Skrevet av Emne: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??  (Lest 3029 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

NT

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #30 på: September 18, 2021, 23:06:16 »
I mine øyne er det 2 forhold som skiller seg klart ut. Spillernes form og litt tilfeldigheter i kampene i vår disfavør.  Omkring form så skulle det vært interessant å sett tall fra de første 5 kamper ifjor mot denne, både antall km, sprint, vellykkede pasninger osv. Bortsett fra Phillips synes ingen å være i god form, ingen gnist, mye pasningsfeil, mye tekniske feil. Eksempelvis Firpo-ingen trussel offensivt selv om fremgang igår. Cooper,,, en kjemperisiko,  Llroiente-var helt ute mot Liverpool,feilplasssert og fryktelig i pasninger.  Dallas-hvor er fjorårets dallas tatt veien ? Klich - ser ut som han har fått de gamle tøfflene til Roberts. Harrisson savner Alioski og Bamford virker fryktelig ubestemt.  Raphinia burde scora i hver match, men har begynt å steppe han også.  Massevis av personlige feil, både defensivt og offensivt. Kampen igår er typisk. Se 1 omgang med sjanser fra Firpo,James, Rahinia,Rodrigo,Klich,Phillips - de må sette flere og drepe kamper. Samme mot Liverpool, Rodrigo skyter rett på keeper fra 12 meter tidlig i kamp, en scoring skaper total annen kamp.  Raphina mot Burnley, skyter utenfor fra skrå 5 meter, en opplagt scoring. Det er mer enn nok sjanser, men man blir oppgitt,oppgitt og det sprer seg.

Baklengs har du Coopers toskete straffe mot Everton og Dallas som lar Gray få skyte 2-1. Llorinte slipper Salah på 1-0 og Bamford snur rumpa til på 2-0.  Dallas igjen igår på 1-1. Det samme skjer på nesten scoringer, mye mer personlige feil enn konsekvens av spillestil. Altså, igår så gir vi bort ballen etter 43,30 midtveis på N.castle halvdel til kontra - hvorfor spilles ikke den ballen bare langt frem for å unngå kontring ?
 
Lettere blir det ikke når mange tilfeldigheter som kan avgjøre kamp går i disfavør. Ashley Barnes skal vises ut etter overfall mot Dallas. Burnley med 10 mann i halvannen omgang er noe annet.
Skal ikke si vi hadde snudd det mot L.pool, men det røde kort til Pascal ødelegger iallefall muligheten. På stillingen1-0 igår skal James ha straffe. Dommer blåser ikke og i den påfølgende kontring blir Cooper fraløpt og det er kun kjemperedning fra Messlier som hindrer mål. Dommerfeil skaper frustrasjon hos Leeds men gir entusiasme til Newcastle. Laget lar seg prege. Det sies dette jevner seg ut, litt usikker på det.

I mitt hue er konklusjonen at spillestilen duger også i år, men vi må ha spillere som omsetter og ikke kødder til.  De må få løsna på formen, få litt medvind og stang inn, de må raskt få frem følelsen av å være i draget. Besluttsomhet tror jeg nøkkelordet må være til uka.  Er fryktelig redd for at Fulham kampen skal bli nedtur og enda tøffere motbakke.  Vi får la tråden leve til etter at vi har møtt WH, Watf, South. og Wolves - spennende å se hvordan de løser den kommende måned.


 

Asbjørn

 • Forum Admin
 • Moderatorer
 • Lorimer
 • *****
 • Innlegg: 25505
 • Total likes: 951
 • LEEDS UNITED - the Pride of Yorkshire
  • Vis profil
  • E-post
Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #31 på: September 18, 2021, 23:50:28 »
Fem seriekamper - ingen seire...

Klart dette er urovekkende. Og dårlige resultater kan føre til usikkerhet og dermed også dårlig spill... Noen ganger er slikt selvforsterkende på en negativ måte.

Men jeg prøver å la være å være for negativ ennå. Bielsa pleier å finne veien ut av et uføre. Og spillet har ikke bare vært elendig, selv om totalsummen har vært dårlig.

Jeg også ser på Bielsas stahet som både en styrke og svakhet. For å få noen spillere gode må de få tillit over tid. Men hvor lang tid skal det gå før andre spillere bør få nyte godt av den tilliten...

