Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Meldinger - peder

Sider: [1] 2 3 ... 11
1
Vanskelig å spare seg til opprykk..
Har vel faen ikke noe med det å gjøre. U 23 laget vårt skulle vunnet denne kampen. Har Wigan brukt meg penger enn oss??Spillere som har prestert høyt hele sesongen spiller på jr nivå. Det handler om det mentale,  ikke i pengesekken.

Jo det har det. Vi mangler ihvertfall venstreving og en offensiv midtbane. Gjennom store deler av sesongen har det vært åpenbart, og opprykket ryker evt fordi vi ikke har scoret nok på de mange sjansene våre.
Wigan har et mer komplett lag enn oss mener du? Forklaringen er altså at de har forsterket mer enn vi har? Det var derfor vi tapte i dag?

Se på sesongen vår, spesielt etter jul. Vi dominerer kamper, produserer drøssevis med sjanser, men vinner ikke nok kamper. Da er det ikke uflaks, men udyktighet. En god venstreving og en god/målfarlig nr 10 hadde gitt oss opprykk.
Hvor har du beviset for denne hypotesen?

Har sett denne statistikken.

Norwich 85 mål med gjennomsnitt på 15 skudd mot mål pr. kamp. (Snitt PR mål 7,4)
Sheff. Utd 71 mål med gjennomsnitt på 12,7 skudd mot mål pr. kamp (Snitt PR mål 7,5)
Leeds 70 mål med gjennomsnitt på 16,7 skudd mot mål pr. Kamp (Snitt PR mål 10,0)

2
Den store testen kommer nå (de neste fire kampene). Bortekamper mot Swansea; Norwich og Millwall (!) og hjemmekamp mot Middlesbrough. Fire fæle kamper der Bielsa & Co skal få bryne seg. Veldig fornøyd med 8 poeng på disse fire.

Millwall kampen er den jeg er mest spent på, lag som spiller defensivt og har fysikk som sin styrke mot vår litt spinkle, tekniske midtbane kan bli en utfordring i kamper vi bør/forventer å vinne.

3
Ordet er fritt / Sv: Manager / Head coach: Marcelo Bielsa
« på: August 19, 2018, 11:10:54 »
Fikk ikke sett kamp i dag, men etter å ha lest rapporter: skal vi begynne å rotere litt til tirsdagen? Har jeg rett i at Phillips, Ayling, Roofe, Pablo og Alioski kanskje virker modne for en liten rast? Greier Bielsa å gjøre de riktige vurderingene i treneryrkets kanskje vanskeligste øvelse?
Ble ihvertfall ikke beroliget av uttalelsene hans for noen dager siden der han ser for seg at enkelte spillere skal klare å spille alle kampene. Det er naturligvis helt urealistisk. Keeper og stoppere kan kanskje klare det men det er den mentale biten også. Bielsa har fantastiske meritter å vise til men han har aldri ledet er lag i en 46 kampers liga der det i tillegg er play-off og utladede lag har vært et issue med han tidligere.  Jeg syntes spesielt Philips virket direkte ufokusert i perioder i går.  Ikke rart det, etter 4 fulle kamper på 13 dager. Jeg er rett og slett litt bekymret.

Spesielt Swansea og Boro blir jo en prøvelse på hvor gutta står. Dette er to lag som har startet kruttsterkt.
Får vi 4-6 poeng ut av desse kampene også så begynner det virkelig å lukte fugl av dette.

Swansea med en dag mer hvile også.
Pluss at vi har en lang reise.

That said, Swansea imponerte vel ikke akkurat fredagskvelden...

Birmingham har uavgjort mot Norwich hjemme og et knepent 1 - 0 tap borte mot Middlesbrough før
0 - 0 kampen mot Swansea, så kanskje de ikke er så dårlige som du skal ha det til ?
Ser ut som om Swansea spiller med litt offensiv formasjon, det tror jeg passer oss bra.
Syns Phillips, Pablo og Alioski virket litt slitne, kanskje vurdere å starte med noen av disse på benken på Tirsdag.

