Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Millwall 17.03.24
3 Rodon
2 Gnonto
1 Georginio

2
Har James blitt pappa nylig? Var jo snakk om at flere spillere ventet familieforøkning i tiden som kommer, og så at han brukte "sutte-på-totten"-feiring etter 2-0 i dag.

Er i alle fall like før - hvis det ikke allerede har skjedd.

3
Kampplanen utført prikkfritt i dag. Kun to cornere og noen få frispark på trygg avstand imot.

4
Assist på begge mål: Georginio.

5
Ny stor sjanse, denne gangen til Bamford. MÅ få satt 2-0!!!

auren

James fixer det!

6
Gnonto har et voldsomt tilslag på ballen. Har lagt merke til at han ofte søker inn i banen og skyter i det motsatte hjørnet. Flere scoringer har kommet akkurat på den måten.

7
Aldri i verden gult kort på Firpo der.

Fin takling og rett på ball, men nå virker det som at dommeren har mistet kontrollen

Kanskje en dommer som vet hvordan denne kampen ofte blir og vil sette en standard tidlig, for at det ikke skal utarte?

8
Akkurat så fysisk som man kunne anta.

9
Ordet er fritt / MoM Leeds - Millwall 17.03.24
« på: Mars 17, 2024, 11:02:36 »
Kan Leeds fortsette den ubeseirede rekken på ER? Stem på de tre beste her.

10
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: Mars 16, 2024, 18:24:47 »
Var en av dem som tvilte på at Ipswich kom til å "kollapse" denne sesongen. Det ble med en liten down-periode.

Vi må nok bare holde på den fordelen vi for øyeblikket har poengmessig. Da holder det helt inn.

11
Ungt lag vi stiller. Går ikke spesielt bra, nei.

Fra 0-3 til 2-3.

Det er tæl i unggutta.  8)

Snakk om opphenting, 3-3 nå.  8)

Fulham hadde uttallige cornere i første omgang, mange gitt bort av hjemmelaget. Ser ut som om dødball er en av styrkene til bortelaget, og nå kom 3-4 på et frispark med masse tilfeldigheter inne på 5-meteren.

Bra andre omgang av Leeds, men det ender med tap 3-5.

« på: Mars 14, 2024, 21:50:02 »
Da er han jo ikke lenger en SÅ ung spiller. Fjernet det i tittelen.

19
Ordet er fritt / Sv: NYHETER: Ex-player/-manager news, Part 11
« på: Mars 13, 2024, 19:14:02 »
Michael Skubala har rimelig bra suksess i Lincoln nå. Garry Monks Cambridge fikk nettopp føle akkurat det.

20
Ordet er fritt / Sv: Utlånt spiller: Luke Ayling
« på: Mars 12, 2024, 22:24:31 »
Assist på ledermålet i kampen mot Birmingham.

21
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Archie Gray
« på: Mars 12, 2024, 17:00:52 »
Da var det dags for å gratulere Archie Gray med 18-årsdagen.

22
Off-Topic / Sv: Hva leser du nå tråden.
« på: Mars 12, 2024, 14:57:47 »
Anders De La Motte : "De bergtatte"

Akkurat ferdiglest. Utrolig hvor mange gode svenske krimforfattere som finnes. Dette var ei veldig god bok som jeg gir en soleklar 5'er.

23
Hjemme: Millwall, Hull, Sunderland, Blackburn, Southampton.

Borte: Watford, Coventry, Middlesbrough, QPR.

Vi kan vinne alle 9.
Vil si at vi i snitt har 80-90% sannsynlighet for seier i hver av hjemmekampene, og kanskje 60-70% i hver av bortekampene.
hvis vi for enkelhets skyld sier hhv 85% og 65% sannsynlighet, så havner vi på ca 8% sannsynlighet for at vi vinner ALLE.

Men det KAN gå :-)

Coventry er et godt lag med en klok manager i Robins. Den kampen blir ikke lett å få full pott i.

24
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Ethan Ampadu
« på: Mars 09, 2024, 23:40:03 »
Smått utrolig at tråden Ethan Ampadu fremdeles befinner seg på første side. £7 millioner betalte klubben for denne spilleren. Utvilsomt årets kjøp i Championship. Ampadu har ikke spilt en eneste dårlig kamp siden sesongstart. Slik jeg ser det, konkurrerer han med Summerville om tittelen årets spiller i klubben. God som midtbanespiller, helt suveren som midtstopper. Vi er pottetette bak med Apadu og Rodon i tospann.

Spisser gir oss scoringer - godt forsvar gir opprykk/førsteplasser.

25
« på: Mars 09, 2024, 21:17:37 »
En fantastisk helg resultatmessig, selv om Vardy holder liv i opprykksdrømmen til vaklende Leicester. Matchvinner i midtuka mot Sunderland og to mål i dag. Og uthvilte Southampton takket være brannen i midtuka trekker det lengste strået når det røyner på mot nettopp Sunderland. Ingen hjelp å få fra sistenevnte erkerival .Måtte vi få vår etterlengtede revansje i påsken.
Siden når ble Sunderland vår erkerival?  :o
Cupfinalen 1973 feks?

Sent fra min LE2113 via Tapatalk
Jeg begynte å følge Leeds tidlig 2000-tallet så har ikke fått med meg den feiden, får lese meg opp.
Typisk oss å dvele ved fortiden sånn som "Champions of Europe"-chanten om kampen mot Bayern Munchen  :D
Helt klart typisk hvis det dreier seg om noe vi oppfatter som urettferdig, vi blir aldri ferdig med å "synes synd" på oss selv.

Det er mye sannhet i dette. Men det er ved slike hendelser at rivalisering starter. Chelsea i 1970, Sunderland i 1973 - begge tapte cupfinaler. Rivaliseringen mellom Revie og Clough (Derby). Fansen glemmer ikke sånt.

26
Ordet er fritt / Sv: Sesongen 2023/2024 i Championship
« på: Mars 09, 2024, 18:17:14 »
Har sett litt på de seks tapene som Leeds har så langt. Fem av dem er ettmålstap. Kun borte mot Southampton tapte vi med to, 3-1. I tillegg burde vi hatt poeng i flere av de fem. Birmingham og Stoke borte i alle fall.

Ingen mål imot i åpent spill i seriekampene etter nyttår. Det er ekstremt sterkt, så der er det murt godt igjen. Må jo si at det ser bra ut for avslutningen av sesongen.

27
« på: Mars 09, 2024, 18:03:40 »
1 poeng til Leicester. Da er vi kun 3 bak nå.  :)

28
« på: Mars 09, 2024, 17:13:11 »
Jeg gir meg over i ekstatisk glede her.

Så ikke de siste 20 minuttene (spiste middag). Gikk dermed glipp av all moroa, men her er det naturligvis sluttresultatet som er den største gleden.  :)

S'hampton drar nok seieren i land mot Sunderland. Spenningen nå ligger i om Hull kan ta poeng fra serielederen.

29
« på: Mars 09, 2024, 13:41:38 »
Cardiff har vært gode de første 10 minuttene, og Ipswich har nok med å forsvare seg. En redning på streken for et par minutter siden.