Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Jon R

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 486
61
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Championship sesongen 2019/2020
« på: Januar 01, 2020, 20:51:15 »
Fortsatt ikke noe 3. lag som skiller seg ut. Nottingham Forest har 3 seire på rad og en hengekamp.  Brentford virker sterke men taper også med jevne mellomrom. Fullham er også litt ustabil.  For Leeds sin del er det mest spennende om vi kan fortsette 2. halvdel av sesongen på samme måte som den første.  Mye opp til oss selv.  Vi tåler et tap i dag men spørs hvordan psyken slår ut videre da?  Blir 2 spennende timer vi har foran oss nå.  Satser på at vi kontrer inn noen mål og tar seieren med 2-3  ;)

Jo, Brentford skiller seg ut spillemessig. De er sammen med oss divisjonens beste fotballag.

Brentford hadde en nokså treig start på sesongen, men fra midten av oktober har de vært stabilt gode. De har i den perioden tatt 31 poeng på 14 kamper. Det gir et poengsnitt på 2.2 pr kamp. Holder de det poengsnittet ut sesongen - noe jeg tror de kan være istand til - vil de i så fall ende opp på 87 poeng.

Holder vi Brentford bak oss ved sesongslutt, rykker vi direkte opp. Garantert!
Enig. Brentford har sett bra ut siden september  egentlig og ser ut til å ha en stigende kurve fortsatt. De har kvalitet på benken også.

62
Ordet er fritt / Sv: MoM WBA - Leeds 1/1-20
« på: Januar 01, 2020, 20:18:03 »
3. Harrison
2. Dallas
1. Klich.

Bamford og Kiko hadde også fortjent poeng.

63
Også Hay er forundret over at Eddie starter:

@PhilHay_
assuming Bamford is fit enough to start, must confess I'm surprised by this. Biggest game of the season. Expected Bielsa to defer to Bamford having had him as first choice for so long.


auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Angsten mot forandringer som slår til?  ;)

Blir spennende. Glede gruer meg! Dette kan bli alt mellom 4-0 til 0-4
Følger deg på den Eriksen!  ;D

64
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Championship sesongen 2019/2020
« på: Januar 01, 2020, 17:57:46 »
Brentford utnytter sitt overtall; 0-2

Seieren virker klar allerede.
Brentford har full kontroll. De ser ut som er meget velorganisert lag med kvalitetsspillere i alle ledd. Pontus & co med cruisekontrollen på det meste av kampen. Der sitter 3-0! Watkins med sitt 16. for sesongen.

Det er vel 32 målpoeng eller mer mellom deres to på topp nå...
4-0. Watkins igjen. Kan ikke se for meg at Eddie kan få mer spilletid i dette laget. Bristol C derimot ser fryktelig impotente ut på spissplassen. Hvis han går til en annen Championship klubb tipper jeg at han havner hos Robins som antageligvis kan tilby han plenty av spilletid...

65
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Championship sesongen 2019/2020
« på: Januar 01, 2020, 17:43:09 »
Brentford utnytter sitt overtall; 0-2

Seieren virker klar allerede.
Brentford har full kontroll. De ser ut som er meget velorganisert lag med kvalitetsspillere i alle ledd. Pontus & co med cruisekontrollen på det meste av kampen. Der sitter 3-0! Watkins med sitt 16. for sesongen.

Det er vel 32 målpoeng eller mer mellom deres to på topp nå...

66
Ordet er fritt / Sv: Januarvinduet 2020
« på: Januar 01, 2020, 15:59:51 »
Er det mulig å komme med noen ønsker for januarvinduet...?
Klarer vi å låne et par klassespillere? Kjøp er jo utelukket, så lån er nøkkelen her. Hvilken spiss og midtbanespiller fra PL kan vi klare å låne? Forslag?Noen benkeslitere der ute?
Hvis vi rykker opp, håper jeg å se Zaha fra Palace i Leedsdrakt!Har sansen for ham ;)
Ønsk i vei, gjerne i ønsketråden.  ;)
Benken vi har hatt de siste kampene har vært fyllt opp med spillere som har ingen eller minimalt med spill på A-laget. Dette tilsier i seg selv at det vil være klokt å forsterke stallen i nøkkelposisjoner der vi er mest sårbare. Pr i dag er det etter mitt syn en spiss, en offensiv midtbane og en defensiv midtbane. Med Clarke tilbake i Spurs trenger vi trolig også en ving med mer erfaring enn Stevens. Hvis vi også tar med at Pablo ute minst 3 uker til og rykter om at Forshaw skade er av typen som "egentlig" krever kirurgisk inngrep, er det sterk indikasjon på at vil være klokt å forsterke med kanskje så mye som 4-5 spillere . Tror dessverre at vi ender opp med Max 2.

