Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Forever Whites

Sider: [1] 2 3 ... 62
1
Radrizzani fikk det vel som han ville?  Bygge laget etter Leicester modellen.  I dag "lykkes" begge lagene med det.

2
Gazzetta dello Sport melder på Twitter at Radrizzanis oppkjøp av Sampdoria er sluttført og Radrizzani nå er eier av den Italienske klubben sammen med Matteo Manfredi.

Ligger vel i kortene at 49-ers likevel overtar oss til sommeren uansett hvilken divisjon vi befinner oss i.

auren

Blir spennende å se hvordan de tenker videre hvis de overtar.  Radrizzani har gjort mye bra for klubben.  Synd at det etter vår første sesong i PL ikke var en skikkelig plan videre.  Alltid dumt å tro man kan hvile på gamle laurbær for å bruke et slitt uttrykk.

Manglende investeringer etter den første sesongen.  Flere "panikk" kjøp og en plan som plutselig ikke var der lengre.  Vet ikke om det var for lite kjennskap til engelsk fotball som til slutt gjorde at det gikk galt?  Dette kan diskuteres opp og i mente.  Håper bare at det som er bygget opp ikke raser helt sammen som et korthus videre nå.

Det hadde vært herlig om vi i morgen berger plassen og kan bruke sommeren til å forsterke laget for videre spill i PL.  Men det skjer nok neppe.  Alt for mye som må gå vår vei da.

3
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Leeds - Tottenham 28/5-23
« på: Mai 26, 2023, 22:21:35 »
0-2

4
Ble ikke beroliget med de innbyttene.  Håper de gjør mine ord til skamme.

5
Hva skal man si om innkastene til McKennie?  Er det feilkast som de vil ha det til i studio?  I såfall burde vel dommeren blåst for det.

6
Big Sam etterlyste et clean sheet på pressekonferansen.  Det fikk han ikke.  Håper han kan trylle frem noe annet nå i 2. omgang.  Hverken Gnonto eller Harrison har levd opp til sitt beste i denne kampen hittil.  Vi ble klart svekket etter at Bamford nok en gang gikk ut med skade.  Vi må ha 3 poeng i dag.  Håper vi har det i oss.

7
Skulle gjerne sett Gnonto få den overgangen på venstresiden istedenfor Pat :-)

Skulle likt å sett deg skryte litt av Pat i situasjonen etter da.

8
Lykke til i dag Leeds venner.  I dag er det 3 poeng som gjelder.  Blir spennende 2 timer nå.

MOT

9
Off-Topic / Sv: Hva hører du på nå tråden
« på: Mai 20, 2023, 23:08:39 »
I kveld har jeg spilt Nystemten.  Igjen og igjen!  8)

10
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 20, 2023, 21:02:53 »
Må prøve å snu alt til noe godt i kveld.  "Gullet" kom tross alt hem til Bergen i ettermiddag!  8)

Selv om Forest slo Arsenal i dag og dermed er sikret ny PL kontrakt, kan vi fortsatt havne foran dem på tabellen.  :D

11
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 20, 2023, 20:34:35 »
Skal aldri si et fint ord om Arsenal resten av mitt liv.  For en tafatt gjeng.  Heldigvis er vi selv på oppadgående kurs og vinner de 2 siste slik at Everton og Leicester følger Southampton ned.

12
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 20, 2023, 20:03:53 »
Forest-Arsenal 1-0 etter første.  Ikke noe hjelp å få av Ødegard og co foreløpig.  Skuffende.

Heldigvis viste Ulvene som egentlig ikke hadde noe å spille for i dag hvorfor man elsker engelsk fotball.  Man gir alt uansett.
Akkurat som West Ham vil gi alt i morgen, selv om de i praksis er klare for PL neste år. Slik er engelsk fotball

Ødegard og co burde jo strengt talt hatt mer å kjempe for enn at de er klare for PL neste år.  I teorien kan de fortsatt vinne serien, slik som at vi i teorien nå fortsatt kan sikre plass i PL neste sesong.  Ingen grunn for noen å legge seg nedpå da, og synes ikke engelsk fotball normalt er slik heller.

