Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Kjell Skjerven

Sider: [1] 2 3 ... 20
1
.....og der røyk en Tottenham kamp på ett fullsatt Elland Road altså.....i 4.runde . :'( :-[

Dritskuffa`enda.

Sia klubbene faar nummer alfabetisk under trekningen hadde Leeds faatt eit anna nummer enn Newport og dermed eit anna lag i neste runde.

2
Ordet er fritt / Sv: Sesongen i Championship - 2017-18
« på: Januar 09, 2018, 15:25:27 »
Hull-Leeds den 27.januar er allerede utsatt i og med at Hull gikk videre til fjerde runde. Så selv om Leeds bir utslått av Newport blir det ingen ligakamp den helgen (om det ikke blir utsatte kamper i mellomtiden som kan spiles den helgen).

www.hulldailymail.co.uk/sport/football/football-news/hull-citys-championship-fixture-versus-1022645

kanskje det blir Fulham-Leeds den 27 januar? Fulham også utslått .dette er opprinnelig midtukekamp i april
og kan være aktuelt.Eller kanskje ikke, da vi helst vil ha med Saiz

Kampen er terminfestet i april, og blir da spilt i april.

Skjedd foer da at kamper har blitt flytta framover. Seinest Nottingham forrige sesong. (Som eg foroevrig gjekk glipp av)

3
Leeds failed to register a shot on-target for the third match this season:

QPR 3-0 Leeds
Brighton 2-0 Leeds
Leeds 0-0 QPR

Vi skulle hatt Matt Smith på benken vår i kamper som dette. Når man ikke klarer å spille seg igjennom et overbefolket forsvar så er det noen ganger lurt å bli litt mer primitiv i spillestilen.
Jeg tror vi kunne lykkes i å gjøre akkurat det samme med Wood. Ballen opp på sidene, tidlige innlegg. Perfekt på dager hvor finfotballen ikke fungerer :)

Ikke med 3 midtstoppere rundt seg og ingen løp rundt han. Vi fyller ikke opp i feltet eller rundt spissen vår!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Tror du peker på et sentralt poeng i vår noe stereotypoe spillestil. Vi har sjelden bevegelse i bakrom foruten Wood, som heller ikke er den aller største bakromsspilleren. Da vi scoret det andre mot Birmingham kom Philips inn i bakrom fra midtbaneposisjon. Det skjer altfor sjelden. Roofe det samme da vi slo Villa hjemme. Hernandez er en typisk mellomromsspiler. Doukara truer aldri bakrom. Vi trenger en fattigmanns Lee Bowyer. Laget masse mål, svært vanskelig å håndtere med dype løp.

Vi er ikke opprykksmateriale før flere enn Wood melder seg på. Han har 22 mål nå, det vet alle vi møter. Tipper scoringsraten hans bremses noe mot slutten. Mange av motstanderne blir å legge ekstra fokus mot han. Da MÃ… andre stå frem.
Enig i dette; har fryktet det samme over lengre tid, og håpet på at nedsnakkinga av Doukara, Roofe etc skulle ha ført til en slags ketchup-effekt. Heldigvis scorer jo Wood også i situasjoner som ikke egentlig er sjanser, og som nevnt i et annet innlegg vet vi jo at vi er farlige på dødball når disse blir slått riktig (altså IKKE av Phillips).

Doukara og Roofe har nok scoret sine siste mål for Leeds, dessverre. Og jeg frykter at Pedraza er litt for ego til å være en god servitør for Wood. Klipp fra YouTube tyder på det.


Dette har eg lagt merke til heile denne sesongen. Naar me har ballen og paa veg framover er da ikkje mange Leeds spelarar inn i motstanderens 16 meter.

4
Ordet er fritt / Sv: Sesongavslutningen
« på: Mars 10, 2017, 15:31:53 »
Maa ogsaa hugse paa at det er alltid 4 lag i ein play off og da er kun eit som vil rykke opp og tre som ikkje klarer det. Slik har det vaert i mange aar i Football League. Ergo har vel dei fleste klubbene som har vaert i play off ein slags negativ utteljing.