4
Få ut Lasogga  :-[

5
Ordet er fritt / Sv: Kamp vs Hull FC@ER 23.12.2017 kl 16:00 (LUTV)
« på: Desember 23, 2017, 16:29:12 »
Nok engang betalt for å se kampen, før har jeg kommet inn, men sett kampen med mye «frysing» nå Får jeg ikke noe skjermbilde engang

« på: Desember 20, 2017, 14:58:21 »
Vurderer å ta en uke fotball ferie i mars og få med meg.

Middlesbrough - Leeds 3.3.2018
Leeds - Wolverhampton 6.3.2018
Reading - Leeds 10.3.2018

Hvordan er muligheten til å få billetter til bortekampene, har gold membership, men aldri sett Leeds borte.

8
Ordet er fritt / Sv: LUTV
« på: August 12, 2017, 16:50:03 »
Her har nok Leeds undervurdert antall streaminger ifra utlandet. De har rett og slett ikke bra nok upload til å serve så mange seere

9
« på: August 12, 2017, 16:10:53 »
Fungerer overraskende bra her også

10
Er ikke Doukara's største fan, så hadde foretrukket Pedraza. Midtbanen syns jeg blir litt ung/tynn med Phillips og Vieira, men vi har kanskje ikke noe bedre alternativ.

Burton er definitivt ikke klar for Championship neste sesong og kommer til å kjempe, så dette blir tøft.

Håper/tror 1-2 (Wood - Roofe)

Stoler på Hudd. Og Derby gjør jobben idag.

11
Spørsmålet er vel om Leeds p.d.d. er noe av det dårligste laget som har rykket opp til Premier League hvis vi skulle klare det. Vet ikke om jeg syns det hadde vært så morsomt å spille i topp divisjonen og være bortimot total slakt i alle kamper neste år. Sorry, vet jeg er pessimistisk :-(((

12
Vi slår knallhardt tilbake mot Burton!!!! MOT!
Burton har vel sikret spill neste sesong, så det bør vel være et håp.

13
Føler vi har hatt litt flaks med resultatene denne sesong og laget er rett og slett ikke bedre enn midt på tabellen. Slite mot Wolves m.m. På hjemmebane er ikke særlig betryggende :-(

14
Har vi noe å gjøre i playoff, Premier league

15
Noen som vet om en pub i London som viser kampen

16
På tur til England / Hvor skal vi sitte ???
« på: Mars 01, 2016, 11:27:25 »
Tar med meg mine to håpefulle (18 - 20) til Leeds for å se kampen mot Huddersfield. Det er jomfru turen for ungene og jeg kunne tenke meg noen plasser hvor vi ser bra (sist jeg var på stadion fikk jeg en stolpe rett foran) men like viktig er at de får med seg supporter stemningen.
Er det noen som har tips på bra spesifikke plasser for oss.
Hvor finner jeg den beste fish & chipsen i Leeds.
Noen tips på andre bra spise steder.

Peder

17
På tur til England / Charlton borte 18. April
« på: Februar 04, 2015, 14:55:30 »
Vurderer å reise over til London for å få med meg kampen. Er det noen som har erfaringer med å få tak i billetter på The Valley, helst blant Leeds supporterne eller nøytral sone, hvis dette fins ?

18
Snur i morra  :D

19
Lokale Avdelinger / Sv: TWO DOGS: NYTT FAST TREFFSTED I OSLO?
« på: Desember 19, 2014, 21:16:10 »
Two Dogs takker for seg 31.12.2014
Noen forslag på hvor vi møtes etter nytt år ???

20
Bruke 2 timer på en Lørdag, gor å se på denne dritten her.
Er egentlig helt tragisk  >:(

21
3-1. venstre siden er ikke helt med  :(

22
Er Bellusci skadet ?

23
Fullt fortjent seier mot divisjonens beste lag! Gratulerer alle Leeds venner!  ;D