Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - NT

Sider: [1] 2 3 ... 21
1
Leo Hjelde 18 år, opp mot Antonio!  Da viser du gutten tillit og er trygg på at du håndterer det !

2
Snart forbigått av Southampton som har spillefri nå. Må være en enorm følelse for Grealish. En spiller vi pissa på i 2 sesonger. For en revansje å signere for verdens beste klubblag. Må vite hva som rører seg i hodet på Raphina under sånne omstendigheter.
Ja, dette er egentlig den største bekymring. Ingen vil bli ydmyket over tid. Bare det ikke koker over for noen her nå

3
Nå må Stuart stenge Twitter kontoen også...

4
Stolt,- men forbannet. Greit at det er klønete av Klich, men det er da årets billigste straffe?

Enig. Når de nå har sagt at de ikke skal blåse for "soft" situation, så blir denne lett. Faen  irritert nå altså 

flynn
Stolt,- men forbannet. Greit at det er klønete av Klich, men det er da årets billigste straffe?

flynn

5
Må kunne forvente en viss grad av kynisme på dette nivå.

6
Håpløst vurdering. 3 min til pause, pøs på med langt, men neida, vi skal spille oss ut med sjansepasninger. Unødvendig

7
Så at Bamford holdt seg til baksiden av låret etter kampen :o
Akkurat nå er det en større frykt,enn at vi spilte en dårlig kamp. Håper inderlig det bare en krampe.

8
Ordet er fritt / Sv: Ex-spiller: Gaetano Berardi
« på: Desember 02, 2021, 22:41:32 »
The warrior på besøk, god mann !

https://twitter.com/LUFC/status/1466480470930214916

9
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League 2021-2022
« på: Desember 02, 2021, 22:29:20 »
Iflg.VG Live virker det som om Sergi Canos og Song Heung Min er på samme lag, makan til skriverier

Brentford scorer selvmål!
Tottenham Hotspur 1 - 0 Brentford
Mål: Sergi Canos
Målgivende: Son Heung-min
Mål! Tottenham Hotspur FC tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Sergi Canos. Det er en fin assist fra Son Heung-min.

10
Ordet er fritt / Sv: Developement Squad, dvs Reservelaget....eller U-23
« på: November 29, 2021, 22:12:26 »
Tap 2-3. Det beste var vel at Bamford holdt 90 + tillegg - dog uten å gjøre så mye ut av seg. Men 2 måneder ute og så ut til å bevege seg OK.. Kanskje benken til søndag ? Ayling spilte 45 og var rusten. Men gull verdt for begge to å få minutter....Egentlig ingen som utmerket seg veldig idag. Greenwood to mål selvfølgelig. Veldig bra straffe ga 1-0 og dragning innover i banen og scoring med venstrebenet på 2-1. Er jo fryktelig svak for Bate - og han var ganske bra idag og - men tapte en 50/50 duell før 2-2 som han burde vunnet. Ellers blir ikke Kenneh den spilleren jeg trodde han skulle bli for 2 år siden. Og Klaesson har vel ballen i hendene og mister den på 2-3 - eller er det brillene mine som er for svake ? Men den er vel uansett vanskelig kanskje.
Den er Klaesson sin, opptrer generelt fomlete er mitt inntrykk. Irriterende ofte involvert i baklengs

11
Phillips kjente på skade (calf )sies det på Twitter

12
Null energi, ingen spillerglede, så mye slurv, såmye variasjon fra kamp til kamp, hmmmm.

13
Off-Topic / Korona Reiseregler
« på: November 19, 2021, 17:56:50 »
Håper dette var en OK emnetråd. Er det noen på forumet som kjenner til reiseregler for opphold på kun 24 timer? Reiser over matchdag og retur dagen etter. Er kjent med DAY 2 rutinen, men når oppholdet er så kort at du ikke kommer til DAY 2, hva da ? 

14
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Daniel James
« på: November 09, 2021, 19:51:52 »
Tror dette handler om hvem du "klikker" med, og er selv blitt overbevist i høst hvordan en positiv Alioski bidro til at Harrison lykkes. Iflg Transfermarkt så har de begge 36 kamper ifjor og i sum 10 mål og 11 assist. Hittil i år så kan Harrison kvittere ut 9 kamper-0 mål - 0 assist.  Daniel James har 10 kamper- 0 mål- 1 assist. Firpo,  6 kamper, 0 mål, 0 assist.  I utgangspunktet skal jo venstresiden være styrket idet 29 årige Alioski er ute og i stedet en 23 årig James og 25 årig Firpo. Men yngre blod har ikke klart å skape det samme som eldre smarte Alioski, p de første 10 kamper, så får vi bare håpe det "klikker" der ute en dag.  Det kommer dette, det gjør det..