13
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 20, 2023, 19:23:51 »
Forest-Arsenal 1-0 etter første.  Ikke noe hjelp å få av Ødegard og co foreløpig.  Skuffende.

Heldigvis viste Ulvene som egentlig ikke hadde noe å spille for i dag hvorfor man elsker engelsk fotball.  Man gir alt uansett.

14
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 20, 2023, 18:54:19 »
Newcastle klar for CL etter Loserpool sitt poengtap. Ingenting å spille for bortsett fra æren om å innkassere 3. plassen. Hjalp oss i fjor. Mer skeptisk på mandag mot Leicester nå.

Liverpool er 3 poeng bak Newcastle med 1 kamp igjen.  Dermed kan ikke Newcastle legge seg helt nedpå å feire CL ennå.  De bør ta minst et poeng til for å være trygg.

15
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 20, 2023, 18:51:26 »
1-0 til forest etter 19 minutter.

16
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 20, 2023, 18:45:36 »
Vi kan avgjøre dette selv igjen nå.  2 seire, PL neste sesong.  In Big Sam we trust!   :)

17
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 20, 2023, 15:35:00 »
3-1 til Brentford nå. Sparer Spurs seg til møtet mot Leeds ;)?

Satser på at det bare bekrefter den dårlige vårsesongen Tottenham har hatt og at vi feier dem av banen neste helg!  8) 8) 8)

18
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 20, 2023, 15:19:52 »
Tottenham - Brentford 1-2 rett før slutt.  Tottenham ledet 1-0 ved pause, men Brentford har snudd det.

19
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 20, 2023, 09:31:58 »
Ulidelig spennende i dag.

Kl 16:00 Ulvene mot Everton.
Kl 18:30 Forest mot Arsenal

Selvfølgelig det beste for oss om både Everton og Forest taper, men det skjer vel neppe?  Tror at Everton tar 3 poeng borte mot Ulvene.  Har også en ullen følelse før kampen mellom Forest og Arsenal.  Satser på at den følelsen kun er der pga situasjonen vi er i og at Arsenal slår tilbake og vinner kampen sin i kveld.

Uansett blir det en kveld for neglebiting, og det vil nok fortsette i morgen også.  Er fornøyd om vi etter helgens kamper er kommet oss bort fra bunn 3 slik at vi i siste runde kan avgjøre det hele selv med et godt resultat, og at presset da vil ligge ekstra på de andre lagene.  Men det er en ønsketenkning da.

20
Ordet er fritt / Sv: Season Long: West Ham - Leeds 21/5-23
« på: Mai 20, 2023, 00:29:15 »
1-2 Rodrigo og Rutter

22
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 16, 2023, 12:21:12 »
Det blir sykt spennende til helgen. Vi kan være på sikker grunn og vi kan være nedrykket når vi skriver søndag 21. mai klokken 16:30. Noen ulike scenarier:

- Forest klarer uavgjort mot Arsenal (ingen umulighet) og Everton vinner mot Wolves. Da er vi nede hvis vi taper mot West Ham. Spiller vi uavgjort, er vi nødt å slå Spurs i siste kamp, mens enten Forest eller Everton taper sine siste kamper (skal mye til).
- Forest taper mot Arsenal (fullt mulig) og Everton taper mot Wolves. Da er vi på trygg grunn selv med uavgjort (foran Everton på flere scorede mål), og er 2 poeng bak Forest. Med seier er vi foran Forest på målforskjell, og to poeng foran Everton (og også bedre målforskjell).
- Forest taper mot Arsenal og Everton spiller uavgjort mot Wolves. Vi er på 16. plass med seier! På målforskjell foran Forest, og 1 poeng foran Everton.

Jeg tror vi holder oss hvis vi vinner begge våre kamper. Jeg tror 4 poeng fort kan være for lite. Jeg må nesten se Forest-Arsenal og Wolves-Everton, men vet ikke om jeg orker.

auren

Hvis vi skal se på trender tror jeg dette er et fullt mulig scenario. Big Sam tar oss fra tap, uavgjort og nå  til seier. DET hadde vært deilig. One time, kom igjen nå da.

