalte beilere ville kjøpe klubben; - "Put your money where your mouth is!".

Radrazzini har gjort mye bra.
Og har forsåvidt puttet penger i klubben.
Også til spillerkjøp.
Problemet er at vi har sølt bort bråter med pund på noe(n) som ikke har gitt sportslig avkastning.

Det er selvsagt "lett" å si dette med fasit noenlunde i hånd.
Men, å eksempelvis unnlate å gå inn i et januarvindu med mål om å ville styrke laget, når alle indikatorer pekte på behovet, det kan man ikke komme utenom er en feilvurdering av dimensjoner.

Jeg tenker..... tror......
Kalvin gjør opp regnskap og erkjenner at nok er nok.
Stagnasjon sportslig og et management som ikke investerer i kvalitet for å ta ytterligere steg med klubb og spillermateriell, har han ikke noe personlig sportslig utbytte av.

Kalvin har ambisjoner på et helt annet nivå enn å ta et steg ned nå.
En ny sesong i Championship for å please en eier og management som så til de grader feilet når de virkelig ble satt på prøve, har han ikke tid til.
Til det er fotballivet for kort.

Kalvin er Premier League-materiale.
Det er dessverre ikke klubbens management.

Og nettopp det blir en svært kostbar pris å betale når vi gjør opp regnskap etter sesongslutt.
Ikke bare sportslig og økonomisk, men også i attraktivitet som klubb å spille for.

Det vil fremtidsvalget til Kalvin være et synlig bevis på.


PS!
Håper jeg tar feil.
Men når jeg tror Kalvin drar videre, preges mine tanker ut fra det.
Du tar dessverre ikke feil, det er som hugget i stein. Bra skrevet!

28
Forstår dere virkelig ikke at disse hodeløse taklingene som fører til utvisninger kommer som et resultat av at Jesse "let's get out there and kick some assess, boys!" Marsch har bedt om mer intensitet i duellspillet?
Likte tøffheten til James under Bielsa.  Nå har han hatt flere grisete taklinger under Marsch.

29
Hvordan er det mulig å tro på poeng mot Chelsea i morra? Har det ikke gått opp for folk hvor svakt laget vårt er?
Fordi vi aldri har tapt hjemme for Chelsea i ligaen på en onsdag?? ;) 4-1-0

30
Noen som kan riste litt i Dallas  ;)

Sider: [1] 2 3 ... 65