Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - NT

Sider: [1] 2 3 ... 27
1

Ref innspillet fra BlankFile over - om hvordan ungene dine reagerer på RedBull  + innlegget fra Leedslife 31 mai ( tråd økonomisk hverdag) er veldig illustrerende for de nye tanker. Nå er jeg over 60 og har heldigvis vært så heldig å være med på en lang reise med ups&downs, en reise som også har hatt stor utvikling underveis.  Så vil jeg mene at Leeds har vært en klubb som på disse 50 år har klart å holde på en identitet, hvilket også gjør den som ett unikt objekt for RedBull og andre. Er helt enig med de som skriver at disse kyniske topp-selskap også vet å balansere på å utnytte den standing som klubben har og har nok definitivt lest historien og fått med seg de som trodde at ting kunne endres, ( eksemplifisert med smartingen som ville ha Cardiff i røde drakter ). Det er en forskjell på å utvikle, eller å endre

Har også lyst til å legge til ett innspill fra innsiden av klubben, da tilfeldighetene ville ha det til at jeg var i byen sist uke og hadde lunch med venner som jobber her. De er veldig happy med løsningen og ser det som a real boost og motivasjon. Som de sier, på sett og vis er vi på max av hva vi kan få til med dagens ressurser og ikke minst intern kompetanse. Det trengs ny moderne knowhow inn for å ta dette til de attraktive nivåer. Leeds er en klubb mange ser som stort potensiale, ikke overaskende har det vært ulike beilere på porten, men den set up som nå seiler frem omfavnes genuint på innsiden.  Ett trekk som dras frem er at man nå går inn i en periode med mer mulighet for handlekraft, enn begrensninger som det forrige lederskap både overtok og lagde for seg selv.

Så i mine øyne er vi på vei inn i en spennede moderne tidsalder.  Bak oss ligger en solid forankret historie, 15 år i skikkelig uføre, og en unik periode med Radz, Bielsa og Orta som til tross for sine feil fikk denne skuta på bra kurs igjen. Nå er det moderne lederskap i regi og en reflektert erfaren Daniel Farke som sjef for troppen. Rett folk i rett tid - akkurat der vi er nå.  Onsd 26 juni kommer terminlisten !!

2
Kaster meg på Paris Hilton og ønsker alle som er glad i Leeds lykke til.
MOT

Ble overasket over den Paris Hilton hilsen, noen som kjenner til hennes forbindelse til klubben ?  Før hadde vi utelukkende Emma,  nå har vi
altså Ebanie Bridges og Paris Hilton i rekkene også,  tar seg opp dette ! Her kan vi kose oss med kvalitetslåta Stars are Blind mens nervene tar mer og mer tak

https://www.youtube.com/watch?v=6Mj776YiPCU

3
Tikk, takk. 6 timer igjen til kick off. Nettopp sett gjennom pressekonferansen som varte i 29 minutter (!). Farke svarte som vanlig godt for seg.

Kudos til Cannavaro med sitt innlegg over, du skriver alltid godt og reflektert.

Jeg ser for meg et kampbilde der lagene vil starte litt forsiktig. Fryktelig viktig å unngå baklengs i starten av kampen. Der var vi litt heldige sist mot Norwich med et veldig spesielt frisparkmål av Gruev etter kun 7 minutter. Mål preger jo kamper og setter premissene for hvordan motstander vil reagere taktisk men også mentalt. Et tidlig Leedsmål vil være fantastisk, men ditto et baklengs vil være tilnærmet katastrofalt.
Tør Farke å presse Soton høyt, med fare for at de spiller seg forbi pressleddet og kommer i overtall, eller vil han velge en mer defansiv tilnærming som i første kampen mot Norwich. Hvis sistnevnte, vil han likevel starte med Piroe og Rutter, eller vil Gray ta 10-er jobben? Blir det eventuelt Byram eller Roberts på backen? Hvis alle (foruten Bamford) er klare, er det kun disse posisjonene jeg forventer endringer i. Resten av laget sier seg i grunnen selv. Jeg tror Farke går for samme lag som sist hjemme mot Norwich. Men vi kan ikke stå like høyt som i hjemmekampen mot Soton, ihverfall ikke i starten av kampen.

Lite nerver foreløpig, de kommer nok like før kampstart. Har ikke helt gått opp for meg at vi skal spille en slik viktig kamp, har vært litt ute av boblen etter forrige kamp.

Velger for en gangs skyld å være ekstra positiv: Vi vinner 2-1 etter en matchavgjørende scoring av Piroe!