67
Ingen tvil om at dette er årets viktigste kamp så langt.  ;)
Så hva gjør luringen Bilic her? Blir det viktigste å unngå tap eller satser de alt på seier og tabelltopp? Tipper vi få se et WBA som går ut i hundre med høyt press og mange mann i angrep for en tidlig goal. Frykter at de lykkes med det og deretter satser på å ta oss på kontringer. De har kanskje divisjonens beste angrepsrekke med superlirararen Matheus Pereira og Matt Phillips i spissen, samt en utpreget målsnik i Charlie Austin.  Selv om formkurven til WBA har vært dalende i desember blir dette veldig vanskelig. Tror vi kan ryke på en solid smell her, som vi gjorde i fjor. Skal vi ta poeng her må vi a) få orden på forsvarsrekka og b) lykkes med det fine overgangspillet vi har sett en del av utover sesongen. Costa kan bli en nøkkelspiller for oss idag. Tar gjerne en reprise av første goalen vår mot Brums..  8)

68
Ordet er fritt / Sv: Januarvinduet 2020
« på: Desember 31, 2019, 18:54:07 »
Vi kunne trengt en midtbanespiller. Forshaw kan vi dessverre ikke regne med. Han er ukesvis, hvis ikke månedsvis unna kampform. Pablo ute med sin andre skade for sesongen, og har ikke vært på sitt beste. Samme med Roberts. Ofte skadet, får aldri spilt seg opp på toppnivå. Klich viser tegn på trøtthet. En ny skade på enten Dallas eller Klich så er det full krise.

På den andre siden skal jo en eventuell ny spiller drilles til Bielsaball i ukesvis før han slipper innpå... men likevel.. Har dogmatikeren Bielsa lært noe om stallslitasje fra forrige sesong?
Jeg er usikker på dette, basert på det vi har sett så langt i julekampene. Det er ikke mye rullering, samtidig som vi ser tydelige tegn på slitasje. Dilemmaet er samtidig at erstattere ikke vil slippe til før de har blitt drillet i stilen. Resultatet blir nok at Bielsa står på sitt, og håper at det holder helt ut denne gangen.
Ã…? Forklar gjerne.
eriksen55 tok oppgaven, og jeg har egentlig ikke noe å tilføye.

Beklager, ble ivrig  ;) 8)

Dette er kanskje det eneste som kan hindre oss fra opprykk, og det er kanskje det som er lettest å gjøre noe med!

Flere som kommenterer rovdriften..

Fra The Athletic:

"White and Mateusz Klich had started every league fixture, the Pole now on an unbroken run of 73 Championship appearances. Kalvin Phillips’ only day of rest was enforced by a one-game ban last month. Leeds have the physical stamina, ample amounts of it, to win a nine-goal gun fight when the clock runs into the 95th minute but their mental judgement has been lacking since Cardiff City began eating into a 3-0 lead at Elland Road on December 14. Parts of the mayhem in Birmingham were typical of a side tired in mind if not in body."
Bare synsing.

Du må gjerne utdype hva du mener er synsing og forklare hvorfor Leeds spillerne skal tåle en del mer hardkjør enn andre lag uten at dem blir påvirket og går utover prestasjoner.
Argumenter som ikke baserer seg på fakta er synsing. Folk formidler bare inntrykk, kombinert med en følelse for at dette kan gå "galt". Jeg skriver "galt" ettersom sjansen for direkte opprykk er 2/24, dvs., 8.3%. Ikke å rykke opp er normalen, ikke unntaket. Ikke unikt for Leeds å mislykkes. Man trenger ingen tvilsom slitenhetshypotese for å forklare at man ikke rykker opp. Kun statistikk og logisk sans.
Leeds-spillerne får dessuten ikke mer hardkjør enn spillere i andre lag, da alle lag spiller 46 ligakamper. Leeds-spillerne er dessuten de best trente i divisjonen.
Jeg etterlyser faktiske tall som indikerer "slitenhet". Sliten er tross alt bare et adjektiv. Jeg vil også minne om at det er de som framsetter hypoteser som må føre bevis for dem. Har ennå til gode å se bevis for den påståtte "slitenhet". Påstander som framsettes uten bevis kan avvises uten bevis.