Akkurat nå lider vi nok også under 'stopperkrisen' (akkurat som på begynnelsen i fjor). Det kan virke som at med Llorente blir dette ganske gjengse, han vil ha perioder ute med skade. Men vi har fått Struijk god, og som regel leverer Ayling også. Så vi er trolig bedre rustet enn i fjor, men den stadige nyttingen av partnerskap er ikke bra for kontinuiteten.

Heldigvis ser det ut som Shackleton er inne i varmen også på sentral midt nå, da stiller vi sterkere der. Og Rodrigo viste at i enkelte kampbilder fungerer han flott i 10'er-rollen.
At Summerville slapp til var også en solid signaleffekt. Tipper at G'ene våre på topp likte det, de ser at det tross alt er mulig å slippe til.

En del nye vil få sjansenn mot Fulham nå.
Så får vi se hvem av de som tar vare på den sjansen.

De som spiller morgendagens U23-kamp er gjerne 'taperne' i den diskusjonen...
Tell me - I've got to know
Tell me - Tell me before I go
Does that flame still burn, does that fire still glow
Or has it died out and melted like the snow
Tell me  Tell me

Dylan

morten1966

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #32 på: September 19, 2021, 17:45:20 »
Lampene burde lyst da vi ikke styrket midtbanen i sommer . Har sett en del PL kamper nå...vi ligger så langt bak at jeg er virkelig bekymtet. Så på Brighton nå....måten vi spiller på nå i dag taper vi der å. Vi har jo ingen murbrekker som kan krige inn mål. Det er noe jeg virkelig savner. Ingen sjef på midbanen om vi ser bortifra Phillips så klart. Klich og Dallas holder ikke PL standard i øyeblikket. Llorente er jo bare skadet, sammen med Koch. Var det riktig å bruke så mye penger på James? Tviler.  Håper virkelig jeg tar grundig feil, men har Bielsa fått max ut av laget nå? Det kan virke slik.

Reaney

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #33 på: September 27, 2021, 10:37:42 »
Dessverre lever denne tråden i beste velgående etter helgen som var, tross en positiv 1. omgang. Var i "den andre byen" på to Genesis konserter i helgen og fikk mye tyn på forhånd fra egne rekker for at jeg bevisst valgte å droppe Elland Road på lørdag. Noen lurte til og med på om det hadde rabla for meg.
Hadde kunnet ordnet meg billett på forhånd. Da fokuset var så til de grader på konserten klarte jeg å svelge tapet adskillig bedre enn når jeg er hjemme. Så hele 1. omgang, men droppet 2. omgang da det å møte Genesis gutta på hotellet var viktigere denne dagen. Fikk resultatet i fleisen, og etter å ha lest alle innlegg på søndag så måtte det jo ende slik enda en gang. Urovekkende og ikke overraskende.
« Siste redigering: September 27, 2021, 10:40:16 av Reaney »

peacock

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #34 på: September 27, 2021, 15:42:46 »
Vi sliter åpenbart med organiseringen defensivt, så ja, det er kritisk allerede nå.
Jeg irriterer meg grenseløst over manglende organisering, og et skadeskutt forsvar får ikke den hjelpen de trenger.

Hvor starte?
Mann-mann-organiseringen har sine svakheter, og det starter med første pressledd. Dette blir jo spissen, og her gjør Bamford jobben godt nok. Roberts/Rodrigo klarer ikke å følge opp, og det samme gjelder Klich og Dallas. Resultatet? Enorme rom gis bort sentralt i banen, og selv giganten Phillips løser ikke dette alene. Rommene åpner seg også opp da vi kontrer, og mister ballen marginalt mens sidebacker og flanker er på vei fremover. I disse situasjonene tar spesielt Raphinha store sjanser.
Det hjelper selvsagt ikke at Firpo er feilplassert det meste av tiden. Få bidrag offensivt, på feil sted når det skal forsvares. Det er ikke tilfeldig at det er på vår venstre side at vi sliter mest.