MOT folkens!

auren

Eller er det akkurat dette som vil skje - at vi går rett i strupen på de - presser på alt vi har for å fremtvinge feil.  Jeg tror Farke tør, Soton er ikke hjemme på StMarys nå mot Rotherham,  det er Dirty Leeds som kommer glefsende på Wembley, og enhver kan vel
bli litt shaky om det blir overveldende ? I Norwich kampen synes jeg vi løftet oss til mye mer intensitet igjen og det har vært standard i våre gode perioder. Det laget som har scoret mest tidlig i kampen, håper vi kan gjenskape det idag, liker best at vi tør og prøver, kjør på med vår styrke  - ett event tap er da enklere å akseptere.
Har man klart å bevare den gode offesnive stemning i laget, så har vi god sjanse. Sitter smilet løst og gravalvoret ikke tar grep, det er bae å håpe.  Vi kan spille fotball, så gjenstår det å vise at du kan dette i en finale foran 80 000
Orker knapt reflektere mer over kampen, kan knapt tenke meg noe mer energitappende timene før kamp, bare la oss få det overstått.

4
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Liam Cooper
« på: Mai 22, 2024, 19:52:01 »
Det har ikke vært en supersesong for LiamCooper, men flott at Skottland fant plass til ham i EM troppen da. Grattis Cops !

5
Ordet er fritt / Sv: Playoff Championship 2024
« på: Mai 17, 2024, 22:46:48 »
Sånn sett er det jo fair at de 4 beste lag gjør opp om de 3 plasser. Det blir en finale med smell, måtte vinden for en gang skyld blåse vår vei.

6
Ordet er fritt / Sv: Playoff Championship 2024
« på: Mai 17, 2024, 22:34:41 »
Akkurat nå etter. 75 min så ser ikke jeg hvordan WBA skal snu dette. Saints er trygge med ballen, synes de er gode når de kommer foran. Kvarter igjen

7
Finnes den Leedssangen de spiller i pausen nå på spotify?

Her har du spotify-linken om du ikke allerede har fått den

https://open.spotify.com/track/6nax9Lw3TiUmYvKsubLAp2?si=jZN280XcRye3yv6llzuh0A

8
Game-Set-Match !  Det ble også det siste Wagner gjorde i Norwich

https://www.bbc.com/sport/football/articles/cpvg3kz91ngo


9
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: Mai 07, 2024, 17:21:23 »
Nå begynner ryddingen her og der, denne så vil vel ikke komme,  Rosenior ferdig i Hull

https://www.wearehullcity.co.uk/news/2024/may/07/hull-city-and-liam-rosenior-part-ways/

10
Ordet er fritt / Sv: Playoff Championship 2024
« på: Mai 02, 2024, 12:13:09 »
På vårt beste så er vi bedre enn de andre i Playoff, når vi er i dytten er vi helt i toppen, men for oss så handler det om å komme på jobb når det skal avgjøres.  Så litt på Dortmund i går, herreminhatt for en energi når det er nødvendig med full speed i en avgjørende kamp. Da er ett event. tap så mye lettere å akseptere når du har løpt sokka av deg. Så lenge vi er totalt uforutsigbare på denne basic ferdighet, tør jeg ikke hverken tro eller håpe.

11
Ordet er fritt / Sv: Playoff Championship 2024
« på: April 28, 2024, 13:40:22 »
Leeds United er synonymet til kollaps under press.

Sto live i 2006 i regn og storm i Cardiff (heldigvis nesten innendørs) og så oss lamslått bli feid av banen mot Watford. Selv om vi eide tribunen. Tror absolutt null har forandret seg siden da.

Et opprykk med fulle tribuner i en avgjørende kamp på Wembley er i min verden utopi når vi heter Leeds United. Det eneste håpet er at Coventry på et eller annet vis slår Ipswich, og at vi med fru fortuna på laget skal klare å slå et ferdigspilt Southampton på neste lørdag. Men det blir vel ikke press-fritt det heller om Ipswich skulle snuble på tirsdag.

