Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - NT

Sider: [1] 2 3 ... 22
1
Totalt skivebom på transfermarkedet sommeren 22. Aaronson, Roca, McKennie, Kristensen, Rutter alle like elendige. Sikkert nesten en milliard i bomkjøp her. Bommet også grovt på posisjoner. Skulle prioritert stopper, spiss og venstreback.

Skivebom på treneransettelser. Marsch skulle aldri vært hentet, definitivt vært jaget før VM. Enda verre ingenting klart da han fikk sparken.

Vi må ikke glemme sommeren 21 heller. Firpo og James ble hentet. Disse var de som skulle løfte laget videre oppover tabellen. Kunne ikke gå bra. At vi ikke forsterket oss mer sommeren 21 anser jeg som hovedårsaken til situasjonen vi er i nå.


Enig men mer presis, mangel på innkjøp av en solid spiss sommeren 21 er den første og største feil, alt deretter er følgefeil. Man trodde på Bamford, men han spilte kun 550 minutter i 22 sesongen. Hadde vi hatt en spiss, så ville  flere kamper bikket i vår favør og Bielsa ville ikke havnet i den - la oss kalle det stress-situasjonen de gjorde.  Da ville heller ikke Bielsa blitt sparket og spillerkjøp sommer 22 ville blitt annerledes. Så skal liksom laget forsterkes bak og på midt, men det hjelper jo ikke uten en målscorer.  Bamford isolert var ikke nøkkelen den første sesong, men som en del av Bielsa-systemet ble det suksess. Uten en produserende Bamford på topp startet fomlingen med Rodrigo, Gaelhardt, Roberts, James og ingen scoret mål. Så er der sikkert finansielle årsaker + stabeistet Bielsa som var årsak til ingen handel sommer 21, men dette fremstår for meg som startet på nedturen igjen.

2
Ex U23 boss Mark Jackson har også fått smake på voksenfotballen. Etter drøye 4 mnd fikk han i dag sparken i MK Dons etter gårsdagens nedrykk til L2

3
Ordet er fritt / Sv: Head coach: Javi Gracia
« på: Februar 28, 2023, 14:59:31 »
Dette med rett mann på rett plass i rett tid, historien viser at suksessen kan være enorm når det skjer. Bielsa er vel litt eksempel, det største er kanskje Ranieri og Leicester. Så episode 1 av Våre Beste Menn på TV forrige dagen, her er inkl. en underlig fyr i langstøvler som også fikk maks ut av sine. Håper inderlig at Gracia & team får en god opplevelse i London ikveld, unektelig en god startopplevelse for de på lørdag.

4
Ordet er fritt / Sv: Ny manager
« på: Februar 06, 2023, 16:55:01 »
Om noen trekker frem Frank Lampard som kandidat, så vil jeg foreslå at forumet vurderer eksklusjon....  :)

 
6
Deiligste seier på over 20 år. Gratulerer alle Leeds fans

Deilig å møte flakkende blikk fra Liverpool-supportere mandagen etter. Trenger ikke si noe engang for å gni det inn engang. De vet nøyaktig hva man kunne ha sagt, men overbærende stillhet stikker mer enn tusen ord siden man blir frarøvet muligheten til å respondere. Skadefryd kan være velsmakende greier 8)

:):) Egen suksess er en ting, men andres fiasko er heller ikke å forakte. Har vært en helt strålende mandag :)

7
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Wilfried Gnonto
« på: September 03, 2022, 09:52:55 »
Willy blir vår nye kjæledegge. han har jo så mye god utstråling og energi. Leser litt om Zurich, deres vei mot seriegull i fjor, Willy er delaktig i sin rolle og har i en alder av 18 virkelig fått teste topp-fotballen. Greia er vel at det har vært medvind hele veien, så får vi håpe han nå håndterer det som kommer.  Men han er jo "type", har glimt, guts og ferdighet. Måtte det bare blomstre, og jeg tror han står i stil til det øvrige nye vi har.  Fant litt om Zurich i en fin analyse, og en manager som skapte historie. Nå er de på bunn av tabellen, snudd helt om.  Men folket i Zurich var glad i Gnonto, han vil digge Elland Road.  Deadline day er jammen litt av en dag.  12 timer før streken hadde man følelsen av at man dummet seg ut. Nå tror jeg jammen vi fikk en ny juvel :)  Forøvrig synes jeg det er flott med den åpenhet og blest de skaper rundt klubben i mediebildet +++ Joda, mye å kunne kommentere, men det er tross alt den kommers brød og sirkusverden vi er blitt en del av

https://theanalyst.com/eu/2022/05/fc-zurich-swiss-super-league/

https://www.facebook.com/fcz.ch/videos/5075689832556914

8
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Daniel James
« på: September 02, 2022, 10:09:42 »
Føler med Dan James i dette.