Jeg har ikke noe godt svar, men kommer til å pådra meg blødende magesår om vi ikke blir mer kyniske. Hvordan ta med seg det beste fra offensiv Bielsa-ball, og SAMTIDIG bli mer kyniske er nøkkelen. Er trener'n vår et geni, tar han tak i dette!

ingve1960

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #35 på: September 27, 2021, 16:15:32 »
Enig peacock også det du skriver at firpo virker uskolert posisjoner .
Jeg har noen punkt Jeg mener er årsak til problemene.
Nr1..self skadene i forsvar, vi har kjøpt oss rimelig bra opp de siste år men når vi ikke får drilla en fast firer sliter vi på dette nivået..

Nr2..tre av de viktigste spillere i fjor,Dallas, klick  óg Bamford har vert under pari ikke mange nevner bambi men jeg mener han burde satt et par tre.

Nr 3..troppa er ikke forsterket med James og firpo, James ikje bedre én Jack óg firpo svakere enn alioski totalt..
Nr4..når vi må spille med rusten Dallas eller urutinert Shack høyre og firpo venste er vi langt fra ayling/alioski i bielsaback.
En måte å måle det på er hvor ofte de er i motstanders boks spesielt alioski hadde veldig høyt press og snuste på evt keeperreturer.på 6 kamper har firpo omtrent like mange innvolveringer i motstanderboks så alli hadde pr kamp..
Men håper både james og firpo kan komme vis vi får flyten .

Ellers enig med de som sier dette kan være årsbeste. Kansje også årsbeste firpo men det sier vel mer om hvor dårlig han har vert

Josch

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #36 på: Oktober 16, 2021, 18:23:18 »
Ja. Nå blinker varsellampene, åtte kamper inn i sesogen og EN seier. Dårlig spill også.

stian

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #37 på: Oktober 16, 2021, 20:24:37 »
Ja. Nå blinker varsellampene, åtte kamper inn i sesogen og EN seier. Dårlig spill også.

Varsellampene bør blinke ganske gult, selv om det kan snu fort siden kampprogrammet framover ikke er det verste. For januarvinduet gjelder det samme som de siste transfervinduene: vi sliter så til de grader på midtbanen. Når Phillips er ute blir det grusomt tynt, når Klich er ute av form funker ikke spillestilen offensivt, og Rodrigo har hverken funnet ut av 10'eren eller spissrollen. Vi kan ikke stole på at noen fra U23 skal ta steget tvert de blir kastet innpå, da kan vi rykke ned.

leedslife

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #38 på: Oktober 16, 2021, 20:29:51 »
Kan vi låne Pablo og Alioski i Januar?

Sterland

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #39 på: Oktober 16, 2021, 20:41:43 »
Det bør blinke rødt. Nå er det krise. Fortsetter det i denne steamen, ryker vi rett ned i CC

morten1966

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #40 på: Oktober 17, 2021, 11:30:29 »
Kan vi låne Pablo og Alioski i Januar?

Hvor mye bidro Pablo i fjor?

leedslife

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #41 på: Oktober 17, 2021, 12:04:25 »
Kan vi låne Pablo og Alioski i Januar?

Hvor mye bidro Pablo i fjor?
2 assist. Flere assist enn Rodrigo og likt med Roberts på langt færre kamper.


RoarG

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #43 på: Oktober 18, 2021, 14:09:03 »
Ja. Nå blinker varsellampene, åtte kamper inn i sesogen og EN seier. Dårlig spill også.

Varsellampene bør blinke ganske gult, selv om det kan snu fort siden kampprogrammet framover ikke er det verste. For januarvinduet gjelder det samme som de siste transfervinduene: vi sliter så til de grader på midtbanen. Når Phillips er ute blir det grusomt tynt, når Klich er ute av form funker ikke spillestilen offensivt, og Rodrigo har hverken funnet ut av 10'eren eller spissrollen. Vi kan ikke stole på at noen fra U23 skal ta steget tvert de blir kastet innpå, da kan vi rykke ned.
Med Phillips ute av startoppstillingen synker vi ned til Championship-nivå. Bielsa har fått maks ut av mannskapet, og toppen ble nådd forrige sesong. Bare et under skal til om vi skal unngå å spille i Championship 22/23 - sesongen.
"Jeg tror ikke på Gud, men etter Bielsas ansettelse må jeg nok revurdere", Roar Gustavsen, januar 2020

baste

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #44 på: Oktober 18, 2021, 14:37:48 »
Føler det er litt tidlig å tenke nedrykk nå, men 3 poengere må snart tikke inn.