Og hvorfor er det slik ??? Selv var jeg på Wembley mot Doncaster for 15 år siden i PlayOff finalen.  Om jeg husker rett kunne Doncaster fort vekk ha ledet 3-0 før 10 minutter spilt, vi møter altså ikke opp til disse kamper. Play off semi mot Derby er vel den siste og kanskje enda verre.  Hadde 2-0 i lomma 3 min før pause, så kom Kiko løpende ut... Opprykket året etter var med korona og ingen tilskuere - er det hva som skal til ??   Vi er vel flere her inne som selv har vært med på avgjørende kamper som spiller, enten for å rykke opp eller unngå rykke ned. Selv om det ikke er på samme nivå så er jo den mentale greia den samme overalt. Du skal prestere når det gjelder, og hva leder til at du enten jobber som en duracellkanin - eller blir passiv og lamslått av situasjonen ? Er det bare erfaring ? Personlig heller jeg veldig mot treneren. Det er de som på ett vis kan få deg til å løpe gjennom veggen, hva de enn gjør så evner de å skape en motivasjon for å prestere. Og jo mer som står på spill, jo viktigere blir denne rollen. Når du da skal ut å prestere, enten du spiller for Leeds eller nasjonal 3 div lag og kjenner på ett form for ansvar for å prestere - da kikker du fort rundt deg. Ser du frykt eller ser du de som gleder seg til å få være med å avgjøre ?  Det oste frykt og raskt håpløshet over laget slik det nå fremsto.

Jeg har ikke orket fotball denne weekend, så ikke Hull-Ipsw. igår. Om jeg forstod det rett så går Ipsw med energi og offensivitet til verket og leder 3 ganger.  Hvorfor er de offensive og vil vinne, mens vi er defensive og redde for å tape ?  I mitt hode er dette en
ferdighet som ledelsen må ta ansvar for å få på plass hos den enkelte før vi snakker om taktikken.  Dt er vel egentlig dette som er taktikken i slike kamper, å få eget hode på plass - så faller det andre inn i mønsteret av seg selv.

Hvorfor ryker vi ? Hva er fellesnevneren ved alle disse tapte matchballer ?
12
Stille på forumet før vinn eller forsvinn. Konsentrasjon og fokus nå, penner kvesses. Lykke til folkens, MOT

13
Liten og trang bane, kan være fint med JP sine avslutteregenskaper. Make us proud boys!
Det var mitt inntrykk også, såpass at jeg måtte sjekke fakta. Den er 3 meter kortere og 2 meter smalere enn Elland Road. Blir jo noen kvadratmeter, tror det forsterkes veldig av tribunen så tett på.

14
Off-Topic / Sv: Hva hører du på nå tråden
« på: April 26, 2024, 15:13:21 »
Helgevasken er ikke noe jeg ser fram til, men jeg prøver å lure hjernen med at god musikk gjør jobben lettere.  :P

I dag ble det ARENA: "Immortal?"  Et par smakebiter: https://www.youtube.com/watch?v=eeoSnVaDSqs&list=OLAK5uy_nNXBB1FImtecf23QT_b8Ng7_ofG7SZ7vo&index=3    OG  https://www.youtube.com/watch?v=KAbdl4DlO1E&list=OLAK5uy_nNXBB1FImtecf23QT_b8Ng7_ofG7SZ7vo&index=5

URIAH HEEP: "Wonderworld"  https://www.youtube.com/watch?v=XEU_QrBrB9M

Og når du er ferdig med vasken, så anbefaler jeg denne - på full guffe - da er du i matchmodus !

https://www.youtube.com/watch?v=st_SgIqkNz8

15
Jeg håper og tror at Gyabi er med videre.  20 år/196 cm, teknisk god og vil bli supersterk. Kommer til Leeds som 18 åring og i en periode der alt peker nedover. Har vist bra takter i Plymouth og fått skryt for offensive kvaliteter, såpass at han ble deres månedens spiller i februar. Det er ett bra tegn. Vi kan ikke bare selge han videre uten å få avklart bedre hva som bor her, jeg tror han i Farkes øyne er ett av prosjektene de vil jobbe med.

16
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 24, 2024, 23:01:19 »
Det må for all del ikke ende uavgjort her!!!

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Hull foran igjen,  2-3

Både WBA og Norwich spiller lørdag klokka 16 00 og vil med seier utelukke Hull sine sjanser til play off!

Velger å leve i håpet nå, ser etter alle mulige tegn som kan gå vår vei. WBA møter Sheffield Wed som må vinne for å unngå nedrykk, ingen walkover .


17
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 24, 2024, 22:48:56 »
Det må for all del ikke ende uavgjort her!!!

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Hull foran igjen,  2-3


Store Coventry sjanser på slutten, men Hull vinner 3-2 og har los på Playoff. Kampen mot Ipswich lørdag blir en MÅ VINNE kamp for Hull, det utgangspunkt kan vi like

18
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 24, 2024, 22:28:54 »
Det må for all del ikke ende uavgjort her!!!