James fikk ikke sin drømmeovergang i januar 2019, før mannen som nektet å selge går av et par dager etterpå. Så går han til Scum og får spille på en enda større scene og er stadig i elleveren, før han like raskt avskiltes da de får napp på en selvgod pensjonist. Det betød derimot en tur til Leeds likevel.

Så går det et år med frustrasjon, spill ute av posisjon i et lag som kjemper i bunnen. Så: Ny trener og ny start, før han på DD blir et offer igjen. Så ender Leeds opp med å misse på ikke en, men to overganger som skulle gjøre James overflødig. James skal ifølge Phil Hay ikke ha ønsket å gå noe sted, men bli for å kjempe for plassen sin. Lurer på om han ventet på en telefon fra klubben oppi dette, eller om han også syns dette er helt ok til slutt.

Det kan ikke hjelpe på selvtilliten å så ofte og med så kort intervall bli en svak brikke i overgangsspillet.

Det er en tøff bransje og i toppidrett er man ferskvare som lever direkte av resultater. Lever på ingen måte i en tro på at James har levert som ønsket i Leedstrøya. Syns derimot vi burde beholdt han, for å ha et ekstra valg på kantene og at han ville få konsentrert seg om å spille der. Som presspiller er han dønn ærlig, så på det området passer han Marschs fotball. Ellers er det klart det er mye å gå på. Når han først er veiet for lett, syns jeg det er helt merkelig at han leies ut fremfor å selges. Nå gjenstår det å se om det ligger en obligasjon eller opsjon til kjøp i avtalen, samt hvor mye de betaler i leie og av lønnen, men på papiret er det en merkelig avgjørelse.
Mye enig her, en spiller vi har ett ambivalent forhold til, krydret med en tårevåt episode fra Take us Home, en bare god gutt du ønsker skal lykkes og som havner litt i stampe. Ryker på teknikk og spillerforståelse.  Litt vondt av han, men han er fortsatt kun 24 år og har fått masse erfaring i karrieren. Skal heie på Daniel James, men synes det var rett å la han gå.

9
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: September 01, 2022, 11:49:48 »
Jeg tror ikke klubben ønsker en ren spiss, men en som kan bekle flere roller offansivt. En ren spiss vil hindre utviklingen til Gelhardt som de virkelig har troen på. Skal vi kjøpe en spiss som er bedre enn Gelhardt og på nivå med Bamford koster denne spilleren minst 25-30 millioner pund. Å kjøpe en spiss som Brereton fra Championship er risky business, og man må helt sikkert ut med 15-20 millioner pund. Et lån ville vært smart, men hvem kan være tilgjengelige fra PL? Blir fort en uprøvd unggutt.

auren

Problemet med denne tankegangen er at Gelhardt pr dags dato ikke er god og stabil nok til å være en startende spiss for Leeds. Han har jo ikke de egenskapene en spiss trenger i dette systemet som Bamford er så kjent for. Hold-up spiller som strekker ut motstanderlaget og er så viktig for at systemet fungerer. Gelhardt er best som impact sub foreløpig og hvis vi går ut av dette vinduet uten å forsterke kan det være at vi ender opp med MÅTTE starte han jevnlig. Dette fjaset om "hindre Gelhardt sin utvikling" kjøper jeg ikke i det hele tatt. Det er ikke løkkefotball vi driver med her og er du god nok så spiller du uansett.

Det kan også bli ekstremt med press på Gelhardt hvis vi blir fullstendig avhengig av at han skal starte jevnlig. Vi har hatt behov for en ny spiss siden forrige sesong og det finnes ikke unnskyldninger lenger for ikke å addressere det problemet. Selv om Gapko hadde kommet har han knapt spilt spiss, vi hadde fortsatt slitt med samme problem som nå. Gapko er primært en venstre ving og en oppgradering av James.