Kun statistikk og logisk sans, ok. Du og Bielsa er støpt i samme form. Vi snakker om mennesker med evne til å føle og tenke, ikke roboter og maskiner.

Lag A spiller 46 kamper og 90 % av kampene blir fordelt på 14 spillere

Lag B spiller 46 kamper og 90 % av kampene blir fordelt på 20 spillere

Hvilke lag har størst belastning? Eller blir det likt så lenge begge spiller like mange kamper?

Legger du til at lag A trener mest og hardest. Er det en faktor som kan påvirke negativt i perioder av sesongen med mange kamper?

Som påpekt er dette en diskusjon i helt feil tråd. Beklager det. Moderator må gjerne flytte det til egnet tråd  :)

Hvilket lag vinner flest kamper? A eller B?

Lag A frem til 31.12.2019

Lag A hadde også lignende kurve forrige sesong, men ble forbigått av Lag B og Lag C når man tellte opp til slutt.

Nå har du "bevist" dette med EN sesong (lite data). Men det er ikke sikkert at lite bytter i førsteelleveren er forklaring på at det gikk skeis i fjor, her i ditt eksempel

Få bytter i elveren vil nok gi mer belastning, sant nok. Men vi får tro at Bielsa har prøvd rotasjon i sin lange karriere. Han kan rett og slett mene at få bytter gir flere seire selv om det medfører mer belastning.  Her er det to fordeler som settes opp mot hverandre : få bytter gir bedre samhandling/ relasjon og flere bytter gir utvilte spillere.

Nerden Bielsa har nok studert dette og funnet at få bytter øker sjansen for å ende øverst på tabellen. Med en risiko for å ta feil selvsagt. Bielsa velger det som er størst sjans for lykkes etter hans hode, erfaring og tallmateriale

Jeg tror ikke vi kan lære ham noe som han ikke har tenkt på.
Bielsas historie viser at det er typisk for hans lag å gjøre det betydelig bedre i første halvdel enn andre halvdel av sesongen. Tilfeldig? Jeg tror ikke det. Jeg tror det finnes huller i hans filosofi og måte å tenke om fitness og stamina. Vi har ikke bevis for dette men jeg mener det finnes klare indisier på at "the stubborn one" kjører enkeltspillere helt på  grensen av hva som er optimalt og noen ganger over denne grensen.

69
Ordet er fritt / Sv: Ny låne-spiller: Eddie Nketiah
« på: Desember 30, 2019, 22:30:31 »
ALLTID skal det være noe med laget vårt. Selv på dager hvor ALT er fryd og gammen og hvor man bare skulle kunne hatt muligheten til å glede seg. Men NEI DA! I motsetning til andre lag slår ALLTID lynet ned i Leeds leiren. Denne gang usikkerthet og forvirring rundt framtiden til Nketiah. Tenker are på ALLE gangene vårt lag har blitt rammet av forhold som ALDRI rammer andre lag og som har påvirket det sportslige.
Det du beskriver her er ikke et fenomen som handler så mye om Leeds men mest om dine forutinntatte, fastlåste og gjerne feilaktige forestillinger, også kalt " bias".
https://no.m.wikipedia.org/wiki/Bias

70
Hvem hadde god kam deff sist,ayling med på 2 copper kiko kalvin rota fælt.mener du at alioski ikje har fått mye tyn hele sesonge inkl fjoråret..poenget er at det å spille bielsa back ikke er som vanlig engelsk back.jeg tror mye går på å ta rommet til hverandre vis de er ute av posisjon noe som skjer ofte  både med Harrison ayling alioski .helt rart å se første målet mot sist,3 st leedsspiller inklusive alioski i klynge langt inne i banen på en mann og fritt fram for ving
???
Tror du er inne på noe vesentlig her. Alioski har en nokså "fri" rolle som forutsetter at andre må dekke det rommet på venstre kanten som Alioski eksponerer jevnlig gjennom 90 minutter. Harrison prøvde så godt han kunne men ble mye rundingsbøye for energiske Brums spillere.

71
Ordet er fritt / Sv: Ny låne-spiller: Eddie Nkethia
« på: Desember 30, 2019, 19:40:17 »
Ille. Dette er svakheten med systemet der Orta henter spillere. Orta hentet Nketiah, Bielsa ville ha Kent. Nketiah fikk ikke nok spilletid, og dette er enden på visa.
Ingen hentes uten Bielsas godkjenning. Et eksempel på dette er fra forrige januarvindu der Orta ville hente en stopper som cover. Dette ønsket ikke Bielsa og da ble det sånn.