15
Forrige gang vi møtte Arsenal i cup ( FA cup /Jan 2020) så stilte vi med en 20 årig debutant i mål. Tiden har gått fort, nå 18 mnd senere vet vi alle hvem Ilan Messlier er.  Kanskje det er tid for Christoffer Claesson i morra :)

17
Ordet er fritt / Sv: VAR-tråden
« på: Oktober 23, 2021, 19:40:34 »
Mot Liverpool er Strujk uheldig i situasjonen med Elliot, og etterhvert når dommer ser/hører/forstår alvoret så trekker han opp det røde.
Er det omstendigheten rundt som er årsak til det røde ? Er det fordi han havner på båre ? Ingen vet jo der og da alvorlighetsgraden
Hva med Raphina. Sjekk hvordan ankelen hans låses og han må hjelpes av banen. Dommer har som i Liverpoolkampen ikke sett detaljene,
men "noen" forteller han vel på øret at dette bare var gult ? Hadde han blitt liggende og båret ut, så hadde det blitt rødt da vel ?
Blir alt for tilfeldig for meg dette her, og det avgjør kamper.

https://twitter.com/i/status/1451943979092615169

18
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Joe Gelhardt
« på: Oktober 23, 2021, 18:58:41 »
Kan vel like gjernposte denne her for evigheten.  Første PL intervju med JG. Måtte vi se han smilende slik mange ganger.  Han responderte idag. Mot en mostander som ble sliten så tok han ansvar, viste besluttsomhet, skapte energi og bidra sterkt til å snu kampen. Elsker slike avslutninger som idag. Er sikker på at Ayling, Bamford, Phillips, Koch, Firpo og alle som er ute ble skikkelig motivert av dette, og når de alle er tilbake - da får vi etterhvert gode perioder og sanker poeng !  Er sikker på at mamma`n til Joey lager noe godt ikveld !

https://twitter.com/i/status/1451947403897196548

19
Energi !!!!

20
Tør vi drømme at Joey gjør 1-1....

21
Vi har ropt etter Summerville og Gaelhardt. Nå må de vise seg frem! 2 av 3 bak der med gule nå,  bare å utfordre.

22
Ralph 10er. Spennende
Ja, virkelig !! Bare det at Bielsa faktisk beveger seg unna A4 opplegget sitt og gjør ett konstruktivt trekk for å skape nye muligheter er flott.  Kjente troen steg umiddelbart.  Nå håper jeg bare Shack, Dallas og de bak tør å spille opp i det mellomrommet og at de finner Raphinia.  Får han vendt opp her, så kan det både skapes og avsluttes. Satser på at Raphina/Rodrigo finner ut av det i dag og med ustanselig dobblinger på begge kantene.
MOT

23
Helt ubegripelig kamp. Mangel på alt. Frustrasjonen lyser. Nå blinker lysa !

24
Kjenner en viss uro når jeg merker jeg følger mer med på klokka enn spillet

25
En stor forskjell fra i fjor som jeg har lagt merke til er hvor motsatt back ligger når det blir slått innlegg fra motsatt side.

Alioski og Ayling lå jo alltid inne i feltet, eller i nærheten av 16. I går var konsekvent motsatt back ikke med. Flere sitiasjoner hvor Ayling og ihvertfall Alioski kunne fanget opp ballen eller dundret til et skudd.

Lurer på om dette er bevisst fra Bielsa eller om det er litt opp til backen selv. Ayling er alltid mer offensiv en Shack. Firpo mye mer defensiv enn Alioski. Håper det er tilfeldig. For vi mister ikke bare en ekstra i boksen, men også muligheter til fange opp returer, ettertrykk og vinne ballen.

Shack god som back. Beviser igjen at unggutta kan. Tror fortsatt Drameh er en bedre back enn Shack. Stor forskjell på de to når begge har spilt back på u23. Derimot tror jeg Shack hadde gitt laget nødvendig energi i 8er rollen. Det er i tilegg hans opprinnelig posisjon og favoritt rolle. Vi mangler både tempo og energi i den rollen. Mister litt skuddkraft, men litt tilitt over tid så tror jeg Shack kan blomstre. Han har bevist at han tar nivået og har bra nok fysikk.

Uansett godt å vite at Shackleton kan bidra mer enn å være nødløsning. Frykter dog at det er rett ut igjen så fort de skadde er tilbake.

Hvis Dallas blir ute litt så vet alle at Klich flyttes ned og Roberts kommer inn. Men jeg håper snart noen av unggutta kan fases inn. En sentral duo med Dallas, Klich/ Robert,Klich vs Shackleton og Bate tror jeg unggutta kommer best ut av.

Glad for 3 poeng. Det var nødvendig. Watford svake. Hvorfor dem var det kan kanskje skyldes Leeds..men usikker. Manager sparket i dag.

Det er mye å rette på selv om vi vant. Håper seieren kan gi troppen en boost som gir oss noen strake seiere.