5
Ordet er fritt / Sv: Manageren og hans backroom staff
« på: April 17, 2016, 18:52:35 »

Phil Hay er en dyktig journalist, han elsker Leeds United og han kjenner Leeds United bedre enn de fleste.
Eg setter som regel stor pris på å lese det han skriver.
Men, han er tydelig sympatisør med MTTG og det gjenspegler seg i hans arbeid siste tiden, som f.eks. her når han unnlater grunnen sånn at fansen kan "fyre" seg opp. Usikker på om det er rett av han?

For the record er eg hverken anti eller pro Massimo, men forholder meg etter beste evne til det vi har.


Hearts som er laget hans.
For all del, har skikkelig respect for Hay og har stor troverdighet på det han skriver. Men Leedsfan er han ikke (mener jeg), noen ganger twitrer han at han skal ha fri og da tror jeg det er Everton som gjelder...

Tror han har et ekstra øye til skotsk fotball og. Er det Hearts han følger med der?
Muulig det er my bad, der. Husken min sier i alle fall at han som fans følger et annet lag enn Leeds, så får det heller være åpent hvilket lag det er  :P

6
Skjønner ikke at folk blir så positive av en seier. Glade ja, men så positive, merkelig.

Vi blir rundspilt mot Cardiff- Silvesti er helt syk og redder oss. Ante er plutselig stjerna på himmelen som alltid skinner.. Hvor har han vært de siste 30-35 kampene?

Bolton kampen. Vi kunne like gjerne tapt. Dem er i følge rapportene like dårlige som oss.

Jeg er glad for de 6 poengene, for all del. Men, vi er fortsatt et bedritent dårlig chchip lag med en katastrofal eier!

Tap neste kamp, da snur forumet igjen, selv om vi hadde rundspilt Blackburn. Merkelige greier det her  ;)

Me blei slettes ikkje rundspilt mot Cardiff. Dei var heller daarlige foer dei siste 10-15 minuttene. Men,som du seier,Silvestri redda oss.

7
På tur til England / Sv: Leeds - Bolton 5 mars 2016.
« på: Januar 05, 2016, 16:14:09 »
Dette blir neste tur, håper bare ikke Sky flytter den til torsdag eller mandag.

Anyone else?

Blir neppe flyttet til søn eller man, da det er ny kamp tirsdagen borte mot Cardiff.
Men, torsdag kan selvfølgelig skje... som sist eg var over mot Blackburn!

Rugby League har startet igjen da og da betyr at Sky har kamper deifra paa torsdager. Den 3 mars er da Salford - Warrington.

http://www.bbc.co.uk/sport/rugby-league/super-league/fixtures

8
Ordet er fritt / Sv: Nye rykter om eierskifte...TOMA
« på: Desember 23, 2015, 14:33:12 »
No maa du hb slutte aa rakke ned paa Beeston!
Beeston er ein av grunnene til at ingen millionaerer vil kjoepe klubben meiner du??
Eit av dei mest beryktede omraader i heile England??
Og tar du verkeleg denne artikkelen for god fisk??

Du kan berre late vere aa svare meg,eg gidd ikkje kommentere dette meir.

Og no,tilbake til topic'en :-)

9
Billett kun og få kjøpt på nett eller mulighet og få kjøpt på Ã…råsen?

Noen som vet?

I foelge klubben vil det bli salg paa kampdag
http://www.leedsunited.com/news/article/s32juob05yf51oqjdoiw1d2br/title/pre-season-norway-ticket-details

10
Ordet er fritt / Sv: Leeds til Norge i juli!
« på: Juni 03, 2015, 14:45:46 »
Detta gleder en seg til  ;D

Blir det å samles i egen seksjon? Tenkte for å gjennskape go engelsk supporterstemning.

Ikke bare samles i en seksjon, men burde nesten hatt en med tromme og! Det hadde vært noe. :D Ellers kan jo ØBS stille med kassegitar!  ;)
Morro blir det uansett!


We're Leeds United,we don't need a drum!

11
Ordet er fritt / Sv: Spiller : Marco Silvestri
« på: April 02, 2015, 12:05:19 »
Lorimer: Silvestri my player of the year:

http://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/leeds-united/latest-whites-news/leeds-united-it-s-a-proper-contest-for-player-of-year-awards-1-7188412

 :)

Han faar min stemme og. Det er vel ingen som skiller seg ut slik som McCormack i fjor men holder ein knapp paa Silvestri . Som Lorimer og skriver han har gjort eit par tabbemaal og mix up med forsvaret men har har holdt seg stabil over heile sesongen og det er grunnen til at eg gaar for han.