72Jeg har finlest lagoppstillinger, primært i PL nå i jula. Alle lag velger å rullere og hvile spillere. Den fysiske påkjenningen tåler dem nok. Men det mentale er enda viktigere. Phillips har spilt alt av kamper (untatt 1 pga karantene). Det er helt naturlig at det blir en down. Kunne den vært unngått med litt hvile i ekelte kamper, hele eller halve omganger? Det samme med spesielt Klich og White. Pablo spiller alt når han kom tilbake fra skade også. Er man sliten mentalt, klarer man ikke å være fokusert og konsentrert i 90 minutter. Bielsa sa at vi løp like mye i alle kamper og at det fysiske ikke var noe problem i fjor. Hvordan var det mentale? Hvordan var overskuddet/energinivået? Løp vi like riktig, var vi like presise og skarpe i avgjørende situasjoner? lå vi like tett i alle dueller? I fjor viste det seg at vi ikke klarte det og det er min enste frykt i forhold til årets sesong.Det er viktige ting du påpeker her, Eriksen.

Brendan Rodgers ble for kort tid tilbake spurt om Jamie Vardie ville spille alle kampene i jule- og nyttårsprogammet. Han svarte som så:
"No chance. You cannot risk the fitness of a player. Players aren't robots. It's not a computer game".
Lurer litt på Bielsa tenkte om/når han leste den uttalelsen...

Har hørt om folk som tror at vi vil ta like mange i andre halvdel av sesongen som vi gjorde i første halvdel. Dette betrakter jeg som fullstendig urealistisk ønsketenkning.
Det er en kjent sak at vi både spiller og trener på en svært intensiv og energikrevende måte. Og når vi også vet at vår trener foretrekker en forholdsvis liten spillerstall, samt at rotering i startoppstillingen er noe han strengt tatt kun foretar seg når han er nødt (fordi noen er blitt skadet), så sier det seg sjøl at slitasjen blir stor og at det etterhvert koster oss poeng.

Det finnes dem som påstår at Bielsa har lært, og at han har slakket litt på tøylene denne sesongen. Den "tøyle-slakkingen" må i så fall ha foregått på treningsfeltet, men jeg er ikke helt overbevist. Vi snakker tross alt om The Stubborn One.

Bielsa får vi ta som han er, noe som for min del går greit, da jeg vet at fordelene med å ha ham som vår trener er langt større enn ulempene.

Men jeg regner altså med at vi også denne sesongen vil falle litt av utover våren, men at vi allikevel vil klare direkte opprykk.

Ser for meg at det holder med maks 85 poeng for å bli topp to i Championship denne sesongen. Forrige sesong tok vi 32 poeng på de siste 21 ligakampene, denne gang må vi ta 34 for å nå det målet jeg snakker. Det bør gå greit.
Jeg tror ikke han har lært så mye. Kombinasjonen av at han ikke rullerer og at han ikke vil ha for mange squadplayers kan koste oss dyrt, i år som i fjor. At benkevarmere som Gotts , Davies og andre som imponerer på u-23 ikke får spilletid, kan bidra til å å forsterke problemet ytterligere. Hva vi kan håpe på er at de siste resultatene har vært en "blessing in disguise" og  en øyeåpner for Bielsa. Jeg tror egentlig at det blir med håpet.

Enig her. Samtidig vanskelig å kritisere Bielsa, for uten han hadde vi neppe vært i posisjon til opprykk.

Davis ble kastet inn fra start borte mot Villa i fjor og håndterte sakene bra. Clarke kom inn som et friskt pust og bidro voldsomt en periode. Shackleton har klart seg bra når han har fått spille. De tre var heldige og fått spille sammen med 10 etablerte og godt samkjørte lagkamerater. De tre har ikke vist noe mer i cupkamper/treningskamper enn Alfie, Stevens, Bogusz etc når vi har stillt med litt mer b-preget lag. Det er mye lettere å lykkes og være god med de beste rundt seg.

U-23 kampene viser at Gotts ofte er minst like god som Shack. Stevens syntes jeg er myyye bedre enn Clarke noen gang har vært på u23. Basert kun på kamper. Hva som skjer på treninger, holdninger, etc vet jo ikke vi. Men vil tror at de som er med i troppen gjør det dem skal.

