Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Henning

Sider: [1]
1
På tur til England / Man.Airport - Leeds, Laurdag 5. november
« på: November 01, 2022, 20:35:22 »
Hei.

Lander på Man. Airport laurdag 5. november kl. 10.15. Togstreik og dårleg bussforbindelse. Er det fleire som landar på morgonen og blir med på taxi?

MVH Henning

2
Ordet er fritt / Mailadresse - kampprogram
« på: November 23, 2013, 19:12:53 »
Hei.

Er det nokon som har mailadressa til gutta som selger gamle og nye kampprogram utanfor Elland Road?

Henning

3
På tur til England / 22.01.11: Portsmouth- Leeds
« på: November 06, 2010, 22:58:37 »
Då var flybillett bestilt for ein svipptur til London og tog til Portsmouth.

Sas: Oslo- London: 21.01.11 klokka 20.15
British Airways: London- Oslo: 23.01.11 klokka 07.20

So gjenstår det å sjå om kampen blir flytta, som Cardiffkampen tidlegare i år. Og om eg får billett til kampen :)

Andre som har planar?

4
Ordet er fritt / Tema: Leeds supportergrupper verden over
« på: November 28, 2008, 21:37:41 »
Hei.

Er det noken som har e-mail adresse til leiaren i York Supporter Club? Har prøvd Phil Beeton, men han har endå ikkje kunne gitt meg kontaktinfo.

Enklare for meg å reise til bortekampar med dei, i staden for å reise til Leeds og reise derifrå. Noken i styet som kan hjelpe meg?

Tar imot alle tips!

Henning

5
På tur til England / Flytte til England
« på: Juni 11, 2008, 23:07:32 »
Hei.

Planar om å flytte til England på seinhausten. Usikkert kor lenge eg blir, men lurer på kva eg treng å tenke på reint praktisk. Kan dei som har budd/bur i England tipse meg om kva eg må ordne?

Tar imot alle tips.

MVH
Henning

6
Ordet er fritt / Carver
« på: Oktober 15, 2006, 02:48:01 »
Mulig ditta er skreve i frustrasjonens ånd(det er det nok heilt sikkert), men her er noken tankar ein sein kveld.

Etter kampen er det ein ting som står i fokus: Få inn ein manager. Etter å ha sparka manageren får lag ofte ein oppsving. Dette får ikkje Leeds, fordi det ikkje har skjedd nokon forandringar. Dette tyder vel på at Carver hadde stor innflytelse hos Blackwell, og tankane går tilbake til O`Leary sin innkallelse av Kidd. No starta vel nedturen på slutten av forrige sesong, men får litt "flashback" frå Kidd. Leeds passar ikkje å vere eit "passing" lag.

Må innrømme at inntrykket av Carver på treningsfeltet i Noreg i sommar var bra. Smella gjekk og han verka veldig engasjert. Men gjekk tydleg fram at han foretrakk ein "passingbasert" spelestil. Noko som eg i utgangspunktet synast var bra. Men so spørs det; har vi spelarar til det?, spelar vi i ein liga for det?

Har ikkje noko imot Carver, trur fortsatt han er ein god trenar. Men trur ikkje han passar som sjef, i allefall ikkje i Leeds.

Kampen idag var ikkje noko særleg. Leeds slite, sjøl om eg meinar vi er eit betre lag enn Stoke i første omgang. Men vi er eit lag i motgang. Lewis klare ikkje å få inn ballen. Stoke scora stort sett på det dei kunne score på.

Vi treng inn nytt blod no, start frå "scratch", med hard jobbing og fokus på det defansive med ein enkel plan offansivt. Spelarane skal vere gode nok til at vi får eit løft.

Henning.

Sider: [1]