Med Ayling, Raphinha, Kalvin, Koch ute, og Dallas, Klich, James og Rodrigo langt unna toppform, så blir det vanskelig.

Kalvin og Raphinha er mest sannsynlig tilbake mot Ulvene, satser på at det er nok. Rodrigo er en bedre spiller, når Raphinha slår inn gode crossere.

Synes litt synd på Harrisson, som ikke får starte kamper pga kjøpet av James.
Synes de pengene skulle vært brukt på en midtbanespiller. Vi har jo  Harrisson og Summerville, som er gode nok

Come on Leeds

Blank_File

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #45 på: Oktober 18, 2021, 15:10:52 »
Hadde mareritt om at Ayling hadde tatt sitt eget liv i natt... Alarmen min har gått.

Men tror enda det kan snu. Vi hadde en lang dårlig periode i fjor også i juletider og derefter.

auren

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #46 på: Oktober 18, 2021, 15:50:42 »
Ja. Nå blinker varsellampene, åtte kamper inn i sesogen og EN seier. Dårlig spill også.

Varsellampene bør blinke ganske gult, selv om det kan snu fort siden kampprogrammet framover ikke er det verste. For januarvinduet gjelder det samme som de siste transfervinduene: vi sliter så til de grader på midtbanen. Når Phillips er ute blir det grusomt tynt, når Klich er ute av form funker ikke spillestilen offensivt, og Rodrigo har hverken funnet ut av 10'eren eller spissrollen. Vi kan ikke stole på at noen fra U23 skal ta steget tvert de blir kastet innpå, da kan vi rykke ned.
Med Phillips ute av startoppstillingen synker vi ned til Championship-nivå. Bielsa har fått maks ut av mannskapet, og toppen ble nådd forrige sesong. Bare et under skal til om vi skal unngå å spille i Championship 22/23 - sesongen.

Jepp. 99 % sikkert nedrykk...

auren
"Guardiola said: 'You know more about Barcelona than I do!'"
Marcelo Bielsa, 16.01.19, etter Spygate-foredraget sitt.

Asbjørn

 • Forum Admin
 • Moderatorer
 • Lorimer
 • *****
 • Innlegg: 25505
 • Total likes: 951
 • LEEDS UNITED - the Pride of Yorkshire
  • Vis profil
  • E-post
Tell me - I've got to know
Tell me - Tell me before I go
Does that flame still burn, does that fire still glow
Or has it died out and melted like the snow
Tell me  Tell me

Dylan


rd1

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #49 på: Oktober 18, 2021, 20:02:08 »
Bra artikkel:

https://www.yorkshirepost.co.uk/sport/football/leeds-united/leeds-uniteds-biggest-weakness-is-a-marcelo-bielsa-trust-issue-3423086

Enig - og her bør Bielsa gå i seg selv...

Det er nok lettere sagt enn gjort...

Vi får håpe det snur før jul, men om vi fortsatt sliter og Bielsa fortsatt ikke skjønner at midtbanen mangler 8 og 10, da tror jeg han ryker. For vi hadde jo penger i sommer, men blåste mye på ving..
"Who needs Cantona??"

Josch

Sv: Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« Svar #50 på: Oktober 18, 2021, 20:29:49 »
Tidligere nedrykksesonger etter 8 kamper:

1981-82:
1-2-5 = 5 poeng

2003-04:
2-2-4 = 8 poeng

I 1981 tapte vi første kamp 1-5, da også! Swansea.
Og vi spilte uavgjort mot Everton i kamp nr 2, da også! Første sesong med 3 poeng for seier.
Jeg husker ikke så godt dette, men det var vel en del "uflaks" med skader i disse sesonger også, tror jeg. I 2004 var vi "for gode til å rykke ned", trodde mange. Inkludert meg. Masse lånespillere.

Resultatmessig er det nedrykkstakter i de 8 første kamper nå.
1/5 av sesongen er spilt. Vi har møtt både topplag og bunnlag. Nå har vi topp coach og "gode" spillere.

Tillegg:
Før 1981-82 sesongen hadde Leeds avsluttet som nummer 9 på tabellen sesongen før. Skremmende likt det vi opplever nå!!
« Siste redigering: Oktober 18, 2021, 20:51:52 av Josch »