Jeg tror ikke Leeds hadde blitt voldsomt mye dårligere om f.eks Gotts hadde startet en kamp hvis vi hviler Klich en kamp eller omgang. Vi taper neppe om Stevens/Bogusz hadde fått siste 30 min for Pablo da vi ledet 3-0 hjemme mot Boro. De er jo i stallen og Bielsa skryter voldsomt av dem. De må jo få prøve seg. Da bør vel det skje når man kan og ikke når dem må?

Når jeg hørte at Gotts 30 min før kampstart mot Preston egentlig skulle starte pga Klich kom sent/ikke rakk kampen av en grunn, så tenker jeg i ettertid at det var synd Klich rakk kampen. På samme måte som at det kanskje var bra Bamford fikk en liten smell og måtte stå over i går. Ikke fordi jeg ikke vil ha dem med, men da hadde dem fått en pause og Gotts hadde fått muligheten Eddie nå fikk. 

Jeg er som deg veldig skeptisk til om Bielsa har lært noe. Han bør reflektere over utviklingen, men tviler på at den tanken streifer han. Så lenge tallene på computer'n viser at vi løper, skaper og har ballen i laget så vil han neppe endre noe. Som asbfjell viste til med Rodgers at spillerne ikke er roboter. Så kan man lure på om Bielsa faktisk har fått for seg at spillerne faktisk er det. Roboter uten følelser, tanker og evne til å reflektere over at dem er sliten.
100 % enig i alt du skriver. Bielsa synes dessverre å være av den oppfatning at komboen svært intensivt treningsprogram og kampprogram verken genererer flere skader eller  mental "burn out", ihvertfall hvis vi skal legge hans egne uttalelser som kom i løpet av fjorårssesongen til grunn. 

73Jeg har finlest lagoppstillinger, primært i PL nå i jula. Alle lag velger å rullere og hvile spillere. Den fysiske påkjenningen tåler dem nok. Men det mentale er enda viktigere. Phillips har spilt alt av kamper (untatt 1 pga karantene). Det er helt naturlig at det blir en down. Kunne den vært unngått med litt hvile i ekelte kamper, hele eller halve omganger? Det samme med spesielt Klich og White. Pablo spiller alt når han kom tilbake fra skade også. Er man sliten mentalt, klarer man ikke å være fokusert og konsentrert i 90 minutter. Bielsa sa at vi løp like mye i alle kamper og at det fysiske ikke var noe problem i fjor. Hvordan var det mentale? Hvordan var overskuddet/energinivået? Løp vi like riktig, var vi like presise og skarpe i avgjørende situasjoner? lå vi like tett i alle dueller? I fjor viste det seg at vi ikke klarte det og det er min enste frykt i forhold til årets sesong.Det er viktige ting du påpeker her, Eriksen.

Brendan Rodgers ble for kort tid tilbake spurt om Jamie Vardie ville spille alle kampene i jule- og nyttårsprogammet. Han svarte som så:
"No chance. You cannot risk the fitness of a player. Players aren't robots. It's not a computer game".
Lurer litt på Bielsa tenkte om/når han leste den uttalelsen...

Har hørt om folk som tror at vi vil ta like mange i andre halvdel av sesongen som vi gjorde i første halvdel. Dette betrakter jeg som fullstendig urealistisk ønsketenkning.
Det er en kjent sak at vi både spiller og trener på en svært intensiv og energikrevende måte. Og når vi også vet at vår trener foretrekker en forholdsvis liten spillerstall, samt at rotering i startoppstillingen er noe han strengt tatt kun foretar seg når han er nødt (fordi noen er blitt skadet), så sier det seg sjøl at slitasjen blir stor og at det etterhvert koster oss poeng.

Det finnes dem som påstår at Bielsa har lært, og at han har slakket litt på tøylene denne sesongen. Den "tøyle-slakkingen" må i så fall ha foregått på treningsfeltet, men jeg er ikke helt overbevist. Vi snakker tross alt om The Stubborn One.

Bielsa får vi ta som han er, noe som for min del går greit, da jeg vet at fordelene med å ha ham som vår trener er langt større enn ulempene.

Men jeg regner altså med at vi også denne sesongen vil falle litt av utover våren, men at vi allikevel vil klare direkte opprykk.