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Hull foran igjen,  2-3

19
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 24, 2024, 22:12:32 »
Hull har kjørt kampen 10-1 i skudd og klart best i possession. 5 gule nå og litt iltert rundt straffespark til Hull på slutten.  Nå er de 3 poeng bak Norwich og West Brom, og på lørdag kommer Ipswich. Vi får ta alle halmstrå nå, så glemte jeg plutselig det er en omgang til på Ricoh Arena

68 min - 11-2 i skudd - men begge Coventry sine 2 har gått inn, så da er det 2-2

20
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 24, 2024, 21:44:07 »
Hull har kjørt kampen 10-1 i skudd og klart best i possession. 5 gule nå og litt iltert rundt straffespark til Hull på slutten.  Nå er de 3 poeng bak Norwich og West Brom, og på lørdag kommer Ipswich. Vi får ta alle halmstrå nå, så glemte jeg plutselig det er en omgang til på Ricoh Arena

21
Det nærmer seg også tiden for logistikk og sortering. Må innrømme at jeg nærmest har glemt bort de som snart står i porten på Thorpe Arch og lurer på om de kan få være med i PL igjen. Hva anses å være naturlig status her?
Er det klausuelr som sier at det går mot salg , eller skal det vurderes case by case ? Har fått inntrykk av at ikke alle blir invitert på reunion-festen,  ikke alle som skjønte Side-by-side konseptet 

Darko Gyabi - 20 år - det må da være ett potensiale her ??
Sam Greenwood - 22 år - havner litt bak i køen ??
Jack Harrisson - 27 år - du vet hva du får, kanskje Summerville må selges og Jack tilbake ?
Max Wøber - 26 år - har spilt jevnt bra i år, men vi vel heller ha Rodon
Brendan Aronsen - 23 år - duracellkanin, skuffet sist gang
Rasmus Kristensen - 26 år - not my cup of tea
Marc Roca - 27 år - Bli i Spania
Diego Lloriente- 30 år - Har jeg lest at Roma vil kjøpe ?
CodyDrameh - 22 år - Draeh ble vel verdsatt høyere enn Leif Davies, det har vel snudd ?
Ian Poveda- 24 år - Blir vel litt lik mange andre,litt lett

Er det kommet klare signaler på noen av disse ??

22
Ordet er fritt / Sv: Sesongen 2023/2024 i Championship
« på: April 24, 2024, 07:23:32 »
Ser ut som 2. plassen og direkte opprykk står mellom oss og Ipswich nå.  Med seieren til Leicester i går skal det mye til for at de feiler i innspurten.

Ipswich som har imponert mange denne sesongen har i det siste i likhet med oss vist en liten formdupp.  De tre siste kampene deres endte opp med ett tap og to uavgjorte resultat.  Etter det har de hatt en pause på 14 dager før de på lørdag skal møte Hull borte i en kamp som starter kl 21:00. Blir spennende å se hvordan de ekstra "fridagene" har påvirket dem.  De har uansett to tøffe bortekamper i vente, først mot Hull som nevnt og deretter Coventry borte tirsdag 30.04 før de avslutter serien hjemme mot Huddersfield lørdag 4.05.
Skal ikke se bort fra at de kan avgi poeng i en av de tre kampene.  Mest sannsynlig i en av bortekampene, men i siste runde kan nerver også påvirke andre lag enn oss hvis mye står på spill.

Det viktige nå er at vi gjør jobben vår førstkommende fredag borte mot QPR.  Da vil vi legge ekstra press på Ipswich den siste uken.  En seier mot QPR er i mine øyne essensiell for at vi skal klare dette, selv om vår siste kamp hjemme mot Southampton kommer til å bli en triller uten like hvis seier der kan gi oss 2. plassen.

Vi har noen spennende dager foran oss.  Håper det går vår vei.

Flere nøkkelkamper, en av de på lørdag mellom Huddersfield og Birmingham.  Begge lag må vinne for å unngå nedrykk,  det kan bli match med overaskende taktiske disponeringer,oppstillinger og sjansebonanza i overlevelsemodus.  Hudderfsfield er virkelig presset nå og om de reiser til Portman Rd i siste kamp og MÅ vinne for å overleve,  da kan de ta store sjanser og åpne for Ipswich.  Alt blir hypoteser nå, men i mine øyne er det Hull-Ipswich på lørdag som er nøkkelen for vår suksess.

23
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 23, 2024, 22:59:01 »
Coventry-Hull går dessverre ikke på Viaplay i morra, det var kjiipt

24
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 23, 2024, 22:53:03 »
Når Southampton på lørdag møter Stoke , så er det 5 kampen på 15 dager. Nå er batteriet deres kjørt, og for å være max forberedt til Play off må spillere hviles. Tror ikke de stiller første 11``rn på Elland Roald.