12
Ordet er fritt / Sv: Din favorittPub/ Bar i Leeds
« på: Januar 31, 2015, 09:18:23 »
Liker meg på litt slitte puber. Commercial inn er desverre litt for sliten, og utgått på dato. Ingen der utenom kampdager. Ellers så trives jeg godt på Old White Hart oppe i Beeston. Ved siden av biblioteket der oppe. Foresten et glimrende bibliotek. I selve sentrum. Ja da er jeg endel på Whitlocks, eller på den puben jeg aldri husker navnet på ved parkeringsplassen ved innendørsmarkedet i leeds. Trekker jeg meg ut av byen littegranne. Ja da er det mange fine puber i Chappel Allerton rett utenfor sentrum av byen. Faktisk en av de finere strøkene i selve Leeds dette

Har tenkt litt på akkurat dette.

Hvor drar man for å finne et hyggelig strøk utenfor sentrum. Hvilke bydeler har gode restauranter og puber?

Innenfor gangavstand eller 10 min med kollektivt!

Noen som vet?

Chappel Allerton nevnt her som noe av det bedre sammen med Otley http://www.yorkshireeveningpost.co.uk/news/latest-news/top-stories/two-leeds-suburbs-named-best-places-to-live-in-uk-1-6498098

Ellers på styggesiden ligger jo Beeston http://www.ilivehere.co.uk/beeston-leeds.html . Uansett så er nok området Beeston og Holbeck noen av de stedene jeg absolutt ikke føler meg særlig trygg sent kveldstid

Styggesiden? Eg har budd her i snart seks aar og har ikkje opplevd noko skremmende her,ikkje ein gang midt paa natten. Det er klart at det finnes omraader i Beeston og forsaavidt andre deler av baade Leeds og England som ein burde vere forsiktig i. Men hoeyt alkoholinntak gjoer jo ikkje saken bedre da.

Nå er Beeston faktisk berykteta for et dårlig miljø Kjell. Spesielt Upper Beeston området der hvor Holbeck går over til Beeston. Men er enig der i området du jobber. Det er et bedre område når det kommer til Beeston. Men ville ihvertfall ikke holdt meg i nærheten av denne store parken i Beestonområdet sent kvedstid. Bedugget, eller ikke bedugget

Skal du ta med Beeston i styggelisten din syns eg du skal ta med alle dei andre omraadene i Leeds og som er berykta og. Kva med sentrum f.eks. Og naar det gjelder parker vil eg holde meg unna dei fleste etter moerkets frembrot. Storbyens parker i Norge er vel ikkje akkurat trygge dei heller.
Men for aa gaa tilbake til puber vil eg anbefale Whistlestop i Beeston. 5-10 min unna ER og ein faar pinten sin i glass paa kampdag!

13
Ordet er fritt / Sv: Din favorittPub/ Bar i Leeds
« på: Januar 30, 2015, 14:31:35 »
Liker meg på litt slitte puber. Commercial inn er desverre litt for sliten, og utgått på dato. Ingen der utenom kampdager. Ellers så trives jeg godt på Old White Hart oppe i Beeston. Ved siden av biblioteket der oppe. Foresten et glimrende bibliotek. I selve sentrum. Ja da er jeg endel på Whitlocks, eller på den puben jeg aldri husker navnet på ved parkeringsplassen ved innendørsmarkedet i leeds. Trekker jeg meg ut av byen littegranne. Ja da er det mange fine puber i Chappel Allerton rett utenfor sentrum av byen. Faktisk en av de finere strøkene i selve Leeds dette

Har tenkt litt på akkurat dette.

Hvor drar man for å finne et hyggelig strøk utenfor sentrum. Hvilke bydeler har gode restauranter og puber?

Innenfor gangavstand eller 10 min med kollektivt!

Noen som vet?

Chappel Allerton nevnt her som noe av det bedre sammen med Otley http://www.yorkshireeveningpost.co.uk/news/latest-news/top-stories/two-leeds-suburbs-named-best-places-to-live-in-uk-1-6498098

Ellers på styggesiden ligger jo Beeston http://www.ilivehere.co.uk/beeston-leeds.html . Uansett så er nok området Beeston og Holbeck noen av de stedene jeg absolutt ikke føler meg særlig trygg sent kveldstid

Styggesiden? Eg har budd her i snart seks aar og har ikkje opplevd noko skremmende her,ikkje ein gang midt paa natten. Det er klart at det finnes omraader i Beeston og forsaavidt andre deler av baade Leeds og England som ein burde vere forsiktig i. Men hoeyt alkoholinntak gjoer jo ikkje saken bedre da.

