Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - ragnar

Sider: [1] 2 3 ... 45
1
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Stuart Dallas
« på: November 12, 2023, 13:18:06 »
Litt vag oppdatering på tidshorisonten annet enn at han er i trening igjen og at ting går sakte. Alderen teller jo inn og som man nevner.
Det viktigste her er vel at han bruker den tiden det tar så når han er klar for kamper igjen ikke blir skadet med engang.

Tenker Dallas trenger mye opptrening for ikke å bli skadet igjen. Etter nyttår kan vel være realistisk om opptreningen går bra.

Her er stoda slik det ble presentert torsdag.

https://www.leeds-live.co.uk/sport/leeds-united/leeds-united-training-setback-farke-28078813

2
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Stuart Dallas
« på: November 12, 2023, 11:57:33 »
Tenker Dallas trenger mye opptrening for ikke å bli skadet igjen. Etter nyttår kan vel være realistisk om opptreningen går bra.

3
Bielsa dro jo ut Philips ganske tidlig noen ganger tidlig uten at Philips datt i dass. Farke må ta de grep som trengs. Og om det er noe tak i drameh, lærer han av dette.

4
viktig å putte ved fullstendig dominans, ellers skjærer det seg lett..

5
Ordet er fritt / Sv: Sesongtips
« på: August 05, 2023, 23:23:47 »
Leeds' plassering: 5
🏆 Vinner og direkteopprykk:leicester, soton
📊 Play-offs:boro, sland, norwich

Toppscorer (og antall mål): bambi, 13
Årets spiller: amdadu
Årets unge spiller: archie

6
#For liten stall til PL (stor slitasje under bielsa og ikke god nok rullering)
#ikke god nok dekning i nøkkelroller (dekning til bamford, phillips, pablo)
#for dårlig rekruttering (pablo ble ikke erstattet, alioski ikke godt nok erstattet -tror alioski sine ablegøyer i garderoben ble vanskelig å erstatte, phillips, ben white , etc)
#altfor mange erstatninger med null erfaring fra pl (virker som orta ikke helt skjønte bielsa sine behov altså hvilke roller i systemet som er viktig, eller ikke dyktig nok for oppgaven. Etter at bielsa hadde tryllet i tre sesonger og tilslørt ortas  mangler, mtp spillerlogistikk så sviktet det totalt i rekrutteringen. Bielsa hadde bært alt i tre sesongene og ble nå ikke spilt god av orta).
#Bielsa sin stahet: både positiv og negativ. Altfor lojal til enkeltspillere med tyler roberts som det fremste eksempel, fryseboksen på pablo, insistere på lite rullering og liten stall. Burde ha fått erfaringer etter så mange år som trener på at spillestilen er krevende og trenger rullering og 18 dyktige spillere. Sett i ettertid så burde bielsa gitt seg som trener etter første sesongen i PL. Men hvem gir seg når det går bra?
#altfor dårlig rekruttering etter bielsa fikk sparken. Mest på trenersiden. March og garcia burde aldri fått sjansen. Her kan det være 49ers ville ha amerikanere inn. Men tror mest på dårlig rekruttering av orta.

7
Det viktigste er få på plass en dyktig trener med pondus. Så med bielsa hva en dyktig trener kan utrette. Ser ut som om det blir knapt med tid for den nye treneren, så må ha en som er inneforstått med utfordringen. Mer personlighet ala bielsa enn march.

8
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Manchester C - Leeds 6/4-23
« på: Mai 05, 2023, 15:03:49 »
5-1

9
Firpo og llorente er ikke god nok for pl. Når ikke engang bielsa fikk mer ut av de så må de shippes tilbake til Spania igjen.

 Kan se ut som det er et for stort steg for Rasmus og Aronsen og, men det er litt tidlig enda å felle en dom.

Jeg personlig har ikke noen tro på JM, men tenker han får ihvertfall ut sesongen. Om ikke resultatene blir helt katastrofale.

10
Ordet er fritt / Sv: MoM Southampton - Leeds 13/8-22
« på: August 13, 2022, 18:26:05 »
#3rodrigo
#2harrison
#1koch

11
Bra med 1 poeng borte isolert sett. Men elendig coaching i dag etter den farlige 2-0 ledelsen. Byttet altfor seint. Burde reagert på 1-2. Er redd sesongen blir lang om det ikke kommer inn flere spillere. Ser jo at man skriker etter en sterk spiss som kan holde på ballen litt samt en vb. Struijk kommer aldri til å bli noe tess der. Han er en midtstopper rett og slett.

At Pascal ikke er noen LB er greit nok, det vet vi. Men han gjør en OK jobb. Mer sjokkerende å se hvordan han på andre siden sliter defensivt. Rasmus helt ute av det. Rundingsbøye så det holder og sliter veldig med å tilpasse seg PL.

Leeds trenger en vb som er mer enn ok. I jesse sitt system så bør det være en vb som er litt kreativ samt har god løpskraft. Litt som harrison. Rasmus har en bratt læringskurve foran seg. Samme som Jesse. Må ikke være apatisk på sidelinjen når motstanderen bytter innpå friske bein og løper over Leeds. Må lære her nå så ikke han gjør flere dårlige kamper mtp seine bytter.

12
Bra med 1 poeng borte isolert sett. Men elendig coaching i dag etter den farlige 2-0 ledelsen. Byttet altfor seint. Burde reagert på 1-2. Er redd sesongen blir lang om det ikke kommer inn flere spillere. Ser jo at man skriker etter en sterk spiss som kan holde på ballen litt samt en vb. Struijk kommer aldri til å bli noe tess der. Han er en midtstopper rett og slett.