Mener dette er helt skandale at vi nå for 2 sesong på rad ikke er bedre dekket i front.  Når Orta flyr til Einhoven igår, kjører all in med en sikkert delikat pakke for Gakpo, og må vende hjem med halen mellom bena..... Nå har de i 2 måneder angret på at de ikke var tidligere ute etter CDK/Brugge og er nå i tidsnød så det holder.  Rettere sagt,  det er vel kjørt, finnes der noen kaniner å trekke opp - eller dundrer vi videre med en rusten Bamford og en youngster i Gaelhardt ? Dette er dårlig håndtert, 12 timer til DD

10
On Klich: "We had a lot of talks with him, he's very committed. He gives the team personality and we trust him." #lufc

Spot on Maric.
Akkurat det han gir det laget her.
Fikk med meg 2 omgang igår via link, og må si jeg synes det er fint å se Klich i farta igjen. Det monotone steget han hadde i fjor er borte og ett helt annet touch på kula i pasningene. Lurer på om Bielsa "tok livet" av Klich, nå smiler han igjen.

11
Hva med Sinisterra. Synes ikke han har samme energi som de øvrige, ubesluttsom, dårlige valg, det har vært gjennomgangstone så langt. Burde latt seg inspirere mer  men OK, han får litt tid .

12
Det føles som et trist veiskille nå. Kameratgjengen med et ekstraordinært samhold er på vei ut. Gutta fra Championship fikset opprykk og en sterk første sesong i PL. Bielsas byggverk rakner, og jeg er i tvil om det nåværende regimet klarer å forvalte arven.

Leste i går på en SoMe side om Kalvins overgang med overskriften, " Ikke vær trist for at det er slutt, vær glad for at det hendte !" Om overgangen synes jeg det er fantastisk at vi kan produsere en spiller for en av verdens beste klubber. Selges Raphina så har vi bidratt til hans utvikling og økt verdi, ett flott statement for Leeds Utd. Så siste episode på ny ( for hvilken gang ) av TakeUsHome igår. Der er den kameratgjengen du snakker om, og for en gjeng !  Hva var det Fru Hernandez nylig skrev på sin instagram side med bilder fra Coopers bryllup, hvor de alle var  " Friends becomes family "!   Disse år har kanskje vært  det flotteste mange av oss har opplevd med Leeds, men nye eierposter har nok en større visjon i sitt bilde og harmonerer ikke alltid med oss følelsesladede forum-deltagere. Dagens tropp er trolig ikke den som vil vinne trofeer med Leeds,  den troppen ligger flere vinduer unna, om klubben treffer med sine kjøp og salg. Kunne gjerne ønsket meg en mer presentert plan for hvor hen de vil, slik at vår skepsis kunne flyttes over til heiarop.  Kan vel også være at den amerikanske delen av dagens regime er tydeligere til stede nå enn før, og ikke sikker på at de 3 kjøp vi nå har gjort utelukkende er Orta sitt påfunn. Er enig i at det er ett trist veiskille, men velger å heie på managmentet og er lykkelig over at de fant Bielsa og made it happen !   


 

13
Ordet er fritt / Sv: Ønskeliste spillerlogistikk 2022-2023
« på: Mai 28, 2022, 16:11:47 »
Det må ryddes mye i skapet i de neste 2 sommervinduer.

Har heldigvis mange kamper fra de siste sesonger på TV boksen og det gledes å se disse på ny. Ser vi i speilet er det forståelig at mange spillere takker Bielsa så inderlig.
Tenk hvordan han har bidratt til deres fotballutvikling, hvor mye de har lært og utviklet seg de siste 4 år. Jeg skjønner de vil være han evig takknemlig, for at rett mann kom
til rett klubb i rett tid.  Dette er spillere som utviklet seg til å spille Leeds opp, men det er fåtall her som kan ta det videre.  Så tror jeg ikke de store endringer kommer, da klubben
trenger kanskje så mye som 5 sesonger i PL for å få det økonomiske fundament for virkelige spenstige steg.

Personlig er jeg trist for at vårt offensive mønster så til grader er borte. Samtidig håper jeg at JM sin stil disse kamper var utelukkende basert på overlevelse, for fremover har
jeg knapt sett ett mønster. Spent på dette og spillerlogistikken i sommer vil jo gi svar.

