Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - lowfields

Sider: [1] 2 3 ... 24
1
Ordet er fritt / Sv: Premier League 2020/21
« på: Februar 28, 2021, 18:13:33 »
Så en skummel tendens i Leicester v Arsenal idag. Spillet ble avblåst 3 ganger pga "hodeskader". Først Evans for Leicester, så Luiz og Cedric for Arsenal. Reprisene viste at det ikke var kontakt med hodene til Evans og Cedric, mens Luiz headet en ball....Og så....: Evans' situasjon var da Leicester ledet - Luiz og Cedric var da Arsenal ledet............

2
Ordet er fritt / Sv: Premier League 2020/21
« på: Februar 28, 2021, 17:20:35 »
Er forøvrig bare 12 kamper igjen.... 8)

3
Her tror jeg at jeg må ta en del av ansvaert for tapet.
For første gang har jeg spilt på oddsen og satset noen kroner på hjemeseier.

Trodde dette var som å stjele godteri fra barn og det var det. Bare så synd at det var jeg som var barnet,,,

men, men...snart ny kamp og da får oddsen lite kroner fra meg.

MOT  :-\
Du får dele ansvaret med Nettavisen. Makan til konsekvent å tippe feil i deres "Ekspert-tips" spalte skal man lete lenge etter. Til og med en klarsynt Vidar Theisen hadde grusa statistikken deres....

4
NÅ ser vi hvor viktig det er at spillere som Roberts og Costa kommer inn med gode prestasjoner i en tid med mye skader og formdupp på Klich og Harrison.

5
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League sesongen 2020/2021
« på: Februar 23, 2021, 22:06:08 »
Oi oi oi! Benteke avgjør nok 4 minutter på overtid. Palace ser ut til å ta en særdeles ufortjent seier.


auren
Så ikke hele kampen, men det der må ha vært det groveste ranet siden CL-finalen i '99.

6
Ordet er fritt / Sv: NYHETER: Ex-player/-manager news, Part 11
« på: Februar 21, 2021, 15:58:50 »
Max Gradel holder det fortsatt gående med mål og målgivende for Sivarsspor idag.

7
Synes det er noe vrient å konkludere med Pablos innsats fredag kontra de andre spillerne. Minuttene han spiller mot slutten av kampen(e) er ikke representativt for hele kampen så det er vanskelig å spå hvordan han ville klart seg fra start.

8
Gotts og McCalmont starter idag, mens Edmundson og Stevens er på benken - som vanlig. Fortsatt ingen Hosannah og se. Forøvrig scoret Mujica igjen for en snau uke siden - i sin første eller andre kamp for Las Palmas.

9
Ordet er fritt / Sv: Ex-spiller: Mallik Wilks
« på: Februar 20, 2021, 16:26:34 »
2 nye mål i løpet av de første 25 minutter idag...

10
I utgangspunktet gjør hverken Roberts eller Shack seg bort, men disse har minimalt med 1.lags fotball i beina de siste årene og sliter med å tilføre laget/kampen nok "presence" - spesielt Shack - noe som sikkert er vanskelig nok i en Bielsa-midtbane. Møkk lei disse 0-1 tapene mot Wolves (89/90, kvartfinalen i FA-cupen i 98, begge kampene denne sesongen). Hadde fortjent noe ut av kampen igår - positivt at vi er bedre enn Wolves med tanke på alle spillerne som ikke er tilgjengelige. Alt-i-alt har vel marginene spredd seg noenlunde jevnt til nå denne sesongen.

11
Håper de innenfor bymurene tar frem faklene og høygaflene hvis det blir snakk om ny stadion.

12
Er nærmest hypnotiserende disse svarene til Bielsa. Der andre managere nøyer seg med å fortelle at vann koker ved 100 grader - utdyper Bielsa svaret med atmosfærisk trykk, kjemiske og kovalente bindinger. Svaret blir det samme, men jeg sitter igjen med en undring om responsen hans er ekstremt komplisert eller såre enkelt.....

13
Nå begynner det virkelig å se lyst ut i forhold til å spille i PL1 neste sesong. Blir nok vesentlig tøffere matching da.
Imponerende at de siste 2 kampene (+ sikkert flere tidligere i sesongen) kun har vært benyttet "juniorer" - minus Casilla.
I tillegg har laget mistet Struijk + alle spillerne som er på utlån.
Litt forundret at ikke Drameh var på benken igår - det virker som Bielsa har en svakhet for terriere under 1.75m....