14
Ordet er fritt / Sv: RYKTER: Spillere inn - spiller ut, del 22
« på: Desember 18, 2014, 15:05:52 »
Forsåvidt enig med Redfearn, men det er tydelig at han nå merker presset når han fokuserer på denne saken etter nok et tap. Hadde alt gått bra på banen i det siste, hadde noe slikt blitt tatt internt. Det føler jeg meg sikker på.

auren

Fokuserer? Kva vil du han skal seie naar han faar spm fra journalistene om Austin?

Hei Kjell! Det er jo dette som skjer og som våre ledere må prøve å håndtere på en mest mulig klok måte. BMD ble jo spurt om  økonomi og eierskap hver gang en journalist stakk en mikrofon opp i ansiktet hans og svarte nok mer enn han burde. Ã… kalle en navngitt spiller uprofesjonell for åpen mikrofon ville ihvertfall ikke jeg ha gjort i en tid der det å stå samlet innad burde være et prioritert område.   :-\

Innlegget  mitt var egentleg retta mot Auren sin kommentar om at Redfearn fokuserte paa skaden til Austin.
At Redfearn kunne ordlagt seg annerledes er me vel alle einige om.

15
Ordet er fritt / Sv: RYKTER: Spillere inn - spiller ut, del 22
« på: Desember 15, 2014, 15:06:52 »
Forsåvidt enig med Redfearn, men det er tydelig at han nå merker presset når han fokuserer på denne saken etter nok et tap. Hadde alt gått bra på banen i det siste, hadde noe slikt blitt tatt internt. Det føler jeg meg sikker på.

auren

Fokuserer? Kva vil du han skal seie naar han faar spm fra journalistene om Austin?

16
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Noel Hunt
« på: Desember 01, 2014, 15:19:27 »
Målet ble altså skåret av en innbytter uten navn og nummer på drakten!   ;D

foer han scoret fekk han ein skade som gjorde at han maatte skifte drakt.

17
Ordet er fritt / Sv: KAMP : vs Blackpool @ Elland Road 8.11.14 kl 16
« på: November 10, 2014, 12:26:38 »
Det var vel en norsk sportskommentator som skulle kommentere fra en fotballkamp fra England , han bablet noen ord, og ble borte i lange perioder av 1. omgang . Det viste seg at han var drita full! Det endte med at han ble tatt av lufta , og studio i Oslo måtte kommentere derfra , er det noen som husker navnet på han ?

Kanskje morsomt der og da, men bak lå det jo en tragedie.

Jeg husker kampen, tror det var en cupkamp mellom Mansfield og Southampton (i alle fall var det Southampton med Mick Channon i hovedrollen).

Husker ikkje kven som spelte men det var Rolf Hovden som kommenterte.

Øivind Johnsen kommenterte andre omgang fra studio i Oslo, og det er faktisk hans beste prestasjon bak en mikrofon - etter min mening.

Henning Bjarnøy var det vel som varslet. Var det ikke en kamp i Manchester mot WBA (med Cunningham, Regis og Batson - disse kunne han ikke se forskjell på).

18
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Michael Tonge
« på: August 05, 2013, 16:00:03 »
Tonge var min MOM paa laurdag.

19
Vi har sett mange eksempler på svake treningskampresultater oppigjennom og at dette snur når alvoret starter. Gutta våre kommer rett fra knallharde økter i Slovenia. Til dels sterk motstand der nede. Dette synes jeg er i overkant depressivt. Alt er selvsagt lettere når en vinner osv. men jeg synes ikke det skal legges avgjørende vekt på et dårlig treningsresultat mot Wallsall. Det er når alvoret begynner vi skal vurdere laget, ikke nå.
Ellers er det jo trist med fans som ødelegger når de reiser på bortekamp. Det gir ikke vårt lag noe løft, tvert i mot. Håper det er mulig å identifisere idiotene.

Ja me tapte jo 4-0 for Bury(League 2) i 2010,i vaar foerste sesong tilbake i Championship.