Jeg ser heller ikke bort fra at Skogvokterne faktisk kan ende med 0 poeng på de to siste. Palace er alltid sterke hjemme uansett. Everton tror jeg vinner minst en. Kan ikke se for meg at de roter det til mot B'mouth hjemme. Usikkerheten er Wolves-kampen. Ulvene har vel statistisk sett hatt et veldig godt tak på Everton så vi satser på at den trenden ivaretas.

Tror vi må sette vår lit til at Forest og Leicester feiler i innspurten.  Everton har vel det letteste programmet?  Uansett ser det ut som vi må vinne begge våre kamper for å ikke rykke ned.  I verste fall rykker vi ned selv med to seire.  Har et lite håp om at Arsenal vinner over Forest til helgen.  At de vil vise seg frem etter det forsmedelige nederlaget de hadde mot Brighton. 

Men sykt spennende blir det, håper at den spenningen fortsatt er eksisterende etter kommende helgs kamper.

23
Ordet er fritt / Sv: Ex-Manager / Head coach: Marcelo Bielsa
« på: Mai 16, 2023, 08:13:04 »
Da er det vel bekreftet at vår gamle helt blir trener for Uruguay:

https://www.vg.no/sport/i/P4qbGz/marcelo-bielsa-ny-landslagstrener-for-uruguay

Ønsker ham lykke til.  :)

24
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 15, 2023, 09:05:40 »
Tror Everton klarer seg. Brentford (B) og Bournemouth (H) igjen. De får 4 poeng. Da må Leeds og Leicester ha to seire for å passere Everton. 4 poeng til holder ikke.

Da står det mellom Leicester,  Leeds og Forest. To av dem rykker ned.

Nå er det strengt talt Ulvene de møter borte i neste kamp.  Ellers enig i at Everton mest sansynlig klarer seg.  Virker som de har det letteste kampprogrammet igjen av lagene i bunn.  Er nok mye nerver ute å går hos alle lagene, så mye kan ennå skje.

25
Som en sa til meg i dag. I år bytter Leeds og Burnley roller. Leeds er på vei ut av PL. Burnley er tilbake. Og i kampen for å overleve bidrar ex. Burnley spillere og ex. manager til nedrykket. Everton sjokerer med 5-1 seier over CL kjempende Brightor borte med ex. Burnley manager Dyche. I samme match scorer McNeil (ex. Burnley) to mål, og i dag redder ex Burnley keeper Pope straffe som fratar Leeds 3 poeng. Helt på trynet utgjort.

Jeg vil snu det hele litt.  Ønsker Burnley velkommen tilbake til PL.  Skal bli gøy å spille mot dem igjen neste sesong.

26
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Newcastle 13/5 - 23
« på: Mai 13, 2023, 17:49:12 »
Ayling
Forshaw
Kristensen

27
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 13, 2023, 17:35:53 »
2-2

Hadde vært greit om det kunne gå vår vei til slutt.

28
Etter andreomgangen mot Newcastle tenker jeg at Forshaw også kan få være med mot Peterboro i august...

Skal Peterborough spille i PL neste sesong da?

Tolket tillelen i temaet litt feil. ;-)  Forshaw kan hvis om atte være med ja.  8)

29
Ordet er fritt / Sv: Ny manager: Sam Allardyce
« på: Mai 13, 2023, 16:54:21 »
Etter to kamper mot tøff motstand (Man C og Newcastle) så kan man jo lure på hvor Leeds hadde vært på tabellen om Big Sam kom inn da Javi Gracia tok over. Mye som har gådd i nedoverbakke denne sesongen.

Jeg lurer på hva som skjedde i kampen mot Crystal Palace.  Gracia gjorde det bra frem til da, så raknet plutselig alt.

30
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 13, 2023, 16:53:02 »
1-0 til Forest ved pause.  Nesten alle slår jo Chelsea/Lampard om dagen dessverre.

Sider: [1] 2 3 ... 62