Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - RoarG

Sider: [1] 2 3 ... 403
1
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 28, 2024, 06:43:50 »
Liverpool kan tenke seg å raide Leeds i sommervinduet, skal vi tro denne artikkelen. Det er Summerville og Gray det er snakk om. Kommer det inn bud på dem, blir de nok solgt. Leeds' gamle synder på overgangsmarkedet straffes. Det må selges før det kan kjøpes. Blir nok solgt flere enn de to også, men det kommer ikke til å generere like mye penger som salg av Gray og Summerville. Regner med at neste sesong blir en tøff kamp for å overleve i divisjonen.

https://www.msn.com/nb-no/sport/fotball/liverpool-vil-fylle-deler-av-leeds-sitt-2-5-milliarder-kroners-sorte-hull-ved-%C3%A5-hente-et-par-stjerner/ar-BB1n9uwV?ocid=msedgntp&pc=HCTS&cvid=54dfc1121e8e4993aec899f19ecab6f4&ei=18

2
Her økses det som forventet både spillere og trenere. Så får vi se da. Regner med at eierne skjønner at de må opp et hakk eller to angående spillermaterialet. De 4 framme har nok kamuflert at dette laget har vært ganske middelmådig. Så får vi se da, hvem som blir og hvem som går. Ønsker ikke noen bort, men ingen er fredet. Det må nok tenkes helt nytt på styrerommet.

3
At det holdt å score ett mål for å vinne denne finalen, hadde jeg faktisk ikke trodd. Skikkelig antiklimaks. Denne sesongen begynte "meh", og sluttet likedan. Laget må nok komponeres jevnere til neste sesong. Alt for mye avhengig av at enkelte offensive spillere har dagen for å lykkes. Trenger å vinne kjipe drittkamper også.

4
9 minutter tillegg. Hadde ikke hjulpet å legge til 90 minutter i dag.

5
Det var sjansen sin dessverre. Millimeter fra 1-1. Blæh!

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk
Har ikke den nødvendige flaksen på en dag der ting butter i mot.

6
Dette drar Soton i land med oppstykking av spillet og uthaling av tida. Klandrer dem ikke. De har et ben i PL pr. nå. Leeds for svake til å hindre at en slik taktikk virker. Rutinert av Soton, urutinert av Leeds.

7
Ut med Summerville? Ja, da forsvinner all kreativitet ut av Leeds-angrepet. Dette var nok et taps-trekk av Farke. Tror også dette dermed blir det siste vi ser av Summerville i Leeds-drakt. Ser ikke for meg at han tar nok en sesong i denne divisjonen.

8
Ser ut som om Leeds mangler jokere på benken, som kan snu kamper. Er nok ikke godt nok balansert lag, dette. Belager meg på en ny sesong i Championship.

9
Satser på et Leeds-mål etter pause. Har tross alt tippet 1-1. Så får vi se om Sotons nerver tåler å skulle holde på en ledelse.

10
Ikke optimalt. Men det er mye tid igjen.

11
Et laguttak som forventet. Vel, lykke til alle sammen. Trenger nok det første målet her.

12
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: Mai 26, 2024, 11:42:03 »
Roberto De Zerbi er ikke lenger manager i Brighton, og nå vil de ha Kieran McKenna fra Ipswich.

https://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/football/leeds-united/leeds-uniteds-promotion-rivals-set-to-lose-popular-coach-before-new-season-as-premier-league-vacancy-opens-up-4636479
Tror nok han fortsetter i Ipswich med det han har klart å utrette i den klubben. Imponerende.

13
Nei, dette blir spennende. Det eneste jeg føler meg noen sikker på er at det ikke blir 0-0, og at ingen av lagene klarer å holde nullen. Jevnt, så 1-1 etter 90 minutter. I ekstratida blir det ren nervebingo. Forbereder meg på nok en sesong i Championship.

14
Ordet er fritt / Sv: Playoff Championship 2024
« på: Mai 12, 2024, 20:11:36 »
Begge kampene i dag endte 0-0. Så da satser Leeds og Soton å dra i land dette foran egne fans, tydeligvis?

15
Sånn. Da blir kampen i Leeds avgjørende.

16
Uavgjort til pause er godkjent. Nei, dette laget har lang vei å gå til PL. 49ers, dere har påtatt dere litt av en oppgave. Lykke til.

17
Det blir uavgjort i begge kampene. Leeds ryker ut på straffer.

18
Ordet er fritt / Sv: Playoff Championship 2024
« på: Mai 04, 2024, 16:13:13 »
Regner med at laget som blir nr. 3 ikke rykker opp. Den psykiske knekken over å ha "tapt" opprykket blir for stor. Norwich går til finalen. Der møter de West Brom. Regner WBA som favoritt til å rykke opp, da de klarer å gnure ut kjipe 1-mål seire i knokkelkamper. Trenger ikke å spille feiende flott angrepsfotball for å vinne.
Statisk så er det lag nr 3 som oftest rykker opp


Sent from my iPhone using Tapatalk
Sikkert riktig. Velger allikevel å se bort fra statistikken. Står fortsatt inne for at Leeds ikke kommer seg til finalen. 2 kamper til, så er sesongen over.

19
Ordet er fritt / Sv: Playoff Championship 2024
« på: Mai 04, 2024, 15:56:24 »
Regner med at laget som blir nr. 3 ikke rykker opp. Den psykiske knekken over å ha "tapt" opprykket blir for stor. Norwich går til finalen. Der møter de West Brom. Regner WBA som favoritt til å rykke opp, da de klarer å gnure ut kjipe 1-mål seire i knokkelkamper. Trenger ikke å spille feiende flott angrepsfotball for å vinne.

20
Skuffende men ikke uventet. Takk for sesongen alle sammen. Sees neste sesong i den samme divisjonen vi nå er i.

21
11 kamper igjen. 33 poeng å spille for, men hadde denne kampen kommet blant de tre siste kampene, hadde jeg vært mer urolig.

22
Fikk poeng til slutt. Da må ha hjelp av andre skal vi beholde 2. plassen etter denne runden.

23
BAMFORD! Yeah. Hubba, hubba.

24
Jeg tror vi skal være fornøyde om vi i det hele tatt får poeng fra denne kampen.

25
Lar et svakere lag få overtaket :(. Skal bli en tøff 2. omgang, dette her.

26
Gratulerer alle sammen.

27
Enda 3 poeng i boks. Dette blir spennende helt, tror jeg.

28
Tror på 1-1 igjen. Summerville.

29
Deilig med seier, men Leeds byttene og Southampton ødelegger kvelden. Uansett mest fornøyd.
Hvilke bytter kunne reddet kvelden for deg? Byttet ut de som er skadeutsatt/har spilt mye og regner med det trenerapparatet har god kontroll på hvem som klarer belastningen og hvem som må spares.
Er vel bare positivt at flere får matchtrening.

30
Ny solid seier. Blir nok et race mellom Leeds og Soton om 2. plassen nå. Ipswich virker som å ha møtt veggen.

Sider: [1] 2 3 ... 403