20
På tur til England / Sv: Leeds-Brighton 3 Aug 2013 kl 1500
« på: Juni 25, 2013, 16:06:26 »
Hmmmm, da ble ligacup kampen mot Chesterfield lagt til onsdag kveld 7 Aug;... etter at jeg har reist hjem.
Sikkert pga at Leicester kampen er flyttet til søndagen etter....slik at de får 4 fridager på hver side...

Da blir det kanskje lokalderby Preston-Blackpool på mandag og en eller annen liga cup kamp på tirsdag I stedet...#nybane?? MOT

Det var pga av politiet ikkje ville ha leeds - Chesterfield og Huddersfield - Bradford paa same dag.

21
Off-Topic / Sv: Hva hører du på nå tråden
« på: Mai 09, 2013, 15:06:52 »
Deep Purple's nye album "Now What".

22
Ordet er fritt / Sv: Leeds i Norge.
« på: Mars 01, 2013, 16:30:39 »
Da er nettstedet oppe aa gaar. Eg skal helse og si takk til alle som har bidratt og viss det er fleire som har meir informasjon so setter dei pris paa det.

http://www.ozwhitelufc.net.au/leeds_friendlies/index.php

23
Ordet er fritt / Sv: NYE EIERE - GFH Capital
« på: Januar 28, 2013, 15:15:24 »
GFH Capital - Januar 2013:

Signert:
Diouf - 1,5 års kontrakt
Hall
Tonge
Barkley - 1 måned lån
Byram - 3,5 års kontrakt

Tilbudt Becchio økt lønn - £ 20.000 pr uke

Kvittet seg med:
Pugh - ut på lån
Conolly - ut på lån
Tate - avsluttet lån


Kvittet seg med Bates' hån av fotballen i hans faste spalte i programmet!  ;)


Er det mer?
Ikke dårlig start!   :)

Robbie Rogers er ogsaa ute.

24
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Andy Gray
« på: Januar 09, 2013, 18:11:23 »
Han fekk ivertfall Leeds scoringen som han hadde saa lyst paa.

25
Ordet er fritt / Sv: Leeds i Norge.
« på: Januar 03, 2013, 18:25:40 »
Promo,har du noko meir info om dei andre kampene?

26
Ordet er fritt / Sv: Leeds i Norge.
« på: Desember 14, 2012, 20:42:37 »
Eg kan videresende vedlegga som Geir Magne sendte meg viss du gjer meg mail adressen din.

27
Ordet er fritt / Sv: Leeds i Norge.
« på: Desember 14, 2012, 19:57:44 »
Er ogsaa  eit par kamper til dei vil ha informasjon om.

LSK-Leeds 3-4 1976
Viking-Leeds 0-1 1976

Leeds- Norrby 5-2 1976

Ingen som har info om kampen mot Djurgaarden 1984(1-3)?

jeg har noen kampreferater fra de norske kampene, men Norrby visste jeg ikke om.

Står ikke i noen av listene jeg har tilgang til.

Hvilke lag møtte Leeds i 1939. Har du fått svar på det?

Takka vere god hjelp fra Geir Magne fekk eg vite att me moette to sammensatte lag fra Oslo.
2-0 foerste kampen og 4-1 i den andre.

Dei kampreferatene du har,er  det noko du kan sende?

28
Ordet er fritt / Sv: Leeds i Norge.
« på: Desember 14, 2012, 18:57:16 »
Er ogsaa  eit par kamper til dei vil ha informasjon om.

LSK-Leeds 3-4 1976
Viking-Leeds 0-1 1976

Leeds- Norrby 5-2 1976

Ingen som har info om kampen mot Djurgaarden 1984(1-3)?

29
Ordet er fritt / Sv: Leeds i Norge.
« på: Desember 14, 2012, 16:26:24 »
Har du nokre opplysninger om kampen Ollan? Trur du BT ,BA har noke om kampen?

30
Ordet er fritt / Sv: Leeds i Norge.
« på: Desember 12, 2012, 10:51:36 »
Hei!
Er det nokon som har opplysninger om to kamper Leeds hadde i Oslo mai 1939 og tre kamper i Danmark?
Og da Leeds moette Brann i Bergen 1975 og Djurgaarden i 1984?

Her er link til siden det det skal komme paa.

http://www.ozwhitelufc.net.au/foreword.php

Sider: [1] 2 3 ... 20