Veldig happy for Aaronsen. Liker de kjappe, tekniske  og balldrivende på midt.  Han har forutsetninger for å bli supergod.  Tror han er skapt for PL stil. Samme type som Bate og
håper det blir spilltid for Bate neste år. Bate blir 20 i okt, må vise takt nå. Rodrigo hakkes det mye på og er enig i ujevnheten. Men han er en klok spiller, tror han er avhengig av slike
smarte som Aaaronsen rundt seg og ikke bare løpe-Klich.  Egentlig sikker på at Rodrigo vil blomstre.  Harrison er samme typen.  Blomstret med Allioski, visnet med Firpo. Han må få
en ny lekekamerat der ute, en back som truer og truer.  Har latt meg litt imponere av Charlie Taylor – må ha fart i kroppen.  Dette savnes også til dels på høyre. Raphinia blir borte, er
det James som er beste alternativ, kan funke dersom det kommer en ny høyre back. Ayling er super back up,  men mer krutt må inn.  Har Drameh farta inne ? 

Gaelhardt er idag spissvalg nr 1.  Er sikker på at om Gaelhardt hadde vært foretrukket spiss fra dagen da Bambi ble skadet, så hadde han levert mer enn James.  Han er typen, minner
meg litt om Billy Sharp, kommer til å score mye mål.  Bamford = veldig usikker. På de siste 4 sesonger har Bambi vært god i 2 og skadet i 2.  Altfor ustabil, rykker ned som backup i min
tropp. Super på sitt beste, men for mye skadet.  Håper på Bamford, men kjenner på at vi burde hatt en stor sterk typ Mitrovic.  Foreslår Mikal Ishak Lech Poznan. 38 mål på 63 kamper
de siste 2 sesonger.

Midten bak.  Sats på Cooper, Strujk og Koch.  Lloriente er fraværende.  Natta i markering og duellspill, hvilken det er mye av.  Struijk vil løfte seg , og vi har sett det er potensiale i
Cressvell og Hjelde.

Til salgs:  Lloriente, Roberts, Shackelton,
Backups: Ayling, Forshaw, Klich,  James, Dallas, Bamford

Så får Jesse gjøre sine vurderinger om U23 spillere, Davis, Poveda ++ - men i mine øyne er dette for lette spillere.  Blir typ James hele gjengen, og jeg tror ikke de kan løfte Leeds videre.
Bør ha inn 5-6 solide forsterkninger iløpet av de kommende 2 sommervinduer. Tipper 2 i sommer og 3 neste år etter salg av Raphinia.14
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 22, 2022, 23:21:55 »
Kiko fikk spille for Elche idag og skriver på Instagram " The last dance" . Han har kontrakt til Juni 23,  snart tilbake da vel og spiser av lønningsbudsjettet ? Eller var det noe om at han ville bli lånt ut hele siste kontraktperioden ?

15
Burnley trøkker på med all kraft, oser 2-2 snart

16
Vil se Harrison utfordre Ajer på farta, men lite spill på venstre

17
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League 2021-2022
« på: Mai 19, 2022, 23:27:54 »
Harrisson kommer til å løpe i senk og i fra Ajer på søndag.Må kjøre hardt på den siden. Pondus får trøbbel med Gaelhardt på bakken, lager nok straffe.. Kjenner jeg leter etter halmstrå her nå

18
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League 2021-2022
« på: Mai 19, 2022, 23:09:14 »
Om du ikke er drittlei fotball ikveld, så er vår gamle U23 spiss RyanEdmondsen i siste ekstra omgang for PortVale i playoff semi. Snart straffer på Visplay kanskje ?

19
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League 2021-2022
« på: Mai 19, 2022, 21:15:26 »
Herregud Burnley er heldige der
Og heldige at ikke Ashley Grisen Barnes får rødt. Definitivt tilsiktet albue i panna på Mings

20
Dette er skammelig ! Kampplan ,? Spillere uten gnist og innsats, mister hodet , ingen står frem, Side before self ? Godt Bielsa slapp i tide. Kjempeskuffa over våre gutter !