25
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 23, 2024, 22:41:00 »
Fleetwood Town skulle aldri solgt Jamie Vardy tilbake i 2012,,, det var en tabbe

26
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 23, 2024, 22:25:43 »
Det er å observere Leicester fortsatt høye press og jager de røde. Står så høyt de kan, i motsetning til oss som la oss ned og gikk for kontra.  Det betalte seg for Foxes, og akkurat nå opptrer de som ett topplag - og også topp i finansjuks som Reaney påpeker

27
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 23, 2024, 21:49:43 »
Leicester mest direkte og aggresive på mål, Saints spiller og spiller.  De er gode med ball, men ikke skapt sjanser.Defionitivt muligheter her om de fortseter possession i 2 omgang og Leicester blir slitne etterhvert. Kampen lever.

28
Har egentlig knapt interesse av teknisk keeperspill annet enn hva de gjør med beinene og hvor gode effektive de er i posession.
Virker å mangle litt spillforståelse mr Meslier. Nr 2 målet og nr 3.
Hva i all verden er det han gjør her?
I tillegg 2-3 situasjoner der ballen kommer inn i boks der det rett og slett ser voldsomt ut når han er ute å bokser.
Det er verken sol i øynene eller sterk vind. Tok opp corner situasjonen mot Coventry for noen uker siden uten noe respons. Da så han og ut som han famlet fullstendig i blinde.
I tillegg heldig som slipper unna med ballene i beina tidligere i kampen der han 9eren (tror jeg) enkelt closer han ned.
Ikke akkurat en uvane for keepere som ikke henger like godt med i fotballen anno 2024, men kordinasjonen her?
Selv om vi slipper til lite mål og rel lite med sjanser i lla sesongen, så synes det er et stort, stort spørsmålstegn rundt han her rykker vi opp.

For en som er født med grønn genser så er livet som målmann annerledes. Her studeres hvert steg og bevegelse, og vi deler nok ikke helt syn her.  Synes Dennis sin bekskrivelse over er dekkende for hans inntreden i går, den var helt OK inklusiv noen god redninger på krebvende skudd.  Scoringen fra LL var topp klasse, han kan nå frem på nr 2  ( sjekk utgangsposisjon ) men -det er en kanon som kommer.  Rekkevidden hans synes jeg er bra, sjekk redningen ned i ventre fra Szmodics Blackburn sist. Synes han igår var mer aktiv i felt også, en bra kamp synes jeg  ( bortsett fra incidient med LL i frispilling-for treg )   

Har tidliger kommentert mye om Meslier. mener han tåler beskrivelsen helt OK Champship keeper og som med laget - mer stabil i år enn ifjor.  Vi har 37 innsluppne på 44 kamper, det er færrest i Champship. Tyder på at forsvar og keeper har funka mer enn OK. Mye av hans posisjonering opplever jeg ofte kommer som følge av feil utpå banen og keeper må gjøre noen posisjonsvalg tidlig. Kan slå heldig ut, men kan ved feil se ut som han er på bærtur.  Det jeg opplever at Meslier mangler, som vil være enda mer synlig i PL - er å skape tryghet i samspillet og kommunikasjonen bak der. Så må det tillegges at dette er observasjoner fra TV ruta, kan hende de som lever der til daglig opplever Meslier som helt super.  37 baklengs,  lar seg høre det.

29
Restitusjonsdag, og playback av situasjoner.   Synes vi ser igjen ett lag som nå kan glede seg til QPR kampen, nå besviste de at de kan og skaper lyst til å gjøre det igjen.   Ett annet forhold jeg noterer, er besluttsomheten som Rutter og Summerville ( mot Hull ) viser når de skaper straffe. Rutter igår, har mann tett i siden i drøye 15 meter før han med god timing setter høyrefoten slik at det blir clinch og udiskuterbar straffe. Mange ville stoppet og gått tilbake, her har vi to med god teknikk som utfordrer back til å kunne ta skjebnesvangre valg.  Tydelig at vi trengte en god treningsuke hjemme, så får vi vinkle det slik at det er fint QPR kommer allerede på fredag når vi nå er i modus.

30
De har fått mye kritikk i det siste, men steppet up når det gjaldt som mest. Det skal de ha. Kred til Boro som også var på jobb selv om Play off røk sist helg. Litt mer tro igjen nå.

Sider: [1] 2 3 ... 27