14
Tror sannelig Bielsa med sine gode bytter er i ferd med å snu kampen. Forøvrig veldig mye rart som blir sagt på forumet i dag......
Skjer hver gang vi taper/spiller dårlig. Lei den evinnelige nedsnakkingen av våre heltemodige spillere. Mange her inne som leverer conference nivå også.

auren

Kan vi få noen eksempler på hva/hvem du tenker på?

Og på hvilket liganivå ser du for deg at dine egne vurderinger/analyser hører hjemme?  :)

Er bare lei nedsnakking av enkelte av våre spillere som "udugelige". Enkelte uttalelser i kamptråden får jeg håpe er sagt i affekt. Conference-nivå er et sleivspark til de som enten er konstant negative eller disser spillerne unødig.

Det er ikke dermed sagt at jeg setter meg i egen PL-liga over egne bidrag på forumet. Jeg prøver, så godt jeg kan, å ikke henge ut spillerne. Når det kommer til det fotballfaglige har du nok gjennomskuet meg for lang tid siden som en heller svak en. Jeg påkaller meg ikke noen ekspertrolle, det har jeg aldri gjort og har ingen grunn til.

auren
Fornuftige, velvalgte ord er ofte drepen for en heftig diskusjon... ;)

15
Ordet er fritt / Sv: EX- spiller: Jack Clarke.
« på: Februar 13, 2021, 20:39:20 »
Ja, forferdelig synd for Jack at nedturen i karrieren ikke ser ut til å ha noen ende. Det som så enormt lovende ut for et par år siden.

16
Ordet er fritt / Sv: Lånespiller: Jack Harrison
« på: Februar 13, 2021, 20:34:55 »
Jeg var sikker på at Harrisson kom til å falle gjennom i PL. Tok skammelig feil.

Husker til og med noen sa i fjor at PL kom til å passe bedre for Jackieboy enn Championship. Jeg lo inni meg. Tok skammelig feil.

Utrolig deilig at vi nå har to vinger og en spiss som viser stabilt godt spill. Det var vi nesten avhengig av for å få det til i år.

En digresjon:

Hvor mange var det som mente at Stuart Dallas var en squad player, i beste fall, da vi var i Championship?  :)
Jeg var en av de, men det var før den nye tidsregningen ;).

Ja, jeg husker at kritikken mot Dallas var ganske heftig.

Tommel opp for at man kan innrømme å ha bommet litt. Det gjør forumet her til et enda bedre sted å bruke tid på.  8)

Jeg trodde Dallas og Cooper var ferdige. Hadde det vært opp til meg hadde de gått sommeren Bielsa kom.

Utrolig hva inspirasjon, tydelig spillestil, klare roller og arbeidsoppgaver betyr for å få det beste ut av spillere. Man kan nesten spørre - hvilke spillere var det vi ikke hadde avskrevet som Premier League-materiale før Bielsa kom?? Jeg var heeeelt overbevist om at hele den daværende forsvarsfireren (Ayling inkludert) ville falle gjennom. Skeptisk til Bamford var jeg også, hadde mine tvil om Harrison, men hadde tro på at Costa skulle være den som virkelig sto frem... Utrolig hva Bielsa har fått til, men det mest utrolige er hva spillerne har fått ut av seg selv. De skal tross alt gjøre en sinnsyk jobb de også for å svare på det Bielsa ber om.

Harrison har i alle fall svart - kjører 90 minutter med høyt tempo fra dørlinje til dørlinje og ser ut som han hadde tålt 45 til når dommeren blåser for full tid.
Nå setter Davy Wathne cola'en i vrangstrupen..... ;)

17
Tipper Struijk beholder stopperplassen og at midtbanetrioen blir Dallas,Klich,Roberts/Shack hvis KP ikke blir klar.

18
Ordet er fritt / Sv: Ung spiller: Robbie Gotts
« på: Februar 09, 2021, 20:16:45 »
På scoringslista i kveld igjen, Gotts. Kan virke som han er den mest sannsynlige til kunne ta steget, men slikt er umulig å spå....

19
Sitat
Jeg kaster vel egentlig stein i glasshus nå, men er ikke Gelhardt litt rund om dagen? Han og Greenwood minner meg litt om Helan & Halvan.
Kanskje det er derfor Greenwood fikk sjansen før Gelhardt? Kanskje en sommer med Bielsas Boot Camp gjør susen?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Litt rund eller bare noe naturlig bred...? Jaggu godt det er herrefotball vi diskuterer her - ellers hadde det blitt rabalder  8)

20
Temenuzhkov med scoring for Real Union idag. Blir spennende å se til sommeren om noen av årets utlån-spillerne våre kan bidra neste sesong. Bogusz, Kun, Gotts, Stevens, McCalmont, Hosannah, Mujica og Edmundson har alle fått en del 1.lags-erfaring denne sesongen. Sannsynligvis blir nok flesteparten solgt, men det hadde vært moro om en av de kunne overrasket.