Hvis Llorente holder seg skadefri nå så blir alt bedre. Satse på at Koch og Bamford også blir klare snart. Litt mer usikker på hvor fort jeg ønsker noen av de andre tilbake. Men fortsetter alle skadene å komme, så krysser jeg fingrene for at de viktigste slipper unna. Hadde vært en fordel om enkelte kanskje hadde fått seg en smell slik at det tvinger seg frem litt endring.
Denne observasjon har vært konstant i hele år. Om analysen viser at vi er svært utsatt for kontra når back kjører høyt er mulig, men mangelen med dobbling på kant er uomtvistelig. Personlig er jeg ganske sikker på at det meste har med Alioski sin kondisjon.Firpo er ikke i nærheten av det trøkk Alli hadde, han trenger vel ett år først med Murderball.  Vi taper masse trøkk på dette manglende trykk, men selvsagt en balanse ifht kontra.  Videre så lurer jeg litt på Shack.  Han har ork i massevis, men evnet ikke igår til å koble med Rapha i særlig grad på kant, bortsett fra første oppspill. Dette til tross for at Rapha var umarkert hele veien og Shack kunne gått på utsiden mye mer.  Føler Shack mangler det offensive blikket og velger det trygge 10 av 10 ganger.
 

26
Vi mangler flyten. Går stolpeskuddet inn, eller Klich opp på 2-0, så er det en annen kamp. Synes vi er på gang, det er litt tilfeldigheter
Vi var uheldige da West Ham utlignet, skriver flere her inne. Nei, vi var ikke det. Eg ser heller på dette som et eksempel på at manglende kvalitet lett fører til "manglende flyt". For hvor var Firpo da hans mann Bowen fikk all verdens rom og tid til å slå inn ballen? Vel, det tok ikke lang tid før vi se hvor Firpo var - men der skulle han altså ikke vært. Situasjonen som førte til målet oppstå altså på p.g.a manglende kvalitet i vårt forsvarsspill.


Jeg sier ikke at du tar feil, men kan det tenkes at i trekket før så fulgte Firpo mannen sin inn i boksen? Jeg tenker, hvorfor skulle han ellers være på 5-meteren? Dette ekstreme mannsmarkerings-systemet til Bielsa gjør oss mer og mer sårbare synes jeg.

auren
Definitivt.  Og mot de beste lagene blir det veldig tydelig.  Det er helt klart ett bevist trekk, at de tar med seg våre ut på løpetur og rom skapes. Og jo lenger og oftere det skjer, på ett tidspunkt så skapes jo splid i gruppa.  Flere hørte kanskje AlexTetty fortelle sisthelg hvor Farke i Norwich sverger til sone på corner og def.dødball.  Til tross for baklengs på baklengs, så er det definitivt-at de skal stå i sone.  Når de da har sitt analyseverktøy.... hvor for ikke justere seg inn ? 

27
Vi mangler flyten. Går stolpeskuddet inn, eller Klich opp på 2-0, så er det en annen kamp. Synes vi er på gang, det er litt tilfeldigheter

Tja, flyten følger ofte kvaliteten. Da Raphinha ble tatt av banen forsvant både kvalitet og flyt.

Vi har heller ikke mye kvalitet på den sentrale midtbanen for tiden. Det var jo denne sommeren vi skulle sikre oss den pasningssikre og løpssterke nye "åtteren". I stedet har vi endt opp med å klamre oss til en Stuart Dallas som er fullstendig ute av form. Det er bare å erkjenne at klubbledelsen gjorde en gedigen tappe når de ikke gikk all inn for å anskaffe den type spiller.

Vi var uheldige da West Ham utlignet, skriver flere her inne. Nei, vi var ikke det. Eg ser heller på dette som et eksempel på at manglende kvalitet lett fører til "manglende flyt". For hvor var Firpo da hans mann Bowen fikk all verdens rom og tid til å slå inn ballen? Vel, det tok ikke lang tid før vi se hvor Firpo var - men der skulle han altså ikke vært. Situasjonen som førte til målet oppstå altså på p.g.a manglende kvalitet i vårt forsvarsspill.

Og så gjentar eg: Hvis vi ikke slår Watford i neste kamp, så vil dette være den svakeste sesongstarten i klubbens 102-årige historie.

Hva så med Bielsa? Han sitter trygt.
Begynnelsen på slutten for Bielsa i Leeds starter den dagen et flertall av hans spillere ikke lengre tror at hans måte å spille fotball på er den mest hensiktsmessige.

På goalen så følger Firfo sin mann ( nr 8 Fornals )inn i banen. Det er Cooper og Phillips som burde overtyatt Bowen. Sikkert vanskelig å rope Phiilipas inn i støyen, da kunne Cooper som ser situasjonen agert.  Og ja, enig at det er for dårlig, men gjennom kampen så er det ofte de som utnytter disse situasjoner best som får et overtak. Vårt mål var også som følge av WH balltap i farlig situasjkon som vi utnyttet.  I år har vi ikke hatt los på mål, Bambi er ikke igang, skader og sårbare, uflaks med Struijk,  Jeg tviholder i at det er litt tilfeldigheter og stang ut.  Tviholder i denen tesen, ihvertfall et par kamper til.... 

28
Vi mangler flyten. Går stolpeskuddet inn, eller Klich opp på 2-0, så er det en annen kamp. Synes vi er på gang, det er litt tilfeldigheter

29
Synes litt av gleden i laget forsvant ut i lag med vår makedonske venn.
Enig. På en annen side  synes jeg Firpo var mer positiv idag. Men vi mangler kombinasjonene på venstre,

30
Flott returløo av Klich. Stått distansen bra han.  Da fikk jeg svar på tiltale

Sider: [1] 2 3 ... 21