Ser for meg at det holder med maks 85 poeng for å bli topp to i Championship denne sesongen. Forrige sesong tok vi 32 poeng på de siste 21 ligakampene, denne gang må vi ta 34 for å nå det målet jeg snakker. Det bør gå greit.
Jeg tror ikke han har lært så mye. Kombinasjonen av at han ikke rullerer og at han ikke vil ha for mange squadplayers kan koste oss dyrt, i år som i fjor. At benkevarmere som Gotts , Davies og andre som imponerer på u-23 ikke har fått nødvendig spilletid når vi går inn i vårsesongen, kan bidra til å å forsterke problemet ytterligere. Hva vi kan håpe på er at de siste resultatene har vært en "blessing in disguise" og  en øyeåpner for Bielsa. Jeg tror egentlig at det blir med håpet.

74
Se hvor feilplassert Alioski er her! Og hva gjør Cooper helt der oppe?

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk
At Alioski er feilplassert når han spiller venstre back er vel ingen sensasjon akkurat. Det som var mer uvanlig var måten hele kollektivet og backfireren nærmest gikk i oppløsning, både med og uten Alioski i tilnærmet riktig posisjon.

75
Ordet er fritt / Sv: Sesongen i Championship 2019-2020
« på: Desember 29, 2019, 20:43:01 »
Simon N
Leeds have exactly the same points as after 25 games last season (51). AND the same wins (15), same draws (6), same losses (4), and even the same goals scored (42). The only difference is 4 fewer goals conceded. Incredible. That can't have ever happened before surely???

Sesongene er skremmende like :o

Det viktigste her er avstanden til lag nr tre på tabellen.
I fjor var den avstanden fire poeng (sju til SU).
I år er det ni poeng ned til lag nr tre.

Vi står altså i en sterkere posisjon nå enn hva vi gjorde på samme tid i fjor.

Brentford (som du vel frykter mest) har 5-1-7 borte. Det er ikke opprykksfart. De har vel 9 tap nå med de to hjemmetapene.
Brentford hadde en svak start. Hvis de fortsetter å vinne 3 av 4 som de har gjort en stund nå blir de veldig farlige.

76
Ordet er fritt / Sv: MoM Birmingham - Leeds 29/12-19
« på: Desember 29, 2019, 20:39:16 »
3. Dallas
2. Ayling
1. Harrison

77
Ordet er fritt / Sv: Ny låne-spiller: Eddie Nkethia
« på: Desember 29, 2019, 20:38:22 »
Vinket han farvel til Leedsfansen i dag? Det så nesten sånn ut.  :-\

78
Når man ser benken i dag, så håper jeg alle ser at vi trenger minst 2 nye spillere i januar.
Ferdig snakka.
Hjelper vel godt med 3-4 av de med skader tilbake i troppen også. Forshaw, Pablo, Roberts og Shackleton hadde alle vært i 18 manns troppen hvis skadefrie. Hva skjedde med Leif Davies forresten? Lovprises av Bielsa men ikke med i troppen..

79
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Stuart Dallas
« på: Desember 28, 2019, 15:39:17 »
Mange velfortjente lovord om Dallas i denne tråden.

I tillegg til å være en svært anvendelig og god fotballspiller, har han i mange år også hatt rykte på seg for å være en kjernekar utenfor banen.

Når "the going gets tough" utover vinteren og våren, kommer Stuart Dallas, i kraft av sine personlige egenskaper, til å være av Leeds Uniteds aller viktigste menn, uansett om han er på banen eller ei.
Stuart « The generous» Dallas iflg Salim Lamrani.  :)

Unsung hero.

80
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Preston 26/12-19
« på: Desember 28, 2019, 15:36:45 »
Her inne er det mye Alioski, noe jeg er fullstendig uenig i. Masse rufs, svake valg, svak førstefrosvarsjobb og konstruering av frispark han aldri fikk. Virker som han huskes for å ha vært mye involvert i avslutninger.
Skriv heller hvem du vil gi poeng, fremfor hvem du ikke vil gi.  ;)

81
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Preston 26/12-19
« på: Desember 28, 2019, 15:34:36 »
3. Dallas
2. Eddie
1. Alioski

82
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Barry Douglas
« på: Desember 12, 2019, 00:10:43 »
https://www.footballtransfertavern.com/championship/leeds-united/leeds-united-barry-douglas-may-leave-predicts-noel-whelan/

Ikke ofte jeg er enig med Noel Whelan, men her synes han treffer: Barry Douglas' dager i Leeds er snart talte. Jeg begynner å anse Douglas som en gedigen flopp. Kom som assist-konge med rykte for knallharde frispark. I stedet har skader satt en stopper for Douglas' karriere i Leeds. Bielsa kan like så godt foretrekke Alioski og Dallas som venstrebacker. Og bakom lurer Leif. I et 3-backsystem trenger man ikke Douglas. Her har vi en bråte spillere som kan spille: Ayling, White, Cooper, Berardi, Phillips. Og bakom lurer Struijk og Casey. Nei, Douglas' dager er nok talte.
Douglas, som ble hentet for skarve 3 Mill pund, hadde en god sesong før den alvorlige kneskaden tok han.
Synes det blir feil å omtale han som en "gedigen flopp".