21
Benteke opp mot Lloriente på en corner nå så..... Nei  huff nå er jeg negativ her

22
Nå henger vi i taua...Vårt offensive spill er somblåst bort. Men  nå kommer Magic Joffy..

23
Må nok få inn ungdommene på topp i 2. omgang.  To dårlige lag utpå der hvor vi har vært dårligst.  Så spørs det hvem som skal ut.  Synd at James ikke brukes på vingen.  Raphina og Harrison har ikke overbevist der hittil.  Men så driver også Marsch med en annen form for vingspill enn vi er vant til.
Apropos ungdommer. Liten kuriositet, Poveda er tilbake etter skaden. På benken hos Blackburn ikveld

24
Klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg tror om kampen i kveld. På den ene siden vil jeg være negativ og tenke at det er "typisk Leeds å tape slike kamper", at vi ofte ikke gjør gode kamper etter en lang pause og at vi spiller en kamp i London. På den andre side er Phillips tilbake, vi har hatt 4 gode kamper på rad med 10 av 12 poeng, og virker å være solide og slipper mindre og mindre til.

Pessimisten i meg vinner, jeg spår et kjipt 0-2 tap i kveld. Kanskje med sesongens (?) første røde kort? Edit: Nå fikk jo Struijk rødt mot Liverpool. Har det vært flere denne sesongen?

Tipper følgende lag:

Meslier - Ayling, Llorente, Cooper, Dallas - Phillips, Klich - Raphinha, Harrison - Rodrigo og James


auren
Ingen andre røde, og den til Strujk var forbannet urettferdig og kostet oss mye i en periode vi var sårbare. Tilsvarende sist helg WestHam/Burnley spiller, de hekter i hverandre og det blir bare fatalt, men ingen utvisning.  Men,  dette tilhørte høsten og motbakke.  Nå har det snudd, vi har fått troen - så idag klemmer vi til med en hårfin 1-0 seier. Mvh Optimist

25
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League 2021-2022
« på: April 18, 2022, 20:35:21 »
Championship:
Dermed rykker Derby ned i L1
Siden det forsmedelige tapet mot Wolves i 72 som ledet til Derby sitt seriegull har disse to vært hatlagene om ett sådant uttrykk kan brukes. Ekstremt forsterket på EllandRaod en maikveld i 2019 med tapet i Playoff. Derby var på terskelen til Premier Leauge, så snudde det hele. Nå klarer jeg ikke "gotte meg" over nedrykk for Derby, ett nedrykk som følge av finansielt rot og straffepoeng. Selvsagt riktig, men mtp. alle de lag som har operert/opererer i den finansielle gråsonen så blir hele settingen så veldig annerledes.  Blir bare enda mer glad for at vi selv tilsynelatende er på rett vei hva økonomi angår ( uten å ha dyp innsikt ), og håper Radz & Co. bygger sten for sten.

26
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League 2021-2022
« på: April 17, 2022, 17:14:44 »
Ingen Magi fra Bowen, men Nick Pope byr på årets redning kanskje ?? 1- 1 - ai-ai

27
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League 2021-2022
« på: April 17, 2022, 17:04:45 »
Kjenner på at det blir en slitsom vår, men mange nerverpirrende kamper. Nå er jo plutselig Burnely i dytten igjen og presser WestHam bakover igjen. Litt symptomtisk med alle topplagene, minus City og Liverpool.  De klarer ikke opprettholde nivå i alle kamper og da vinner de svakere lagene frem.  Og spes. nå mot slutten av sesongen da desperasjonen tar dem. 10 min igjen,  1-1 , kanskje litt Bowen magi hadde vært på sin plass  ???

28
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League 2021-2022
« på: April 16, 2022, 18:08:28 »
Og "vår mann"  Pontus senker Watford på overtid  ! Unner han oppturen med Brentford .

29
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League 2021-2022
« på: April 11, 2022, 15:45:14 »
Vi er vel fortsatt en del som følger Championship, og i mangel på PL kamp i dag så kan man følge viktig kamp Hudd-Luton. Inkludert en dose Bielsa fotball,  i noe mer lokalt tilpasset utgave.
Artikkel vedlagt forteller om en Corberan som i motsetning til sin mentor justerte seg inn etter en krevende første sesong.  Det er altså mulig, og kan vise seg som ett smart trekk. Har aldri heia
på Hudd. men alltid likt Corberan, så ser de gjerne oppe igjen 

https://www.examinerlive.co.uk/sport/football/news/carlos-corberan-brightest-young-manager-23627108

30
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League 2021-2022
« på: April 10, 2022, 19:07:29 »
Morsom fotballdag med Norwich-Burnley først, og nå City-`Pool. Selv om man er aldri så Leeds-fan, så er det morsomt å se god fotball fra topplagene. Og om City nå skulle få tak i Haaland, så kan de fort bli gode...

Sider: [1] 2 3 ... 22