21
Gelhardt dunker inn 0-4 etter 27 min. Stiller ungt lag idag - ingen seniorspillere fra A-stallen. Heller ikke Cresswell, Davies, Huggins etc

23
Er det ei bombe at reaney hater..har vel alltid ment at kun storseier er godt nok for laget vårt uansett nivå.
Det er vel et par stykker her inne som har vært i kronisk koma de siste tiårene og kun har vært våkne de årene Leeds har toppet tabellen(e). Blir høye forventninger av slikt... 8)

24
Ordet er fritt / Sv: Premier League 2020/21
« på: Februar 06, 2021, 22:08:42 »
Reaksjonen til Mitrovic er ikke relevant - tror faktisk ikke han overspiller. Problemet er at det er null Voilent Conduct fra Soucek. Kan ikke engang sammenlignes hvis noen prøver et brassespark og treffer en motspiller i hodet. Hva ender dette med da? Dommer tar feil - VAR tar feil og et eller annet supperåd imorra benåder Soucek for 3 kampers karantene? (noe han selvfølgelig burde). Helt utrolig at en dommer og VAR klarer å fatte så ekstremt feil beslutning med alle midler de har idag. Samtlige sofasittere ser jo dette med en gang. Blir så forbanna...!!!!
Dette hadde aldri blitt en issue hvis det ikke hadde vært for VAR. Hvis dommeren uten VAR hadde utvist spilleren kunne man blitt irritert for at han hadde misforstått situasjonen - det var VAR som initierte dette til å bli en feil avgjørelse - med hjelp av en idiot av en dommer.

25
Ordet er fritt / Sv: Premier League 2020/21
« på: Februar 06, 2021, 21:53:10 »
Gidder noen å grave et hull i hagen sin til Mike Dean? Viser ut Soucek fordi han prøver å manøvrere seg løs....Selv etter at han ser dette på skjermen og prater med VAR-rommet ender dette med rødt kort. Blir fullstendig matt av inkompetansen her - er det mulig???
Fullstendig enig, høl i hue.

Men enhver kan jo tro det er med vilje når VAR viser tre sekunder av hele seansen på repeat i et minutt...
Må det være med vilje for at det skal være rødt?

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk
Tror Dean er mer opptatt av skjermtid enn dømming. Kast han ut og la han melde seg på Paradise Beach, Ex on the Beach i stedet.

26
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Pablo Hernandez
« på: Februar 06, 2021, 21:12:55 »
Pandev, Joaquin og Zlatan holder det fortsatt gående, så det burde fortsatt være mulig for Pablo.

27
For å forsvare Reaney "litt" her så tror jeg det er flere som oppfattet King som ekstremt klysete for en del år siden.(f.eks i et post-match intervju for landslaget der han påsto at han aldri hadde hørt om en eller annen norsk landslagslegende....?) Dette forandret seg en eller annen gang under Howe, og King har fremstått som en helt annen etter den tid - så vi får nok gi han en sjanse til  :)

28
Ordet er fritt / Sv: Premier League 2020/21
« på: Februar 06, 2021, 20:36:15 »
Gidder noen å grave et hull i hagen sin til Mike Dean? Viser ut Soucek fordi han prøver å manøvrere seg løs....Selv etter at han ser dette på skjermen og prater med VAR-rommet ender dette med rødt kort. Blir fullstendig matt av inkompetansen her - er det mulig???

29
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Adam Forshaw
« på: Februar 04, 2021, 22:08:44 »
Forshaw kommer aldri til å spille PL for Leeds. Bare å bli kvitt. Det samme gjelder nok for Berardi også.

auren
Håper du tar feil der. Forundrer meg stadig over hvor mange som stadig mener at 60-70% av spillerne ikke er gode nok og bare er å kvitte seg med.
Det dette laget har prestert første sesong i PL er det kun et lag (Wolves) som har klart på svært lenge. Går spillere som Nicholls, Wootton, Ricketts, Bellusci, Brown, Morison, Diouf + mange, mange flere de siste 10-15 åra så fort i glemmeboka?

30
Kjedelig å tape, ja - men alt i alt sitter jeg igjen med en ganske god følelse etter kampen. 2. omgangen var meget god - noe av det beste hele sesongen. Burde hatt minst 1 poeng, men sånn er det - vi har også vært heldige en del ganger tidligere denne sesongen. Synes heller ikke vi er SÅ tynt bemannet. Kan sette innpå Pablo, Costa og Roberts - i tillegg har vi 6 mann på skadelista. Cheer up, ffs.

Sider: [1] 2 3 ... 24