83
Ikke før runden er slutt med en glimrende seier over Huddersfield, kommer det en ny kamptråd. Ikke fred å få i desember. Et nytt lag på Hu er motstander. Hull City denne gangen. Husker hvor seiersikker jeg var foran dette møtet i fjor. Så kom det en mann med navn Jarrod Bowen og ødela alt. Bowen er i støtet igjen, han. Han scoret begge målene for Tigrene i kveldens kamp mot Stoke, en seier som sikret Hull 3 poeng.
Cooper er ute til denne kampen, mens Phillips er tilbake etter suspensjon. Drister meg derfor på denne lagoppstillingen:

                   Casilla

Dallas   Ayling        White        Alioski

                   Phillips

Costa   Hernandez     Klich       Harrison

                   Bamford

Benken: Berardi, Casey, Clarke, Nketiah, Miazek, Douglas, Stevens

Tror du treffer 100 % med det laget der!!  :D

Liten nøtt denne. Ikke typisk Bielsa å sette ut Berardi etter clean sheet og god kamp. Lurer litt på om Dallas kanskje benker. Synes han har hatt en ørliten nedadgående kurve.

Tipper
                         Kiko
Ayling      Berardi      White      Alioski
                      Phillips
Costa      Pablo       Klich       Harrison
                       Bamford
Dallas er bankers i Bielsas startoppstilling. Det bør han også være etter mitt syn.  :D

84
Ordet er fritt / Sv: Ny låne-spiller: Eddie Nkethia
« på: Desember 05, 2019, 20:54:03 »
Nketiah kommer garantert til å bli henta tilbake til Arsenal i januar. Den evt nye menageren kommer til å se på han, før han tar stilling til videre utlån til andre klubber
Garantert muligens i verste fall.  ;)

Eddies læretid under Bielsa handler naturligvis om mye mer enn spilletid på a- laget. Arsenal var nok godt kjent med at Bielsa stort sett alltid starter med en spiss og at Bamford som ble hentet inn for relativt mye penger, var tiltenkt rollen som nr 1 spiss. Og med 46 kamper er Eddie garantert MYE spilletid utover sesongen hvis han holder seg skadefri.

Jeg regner med at også en ny manager i Arsenal legger disse faktorene inn i vurderingen.

Phil Hay av i dag:

the club's confidence doesn't stop Arsenal making the decision. It's their call. I'm not sure which way this will go but if Nketiah barely plays over the next month, Arsenal will be very tempted to send him elsewhere.

Han skriver også at han hører at Eddie har det OK i Leeds og pusher ikke for å returnere - men han ønsker mer spilletid.
Time Will show.

85
Ordet er fritt / Sv: Ny låne-spiller: Eddie Nkethia
« på: Desember 05, 2019, 19:30:34 »
Nketiah kommer garantert til å bli henta tilbake til Arsenal i januar. Den evt nye menageren kommer til å se på han, før han tar stilling til videre utlån til andre klubber
Garantert muligens i verste fall.  ;)

Eddies læretid under Bielsa handler naturligvis om mye mer enn spilletid på a- laget. Arsenal var nok godt kjent med at Bielsa stort sett alltid starter med en spiss og at Bamford som ble hentet inn for relativt mye penger, var tiltenkt rollen som nr 1 spiss. Og med 46 kamper er Eddie garantert MYE spilletid utover sesongen hvis han holder seg skadefri.

Jeg regner med at også en ny manager i Arsenal legger disse faktorene inn i vurderingen.

86
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Middlesbrough 30-11/19
« på: November 30, 2019, 18:40:31 »
3. Klich
2. Bamford
1. White

87
Ordet er fritt / Sv: Ny lånespiller: Helder Costa
« på: November 11, 2019, 00:19:38 »
Costa er jo en spiller i den prisklassen DHY og h.b har etterlyst, så langt så kan jeg ikke se at han er verdt prisen, men man kan jo håpe at det løsner!

Hva er dommen så langt? Vil det løsne?

Sent fra min Mi A2 via Tapatalk

Dommen pr.nå er bomkjøp. Et kjøp som kan sende Phillips ut av klubben om vi ikke rykker opp!