13
unødvendig taktisk uklokskap i dag. venter altfor lenge med byttene. 5 min igjen nå!

14
Ordet er fritt / Sv: MoM Brentford - Leeds 22/5-22
« på: Mai 22, 2022, 20:55:56 »
3. rapha
2. harrison
1. phillips

15
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Norwich 13/3-22
« på: Mars 13, 2022, 18:54:49 »
3 rapha
2 rodrigo
1 klich

16
Bra første omgang og håper Bambi ble byttet ut pga sliten. Da skulle det vært spiss mot spiss, dvs Gelhardt inn. Og når rodrigo byttes ut burde en midtbanemann kommet inn. Men hvorfor ble han byttet? sliten? skadet? Koch er en midtstopper og ikke noe annet. Bielsa har prøvd siden Koch kom og presse 4kanten Koch inn i den runde rollen som anker. Jesse virker å måtte gjøre de samme grepene som Bielsa har prøvd for egenerfaring. Læringskurven er bratt Jesse!

Men tross alt deilig med seier og veldig viktig for selvtillitten. MOT!

18
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Januar 02, 2022, 11:49:52 »
Lurt å la de unge spille på seg erfaring og selvtillit på utlån på et greit nivå. Om Rangers og opprykksjagende lag i CC ønsker å låne, så er det positivt. Men fordrer at de får mye spilletid. For så å gjøre Bielsa oppmerksom på at de har noe å bidra med.

Er vanskelig å si hvilke av de unge som griper sjansen når den kommer hos Bielsa. Er gjerne tilfeldigheter hvem som  slår igjennom. Ser ut som Gelhardt blir årets unge spiller som får mye spilletid. Burde vært mulig for en kreativ kraft på midtbanen å slå igjennom. Dagens lag skriker etter det, enten fra ving eller mest av alt sentralt.

19
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - West Ham 25/9-21
« på: ſeptember 25, 2021, 23:29:52 »
3. meslier
2. raphina
1. creswell

20
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Adam Forshaw
« på: Mai 06, 2021, 12:31:59 »
La 4shaw gå kontrakten ut og så takker vi for innsatsen og skilles som venner. Skrev under for 4,5 år når ham kom i 2018 sier Wikipedia. Spilt 49 kamper på den tiden.

21
Er det et intervju dere hører konsekvent scum? Jeg klarer ikke se ordet er brukt i vedlagte link noen steder. Kanskje artikkelen er oppdatert etter publisering?

22
Ordet er fritt / Sv: MoM Manchester C - Leeds 10/4-21
« på: April 10, 2021, 15:48:48 »
3. Dallas
2. Phillips
1. Meslier

23
Ordet er fritt / Sv: MoM Arsenal - Leeds 14/2-21
« på: Februar 14, 2021, 21:12:10 »
3. raphina
2. struijk
1. roberts

24
Kampen var under den standarden vi er vant med. Utrolig dårlig matte, sentrale spillere ute, dårlig form og svake reserver i en salig kombo gjorde at dette ble dårlig.

Jeg sliter, som andre, med å fokusere på at hovedmålet i år er å overleve i PL. Så jeg må minne meg selv på hver kamp som i går hvor lenge siden det er siden sist Leeds var i PL og hva faktisk Bielsa har gjort med en middelmådig CC stall.

Jeg syntes man ser klare tegn på at Bielsa har skvist max saft ut av dagens Leeds mannskap. Første 11eren til Leeds er bra. Så er det et veldig fall i kvalitet til reservene som det kreves fornying for å forbedre. Mangler flere spillere med x-faktor. Pablo er jo nesten den eneste som er kreativ nok til å åpne et forsvar. Hvor er Vinny Jones når man trenger han? Eller David Batty? Eller Olivier Dacourt?

MOT!

25
Ordet er fritt / Sv: LEGENDE: Norman Hunter
« på: April 17, 2020, 12:44:21 »
RIP

26
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Bristol C. 15/2-20
« på: Februar 16, 2020, 00:31:25 »
3 phillips
2 costa
1 ayling

27
På tide med et bytte nå. Mye slurv nå. Roberts og JKA inn!

28
Fortsetter dette, så blir dette siste sesongen til bielsa. Da faller Leeds fort utenfor PO og langt unna opprykk.

Kiko begynner etterhvert å gjøre så store og mange tabber at det fort blir hans siste i Leeds og. Hvordan kan forsvaret stole på han? Sprer jo ikke trygghet bak der.

29
Ordet er fritt / Sv: Er vi selv vår største fiende!!!
« på: Februar 04, 2020, 14:24:50 »
Her er det ikke bare svart/hvitt. Bielsa, Andrea & Co har gjort underverker for Leeds, men det må være lov til å komme med saklig kritikk på et diskusjonsforum uten å bli kalt for det en og det andre. Og vica verca.

Saklighet er vel det viktigste her. Når det blir spydd edder og galle og malt fanden på veggen i hytt og pine på SoMe så er det jo klart at det kan bli for mye av det gode.

MOT!

30
Ordet er fritt / Sv: MoM Birmingham - Leeds 29/12-19
« på: Desember 29, 2019, 18:55:39 »
3. ayling
2. harrison
1. dallas

Sider: [1] 2 3 ... 45