Douglas og Costa koster oss ca 18 mill pund. Ser ur til at begge passet bedre i Wolves desverre!

Men om det kan løsne? Har fortsatt tro på at Costa kan bli en hit! Men spørs jo hvor mye spilletid det blir når Pablo og Forshaw er 100 %..

Douglas? Tviler sterkt!

Dale her kan ha et poeng:

Costa would be much more of a threat for Leeds in the premier league with space to counter attack more. Positive signs from him last couple of games though
Spillere som Costa og Daniel James vil i mindre grad få utnyttet spisskompetansen ekstrem fart i lag som har høyt press som varemerke, der er jo åpenbart. Mulig han vil vise seg fra sin beste side når vi møter de beste lagene på bortebane? Slik kampbildet er i de fleste av våre kamper må Costa kompensere ved å involvere seg mer i det oppbyggende spillet enn hva han har gjort til nå. Han har brukbar nærteknikk og blikk for spillet. Er han verdt å prøve som nr 10?

Som Salah og Mane sliter med i Liverpool?
Tøysekoppen. Du sammenligner med spillere med ekstreme ferdigheter i verdensklasse når du snakker fart og teknikk, fra 2019 kanskje verdens beste fotballag. En annen idrett det der. 

88
Ordet er fritt / Sv: Ny lånespiller: Helder Costa
« på: November 10, 2019, 14:18:39 »
Costa er jo en spiller i den prisklassen DHY og h.b har etterlyst, så langt så kan jeg ikke se at han er verdt prisen, men man kan jo håpe at det løsner!

Hva er dommen så langt? Vil det løsne?

Sent fra min Mi A2 via Tapatalk

Dommen pr.nå er bomkjøp. Et kjøp som kan sende Phillips ut av klubben om vi ikke rykker opp!

Douglas og Costa koster oss ca 18 mill pund. Ser ur til at begge passet bedre i Wolves desverre!

Men om det kan løsne? Har fortsatt tro på at Costa kan bli en hit! Men spørs jo hvor mye spilletid det blir når Pablo og Forshaw er 100 %..

Douglas? Tviler sterkt!

Dale her kan ha et poeng:

Costa would be much more of a threat for Leeds in the premier league with space to counter attack more. Positive signs from him last couple of games though
Spillere som Costa og Daniel James vil i mindre grad få utnyttet spisskompetansen ekstrem fart i lag som har høyt press som varemerke, der er jo åpenbart. Mulig han vil vise seg fra sin beste side når vi møter de beste lagene på bortebane? Slik kampbildet er i de fleste av våre kamper må Costa kompensere ved å involvere seg mer i det oppbyggende spillet enn hva han har gjort til nå. Han har brukbar nærteknikk og blikk for spillet. Er han verdt å prøve som nr 10?

89
Synes Pablo var grei de minuttene han fikk. Ser jo løsninger som andre i laget ikke er i nærheten av.
Kan jo bare håpe Roberts plukker opp noen få prosent av den forståelsen for spillet.

Og det er jo nettopp dette som hele tiden har vært mitt ankepunkt mot Roberts. Ellers er jo gutten godt utstyrt med både fart, teknikk og styrke.
En høy fotball-iq sitter i hodet og dreier seg i stor grad om medfødte instinkter. Noe kan læres og utvikles gjennom erfaring og god coaching, men ikke fullt ut.

Paul Cascoigne er et godt eksempel på det jeg snakker om. Han har aldri vært et spesielt smart menneske, men han kunne ofte åpne opp det mest tettpakkede forsvar med en genial pasning utført på instinkt.

Selv om Tyler Roberts har vist fine tendenser i de to siste kampene, mener jeg fremdeles at Leeds-ledelsen bør gjøre hva de kan for å hente inn en virkelig kvalitetspiller til den mye omtalte tier-posisjonen vår i det kommende januarvinduet.
En sånn type spiller er verdt sin vekt i gull for ethvert lag, men vil være spesielt nyttig for oss da vi spiller mer fotball mot etablert forsvar enn noe annet lag i denne divisjonen.
Litt merkelig at dere ikke nevner med et ord pasningen fra Roberts til Ayling før straffen, gutter. La dere ikke merke til den eller tenkte dere at det ikke var relevant å gi kred for i denne sammenhengen?  ???

90
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - QPR 2/11-19
« på: November 09, 2019, 14:58:02 »
3. Harrison
2. White
1. Roberts

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 486